Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kojiro
Nekem semmi bajom a véleményeddel 100% elfogadom. A TDK-ban sok klisé van azért és a néhol pelpuhított szövegkönyvvel. De akció filmbõl többet kihozni szerintem nem lehet. Én szeretem az ilyen filmeket és ez azok közül ez a legjobb. Én azon kevesek közé tartozom, akinek még Batman hangja is tetszett, komolyan. Frankón lehozza azt, amire az ember 10 évesen Batman képregény olvasása közben gondol, hogy miért is van vastag fekete keret a szó-buborékján.
A színészek meg szerintem kivétel nélkül jók. Harvey Dent, Gordon, Alfred és még Bruce Wayne is.
Ellentétben pl a Burtonös elsõ résszel, A TDK minden szempontból jobb. Burtonében csak Bruce és Joker karaktere volt jó, a többi szereplõ idegesítõen rossz volt. Csupa jellegtelen arc ráadásul. Az akciójelenetek (fõleg amikor Batman bunyózik) kurvaszar volt. Mégis e miatt a két színész miatt (Keaton, Nicholson) megnéztem a filmet vagy 100x anno.
És most a TDKt is láttam vagy 5x full, meg néha bele-bele néztem 😊.
Amúgy a Beginst is jópárszor.

Kojiro ergo sum.

precision
köszönnyük emese
takarodhatsz

Bazinga!

sziasztok!

http://href.hu/x/7wku

green6k
Slumdog Millionaire: fogalmam sincs/10
Tetszett a film,de nem tudom hova tenni valahogy.Egyetlen egy dologgal volt bajom és az a nõi szerep miatt volt.Az egész film egy érzelmes kalandokkal teli történet,amiben a lánynak fontos szerepe van, mégis szerintem kevés teret hagytak neki.Végig arra vártam hogy a lány szemszögét is bemutassa a film egy kicsit.

desigo
ez jó xDDDD
Sephi
Ha' én úgy értettem hogy mostanában... elmúlt 1 év 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PetruZ
Ugyan már, Riddick még a fasorba sem volt, amikor itt már többször is elborított mindent a lángtenger. 😊 Nem tudom, miért foglalkoztok vele állandóan, voltak már itt elõtte is hasonló kaliberû figurák (sõt, most is vannak még mellette mások is, akik ilyen, vagy olyan okokból irritálóak többek szemében). Csak azt találják meg, aki hagyja magát megtalálni, ennyi. :gumicsirke:
Sephi
Nem figyeklted meg, hogy egy ilyen ember van, aki ha itt megszolal akkor spam hegyek lesznek belole.

Le kene tiltani errol a topikrol es akkor nem lenne ilyen.

Ennyi 😊 Vagy /ignora -ra tenni ahogy en tettem 😄

Es akkor csodalkoznak az emberek, hogy lassan mar senki sem meri ide leirni a velemenyet...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ennyi, teljesen igaz! És azt bírom a legjobban, hogy általában akik hülyéznek meg stb. azok a nagy IQ-kal nem fogják fel, hogy egyének vagyunk és valaki nem szereti a pisztácia fagylaltot!
XxTyl3rxX
azért találták ki ezt a kib*szott fórumot h az emberek megosszák egymással a véleményüket az adott témáról! De itt mindig az van, h ha vki más véleménnyel van egy témáról akk õ már egy paraszt, semmit nem tud az életrõl, biztos egy k*csög....
Mindenki máshogy értelemez egy filmet, másképp látja, másképp fogja fel!
Szóval ha vkinek nem teccik a Vasember, vagy a Tom & Jerry vagy az akármi, akk õ nem egy b*zi, mert biztos nem érti a lényegét, hanem mindössze nem felel meg az õ látószögének!
Szóval legyen már béke emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Welcome to a World without rules!!!!

Hagyd felesleges, ne foglalkozz vele hisz õ a Betmen, te meg hülye vagy, szólt Riddick az IQ-fighter!:-) Hagyjuk már ez egy betmen-film, nem tudom milyen mélységeket látnak benne, ami miatt nem lehetne megérteni?! Még ha Lynch-filmrõl vitáznánk!
ForzaInter
"Valszeg. a orgatókönyvebn van a hiba, avagy a rendezésben"

de azért ilyet egy kicsit meredek írni😄 azért mert nem tetszett akkor már valószíná rendezésben van a hiba😄 nem abban van a hiba, csak éppen neked nem tetszett ennyi...

Yo, Bitch!

