Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vagy csinálnak egy VALÓBAN sötét 99+++ karikás szívszorító és megbontránkozattó filmet, vagy elõállnak ezzel a semmilyen kis vacakkal, amit így nem lehet minõsíteni, ellenberger a tizenévesek is megnézhetik matinéban. Engem ne nézzenek már madárnak!
Nézzek Világok Harcát?! Assesokkalhiteltelenebb.
De ez az én véleményem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha valami neked nem tetszik, de a többségnek igen, akkor te vagy a hülye/marha/idióta mert neked nem az jött át ami nekik igen.
Tisztelet a kivetélnek!
😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pláne úgy, hogy még ki is hangsúlyozta, hogy Õ NEM AZ A HÕS TÍPUS!!!
Érted...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hadd döntsem már el, hogy nekem mi és hogyan tetszik, már ha megengeded...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
egyszerûen nekem nem tetszett ezen a milliomos-mûszaki zseni-superhero poszton...
ennyi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez az amit én sem értek... egy képregény hõsnek ugyanolyan fontos a személyisége mint a "szuperereje". Nekem spec a batman begins is tetszett, ahol tényleg az egész film Bruce Wayne jellemfejlõdésérõl szól. Vasembernél is hiányzott volna, ha ugy kezdõdik a film, hogy itt egy ember, hightech vas cuccban és írtja az ellent. Érdektelen lett volna kb. Így hogy tudom, hogy mibõl lett a cserebogár, sokkal érdekesebb.
Mind1. Én elfogadom azt is ha valakinek nem tetszik az Iron Man.
Bazinga!
Egyébként meg igen, egy Marvel filmnél akciót akarok látni.
Szeretném megjegyezni, hogy az egyedi eset volt. Lásd Nolan Batman: Begins-ében, immár az egész film csak Wayne jellemváltozásáról szól.
Miért gondoljátok azt, hogy a képregényfilmek csak látványos akciókról kell szóljanak???????
Ellenben az elején volt egy kis rajtaütés, aztán VAS vs. barlanglakók, aztán a közepén is volt egy VAS vs. csúnyabácsik harc, itt már full ruciban (és melelsleg az egyik legvagányabb jelenet is itt van).
De Marci, ha már egyszer megfogadtad, akkor tartsd is be és tényleg ne nézz több Marvel filmet, nem neked valók (vagy bírd ki negatív kritika nélkül).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nyeheheheheheeeeeeeeeeee <#hehe>#hehe><#worship>#worship><#taps>#taps><#nyes>#nyes>
Kojiro ergo sum.
Érdekelne, mert szerintem nagyon jó színész.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Welcome to a World without rules!!!!
Marhaság
Pontosan ugyan olyan Robert abban a szerepben mint a képregénybeli eredeti fõhõs.
eleve a fõszereplõ nem való szuperhõs szerepre. másrészt majdnem fizikai fájdalmat okozott a film, annyira szenvedtem...
mind1 mostmár ezt is tudjuk, de azért hogy a szaros IMDB-PRO regedre bárki is irigy lenne azért az elég meredek, ezt te is tudod...
nem; nem kell válaszolni!
Ananász Expressz 8/10
A hercegnõ 8/10
Slumdog Milloinaire 10/10
Repo! The Genetic Opera 9/10
hát igen ezek szerintem kihagyhatatlanok!!<#taps>#taps><#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
amúgy, nemtom feltûnt e, de az egész film végig Iron Manrõl szólt... a rabság idején fejlõdik maga a prototípus is, meg vasember személyisége is
aztán utána végig finomítgatja a cuccot, a végén meg van a végsõ harc ami tényleg nem nevezhetõ a legjobbnak, de megteszi
ha így nézed, pl spiderman 1 -be is peter parker végig luzerkedik, még a ruhája sincs rajta csak film kb 1/3ban... mekkora szarság már, hol volt pókember... nem is volt benne a filmben, helyette 30x lezuhant a háztetõrõl, 50x nekikenõdött egy falnak és 10x majdnem lekéste a buszt
<#idiota>#idiota>
Bazinga!
- KETTÕ party volt
- KETTÕ sajtótájékoztató
- KETTÕ csajozós jelenet
<#falbav>#falbav>
Welcome to a World without rules!!!!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Hat eleve az egesz sztori mindenrol szolt, csak nem magarol az Iron Manrol.
Volt 40 sajtotajekoztato, 50 party, 20 csajozos jelenet, es ennyi. Iron Man meg a vegen megkuzdott kb 10 perc alatt a fogonosszal, es ennyi. Le van tudva a film. Gyenge volt az egesz, es nem is volt latvanyos.