Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
<#eljen>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kmarha
War Inc.

Minden másodpercét élveztem. Brutálisan jó szatíra amerikáról és a háborúiról.

Na és a két hölgy fõszereplõ? Elnézegettem volna még õket egy ideig.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

wesker24
Szerintem is jó film volt a Death Race ! Engemn a Carmageddon játékra emlékeztettet amikor a kocsikat kellett rombolni persze itt nem voltak járókelök ! <#vigyor>
Sir Quno Jedi
Nekem bejött. Szórakoztatott, ráadásul sok klasszikusra hajadzik. Minden filmet a maga környeztében és kategóriájában kell nézni, abban meg egész jó volt. Nyilván többet is kihozhattak volna belõle, dehát...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Kibírni és szeretni nem ugyan az! 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Death Race 2008

Egész korrekt kis film. Ha kibírtuk a Börtöncsapdát, a Fortress-t, vagy a Mad Max-et, miért ne szeretnénk ezt is! 😄 Szórakoztató, rossz-jófiús, keménykedõs, józenés akciófilm. Ahogy kell. Kicsit gyerekes nyilván (mint maga a verseny is), de 1xrre bõven jó szórakozás, jókat vigyorogtam rajta, mert visszaköszön jó néhány klasszikus. Jó vót!

<#hehe>de gonosz vagy
desigo
Írd le elõbb,hogy miket láttál és akkor azokat nem írjuk fölöslegesen <#hehe>
pl? újak , régiek, sci-fi, kaland, akció stb?
Sephi
Kerek szepen par folmet amit erdemes leszedni es megnezni mostanaban!

THX

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barnie1990
The Dark Knight HunDub

A szinkron nem lett olyan veszes, mint amilyenre szamitani lehetett, az eredetitol boven elmarad, de meg igy is nezheto. A vege fele mar nem igazan jatszott ra Stohl, ott mar ereztem nemi vagyat, hogy abbahagyjam.
A film masodjara is jo volt, de:
Tenyleg senki nem vette eszre a korhazban Joker mogott az allapotkijelzon a Windows XP talcajat? <#nyes>

Zene nélkül mit érek én?

XxTyl3rxX
Na én is megkukkantottam a JCVD-t! És nekem annyira nem tetszett! Lehet azért mert még mindig a kemény "szétverem aztis akit nem kell" Van Damme-ot látom benne! És talán ha vmi komolyabb rendezõ csinálja akk még jól is sikerült volna(vagyis jobban)...
Nem rossz film, bár nekem csak a vége tetszett! Nem igazán tudtam egyesíteni azt h a filmben ténylegesen saját magát játsza és nincs semmi ütés, rúgás, ilyesmi 😄

jah és kis érdekesség a stáblistában találtam egy ilyet:
Budapest Film widow - Valerie Bodson

Welcome to a World without rules!!!!

Blacksheep333
Nem. Õ Ausztrál tájszólással beszélt és azt hitte, hogy úgy gettó négeres. Ez volt benne a poén. 😊

Az operációs rendszeren is túl...

ForzaInter
Amerikai szépség

zseniális film 9/10.

Yo, Bitch!

Atisz
Ja, tv2-n szokott lenni sok jó film extrém idõpontokban, csak a fõmûsoridõben hanyagolják õket :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Igen angolul nagyon jó. Robert Downey a néger-akcentussal 😊
Magyarul úgy oldották meg hogy cigány-stílusban hadovált :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

sz4bolcs
Pont ilyen filmekre vadászok mostanában. Nem szól semmirõl, nincs semmi konkrét mondanivalója, sem értéke, de kis ostobaságokkal jól elszórakoztat.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Darwin-díj: Halni tudni kell. xDDD

Engem jól elszórakoztat.

Suttogás

most néztem meg, nekem bejött, jó szereplõk ( fõleg szökés+lost fanoknak😄)

jó történet, szeretem az ilyen jellegû filmeket

10/8

Összeomlás

Elég régi film ,de még csak most láttam. Hát M. Douglas nagyon kemény :-) jó társadalom kritika a kis emberrõl+néha majd beszartam, olyan dumákat lenyomott! Nagyon jó és érdekes film.
"...Most már könnyebben hívom Ricknek, azok után amin keresztülmentünk.."
Blasta
Igzektli 😉

Tikal
ezt honnan is idézted? american beauty? irto jo film 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Sztem nem fizethetnek eleget semmiféle bizt.õrnek, hogy egy koszos, leégett házban éjszaka igen furcsa dolgok észlelése után egy romos, elázott alagsorba lemennyen "körbecsekkolni" 😄

Én azonnal mondanék fel és irány a mekdonácc "a lehetõ legkisebb felelõséggel járó munkát kérném" 😄

Blacksheep333
Kiefer karaktere biztonsági õr volt a filmben. Neki meg kellett róla bizonyosodnia, hogy van -e ott valaki.

