Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
Amikor megállt a föld

6,5/10

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kandurex
szerintem nézd meg valami tékában, vagy esetleg online DVD-CD üzlet (google.hu !)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MrSpock
Transporter 3:Hmm..nem volt egy maradandó alkotás! Pár jó rész,bár a kamerakezelés szerintem csapnivaló volt a verekedéseknél,nemtudom miért kell így vágni!Ettõl nem lesz látványosabb..nah minegy. 4/10 Mert végigbírtam azért nézni.
Taken: Csak most néztem meg,ez viszont lényegesen jobb volt.Itt nemvolt mellébeszélés végig céltudatos,célirányos volt.Liam Neeson,mint veterán aggódõ apa jóvolt.Akciók is,tényleg profi volt.Tetszett!8/10
Mirrors: Egyetértek az elõttem szólóval,olyan egysíkú volt,helyenként kemény,de valahogy annyira nem izgultam rajta.Én nemértem hogy a horrorfilmekben miért viselkednek sokszor idiótán érthetetlenül az emberek.(Tudom hogy ha az életembe kerülhet az ismeretlen,nemfogok kíváncsiskodni,mint sok filmben,hanem húzok el onnan.)5/10
Házinyuszi: Nah ettõl készvoltam..uhh..ennyire klisé,sablonfilmet,ááá..végigszenvedtem.Pedig amúgy kedvelem az ilyen semmitmondó filmeket is,de ez nemjött át!:-)2/10

Go Jeff Go!!!!

Sephi
Nem birtam vegig nezni....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Saw 5 -

Hat ez nem volt akkora baromsag mint a 3/4 ... nem tudom nekem mar semmi ujjat nem tud hozni. A vegen is a "csattano" ultra gyenge de na... semmit sem vartam tole... megis vegig birtam nezni. Gyenge... nagyoooon gyenge.

Babylon A.D. -

Na tessek! Pont azt hozta, amit elvartam tole! Lightos akciofilm 😄 Volt benne sok baromsag de ez bocsanatos. Viszont Depardieu-nak kamu hangja volt! Az nem az o hangja.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Mirrors
----------------
5/10

Semmi különös nincs benne, a véres jelenetek kissé gyomorforgatók voltak, de olyan serossz-sejó film. Kiefernek meg szólhattak volna, hogy most nem 24-et forgatnak.
Az meg a másik, hogy szóljon már vki ezeknek a hálivudi seggeknek, hogy nézessenek már 1-2 horrort a horrorfilmjeik szereplõivel, ezek miért viselkednek úgy, mintha még életükben egyetlen horrort nem láttak volna, és gond nélkül sétálnak bele a horroros klisékbe (sötét, vészjósló pincerendszer, stb)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Bangkok dangerous
---------------------------------------
6/10

A film egy bérgyilkosról szól, illetve annak „utolsó munkájáról” ami természetesen nem úgy alakul ahogy azt elképzeli.
Akciók elvétve akadnak a filmben, leginkább a végén van egy kis lövöldözés (köztük 1-2 eléggé bugyuta jelenet is).
Nem volt éppenséggel rossz, Cage néhol tetszett, néhol nagyon nem volt ebbe a szerepbe való. A hajától egyenesen okádtam, komolyan mondom, aki ezt a fekete, vállig érõ, szénaboglya hajat kitalálta neki, azt ütném. Arról nem is beszélve, hogy ez a haj + Cage magassága marhára nem teszi õt hiteles bérgyilkossá, ilyen fizimiskával kb. minden második ember utána fordulna a való életben.

Egy igen komolynak mondható jelenet van a filmben (este a parkban a lánnyal), plusz a végére sem lehetett azt mondani, hogy középszerû/12egytucat de azért valamit én hiányoltam a filmbõl.

Egyszer nézhetõ azért, de Cage 10+n-edik filmje amiben önmagához képest ismét alább adja.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
tropic, i mean

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Thropic Thunder

Nos angolul egész ütõs kis vígjáték, némi "drámába" oltva. Miután magunk is ilyesféle kong filmeken nõttünk fel, így különösen szórakoztató az egész. Az a néhány "akció"jelenet pedig egyenesen kész beszarás. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandee1987
Die Welle 8/10

Nagyon érdekes, a végén felkavaró film volt. Megdöbbentõ volt látni azt, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén a tanár fellép a szinpadra, a diákok meg egyszere felállnak és a karjellel üdvözlik egymást. Meg persze a végkifejlet.