SötétBarom
Nekem a kedvencem az egész filmben, hogy joker megtölt két raktárat, két kompot, egy kórházat, meg tudomisénmég mit benzineshordókkal 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
kis buzi vagy!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sir Quno Jedi
Jah, hogy sekélyesnek tartom és azért. Pedig de, nem tehetek róla, ha 1x az. 😄 Mikor vérpocok módjára keménykedik batman, az annyira durvánröhejes volt így elõadva, hogy már fájt. Meg lehet ezt csinálni úgy is, hogy helyben összeszarod magadat (2x), csak nem ilyen sztoriháttérrel és nem ovisok számára felpuhított szövegkönyvvel. Mind1, ez általános tendencia, nem tehetnek róla õk konkrétan...

A mostmégrosszabb, hogy alig emléxem belõle valamire is, mert nem volt semmi jelentõs részlet ami megragadjon az emberben (kb. mint a Transformers gagyizás), talán egy-két percet leszámítva. Ez a fõ bajom. Ha valami megfog, azt kívülrõl tudom és hajlandó vagyok 21x is megnézni, hiába tudom kívülrõl, de ez... ez nem az.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hogy lehet SPOILER tartalmat írni a szövegbe? Van valami vezérlõ karakter?
Dynamic
Vadásztokány feketebab körettel
Sephi
Micsoda veszteség 😄

precision
köszönjük, ez tényleg hasznos információ volt 😊

Bazinga!

-fav

precision
nincs új nap flame nélkül 😊

Riddick, te meg fogadd el hogy neki AZÉRT nem tetszett egy film AMIÉRT nem tetszett neki egy film... még ha ez esetleg nem egyezik meg azzal AMIÉRT neked meg tetszet

ez van. emberek vagyunk, nem programozott robotok.

Bazinga!

Riddick21
nem. bántóan egyszerû vagy: amit nem tolnak egyenesen az arcodba, azt nem érted. ilyen formában pedig menthetetlen vagy... és NEM, NEM azért, mert nem tetszett a film, az nem érdekel. AMIÉRT nem tetszett...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sir Quno Jedi
Tényleg? Szeretsz személyeskedni, avagy ilyesmi?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Lehet. Én egy minimálköltségvetéses kis Equilibriumot is szívesebben megnézek 5x, mint a sötlovot 1x. Evvan. Pedik mindkettõ Bale! 😄

Riddick21
bántóan egyszerû vagy

Sir Quno Jedi
PEDIG! jól kezdõdött, lehetett volna belõle akármi. Eleje még elment, még szerintem is.

Sir Quno Jedi
Akkor neked jó. Én õszintén kínosan éreztem magam a vége felé már a sötlovnak. Hosszú volt, unalmas és az uccsó amerikanizálódóskompolós dolgon meg egyenesen sugárbanhánytam... Ezekután hogy lehetne komolyan venni a filmet?! Viccesnek, meg cseppet sem volt vicces.

Vagy csinálnak egy VALÓBAN sötét 99+++ karikás szívszorító és megbontránkozattó filmet, vagy elõállnak ezzel a semmilyen kis vacakkal, amit így nem lehet minõsíteni, ellenberger a tizenévesek is megnézhetik matinéban. Engem ne nézzenek már madárnak!

Nézzek Világok Harcát?! Assesokkalhiteltelenebb.

Riddick21
...és semmiképpen sem az elbaszott ízlésedben.

Sir Quno Jedi
A régi Joker-en és Pigvin-en pl. beszartam. Maga BatMan meg sosem sikerült túl szimpire (anno sem), vagy szerethetõre (pedig pl. Bale is a kedvenceim közé tartozik, de valahogy nem). Valszeg. a orgatókönyvebn van a hiba, avagy a rendezésben.

Riddick21
igen

Riddick21
Ezért zseni Keaton, hát a Hóbarátban is hogy hozta már a hóembert! Tokkal-vonóval! <#lama>

Sir Quno Jedi
És? Felfedeztél a játékukban valami egyedit, ami megfogott egy életre?!

Sephi
Robert stílusa nagyon ott volt. Szeretem ha van stílusuk a fõszereplõknek. Ugyanez nem mondható el Bruce Wayne-rol mert pl Michael Keaton-ban tobb Batman szorult mint CB-be.

De ez az én véleményem.

Riddick21
Morgan Freeman, Michael Caine, Heath Ledger, Christian Bale, Cillian Murphy, Aaron Eckhart, Gary Oldman, Maggie Gyllenhaal, Tom Wilkinson, Liam Neeson, Ken Watanabe...

