Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyeheheheheheeeeeeeeeeee <#hehe>#hehe><#worship>#worship><#taps>#taps><#nyes>#nyes>
Kojiro ergo sum.
Érdekelne, mert szerintem nagyon jó színész.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Welcome to a World without rules!!!!
Marhaság
Pontosan ugyan olyan Robert abban a szerepben mint a képregénybeli eredeti fõhõs.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
eleve a fõszereplõ nem való szuperhõs szerepre. másrészt majdnem fizikai fájdalmat okozott a film, annyira szenvedtem...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mind1 mostmár ezt is tudjuk, de azért hogy a szaros IMDB-PRO regedre bárki is irigy lenne azért az elég meredek, ezt te is tudod...
nem; nem kell válaszolni!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ananász Expressz 8/10
A hercegnõ 8/10
Slumdog Milloinaire 10/10
Repo! The Genetic Opera 9/10
hát igen ezek szerintem kihagyhatatlanok!!<#taps>#taps><#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
amúgy, nemtom feltûnt e, de az egész film végig Iron Manrõl szólt... a rabság idején fejlõdik maga a prototípus is, meg vasember személyisége is
aztán utána végig finomítgatja a cuccot, a végén meg van a végsõ harc ami tényleg nem nevezhetõ a legjobbnak, de megteszi
ha így nézed, pl spiderman 1 -be is peter parker végig luzerkedik, még a ruhája sincs rajta csak film kb 1/3ban... mekkora szarság már, hol volt pókember... nem is volt benne a filmben, helyette 30x lezuhant a háztetõrõl, 50x nekikenõdött egy falnak és 10x majdnem lekéste a buszt
<#idiota>#idiota>
Bazinga!
- KETTÕ party volt
- KETTÕ sajtótájékoztató
- KETTÕ csajozós jelenet
<#falbav>#falbav>
Welcome to a World without rules!!!!
Hat eleve az egesz sztori mindenrol szolt, csak nem magarol az Iron Manrol.
Volt 40 sajtotajekoztato, 50 party, 20 csajozos jelenet, es ennyi. Iron Man meg a vegen megkuzdott kb 10 perc alatt a fogonosszal, es ennyi. Le van tudva a film. Gyenge volt az egesz, es nem is volt latvanyos.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Feb 5?
Nem merem megnézni a DVDSCR-t... azt mondjak hiányzik belõle pár jelenet. Vagy lehet nem is annyira gazos?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sokan irtak errõl már elöttem. Csak annyit füznék hozzá, hogy csak azért néztem ma meg, mert nem birtam aludni. Láttam, többet csak több részletben tudták végignézni. Én fél 6kor kezdtem, kb 8ra fejeztem be, és egy másodpercet nem ásítottam, nem csukodott le a szemem. Utána is nehéz volt elaludnom, mert végig a filmen járt az agyam.
Tökéletes alkotás. 10/10
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szerintem egyesek nem érzik magukat jól, ha nem forgathatják ki mások szavait.
Ha nem írom meg, honnan az infó akkor az a baj.
Ha megírom honnan van akkor meg nagyképûsködök.
Sehogy sem jó, latom.
De amúgy felröhögtem a példán 😄DDDDDDDDDDDD
Erre nem irigy itt senki (tudtommal), de úgy is fel fogjuk emlegetni. <#hehe>#hehe>
Szagolgatnám, nyalogatnám, YOU KNOW...
-.-
nem irigy senki... 😊
"ami inkább hivatásosoknak fontos..."
Nekem fontos. Tehát mit kell ezen annyi agyalni?
Nem latod, hogy csak a rosszindulat megy itt? Ahogy megjelenik a parasztunk azonnal flem fergeteg lesz.
az imdbpro egy fizetõs szolgáltatás, nem egy meghívásos elit klub...
ráadásul az egyetlen értelmes fícsörje az a színészek(vagy a menedzsereik) elérhetõségei, ami inkább hivatásosoknak fontos...
sry
Ülj le egyes, Riddicktõl meg valszeg igazgatóit is kapsz
<#hehe>#hehe>
Olyanoktól kapják a filmek a pontokat, mint Te. Vagy én. Nagy kaland.
De örülök neki, hogy személyesen ismered Danny Boyle-t és elmondta neked, hogy azért lett ez az utolsó kérdés, mert ezzel is azt akarta kifejezni, hogy ez egy mese.
Azért érdeklne, hogy milyen mesebeli motívumot látsz abba, hogy pont a végén kap egy olyan kérdést, amire nem tudja a választ, és ezt a filmben többször is kihangsúlyozzák? Mert szerintem csak azért volt ez az utolsó kérdés, hogy értelmet nyerjen a 3 testõrös "szál". De mindegy, én nem értek hozzá, egyszerûen csak végig néztem és élveztem...
sry
Kb. annyira bugyuta a felvetésed, mint azok a kérdések, amik az utolsó kérdés egyszerûségét támadják... Wake up!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
ugye az elsõ rész volt még csak, a szenvedõs rész mikor az emberkénkbõl superhero lesz... ugyanez a folyamat mindegyiknél megfigyelhetõ (spiderman, batman, daredevil...stb.stb.)
én talán anno 8 v. 9 pontot adtam rá, Robert Downey Jr. is teljesen jó szerintem benne
nem tudom mi nem tetszett neked ennyire hogy 3 pontot adtál rá
Bazinga!
Az elsõ kettõn is sírva röhögtem, pláne hogy mostanában leadták a TV-ben is!
Rajta leszek a témán, hogy beszerezzem!!!
Egy parodia az egesz.... Nem ertem ezt az IMDB-t, hogy ilyen alja szar filmek ennyi pontot kapnak... Kitol??
3/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)