Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A színészek meg szerintem kivétel nélkül jók. Harvey Dent, Gordon, Alfred és még Bruce Wayne is.
Ellentétben pl a Burtonös elsõ résszel, A TDK minden szempontból jobb. Burtonében csak Bruce és Joker karaktere volt jó, a többi szereplõ idegesítõen rossz volt. Csupa jellegtelen arc ráadásul. Az akciójelenetek (fõleg amikor Batman bunyózik) kurvaszar volt. Mégis e miatt a két színész miatt (Keaton, Nicholson) megnéztem a filmet vagy 100x anno.
És most a TDKt is láttam vagy 5x full, meg néha bele-bele néztem 😊.
Amúgy a Beginst is jópárszor.
Kojiro ergo sum.
http://href.hu/x/7wku
Tetszett a film,de nem tudom hova tenni valahogy.Egyetlen egy dologgal volt bajom és az a nõi szerep miatt volt.Az egész film egy érzelmes kalandokkal teli történet,amiben a lánynak fontos szerepe van, mégis szerintem kevés teret hagytak neki.Végig arra vártam hogy a lány szemszögét is bemutassa a film egy kicsit.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Le kene tiltani errol a topikrol es akkor nem lenne ilyen.
Ennyi 😊 Vagy /ignora -ra tenni ahogy en tettem 😄
Es akkor csodalkoznak az emberek, hogy lassan mar senki sem meri ide leirni a velemenyet...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindenki máshogy értelemez egy filmet, másképp látja, másképp fogja fel!
Szóval ha vkinek nem teccik a Vasember, vagy a Tom & Jerry vagy az akármi, akk õ nem egy b*zi, mert biztos nem érti a lényegét, hanem mindössze nem felel meg az õ látószögének!
Szóval legyen már béke emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Welcome to a World without rules!!!!
de azért ilyet egy kicsit meredek írni😄 azért mert nem tetszett akkor már valószíná rendezésben van a hiba😄 nem abban van a hiba, csak éppen neked nem tetszett ennyi...
Yo, Bitch!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A mostmégrosszabb, hogy alig emléxem belõle valamire is, mert nem volt semmi jelentõs részlet ami megragadjon az emberben (kb. mint a Transformers gagyizás), talán egy-két percet leszámítva. Ez a fõ bajom. Ha valami megfog, azt kívülrõl tudom és hajlandó vagyok 21x is megnézni, hiába tudom kívülrõl, de ez... ez nem az.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Riddick, te meg fogadd el hogy neki AZÉRT nem tetszett egy film AMIÉRT nem tetszett neki egy film... még ha ez esetleg nem egyezik meg azzal AMIÉRT neked meg tetszet
ez van. emberek vagyunk, nem programozott robotok.
Bazinga!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vagy csinálnak egy VALÓBAN sötét 99+++ karikás szívszorító és megbontránkozattó filmet, vagy elõállnak ezzel a semmilyen kis vacakkal, amit így nem lehet minõsíteni, ellenberger a tizenévesek is megnézhetik matinéban. Engem ne nézzenek már madárnak!
Nézzek Világok Harcát?! Assesokkalhiteltelenebb.
De ez az én véleményem.
Ha valami neked nem tetszik, de a többségnek igen, akkor te vagy a hülye/marha/idióta mert neked nem az jött át ami nekik igen.
Tisztelet a kivetélnek!
😄
Pláne úgy, hogy még ki is hangsúlyozta, hogy Õ NEM AZ A HÕS TÍPUS!!!
Érted...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hadd döntsem már el, hogy nekem mi és hogyan tetszik, már ha megengeded...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
egyszerûen nekem nem tetszett ezen a milliomos-mûszaki zseni-superhero poszton...
ennyi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez az amit én sem értek... egy képregény hõsnek ugyanolyan fontos a személyisége mint a "szuperereje". Nekem spec a batman begins is tetszett, ahol tényleg az egész film Bruce Wayne jellemfejlõdésérõl szól. Vasembernél is hiányzott volna, ha ugy kezdõdik a film, hogy itt egy ember, hightech vas cuccban és írtja az ellent. Érdektelen lett volna kb. Így hogy tudom, hogy mibõl lett a cserebogár, sokkal érdekesebb.
Mind1. Én elfogadom azt is ha valakinek nem tetszik az Iron Man.
Bazinga!
Egyébként meg igen, egy Marvel filmnél akciót akarok látni.
Szeretném megjegyezni, hogy az egyedi eset volt. Lásd Nolan Batman: Begins-ében, immár az egész film csak Wayne jellemváltozásáról szól.
Miért gondoljátok azt, hogy a képregényfilmek csak látványos akciókról kell szóljanak???????
Ellenben az elején volt egy kis rajtaütés, aztán VAS vs. barlanglakók, aztán a közepén is volt egy VAS vs. csúnyabácsik harc, itt már full ruciban (és melelsleg az egyik legvagányabb jelenet is itt van).
De Marci, ha már egyszer megfogadtad, akkor tartsd is be és tényleg ne nézz több Marvel filmet, nem neked valók (vagy bírd ki negatív kritika nélkül).