Sir Quno Jedi
Az a fura, hogy míg régen a Batman-ek a kedvenc filmjeim közé tartoztak (máig is), az újabbakon kifejezetten untam magamat, MÍG pl. egy sokkal gagyibb kis Ironman-en kiválóan szórakoztam, mert csak egy rövid, szórakoztató flash volt, nem pedig egy elcseszettül komolyan vett véruncsi eposz. Hol a mûvészet, hol vannak a nagy színészek?!

Riddick21
megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol?

Sephi
Azt itt nem lehet!!!!!!!!

Ha valami neked nem tetszik, de a többségnek igen, akkor te vagy a hülye/marha/idióta mert neked nem az jött át ami nekik igen.

Tisztelet a kivetélnek!

😄

Blasta
Perszehogy, csak akkor had kérdezzem már meg, hogy ugyan mi nem tetszett benne?
Pláne úgy, hogy még ki is hangsúlyozta, hogy Õ NEM AZ A HÕS TÍPUS!!!
Érted...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
"Marhaság"

hadd döntsem már el, hogy nekem mi és hogyan tetszik, már ha megengeded...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
nem is mondtam, hogy nem jó színész, mert valóban az...
egyszerûen nekem nem tetszett ezen a milliomos-mûszaki zseni-superhero poszton...
ennyi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

precision
"Miért gondoljátok azt, hogy a képregényfilmek csak látványos akciókról kell szóljanak???????"

Ez az amit én sem értek... egy képregény hõsnek ugyanolyan fontos a személyisége mint a "szuperereje". Nekem spec a batman begins is tetszett, ahol tényleg az egész film Bruce Wayne jellemfejlõdésérõl szól. Vasembernél is hiányzott volna, ha ugy kezdõdik a film, hogy itt egy ember, hightech vas cuccban és írtja az ellent. Érdektelen lett volna kb. Így hogy tudom, hogy mibõl lett a cserebogár, sokkal érdekesebb.

Mind1. Én elfogadom azt is ha valakinek nem tetszik az Iron Man.

Bazinga!

Dynamic
Ezekkel az elsõ részekkel az a baj, hogy 2 órába akarják belesûríteni az elõélet, az átváltozás és a jellemváltozás folyamatát. Így sokszor úgy érzem, hogy két szék közül a padlóra esnek, mert ehhez plusz a kötelezõ akciókhoz már kevés a 2 óra.
Egyébként meg igen, egy Marvel filmnél akciót akarok látni.
Sephi
Ohh ajm szori 😊

Blasta
"Miért nem lehet az elõéletet 1-2 flashbackkel bemutatni, mint anno Tim Burtonos Batmanben?"

Szeretném megjegyezni, hogy az egyedi eset volt. Lásd Nolan Batman: Begins-ében, immár az egész film csak Wayne jellemváltozásáról szól.
Miért gondoljátok azt, hogy a képregényfilmek csak látványos akciókról kell szóljanak???????

Blasta
Igen, aláírom, Vas vs VAS fight csak egy volt.
Ellenben az elején volt egy kis rajtaütés, aztán VAS vs. barlanglakók, aztán a közepén is volt egy VAS vs. csúnyabácsik harc, itt már full ruciban (és melelsleg az egyik legvagányabb jelenet is itt van).

De Marci, ha már egyszer megfogadtad, akkor tartsd is be és tényleg ne nézz több Marvel filmet, nem neked valók (vagy bírd ki negatív kritika nélkül).

Dynamic
Velem is gond van. Nekem sem tetszett. Direkt moziban néztem meg, mondván látványos lesz...Ehhez képest kb. a film 3/4-ére készül el a páncél, jön egy kis eksön, oszt kalap...F*szér kell a szuperhõsös filmek elsõ részében bemutatni, hogy Szuperhõs, hogyan válik Szuperhõssé?! Miért nem lehet az elõéletet 1-2 flashbackkel bemutatni, mint anno Tim Burtonos Batmanben?
I.C.ram
es volt 1 azaz egy darab osszecsapas. Ojee. Szarvolt a film... Mindig megfogadom, hogy nem nezek tobb kepregenyadaptaciot a MARVEL-tol, de sok esetben az unatkozas erosebb 😞
SötétBarom
Nem is emlékszem, hogy szinkronos lett volna, de elhiszem 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Blasta
Érthetõ, legalább +1 pontot ért volna ha eredeti nyelven nézed, mert a szinkron rontott rajta eleget

SötétBarom
Mondjuk az iron man szerintem se több 6/10nél, én moziban néztem, de megbántam :c

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;