Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
mert a mai tinik nem ulnek le 20 eves filmet nezni.

szvsz a legtobb fiatal nem is latta a faszabb regi filmeket.

nekik a saw sorozat a kiraly meg a transporter....
"megmutatja ki szerinte" akkor mégis megmutatja ki a film szerint?, így van legalább értelme, akkor mégis megnézem:-D
Tikal
megmutatja ki szerinte... tényleg hosszu a film, de nem bántam meg h megnéztem...mégha csak dokumentum film is volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem egy motoros volt, csak balesetet szenvedett, azért nem ért oda a "találkozóra"
amúgy lehet, neked van igazad jó pár éve láttam már, lehet nem emlékszek jól. De abban egyetértünk, hogy tényleg jó film :-)
zaki
Az ígéret megszállottjában
elvileg tudjuk a film végén ki lehetett a gyilkos, csak éppen bent égett a kocsiban... :S
Amúgy tényleg jó film.

hát ha dokumentum filmet akarok nézni egy gyilkosságról, akkor inkább nézem a kábelt, így tényleg nem látom értelmét a filmnek, bocs ha valakit ez bánt sorry :-D
REALista
Te sem vagy normális...
Mondjuk ezzel nem sok újat mondtam.Amúgy jobb is ha kihagyod neked úgysem tetszene...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

persze, de attól még a film megmutathatta volna, hogy ki "szerinte", így nem értem mi volt a koncepció:-D
krimi gyilkos nélkül

jó példa erre J. Nicholsonos S. Penn rendezésében Az ígéret megszállottja (sztem jó film az öreg itt is zseniális+a környezet)
ott se derül ki ki a gyilkos+nicholson se fogja el, de legalább megtudjuk mi történik vele, van értelme a filmnek ebbõl a szempontból, persze másról is szól, de legalább a nyomozós rész is le van zárva
kösz, akkor inkább kihagyom:-D ilyen nyomorékra megcsinálni egy "sorozatgyilkosos"filmet és 3 órába, nem csodálom, hogy bukott:-) hát Fincher mestertõl nem ezt vártam, fõleg egy Hetedik után, ami azért etalon az ilyen témájú filmek közt. Sajna így nem látom értelmét, hisz a lényeg hiányzik:-D
ForzaInter
hát ha valóságban nem fogták el akkor elég egyértelmû😊
ettõl amugy még sztem nagyon jó film.

Yo, Bitch!

Tikal
mármint igen, igaz amit hallottál 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
igen 😊

attól miért ne lehetne elárulni, attól még nem tudom meg, hogy ki a gyilkos+azt tudom hogy a valóságban nem fogták el! Csak annyi a kérdésem, kiderül, hogy ki a gyilkos, vagy nem.
csak akkor meg nem sok értelmét látom a 3 órának+ a filmnek ha nem. Tehát csak annyi kell IGEN vagy NEM :-)
ForzaInter
inkább nézd meg, annak mi értelme van ha eláruljuk a végét?

Yo, Bitch!

Aki látta már a Zodiákust D. Finchertõl, lenne egy kérdésem, mert 1-2 dolgot hallottam róla. Szóval
csak annyi, hogy azt hallottam hogy nem derül ki belõle, hogy ki a sorozatgyilkos, ok hogy nem fogják el, de ki se derül? És nem az érdekel hogy ki az, csak igaz-e amit hallottam

mert más különben nem szenvedek végig 3 órát, a semmiért :-D választ elõre is kösz
Sephi
Nem... de mar unom a hypot... miert is reklamozzak ennyit? Magyar a rendezo anyukaja?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zsutyesz
twilightot nem látta senki?

Ale Alonso! poppe fan club™

ForzaInter
2 az vmi szánalom volt, csak belenéztem, de rossz volt nézni...

Yo, Bitch!

Kmarha
hja, én a 2-öt kb addig néztem, azt kikapcs 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

fifi
fúúú ez a Transporter 3 egy akkora rakás szar volt, hogy félelmetes... pedig bíztam, hogy visszatérnek az 1 még éppen éppen "hihetõ" mutatványaira, de nem.
aki kiakadt a 2-ben a bombaleszedõs résznél, az most le fogja köpni a tévét...
fúúú soha többet nem nézem meg...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PetruZ
Nem beszólás volt, csak helyesbítés. 😉 Egyébként képregényben bõvebb, de mindegy, nálad úgyis futottak még. 😊 Bár elismerem, amúgy sem egy nagy eresztés.
Tikal
most ezt muszáj volt elspoilerezni? meg akartam nézni <#vigyor1>

Atisz
Jáj, tudtam hogy vki be fog szólni...

