Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez az "Outlander" kicsit olyan volt, mintha Riddick-et berakták volna (Banderas helyére) "A 13. harcos"-ba. 😊
Egyébként tetszett.
Ja még egy dolog:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kurvajovolt. Minden pillanatát elveztem. Mindig is érdekelt a Watergate téma. Langella meg valami fantasztikusan játszott.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://joeperry.blog.hu/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The Dark Night, Narnia 2, Hancock, Fűrész 4, Mamma Mia, Kungfu Panda, Harry Potter I.E. 10.000, oriás plakátok kb 120x175cm, ha valamelyik érdekel:>>> **[email protected]**
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ezt még a gyerekek is megnézhették, és legalább korhû volt valamennyire
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Jó kis szórakoztató filmecske))
bár viking témában nálam még mindig a The Vikings az etalon, nem rosz film.
Persze kicsit zavaró az oda nem illõ öltözék, a keresztény pap vagy a lovak amik akkoriban (vaskor kezdete) egyáltalán nem szaladgált arra.
Ennek ellenére egyáltalán nem éreztem hogy B lenne, bár itt valaki annak írta. Jó film, az ami.
Én is ezt a pontszámot adom.
8/10
Go Jeff Go!!!!
"Aronofsky megcsinálta". azért írom ezt, mert amikor megtudtam, hogy egy pankrátorról szóló filmet forgat a Rekviem..., Fountain rendezõje, egyszerûen nem tudtam elképzelni, hogy mégis milyen lesz. hiszen az eddigi filmjei mind kilógtak a sorból
erre most itt van ez a film, ami dokumentarista stílusban bemutatja egy lecsúszott pankrátoros hétköznapjait. és nemhogy nézhetõ lett, hanem egyenesen ajánlott
Rourke - mondanom sem kell - tényleg nagyon odateszi magát. amúgy durva hogy néz ki, az arca olyan, mintha kelesztették volna 😄
nagyon szépen fel van építve az egész film, tele van klisékkel, de annyira emberközeli, hogy ez egyáltalán nem gond, mert úgy érzi az ember, hogy ez tényleg így történne
sokaknak biztos az idegeire fog menni a sok követés (mármint a kamera által), de ez adja meg a fim stílusát
8/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
6.5\10
Sok ilyen temaju filmet lattunk az USA-bol, ahol a rendorseg korrupciojaval es felsobbrendusegevel foglalkoznak.
Nem is olyan rossz a film, de nem sokkal tobb az atlagnal. Igazabol azt kifogasoltam benne, hogy nehany helyen tul vontatott volt, mert elnyujtottak a jelenteket, vagy pedig olyan resz volt benne amit nem igazan kellett volna beleeroltetni a filmbe. Ettol fuggetlenul siman emesztheto, de ha ezektol a reszektol a rendezo eltekintett volna, meg jobb filmet alkothatott volna.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bírom az ázsiai filmeket, de ott is vannak idióták. Elkezdem nézni ezt a "filmet", felvezetés ok, régi korba 1 gaz banda igázza le a falvakat, de az egyik falu ellenáll, sablonos sztori, de mindenki kellõen cro-magnoni kinézetû nagy machétával, na mondom egy jó kis kung-fu hentelés ázsiai nomád módra, eltelik jó negyed óra és a következõ snitt 2 csajszi meg egy fószer a MAI korban autókázik egy terepjáróval, megy a sablonszöveg bla bla bla....én meg elcseszett fejjel és magamban..."Ez meg mi, rámásoltak egy másik filmet, mint anno a VHS idõszakban" meglepetésemre nem, mert hamar megjelenik egy idõkapu és hõseink megérkeznek a középkori Ázsiába. "Mondom mi van?!" Innen gyors pörgetésbe kezdtem, hogy jó filmet nézek-e, sajnos igen! A végén sikerült elkapnom, gondolom a fõcsatajelenetet amikor úgy Rettenthetetlen módra fut egymás felé a sok mongol és köztük manõverezik egy Jeep!!!! De legalább vígjáték lett volna, de nem itt mindenki full komoly, ohhh istenem! Nem értem a koncepciót, legyárthattak volna egy középszerû, nem kiemelkedõ, de elfogadható ázsiai középkori kaland-kardozós filmet, ehelyett inkább egy ultragagyit csináltak. Nem tudom sztem meg vannak gyõzõdve róla mennyire cool filmet csináltak<#wilting>#wilting> amúgy mindenkinek ajánlom a filmet, olyan 0/10 amit láttam!