Bár tartom magam ahhoz, hogy elég nehéz ilyet manapság összehozni, legalábbis egy osztály szintjén. Ilyen idõsen azért az embernek már van félig-meddig kialakult értékrendje, ami nem változik meg 2-3 nap alatt.

Egyébként
a végén már látszott erõsen, hogy Tim öngyilkos lesz, túlságosan is labilis, befolyásolható volt, és a wellén kívül más nem számított neki

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sziasztok!
Karácsonyra szeretném meglepni családomat. Ha valakinek video-kazettán vagy netán dvd-n magyarul, nagyjából jó minõségben megvan valamelyik film az alábbiak közül, akkor nagyon hálás lennék, ha szólna, aztán esetleg elküldhetné postán (persze a postaköltséget én állom).
Furcsa pár (elsõ rész)
Karácsonyi vakáció (chevy chase)
Hógolyó futam (ennek nagyon örülnék)

Nagyon szépen köszönöm
ott van az m1-en az elsõ full HD-ben forgatott sorozat a Presszó
sz4bolcs
Van neve magyarul? :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Montanosz
kamome shokudo
bár ez inkább kávéházas, de nagy film.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

sz4bolcs
Régebben láttam egy filmet, nagyon tetszett, de az a baj, hogy nem emlékszem sem a címére, sem a történetére. Csak egy részlet ami megragadt, hogy pár fiatal srác üldögél egy kávézóban, sörözõben, és tervezgetik az életüket, néha elvont dolgokról beszélgetnek.
Valami hasonló, mint a Kávé és cigaretta, csak itt a beszélgetésen kívül is mutatnak az emberek mindennapjaiból jeleneteket, mozgalmasabb.
Amúgy ha ismertek olyan filmeket, ahol jók a kocsmás beszélgetõs jelenetek, akkor légyszi írjátok. 😊

sz4bolcs
ja, jó volt ahogy meg akarta mászni a faszikat. A szabadelvû tudóst sikerült is neki. 😄

wesker24
Szerintem jó film volt 1x-szer meglehet nézni ! De azért a csajok jók voltak benne ! <#vigyor>
sz4bolcs
A lény - Az ébredés: Nehéz napok egy Föld nevû bolygón.... ha ilyeneket kell néznem 😄

Shep
Egyébként mikor állt meg a Föld, vagy én lemaradtam valamirõl (jó nyilván nem szó szerint, de én nem emlékszem olyan tragikus elemre amire ezt rá lehetne húzni)?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sz4bolcs
Amikor jöttek a nanobotok, és bemenekültek a híd alá, de megfertõzték a kissrácot...

Na ott mondhatta volna az idegen: Óóó nagyon sajnálom, ezen én sem vagyok képes segíteni. <#vigyor1>

Áhhhh pont most fejeztem be a filmet és ugyanezt akartam ide beírni😊

7/10-re értékelném a filmet, de a néger gyerek miatt csak 5/10.

Shep
Vacancy 2

Ez ugyebár az elsõ áldozatok történetét mutatja be. Kicsit nehezen indult, de utána azért elõjött a szokásos tinihorroros hangulat, ami nekem bejön. Volt pár jó jelenet, de alapvetõen egy már unalomig nézett alapokra építkezõ film ez is.

7/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Randelz
Tipikusan az a film amikor a nézõnek 30. percben leesik hogy mire megy ki az egész, és erre a szereplõk úgy kb 1óra 10-nél pofátlanul meglöpõdnek.

sz4bolcs
BAKKER a Gyilkos hangyákba leagalább elrejtettek pár jó poént, pl. amikor a srác rájött, hogy a narancslé a hangyák elleni csodafegyver, vagy amikor egy répaköteggel felrobbantották a gátat. 😄

Victor1103
SASSZEM: Hát én nekem ez a film nagyon tetszett.Sokakkal ellentétben nagyon remek film volt ami idén a Sötét lovag után abszolút a 2. helyezett nálam.Pörgõs, izgalmas a történet se rossz és a megvalósításra se lehet panasz.Olyan Die Hard 4 csak egy kicsit másképp :-) 9.5/10

