Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amikor a buszon ul, tisztan latszik, hogy mar a Blaha Lujza ternel van es megy a Keleti fele. De amikor leszal akkor az Urania mozinal (aszem ez a neve) szal le, ami ugye a Blaha elott egy megaloval van 😄DDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amit pl. a Mr. Brooks-ban játszott az nagyon ott volt, van még póver a csávóban, én régen is nagyon bírtam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyrészt többségben vannak akik még mindig lóf*sztsem értenek az angol nyelvû humorból, ergo nekik sokkal jobb ha magyar humorbonbonokat kapnak bele az arcukba.
Másrészt vígjátékokban még jók vagyunk, van jópár tehetséges szinkronszínészünk, akik még képesek az idióta-vicces szereplõket élettel feltölteni, lásd Ace Ventura-k, Beverly Hills-i zsaruk stb.
Aki persze konyít valamennyit az angolhoz, annak tilos szinkronost nézni.
Kár hogy Kevin Costner parkolópályára került, nagy rejtély hogy mi történt vele (mondjuk a Water World meg a Postman tényleg nem kellett volna - bár pl. Postman közel sem olyan rossz mint amennyire a többség kikiáltotta).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Max gagyi vígjátékot gyerkõccel.
Na ez is tipikus példája annak, hogy kell egy igen jó filmet a szinkronnal csúful elrontani...
A "miért vagy olyan komoly?"-nál szabályosan röhögtem, bár én sem tudtam volna jobban lefordítani, elõadni meg pláne. Azért hozzátenném, hogy Bucinál nem biztos, hogy találtak volna jobb szinkronszínészt, mert itt-ott már annyira kezdett a jóba átmenni, hogy el is feledkeztem róla, hogy õ csinálja...
De amúgy engem is érdekel a kameleon.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Puhh... hat nem tudom, nagyopn vegyes a velemenyem errol a filmrol. Szerintem jol sikerult, nem volt unalmas es a karakterek is jok voltak benne. Viszont ami nem tetszett az az a szajbaragos jelenet magyarazos dolog, amit nem egyszer elsutnek a filmben... DE A KULKA AZ AKKORAT ALAKITOTT, HOGY KIRAZOTT A HIDEG! Ez az ember siman meghozza azt a szineszi szintet amit ha egy rendes filmben elerhetne, akar Oscar dijat is kaphatna. Remek alakitas volt!
Robin Hood -
En nem tudom, de akarhanyszor megneznem ezt a filmet. Olyan jelenetekkel van tele amiket akar epik-nek is mondhatunk. Ez egy orokzold film marad szivemben, ezek voltak a jo filmek. Itt meg nem vettuk eszre a kliseket hisz azert neztuk mert szerettuk... hol vannak azok az idok? Morgan Freeman hozta a tipikus arcat, mig Kevin Costner sarmossagaval es joszivusegevel aratott. Imadom! 😄
Elvezheto kis vigjatek. Nincsenek hatalmas poenok, de ettol fuggetlenul szvsz azert jo volt. Jol eltoltott masfel ora volt.
Mirrors
az eleje utott, a film mar kevesbe.
6/10
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ugyanez az indi 4 is, nem nagy szám a régiekhez képest, de a mai kalandfilmekhez képest jó, szahara, bolondok aranya, tomb raider stb. tõl még így is jobb!
Szóval azért vannak jó 4. részek
(És Bruce papa azért a végén elnyom 1 mother*-t 😄)
Welcome to a World without rules!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rosszakat olvastam rola, de nekem tetszett a film... szorakoztato volt és azért voltak elgondolkodtato dumák is.. persze kicsit hosszu volt, és kevés volt az akcio, de mégis..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem egy Heat, de még egy átlagos filmhez képest is gyenge. DeNiro, Pacino még mindig jók, jó szövegeket is adnak a szájukba, azt mondom még a forgatókönyv se lenne annyira rossz, nem nagy eresztés de még alakítottak volna rajta még jó is lehetett volna. DE sztem a legnagyobb melléfogás a rendezõ, nagyon elcseszte a filmet, nem tudom pontosan elmagyarázni, megfogalmazni a dolgot, de nagyon hülyén van vágva stb. nem illett hozzá! Egy két példa szerûség: megy a film aztán spontán bevágva vagy 3 másodpercre, hogy DeNiro meg a csaja dug, aztán megy a film simán tovább<#nemtudom>#nemtudom>+ felesleges jelenetek feleslegesen egymásba vágva. Sztem egyszerûen le kellett volna vezényelni régimódian, (pl:Tégla, Copland, régi DeNiro, Pacino filmek) szóval lehet egy Scorsese rendezi jobb lett volna, persze akkor is kellett volna finomítani a forgatókönyvön, de így nagyon gyenge, nagyon nem állt össze valami 10/4.
Szerintem egyáltalán nem nagy film, és ez is példázza a Oscar-bizottság néha érdekes (érthetetlen) döntéseit... A szex jelentetét leszámítva nem alakított valami nagyot...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nagyon komolyan megvan csinálva a film, és Damon alakítása bámulatos! 😄
sztem mûfajában kiemelkedõ...
már várom a következõ fokozatot!!!!!! 😄
de most meghoztátok a kedvem hozzá, egy 9es és egy nyolcfeles pontszám után kíváncsi vagyok nálam mit alkot a film 😊
holnap megnézem
Bazinga!
Az idei év utolsó nagy akció filmje! Kötelezõ! Thiller - Krimi- Sci-Fi mindenen ami szem - szájnak ingere!
10/8.5
A szexjelenetet eddig is csak az nem latta, aki nem akarta, Halle Berry remek testet nem igazan rejtegeti hal' Istennek, a film amugy nem vagott foldhoz.
6/10
Zene nélkül mit érek én?
Bár láttunk már hasonlót, de nekem mégis tetszett a történet, a z egész felépítése, látványos, akcióból is volt elegendõ, bár néhol elég követhetetlenre csinálták. A hangulatot a zenével ügyesen fokozták. Gyakorlatilag végig élvezetes és izgalmas volt és a drámai elemek sem hiányoztak.
9/10
Jó kis pörgõs film, csak nem tudta eldönteni a Capcom, hogy most játék átvezetõt csinál vagy filmet, egyébként a sima mozgásoknál is elég ijesztõ volt az animátori munka. Viszont hangulatra kiköpött resident, szóval jó kis film.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
hát nem tudok))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/