Tudom hogy az anyja, de akkor is olyan "nagyis" feje volt 😄
Attól meg hogy valaki meghalt mert nem figyel rá a felügyelõtanár, még nem kell megölni mindenkit (csak mondjuk konkrétan azt az 1-et ha már ennyire durci)...

1 szó mint 100, nálam a futottak még alsó kategóriája ez a film, valahogy a Halloween sokkal jobban bejött (bár az is hasonlóan természetfeletti és értelmetlen :/)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PetruZ
Nem nagyi, hanem az anyja, és nem azért mert mások mentek oda, hanem mert nem figyelt a gyerekére senki, és különben is mindenki csak dugni megy oda, és pont így történt akkor is. 😊

Egyébként remake-szerûség lesz, bár talán inkább az elsõ 2-3 rész egyben, merthogy Jason is szerepelni fog benne, õ meg az eredetiben csak a 2.-tól garázdálkodott, az elsõben még csak az anyja volt. Mindesenestre az eddigi trailer-ek nem gyõztek meg túlzottan...
Atisz
Biztos hogy remake lesz? (mert az nem akkora szívás.mintha 1 újabb folytatás jönne)

A Texasi Láncfûrészes pl. nagyon jól sikerült, bár már az eredeti is jó volt (magyarul nem lett volna szükség a remake-re).

Sajna a Péntek 13-nak nem sok értelme van (hülyegyerek vízbefullad, dühös nagyi ártatlan embereket gyilkol halomra, csak mert oda jöttek ahol a tragédia történt), így a remake sem valami indokolt :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Blasta
Kis értetlenkedés (mert úgyis tudom, hogy a profit miatt van minden).

Mi értelme egy 20-25 éve bemutatott és azóta legendává vált horrorfilmet , AMIBEN A FÕGONOSZ EGY ÁLLARCOS FASZI újraforgatni?

Mitõl lehet ez az új rész több-jobb mint az eredeti? Miben fog mást, többet nyújtani mint a legendás 20 éves elõdje??? Mondom ezt azért, mert a sztori ugye aditt, feltöltik egy rakás legyilkolásra váró tucatszinésszel (ahogy anno), a film maga ma sem igényel különösebb 21.századi effekteket, a fõgonoszt meg édes mindegy ki játsza...

Igen, a Péntek 13-ról van szó.

<#confused><#confused>

Kamera által homályosan

Ez tetszett! Elég beteg, elég paranoiás, elég jó. Tipikus drogos film, egy kicsit más szemszögbõl...
Sephi
Felirat ugyben a UBER szanalom a Mamma Mia muzikelnel volt. Aszitem kimegyek szolni, hogy kapcsoljak le.

BORZALMAS!!!!!!! Aki azt feliratozta... azonnal fejbe lonnem!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Nem. Sokszor nem is magyar cégeknek és nem is Magyarországra adják ki a szinkronmunkákat. A minõség nem is számít, csak az, hogy ki az olcsóbb (+haver). Már többször akartak ezért sztrájkolni a profik idehaza stb., majd nézz utána (ha érdekel). Nagyon nagy a gebasz évek óta a szikron fronton (is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Atisz
Amire szerintem te gondolsz, az a felirat (ami valóban sokszor kritikán aluli). A szinkron még ma is üt.

Blasta
Ezis igaz.
Inkább a régi idõkre igaz amit mondtam.

Sir Quno Jedi
Most valóban 20-30 éves filmek szinkronjáról beszélsz, miszerint hogy vannak (indokolatlan jelen idõ) jó szinkron színészeink és stúdióink?! LOÁL! 😄 Kiadják gebinbe a legolcsóbb és legtrébb cégeknek, hogy üssétek össze és haller, ez megy ma...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Atisz
Ez igaz. Sikk a magyar szinkront szidni, de akkor is világszínvonalú szakértõk szerint. Nálam pl. Dörner György mint Bruce Willis, vagy Reviczky Gábor, mint Robert De Niro magyar hangja, jobban tetszik, mint az eredeti...

Sephi
Ha mar Kameleon. Akaratlanul is megfigyelem a hibakat a filmekben... de itt volt egy akkora 😄

Amikor a buszon ul, tisztan latszik, hogy mar a Blaha Lujza ternel van es megy a Keleti fele. De amikor leszal akkor az Urania mozinal (aszem ez a neve) szal le, ami ugye a Blaha elott egy megaloval van 😄DDD

Sephi
Sztm a Dragonfly sem volt egy rossz film! Sot!

