Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Halálsoron
2.A remény rabjai
3.A Köd / The Mist
Jó vétel volt?<#mf1>#mf1>
Azt a "fukar" mindenit.<#nevetes2>#nevetes2>
Lesz mit néznem a mai nap folyamán.<#finom>#finom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Hú de elviselhetetlenek azok a jelenetek, amikben benne van a kis fekete gyerek....
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem tetszett a kettes?... akkor ezt utalni fogod.
Egy csunya csaj, dogunalmas parbeszedek, semmi tortenet, a jelenetektol meg fejfajas kapja el az embert.
Mar csak a nagy akcioreszek miatt is nezzetek meg, eszmeletlen, hogy ezeket az idiotasagokat komolyan gondoltak.
3/10
Zene nélkül mit érek én?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg akk már annak a nagy robotszerû izének is kitalálhattak volna vmi szerepet, azon kivül h csak áll, és néha vmit szétb*sz!
Trailer alaprján többet vártam, de sajnos csalódás a film, és Keanu sem nyujtott vmi áttörõ alakítást.
én 5/10-re értékeltem imdb
Welcome to a World without rules!!!!
hát ekkora egy szart már rég láttam...a 2 ehhez képest egy isten film volt,nemsok kelett hogy elaludjak a filmen,a vége felé meg már végig is tekertem mert nem bírtam tovább :|
2/10
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem jó! Trailerben minden ellõve, én nem ID számítottam, inkább kicsit Harmadik típusúra tehát nem eksönt vártam, de ez semmi. Eredetit nem láttam, de lehet megnézem az lehet jobb lesz, úgy is bírom a retró sci-fit. Az eleje nagyon jó a szökésig, de ami utána van semmi. Ha én lennék Klatuu és így gyõznének meg én tuti bevégzem a dolgom. Olyan 4/10
A Knight Rideres robot tetszett, többet szerepelhetett volna, talán a legnagyobb + a filmben, de azt se használták ki. Szinte minden hiányzik belõle, hogy jó film legyen. DE ok, nem jó script, stb. akkor telenyomom lóvéval és csinálok egy jó eksön sci-fit, kis mondanivalóval, de azt se. Ez a tipikus adjuk el reklámmal a filmet esete, de ha meg elsõ hétvégén nem jön be, rossz szájhagyomány és bukik a film, szóval nem értem hogy gondolták.
"Már látom a változást" -vagy mit mondott
Spoiler lehet
(azért mert a kölyök és a csaj 'egymásra talált' ebbõl már egybõl következik, hogy az emberiség is megváltozik, ugyan már. 5 perccel korábban meg le akarták lõni õket) Az alapötlet egyébként nem lett volna rossz (tudom feldolgozás), de ez egy nagy semmi így, se nem tanító jellegû, se nem izgalmas, egyszóval ilyen késõ esti tucatfilmnek a tv2-re jó lehet.
5/10 (AVH-tól jobb azért 😄)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
logikátlan, unalmas tucat film <#levele>#levele> retekklubbon majd egy unalmas hétköznap majd újra nézem,..pár év múlva
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kojiro ergo sum.
Jaj aki meg nem latta az nezze meg az uj Dragon ball trailert... Ez a nap mar nekem is sok.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AZ ÉG ÁLDJON MEG MINDENKIT! HAT EZEK TELJESEN MEGÖRÜLTEK?????
EZ MAR TÚLZÁS!!!
3x akartam kimenni.....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN ID.: Beegabor
Welcome to a World without rules!!!!
Kojiro ergo sum.
Én tegnap néztem meg és tök jól szórakoztam rajta
9.5/10
Scarface
hát ettõl többet vártam, annyian megvoltak vele áldva, mindenesetre nem volt rossz film 7,5/10
Yo, Bitch!
Csak kár hogy a befejezés ma már nem állja meg a helyét...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A story viszont fiksön.
Totál riszpekt ez a film, nagyon jó.
Kojiro ergo sum.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Csak azért, hogy sokan (még a gyengébb felfogó képességûek is) elmenjenek megnézni...
Azert varjunk mar egy kicsit... mi nem volt erheto? Ha mar egy JB filmet nem ert meg az ember... ott mar bajok vannak 😄D
Én ott (nagyjából) értettem...
leultunk a legjobb haverommal meg az amerikai munkatarsaval meglesni az uj Bond filmet ( Quantum of Solace) szep jolt, jo volt, fingunk nem volt mirol szol. marmint amerikiai nyelvtudas szinten buktam el. Es az egy dolog, hogy en, de az amerikai csavo ( aki amugy spanyolul is tud) sem ertette, hogy pontosan akkor mirol is volt szo..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tudom, hogy otthon közel sem jönne át a film -vélhetõen egyetlen- pozitívuma, a látvány és a hang, viszont CSAK ezért nem fizetek ki ezerkettõt. Pláne, hogy benne van a dologban, hogy a film CGI mentes része valszeg dögunalom-kliséhegy-kellemetlenül primitív lesz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De ne legyen igazam.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.