Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Minden másodpercét élveztem. Brutálisan jó szatíra amerikáról és a háborúiról.
Na és a két hölgy fõszereplõ? Elnézegettem volna még õket egy ideig.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egész korrekt kis film. Ha kibírtuk a Börtöncsapdát, a Fortress-t, vagy a Mad Max-et, miért ne szeretnénk ezt is! 😄 Szórakoztató, rossz-jófiús, keménykedõs, józenés akciófilm. Ahogy kell. Kicsit gyerekes nyilván (mint maga a verseny is), de 1xrre bõven jó szórakozás, jókat vigyorogtam rajta, mert visszaköszön jó néhány klasszikus. Jó vót!
THX
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A szinkron nem lett olyan veszes, mint amilyenre szamitani lehetett, az eredetitol boven elmarad, de meg igy is nezheto. A vege fele mar nem igazan jatszott ra Stohl, ott mar ereztem nemi vagyat, hogy abbahagyjam.
A film masodjara is jo volt, de:
Tenyleg senki nem vette eszre a korhazban Joker mogott az allapotkijelzon a Windows XP talcajat? <#nyes>#nyes>
Zene nélkül mit érek én?
Nem rossz film, bár nekem csak a vége tetszett! Nem igazán tudtam egyesíteni azt h a filmben ténylegesen saját magát játsza és nincs semmi ütés, rúgás, ilyesmi 😄
jah és kis érdekesség a stáblistában találtam egy ilyet:
Budapest Film widow - Valerie Bodson
Welcome to a World without rules!!!!
Az operációs rendszeren is túl...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Magyarul úgy oldották meg hogy cigány-stílusban hadovált :/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Engem jól elszórakoztat.
most néztem meg, nekem bejött, jó szereplõk ( fõleg szökés+lost fanoknak😄)
jó történet, szeretem az ilyen jellegû filmeket
10/8
Elég régi film ,de még csak most láttam. Hát M. Douglas nagyon kemény :-) jó társadalom kritika a kis emberrõl+néha majd beszartam, olyan dumákat lenyomott! Nagyon jó és érdekes film.
"...Most már könnyebben hívom Ricknek, azok után amin keresztülmentünk.."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én azonnal mondanék fel és irány a mekdonácc "a lehetõ legkisebb felelõséggel járó munkát kérném" 😄
Az operációs rendszeren is túl...
valami csoda a tv2-n, hétfõ délben jó és nézhetõ film.
Angol vígjáték, afféle rötyögõs...bár a halott ember fejével kismamának álcázni magunkat inkább morbid...)))
Pár ismert színész is felbukkant (Lena Headey-terminátor sorozat, Omar Sharif,satöbbi....)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Taken: Csak most néztem meg,ez viszont lényegesen jobb volt.Itt nemvolt mellébeszélés végig céltudatos,célirányos volt.Liam Neeson,mint veterán aggódõ apa jóvolt.Akciók is,tényleg profi volt.Tetszett!8/10
Mirrors: Egyetértek az elõttem szólóval,olyan egysíkú volt,helyenként kemény,de valahogy annyira nem izgultam rajta.Én nemértem hogy a horrorfilmekben miért viselkednek sokszor idiótán érthetetlenül az emberek.(Tudom hogy ha az életembe kerülhet az ismeretlen,nemfogok kíváncsiskodni,mint sok filmben,hanem húzok el onnan.)5/10
Házinyuszi: Nah ettõl készvoltam..uhh..ennyire klisé,sablonfilmet,ááá..végigszenvedtem.Pedig amúgy kedvelem az ilyen semmitmondó filmeket is,de ez nemjött át!:-)2/10
Go Jeff Go!!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hat ez nem volt akkora baromsag mint a 3/4 ... nem tudom nekem mar semmi ujjat nem tud hozni. A vegen is a "csattano" ultra gyenge de na... semmit sem vartam tole... megis vegig birtam nezni. Gyenge... nagyoooon gyenge.