Death Race: Ez is nagyon zsír film volt.Tetszett elejétõl a végéig.A történet itt egy picit ellaposodik néha de az nem olyan drasztikus mértékben. 8.5/10

Szállító 3: Ûber gagyi film aminek a története sehol sincs,ezerszer látott verekedõs részek kicsit másképp, a csaj benne tényleg ronda és hát az egész film olyan semmitmondó. Még a 2.-nál is rosszabb szerintem ami nagy kár😞 3/10 mert az autó szép volt

Quantum csendje 007: Ettõl se vertem magam a földhöz.Itt meg már a történet nagyon követhetetlen. Egyszerûen nem tudtam ki-kivel van a végén :S .Itt is jó jelenetek vannak legalább meg a film azért nem olyan unalmas a de tökéletestõl is messze van. 7/10

Max Payne:Hát félig néztem csak meg kb 1 hónapja de sajnos azóta se motivált semmi hogy a másik felét is bepótoljam.Amit addig láttam csak félig gyõzött meg ezért. 5/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

hello valaki nem tudja honnan tudnék ingyen filmeket persze magyar szinkronnal letölteni?
sz4bolcs
Ja igen, az eleje valóban legalább annyira izgi volt, mint amilyen unalmas utána.

sz4bolcs
Ez a film pár szóval... idegesítõ és unalmas volt.
Hûen követi a Gyilkos méhek, Gyilkos hangyák vonalát, csak kicsit felturbózott effektekkel.
Vagy csak épp rossz idõben néztem meg a filmet.

kaposi1
Tegnap vettem egy díszdobozos dvd-t három filmmel 5990-ért.
1.Halálsoron
2.A remény rabjai
3.A Köd / The Mist

Jó vétel volt?<#mf1>
Azt a "fukar" mindenit.<#nevetes2>
Lesz mit néznem a mai nap folyamán.<#finom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

sz4bolcs
'Amikor megállt a Föld'

Hú de elviselhetetlenek azok a jelenetek, amikben benne van a kis fekete gyerek....

barnie1990
Transporter 3

Nem tetszett a kettes?... akkor ezt utalni fogod.
Egy csunya csaj, dogunalmas parbeszedek, semmi tortenet, a jelenetektol meg fejfajas kapja el az embert.
Mar csak a nagy akcioreszek miatt is nezzetek meg, eszmeletlen, hogy ezeket az idiotasagokat komolyan gondoltak.

3/10

Zene nélkül mit érek én?

XxTyl3rxX
Amikor megállt a Föld
számomra semmi izgalmasat nem jelentett, végig untam a filmet. Néhány jelenet ink vicces volt mint hiteles! Utolsó reményem h kinyirják az embereket, de sajnos maradt a sablon story...az emberek szeretõ lények és ezért mentsük meg õket. A bogarak voltak a leghatás rombolobbak, ilyet kitalálni...
Meg akk már annak a nagy robotszerû izének is kitalálhattak volna vmi szerepet, azon kivül h csak áll, és néha vmit szétb*sz!
Trailer alaprján többet vártam, de sajnos csalódás a film, és Keanu sem nyujtott vmi áttörõ alakítást.
én 5/10-re értékeltem imdb

Welcome to a World without rules!!!!

báttyó02
Transporter 3

hát ekkora egy szart már rég láttam...a 2 ehhez képest egy isten film volt,nemsok kelett hogy elaludjak a filmen,a vége felé meg már végig is tekertem mert nem bírtam tovább :|

2/10

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jó neked, hogy láttad :-) én is kíváncsi vagyok rá. de azért forgathatna újból már egy western megint
Paulie
Gran Torino
Clint Eastwood nem hazutolja meg magát, brilliáns film.
9/10

.