Blasta
Costner az utóbbi idõkben sztem tér vissza.
Amit pl. a Mr. Brooks-ban játszott az nagyon ott volt, van még póver a csávóban, én régen is nagyon bírtam.

Blasta
Nem minden esetben veszik el.
Egyrészt többségben vannak akik még mindig lóf*sztsem értenek az angol nyelvû humorból, ergo nekik sokkal jobb ha magyar humorbonbonokat kapnak bele az arcukba.
Másrészt vígjátékokban még jók vagyunk, van jópár tehetséges szinkronszínészünk, akik még képesek az idióta-vicces szereplõket élettel feltölteni, lásd Ace Ventura-k, Beverly Hills-i zsaruk stb.

Aki persze konyít valamennyit az angolhoz, annak tilos szinkronost nézni.

Atisz
Robin Hood tényleg kalsszikus, nekem is az egyik kedvencem.

Kár hogy Kevin Costner parkolópályára került, nagy rejtély hogy mi történt vele (mondjuk a Water World meg a Postman tényleg nem kellett volna - bár pl. Postman közel sem olyan rossz mint amennyire a többség kikiáltotta).

Atisz
Azt sem. Elveszik a verbális humor (már ha van - amiben viszont nincs azt meg minek nézni?) -> na jó, Mr. Bean kivétel.

Atisz
Akkor lehet, hogy szar ;D

Blasta
Nemszabaaaaad szinkronos filmet nézni nevör evör.
Max gagyi vígjátékot gyerkõccel.

A Sötét lovag

Na ez is tipikus példája annak, hogy kell egy igen jó filmet a szinkronnal csúful elrontani...

A "miért vagy olyan komoly?"-nál szabályosan röhögtem, bár én sem tudtam volna jobban lefordítani, elõadni meg pláne. Azért hozzátenném, hogy Bucinál nem biztos, hogy találtak volna jobb szinkronszínészt, mert itt-ott már annyira kezdett a jóba átmenni, hogy el is feledkeztem róla, hogy õ csinálja...
Blasta
Najó, de az oscar díj semmi különöset nem jelent, egy hype-olt amcsi fesztivál, sztem felesleges ehhez viszonyítani egy-egy nemhálivudi alakítást. Pláne, hogy hálivúdon kívül sokkal több igazán kiváló színész mászkál mint belül. 😊
De amúgy engem is érdekel a kameleon.

Kandurex
jaja, mondjuk én hál'istenek az angol verziót néztem, kurva jó bariton hangja volt V -nek

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Kameleon -

Puhh... hat nem tudom, nagyopn vegyes a velemenyem errol a filmrol. Szerintem jol sikerult, nem volt unalmas es a karakterek is jok voltak benne. Viszont ami nem tetszett az az a szajbaragos jelenet magyarazos dolog, amit nem egyszer elsutnek a filmben... DE A KULKA AZ AKKORAT ALAKITOTT, HOGY KIRAZOTT A HIDEG! Ez az ember siman meghozza azt a szineszi szintet amit ha egy rendes filmben elerhetne, akar Oscar dijat is kaphatna. Remek alakitas volt!

Robin Hood -

En nem tudom, de akarhanyszor megneznem ezt a filmet. Olyan jelenetekkel van tele amiket akar epik-nek is mondhatunk. Ez egy orokzold film marad szivemben, ezek voltak a jo filmek. Itt meg nem vettuk eszre a kliseket hisz azert neztuk mert szerettuk... hol vannak azok az idok? Morgan Freeman hozta a tipikus arcat, mig Kevin Costner sarmossagaval es joszivusegevel aratott. Imadom! 😄

CSOCSO
Drillbit Taylor

Elvezheto kis vigjatek. Nincsenek hatalmas poenok, de ettol fuggetlenul szvsz azert jo volt. Jol eltoltott masfel ora volt.

Mirrors

az eleje utott, a film mar kevesbe.

6/10

Kmarha
uristen.. annyira vártam azt a filmet.. és sehol de sehol nem olvastam róla pozitivumot :S

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Babylon Ad 90 perces verzió 1/10.
nekem is tetszett, persze régiek jobbak, de a mai akciófilm felhozatalból még mindig az egyik legjobb diehard4, hát ja és a végén odabassz.
ugyanez az indi 4 is, nem nagy szám a régiekhez képest, de a mai kalandfilmekhez képest jó, szahara, bolondok aranya, tomb raider stb. tõl még így is jobb!
Szóval azért vannak jó 4. részek