Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
The Curious Case of Benjamin Button

Sokan irtak errõl már elöttem. Csak annyit füznék hozzá, hogy csak azért néztem ma meg, mert nem birtam aludni. Láttam, többet csak több részletben tudták végignézni. Én fél 6kor kezdtem, kb 8ra fejeztem be, és egy másodpercet nem ásítottam, nem csukodott le a szemem. Utána is nehéz volt elaludnom, mert végig a filmen járt az agyam.

Tökéletes alkotás. 10/10

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sephi
Ez kész 😄

Szerintem egyesek nem érzik magukat jól, ha nem forgathatják ki mások szavait.

Ha nem írom meg, honnan az infó akkor az a baj.
Ha megírom honnan van akkor meg nagyképûsködök.

Sehogy sem jó, latom.

De amúgy felröhögtem a példán 😄DDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PetruZ
Mondjuk inkább kb. az a szint, amikor a Kék Osztrigában már arcra megkapod a kulcsot felsõ emeletre (vagy hátra, vagy akárhová)... <#papakacsint>

Erre nem irigy itt senki (tudtommal), de úgy is fel fogjuk emlegetni. <#hehe>
desigo
Dr. Strangelove 9/10

Nagyon beteg,ahogy mindent tervezgetnek...
Ams
ja, én is, hülye példa volt... 😛

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Blasta
Mondjuk én eléggé örülnék annak a tangának
Szagolgatnám, nyalogatnám, YOU KNOW...
-.-

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ams
ez olyan mintha arra lennél büszke hogy neked van egy tangád a brit királynõtõl...

nem irigy senki... 😊

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Sephi
Mondom én. Itt ha valaki meg meg említeni egy olyan dolgot, ami másnak nincs, fel évig tuti nem felejtik el megemlíteni a frappáns válaszokban 😄

"ami inkább hivatásosoknak fontos..."

Nekem fontos. Tehát mit kell ezen annyi agyalni?

Nem latod, hogy csak a rosszindulat megy itt? Ahogy megjelenik a parasztunk azonnal flem fergeteg lesz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ams
"Jaa vagy az irigység beszel belõled??"

az imdbpro egy fizetõs szolgáltatás, nem egy meghívásos elit klub...

ráadásul az egyetlen értelmes fícsörje az a színészek(vagy a menedzsereik) elérhetõségei, ami inkább hivatásosoknak fontos...

Sephi
Hagyd mar! Meg a vegen lekési a buszt is!

Sephi
Hat fijam, latom nálad is divat a kötekedés. Ugyan mi koze van most ennek a Pro-hoz? Azt mondtam van accom oda, és nem azt, hogy oda írok. Jaa vagy az irigység beszel belõled?? Aaaa értem.

sry

Sephi
Na, mégsem indultak a vonatok Pest-rol? Próbálkozz Volanbusz-nal, azok letérnek a bekötõútról is.

precision
már megin a flame... 😊

Bazinga!

fifi
fúúúdejóvagy...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
DE HOGY ÉLVEZHETTED ÚGY, HOGY NEM ÉRTETTED AZ EGÉSZET????

Ülj le egyes, Riddicktõl meg valszeg igazgatóit is kapsz

<#hehe>

Blasta
Mit nem értesz az IMDb-n?

Olyanoktól kapják a filmek a pontokat, mint Te. Vagy én. Nagy kaland.

Ja SPOILER!!!!!!!! az elõzõ!

Húúúh, akkor nekem is ideje felébrednem, mert én is támadtam az utolsó kérdés egyszerûségét. Taníts mester, mert én egyszerû filmkedvelõ nem érhetek fel az olyan hatalmas hobbikritikusokhoz mint te. Ezek szerint nem is értettem az egész filmet, de te rájöttél, hogy ez egy mese. Ki hinné, hogy ilyen nem történhet meg a való életben!?

De örülök neki, hogy személyesen ismered Danny Boyle-t és elmondta neked, hogy azért lett ez az utolsó kérdés, mert ezzel is azt akarta kifejezni, hogy ez egy mese.