Az operációs rendszeren is túl...

Montanosz
The Parole Officer

valami csoda a tv2-n, hétfõ délben jó és nézhetõ film.
Angol vígjáték, afféle rötyögõs...bár a halott ember fejével kismamának álcázni magunkat inkább morbid...)))
Pár ismert színész is felbukkant (Lena Headey-terminátor sorozat, Omar Sharif,satöbbi....)

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Montanosz
hát nem is tudom, talán filmbuzin írtak róla magyar címmel..de amúgy mindenki áradozik róla

báttyó02
Amikor megállt a föld

6,5/10

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kandurex
szerintem nézd meg valami tékában, vagy esetleg online DVD-CD üzlet (google.hu !)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MrSpock
Transporter 3:Hmm..nem volt egy maradandó alkotás! Pár jó rész,bár a kamerakezelés szerintem csapnivaló volt a verekedéseknél,nemtudom miért kell így vágni!Ettõl nem lesz látványosabb..nah minegy. 4/10 Mert végigbírtam azért nézni.
Taken: Csak most néztem meg,ez viszont lényegesen jobb volt.Itt nemvolt mellébeszélés végig céltudatos,célirányos volt.Liam Neeson,mint veterán aggódõ apa jóvolt.Akciók is,tényleg profi volt.Tetszett!8/10
Mirrors: Egyetértek az elõttem szólóval,olyan egysíkú volt,helyenként kemény,de valahogy annyira nem izgultam rajta.Én nemértem hogy a horrorfilmekben miért viselkednek sokszor idiótán érthetetlenül az emberek.(Tudom hogy ha az életembe kerülhet az ismeretlen,nemfogok kíváncsiskodni,mint sok filmben,hanem húzok el onnan.)5/10
Házinyuszi: Nah ettõl készvoltam..uhh..ennyire klisé,sablonfilmet,ááá..végigszenvedtem.Pedig amúgy kedvelem az ilyen semmitmondó filmeket is,de ez nemjött át!:-)2/10

Go Jeff Go!!!!

Sephi
Nem birtam vegig nezni....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Saw 5 -

Hat ez nem volt akkora baromsag mint a 3/4 ... nem tudom nekem mar semmi ujjat nem tud hozni. A vegen is a "csattano" ultra gyenge de na... semmit sem vartam tole... megis vegig birtam nezni. Gyenge... nagyoooon gyenge.

Babylon A.D. -

Na tessek! Pont azt hozta, amit elvartam tole! Lightos akciofilm 😄 Volt benne sok baromsag de ez bocsanatos. Viszont Depardieu-nak kamu hangja volt! Az nem az o hangja.

Blasta
Mirrors
----------------
5/10

Semmi különös nincs benne, a véres jelenetek kissé gyomorforgatók voltak, de olyan serossz-sejó film. Kiefernek meg szólhattak volna, hogy most nem 24-et forgatnak.
Az meg a másik, hogy szóljon már vki ezeknek a hálivudi seggeknek, hogy nézessenek már 1-2 horrort a horrorfilmjeik szereplõivel, ezek miért viselkednek úgy, mintha még életükben egyetlen horrort nem láttak volna, és gond nélkül sétálnak bele a horroros klisékbe (sötét, vészjósló pincerendszer, stb)

Blasta
Bangkok dangerous
---------------------------------------
6/10

A film egy bérgyilkosról szól, illetve annak „utolsó munkájáról” ami természetesen nem úgy alakul ahogy azt elképzeli.
Akciók elvétve akadnak a filmben, leginkább a végén van egy kis lövöldözés (köztük 1-2 eléggé bugyuta jelenet is).
Nem volt éppenséggel rossz, Cage néhol tetszett, néhol nagyon nem volt ebbe a szerepbe való. A hajától egyenesen okádtam, komolyan mondom, aki ezt a fekete, vállig érõ, szénaboglya hajat kitalálta neki, azt ütném. Arról nem is beszélve, hogy ez a haj + Cage magassága marhára nem teszi õt hiteles bérgyilkossá, ilyen fizimiskával kb. minden második ember utána fordulna a való életben.

Egy igen komolynak mondható jelenet van a filmben (este a parkban a lánnyal), plusz a végére sem lehetett azt mondani, hogy középszerû/12egytucat de azért valamit én hiányoltam a filmbõl.