Babylon A.D. -
Na tessek! Pont azt hozta, amit elvartam tole! Lightos akciofilm 😄 Volt benne sok baromsag de ez bocsanatos. Viszont Depardieu-nak kamu hangja volt! Az nem az o hangja.
----------------
5/10
Semmi különös nincs benne, a véres jelenetek kissé gyomorforgatók voltak, de olyan serossz-sejó film. Kiefernek meg szólhattak volna, hogy most nem 24-et forgatnak.
Az meg a másik, hogy szóljon már vki ezeknek a hálivudi seggeknek, hogy nézessenek már 1-2 horrort a horrorfilmjeik szereplõivel, ezek miért viselkednek úgy, mintha még életükben egyetlen horrort nem láttak volna, és gond nélkül sétálnak bele a horroros klisékbe (sötét, vészjósló pincerendszer, stb)
---------------------------------------
6/10
A film egy bérgyilkosról szól, illetve annak „utolsó munkájáról” ami természetesen nem úgy alakul ahogy azt elképzeli.
Akciók elvétve akadnak a filmben, leginkább a végén van egy kis lövöldözés (köztük 1-2 eléggé bugyuta jelenet is).
Nem volt éppenséggel rossz, Cage néhol tetszett, néhol nagyon nem volt ebbe a szerepbe való. A hajától egyenesen okádtam, komolyan mondom, aki ezt a fekete, vállig érõ, szénaboglya hajat kitalálta neki, azt ütném. Arról nem is beszélve, hogy ez a haj + Cage magassága marhára nem teszi õt hiteles bérgyilkossá, ilyen fizimiskával kb. minden második ember utána fordulna a való életben.
Egy igen komolynak mondható jelenet van a filmben (este a parkban a lánnyal), plusz a végére sem lehetett azt mondani, hogy középszerû/12egytucat de azért valamit én hiányoltam a filmbõl.
Egyszer nézhetõ azért, de Cage 10+n-edik filmje amiben önmagához képest ismét alább adja.
Nos angolul egész ütõs kis vígjáték, némi "drámába" oltva. Miután magunk is ilyesféle kong filmeken nõttünk fel, így különösen szórakoztató az egész. Az a néhány "akció"jelenet pedig egyenesen kész beszarás. 😄
Nagyon érdekes, a végén felkavaró film volt. Megdöbbentõ volt látni azt, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár tartom magam ahhoz, hogy elég nehéz ilyet manapság összehozni, legalábbis egy osztály szintjén. Ilyen idõsen azért az embernek már van félig-meddig kialakult értékrendje, ami nem változik meg 2-3 nap alatt.
Egyébként
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Karácsonyra szeretném meglepni családomat. Ha valakinek video-kazettán vagy netán dvd-n magyarul, nagyjából jó minõségben megvan valamelyik film az alábbiak közül, akkor nagyon hálás lennék, ha szólna, aztán esetleg elküldhetné postán (persze a postaköltséget én állom).
Furcsa pár (elsõ rész)
Karácsonyi vakáció (chevy chase)
Hógolyó futam (ennek nagyon örülnék)
Nagyon szépen köszönöm
bár ez inkább kávéházas, de nagy film.
Valami hasonló, mint a Kávé és cigaretta, csak itt a beszélgetésen kívül is mutatnak az emberek mindennapjaiból jeleneteket, mozgalmasabb.
Amúgy ha ismertek olyan filmeket, ahol jók a kocsmás beszélgetõs jelenetek, akkor légyszi írjátok. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na ott mondhatta volna az idegen: Óóó nagyon sajnálom, ezen én sem vagyok képes segíteni. <#vigyor1>#vigyor1>
7/10-re értékelném a filmet, de a néger gyerek miatt csak 5/10.
Ez ugyebár az elsõ áldozatok történetét mutatja be. Kicsit nehezen indult, de utána azért elõjött a szokásos tinihorroros hangulat, ami nekem bejön. Volt pár jó jelenet, de alapvetõen egy már unalomig nézett alapokra építkezõ film ez is.
7/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!