Azért érdeklne, hogy milyen mesebeli motívumot látsz abba, hogy pont a végén kap egy olyan kérdést, amire nem tudja a választ, és ezt a filmben többször is kihangsúlyozzák? Mert szerintem csak azért volt ez az utolsó kérdés, hogy értelmet nyerjen a 3 testõrös "szál". De mindegy, én nem értek hozzá, egyszerûen csak végig néztem és élveztem...

fifi
kezdem érteni, milyen csávók az imdb-n a "PRO"-k... 😊

sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Riddick21
Ez a mese lényege. Ha ezt nem értetted, az egész filmet nem értetted.
Kb. annyira bugyuta a felvetésed, mint azok a kérdések, amik az utolsó kérdés egyszerûségét támadják... Wake up!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sephi
Uuu pedig nekem is nagyon tetszett. Szvsz korrekt volt...

precision
hát nemtom nekem az Iron Man az egyik kedvenc Marvel filmem
ugye az elsõ rész volt még csak, a szenvedõs rész mikor az emberkénkbõl superhero lesz... ugyanez a folyamat mindegyiknél megfigyelhetõ (spiderman, batman, daredevil...stb.stb.)

én talán anno 8 v. 9 pontot adtam rá, Robert Downey Jr. is teljesen jó szerintem benne

nem tudom mi nem tetszett neked ennyire hogy 3 pontot adtál rá

Bazinga!

Nem is tudtam, hogy van 3. része!
Az elsõ kettõn is sírva röhögtem, pláne hogy mostanában leadták a TV-ben is!

Rajta leszek a témán, hogy beszerezzem!!!
I.C.ram
Iron Man:

Egy parodia az egesz.... Nem ertem ezt az IMDB-t, hogy ilyen alja szar filmek ennyi pontot kapnak... Kitol??

3/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, szerintem így volt kerek a történet. Salim végig a gonosz agresszív testvér volt, a végén pedig hirtelen jó lett......ha megmenekült volna, úgy éreztem volna, hogy marad egy nyitott szál. Nem-e megy utána a testvérének, vagy a csajnak......nekem így tetszett.

desigo
jah.Lazán kinyírhatta volna a fõnököt és az embereit hátulról aztán leléphetett volna a pénzzel meg a mercivel.
Sephi
Nem.

Fel nem tudom fogni miert kellet meghalnia Salim-nak. Ha dramai erteket akartak ennek adni akkor nem siekrult. Jo, ertem en, hogy meg kellet halni a a maffia boss-nak de ezt meglehetett volna oldani mashogy is. Tehat engem ez zavart, hogy minek kellet a vegere egy "tragedia" effekt mert a film mar alapbol nem a szokasos menetet kovette (jo ez azert is volt igy mert nem holywood szindroma szerint keszult). A masik dolgot meg talan akkor irom re amiutan elolvastam a reakciokat erre a post-ra

Flame nem spam. Amúgy fejtsd ki nyugodtan, de szerintem a táncra és az utolsó kérdésre gondoltál😊

wesker24
Jackass Volume 3 10/10 Ezek egy állatok !!!

A legjobb rész az volt amikor a dagi bemegy a wc-re szét szarja magát és kijön a törpe ! <#hehe>
fifi
RocknRolla

be fog állni Gájriccsi is a tarantino féle sorba, amikor is azt a jelenséget vehetjük észre, hogy ahol a nevük megjelenik, ott mindenki tömegesen elélvez, és halhatatlan eredetiséget, mind emellett utánozhatatlanul egyedi stílust kiált...
két három jó jelenettõl eltekintve ez egy marha gyenge középszerû film. pláne nem igazán lehet jobbra értékelni olyantól aki azért már két piti gengszteres alapvetést/ Snatch - Lock, stock/ letett az asztalra!

legyen kb: 5/10

Engem is érdekelne, nyugodtan fejtsd ki

CSOCSO
ez hulyeseg... amiota amerikaban elek es csak angol filmeket nezek csak rohogni tudok a magyar szinkronost filmeken. szinta az osszesen, szal errol ennyit.
CSOCSO
😄
Kaplan
Nekem kifejthetnéd PMben! 😉

Amúgy a film 8/10

Egész kis korrekt filmeket láttam eddig 2009ben.