Shep
Hát a régit akkor ezek szerint már csak a garantált röhögés miatt érdemes megnézni 😊

nem baj, legalább meg van a maga kis bája :-D
CSOCSO
az eredetibe beleneztem tegnap... abba a jelenetbe mikor elemlampaval jelzett a csako a robotnak... Hat most mit mondjak? nagyon regi a film 😊

Amikor megállt a föld

Nem jó! Trailerben minden ellõve, én nem ID számítottam, inkább kicsit Harmadik típusúra tehát nem eksönt vártam, de ez semmi. Eredetit nem láttam, de lehet megnézem az lehet jobb lesz, úgy is bírom a retró sci-fit. Az eleje nagyon jó a szökésig, de ami utána van semmi. Ha én lennék Klatuu és így gyõznének meg én tuti bevégzem a dolgom. Olyan 4/10

A Knight Rideres robot tetszett, többet szerepelhetett volna, talán a legnagyobb + a filmben, de azt se használták ki. Szinte minden hiányzik belõle, hogy jó film legyen. DE ok, nem jó script, stb. akkor telenyomom lóvéval és csinálok egy jó eksön sci-fit, kis mondanivalóval, de azt se. Ez a tipikus adjuk el reklámmal a filmet esete, de ha meg elsõ hétvégén nem jön be, rossz szájhagyomány és bukik a film, szóval nem értem hogy gondolták.
barnie1990
Burn After Reading

4/10

En vegig remenykedtem, untam az egeszet.

Zene nélkül mit érek én?

Shep
Jól van úgy látom mindenkinek tetszett ez a föld megállt dolog 😊
"Már látom a változást" -vagy mit mondott

Spoiler lehet

(azért mert a kölyök és a csaj 'egymásra talált' ebbõl már egybõl következik, hogy az emberiség is megváltozik, ugyan már. 5 perccel korábban meg le akarták lõni õket) Az alapötlet egyébként nem lett volna rossz (tudom feldolgozás), de ez egy nagy semmi így, se nem tanító jellegû, se nem izgalmas, egyszóval ilyen késõ esti tucatfilmnek a tv2-re jó lehet.
5/10 (AVH-tól jobb azért 😄)

Kandurex
Amikor megállt a föld

logikátlan, unalmas tucat film <#levele> retekklubbon majd egy unalmas hétköznap majd újra nézem,..pár év múlva

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kojiro
"még egy tetves nappal kevesebbet kell élni megint" <#hehe><#hehe><#hehe>

Kojiro ergo sum.

Sephi
Nincs mit. Egy agyatlan baromsag tele inlogikus jelenetekkel we olyan szintu szanalmas klichekkel hogy as ember mar kinjabam felrohog.

Jaj aki meg nem latta az nezze meg az uj Dragon ball trailert... Ez a nap mar nekem is sok.

SötétBarom
Tell me about it.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sephi
Amikor megalt a fold -

AZ ÉG ÁLDJON MEG MINDENKIT! HAT EZEK TELJESEN MEGÖRÜLTEK?????

EZ MAR TÚLZÁS!!!

3x akartam kimenni.....

Seth
Egy totál hétköznapi,de kitalált sztori, amiben Van Damme az Van Damme,a szinész,aki hazaruccant és bajba keveredett XD

PSN ID.: Beegabor

XxTyl3rxX
de most akk ez végülis a valóságon alapul vmennyire vagy csak fikció?? 😄

Welcome to a World without rules!!!!

Kojiro
Persze, hogy komolyan gondolja. Errõl szól a film.
Ott mondja el, hogy 20 évig karatezott és mindenáron sztár akart lenni. És most ezzel fejjel már bánja, hogy nem csak a karateval foglalkozott. Ellehetetlenítette a saját maga és a kislánya életét, akit a legjobban szeret. A végén, mikor börtönben van karatet oktat és a kislányával is kibékül. Nekem tetszett a vége, pont ezért. A lányának jobb, hogy az apja a börtönben van, mintha egy nagyképü sztár. És magának VDnek is jó, épp ezért, mert a lányának is.

Kojiro ergo sum.

Seth
Pedig nem rossz. Nem vígjáték mint az említettek(kevéske jelenetet kivéve),csak a rendezés hasonló.VD-nak van benne egy nagymonológja amikor nem tudom, hogy szinészkedik csak éppen közben vmi szomorú dologra gondol azért sikerül neki jól, vagy tényleg komolyan mondja. Én személy szerint szivesen látnám újra mozivásznon vmi komolyabb szerepben,komolyabb rendezõvel.

PSN ID.: Beegabor