Egyszer nézhetõ azért, de Cage 10+n-edik filmje amiben önmagához képest ismét alább adja.

Sir Quno Jedi
tropic, i mean

Sir Quno Jedi
Thropic Thunder

Nos angolul egész ütõs kis vígjáték, némi "drámába" oltva. Miután magunk is ilyesféle kong filmeken nõttünk fel, így különösen szórakoztató az egész. Az a néhány "akció"jelenet pedig egyenesen kész beszarás. 😄

Bandee1987
Die Welle 8/10

Nagyon érdekes, a végén felkavaró film volt. Megdöbbentõ volt látni azt, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén a tanár fellép a szinpadra, a diákok meg egyszere felállnak és a karjellel üdvözlik egymást. Meg persze a végkifejlet.

Bár tartom magam ahhoz, hogy elég nehéz ilyet manapság összehozni, legalábbis egy osztály szintjén. Ilyen idõsen azért az embernek már van félig-meddig kialakult értékrendje, ami nem változik meg 2-3 nap alatt.

Egyébként
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén már látszott erõsen, hogy Tim öngyilkos lesz, túlságosan is labilis, befolyásolható volt, és a wellén kívül más nem számított neki

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sziasztok!
Karácsonyra szeretném meglepni családomat. Ha valakinek video-kazettán vagy netán dvd-n magyarul, nagyjából jó minõségben megvan valamelyik film az alábbiak közül, akkor nagyon hálás lennék, ha szólna, aztán esetleg elküldhetné postán (persze a postaköltséget én állom).
Furcsa pár (elsõ rész)
Karácsonyi vakáció (chevy chase)
Hógolyó futam (ennek nagyon örülnék)

Nagyon szépen köszönöm
ott van az m1-en az elsõ full HD-ben forgatott sorozat a Presszó
sz4bolcs
Van neve magyarul? :/

Montanosz
kamome shokudo
bár ez inkább kávéházas, de nagy film.

sz4bolcs
Régebben láttam egy filmet, nagyon tetszett, de az a baj, hogy nem emlékszem sem a címére, sem a történetére. Csak egy részlet ami megragadt, hogy pár fiatal srác üldögél egy kávézóban, sörözõben, és tervezgetik az életüket, néha elvont dolgokról beszélgetnek.
Valami hasonló, mint a Kávé és cigaretta, csak itt a beszélgetésen kívül is mutatnak az emberek mindennapjaiból jeleneteket, mozgalmasabb.
Amúgy ha ismertek olyan filmeket, ahol jók a kocsmás beszélgetõs jelenetek, akkor légyszi írjátok. 😊

sz4bolcs
ja, jó volt ahogy meg akarta mászni a faszikat. A szabadelvû tudóst sikerült is neki. 😄

wesker24
Szerintem jó film volt 1x-szer meglehet nézni ! De azért a csajok jók voltak benne ! <#vigyor>
sz4bolcs
A lény - Az ébredés: Nehéz napok egy Föld nevû bolygón.... ha ilyeneket kell néznem 😄

Shep
Egyébként mikor állt meg a Föld, vagy én lemaradtam valamirõl (jó nyilván nem szó szerint, de én nem emlékszem olyan tragikus elemre amire ezt rá lehetne húzni)?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sz4bolcs
Amikor jöttek a nanobotok, és bemenekültek a híd alá, de megfertõzték a kissrácot...

Na ott mondhatta volna az idegen: Óóó nagyon sajnálom, ezen én sem vagyok képes segíteni. <#vigyor1>

Áhhhh pont most fejeztem be a filmet és ugyanezt akartam ide beírni😊

7/10-re értékelném a filmet, de a néger gyerek miatt csak 5/10.

Shep
Vacancy 2

Ez ugyebár az elsõ áldozatok történetét mutatja be. Kicsit nehezen indult, de utána azért elõjött a szokásos tinihorroros hangulat, ami nekem bejön. Volt pár jó jelenet, de alapvetõen egy már unalomig nézett alapokra építkezõ film ez is.

7/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Randelz
Tipikusan az a film amikor a nézõnek 30. percben leesik hogy mire megy ki az egész, és erre a szereplõk úgy kb 1óra 10-nél pofátlanul meglöpõdnek.

sz4bolcs
BAKKER a Gyilkos hangyákba leagalább elrejtettek pár jó poént, pl. amikor a srác rájött, hogy a narancslé a hangyák elleni csodafegyver, vagy amikor egy répaköteggel felrobbantották a gátat. 😄