Benjamin Buttons 9/10
Seven Pounds 8/10
The Ruins 7/10 (Kellemes csalódás.)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ForzaInter
😄DDDDD

Yo, Bitch!

Sephi
Slumdog Millionaire -

Hat nem is tudom. Egyben volt csodalatos es elbuvolo. Nem figyeltem benne se cliche-t se hibat. Egyszeruen magaval ragadott es elhuzott 2 ora... a vegen mar izgultunk.

Viszont volt ket jelenet.... totálisan baromságnak és értelmetlennek tartottam de nem fejtem ki õket mert itt sok a nagyon intellektuel ember és meg a végen spammeles lesz.

Majd ha elment a parasztság.

Kojiro
Nem 80 az, mert neki imdb-proja van 😊.
Azzal már évekkel korábban megnézheti a filmeket, meg olyan is van, hogy ha felmész az imdbre és rákeresel mondjuk a Terminator 2-re, akkor Arnold S.-t látod fõszereplõnek, de imdb-proval kiderül, hogy valójában Steven Seagal az... <#nevetes1>

Na de csak hülyülök Sephi 😊. Viszont az nagyon érdekelne, hogy a TDK hány pontos a prok között?

Kojiro ergo sum.

jó lesz az 1980-nak is.
Csatlakozom

Kojiro
omg mit? <#wilting>

Kojiro ergo sum.

Szabi84
V for Vendetta

Ez király volt! Nem is tudtam hogy is képregény adaptáció, úgyhogy pláne kellemes csalódás volt. Sztori, mondanivaló tetszett, viszont Londont sokkal jobban kidolgozhatták volna. 9/10

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

precision
én még nem láttam és õszintén szólva nem örülök a spoilereknek...

Bazinga!

Shep
Deception

Igaz történeten alapuló történelmi dráma. Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom aki szeretni a történelmi drámákat.

9/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nan76
amikor megáll a Föld...háááttt...khmmmm...érdekes egy film,bár a mondanivalójával eggyetértek..meg elég látványos is néhol..csak valami mégids hiányzik belõle

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Alien 4-Feltámad a halál

Még anno moziban néztem meg, bár 2-szer(sza.é-h.gyé volt a mozijegy) de olyan nagy benyomást nem tett rám, mint az elõzõek, szóval eddig hanyagoltam, túl nagy késztetést nem éreztem, hogy újra megnézzem, már kicsit túl "bõrlehúzásnak" éreztem a sok "újdonsággal", csak valami legyen benne, de mégis új legyen, most sikerült újra egy kedves torrentezõ segítségével, ha már ott volt ám legyen. A megérkezõ zsiványcsapat korrekt, fõleg Ron Perlman, nagyon jó karaktert kapott ismét és jól is hozza, Weawer is hozza a kötelezõ Riplayt. A kötelezõ darkos sci-fi hangulat, jelmezek, hajók, hangok is jók. Tényleg milyen furcsa, hogy az AVP 2 része után mennyire "zseniálisnak" találtam végül is ezt a filmet, olyan 7/10 mert sztem azért a sorozat leggyengébb darabja!
hát ja eltudnék tõle viselni még jó pár száz filmet, színészként+rendezõként is!
ProGabe
Gran Torino

hát ez tényleg nagyon jó. a történet tele van klisékkel, de a karakterek ezt hihetetlen mértékben ellensúlyozzák. Eastwood-ot valahogy meg kéne fiatalítani 15-20 évvel, hogy kapjunk még ilyen filmeket 😊

9/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

még a regényt is elolvastam régen. Ja és mellesleg bekaphatjátok.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

SimaSuna
jah 😊

szvsz hamar vége lett a filmnek...
XxTyl3rxX
King Kong(2005)
na a 3 órás hossz ellenére nagyon jó kis filmet hoztak össze! Izgalmas volt, a szereplõk is ellettek találva, a vizuális effectek is abszolut normálisak, bár a dinok viccesek voltak de hát istenem...
kár h azok a benszülöttek csak kis ideig voltak benne, hát milyen durvák voltak már 😄
nálam 8/10

Welcome to a World without rules!!!!