De nem egy klasszikus mozival állunk szemben:-D
Go Jeff Go!!!!
na majd talán eccer az rtl-en megnézem xDDD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://joeperry.blog.hu/
Lásd Transformers esetében,de lenne jópár alkotás is.Sztori nincs,de ez is csak annak aki fan,mert ha csak kivülállóként megnézi valaki,hmm..egy jó kis pörgõs akció,látvány,arra a 2 órára leköti a figyelmét.Bár vannak akik ezt is kétségbevonják,mert hiba-hiba hátán. Meg persze divat útálni Bayt! Mert ilyen kommersz agyonszûrt képivilággal rendelkezõ látványmozikat csinál!Ami mûfajában abszolút a nagy vászonra való! Most jön a 2.rész,kijött az elsõ teaser.és!!!!!máris kezdõdik a szájhúzogatás,estelegnem is úgynéznek ki a transformerek,mert nekem van ott egy kínai fröccsöntött és annak...ennek ez+jaj a sztori nehogy gagyi legyen mint az elsõnek..jaj már juj! Holott csak egy film,ami szórakoztatni akar és nemvalószínû hoyg ha valaki beül rá,akkor nemfogja a látvány az egész lekötni,mert akkornem is szeretimagát a mozit!
De ezt nem e film védelmében írtam,csak összeségében.Itt tudja az ember mit várhat,Bay-tõl mit várhat,egy popcornmozitól mi lehet elvárni!
Bocsi hogy hosszú lett,csak..kezdõdik a kampány-ellenkampány a fórumozók közöt!!
Go Jeff Go!!!!
(marha)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
----------------
6/10
Kategóriájában egy teljesen korrekt B múvi.
Elég hosszú, nincs összecsapva, a költségvetés szûkébõl sztem kihozták amit lehetett és tényleg nem egy 12egytucat akciósztoriról van szó.
A film gyakorlatilag sci-fi, kaland, horror keverék, ajánlom mindenkinek aki vasárnap délutánra keres egy könnyen emészthetõ (megkockáztatom: végigizgulható) B filmet szeretne.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hát igen, Kevin Smith egy állat 😊
ebben a filmben aztán van minden. ilyennek kell lennie egy 18+-os vígjátéknak és nem olyan csöpögõs szarnak, mint az új Farelly filmek, nem olyan idiótaságnak, mint Schneider agymenései, nem olyan könnyûnek, mint Sandler családcentrikus népnevelõi és nem olyannak, mint Sandler "pont azt a határt nem lépem át, ami után jó lenne a film" alkotásai
mindenbõl pont annyi van benne, amennyi kell. és ilyen dumákat, párbeszédeket csakis Smith tud így tálalni, plusz ilyen helyzetekbe csak õ tudja belevinni a karaktereit
simán 9/10, de csak annak, aki agyilag felér egy ilyen filmhez. igen, bizony ez a helyzet. kicsit mögé kell látni a poénoknak és nem megbotránkozni rajtuk, vagy letudni annyival, hogy undorítóak. persze nem azt mondom, hogy egy teljes életfilozófia rejlik a film poénjaiban, csak egyszerûen a helyén kell tudni kezelni az egészet
na ez egy igazi eszement vígjáték, az igazi Jim Carrey feeling!
kicsit azt sajnálom h a romantikus szál, elterelte a film humoros oldalát,
én utálom az ilyeneket(mért kell minden vígjátékban romantika?), de ezt leszámítva még igy is a végig röhögõs kategória!!! remélem sok ehhez hasonlót látok még Jimtõl 😄 az egyetlen baj h a gumiarcú örökvidám humoristát is fogja az idõ vasfoga(hol van már a kisfiús Ace...)!
a film 7/10
ennyi ez nem hiszem h hivalkodás volt...
elhisszük, sokan beszélnek itt nyelveket, de valahogy csomóan hivalkodnak is vele, ami zavar
Eleje kicsit olyan nem tudom, aztán beindul és egy modern ramabónak is helytálló film lesz.... engem nagyon megfogott...kár hogy 90 perc, néztem volna még
8,5/10
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Elsõ percektõl fogva a végéig fokozott érdeklõdéssel néztük a filmet. Konkrétan egy unalmas perc sem volt benne. Tökéletesen megmutatott mindent, és meg a sztorija is hihetõ volt.
Nem találtam benne konkrét hibát. Remek alkotás!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kojiro ergo sum.
Nem a legnépszerübb animációs film, de nekem tetszett az elsõ része is, szóval muszáj volt belevetni magam ebbe is 😄
a történet sajnos közelsem annyira jó mint az elsõ részben, viszont még igy is zsúfolva vannak a poénok benne!!! sok az üres járat benne, és igazából az igazi baj, h közel sem hozzák az elsõ rész karaktereit, és ez az ami kicsit negatívum a filmben!
a szinkron elég gáz lett, martin lawrence és ashton kutcher után :S
de könnyû szórakozásnak simán jó
6/10
Bolt -
Tok arimari, jo poenokkal de talan kicsit tul sok erzelemmel. Viszont az a par poen nagyott ut.
VISZONT!
Az film 3D megnezetele utan olyan szintu fejfajas fogta el az egesz csapatot, hogy mindenkinek aspirin kellet. Ez nem jo dolog.
Az itt a kerdes, hogy vajon az emberiseg megszokja e ezt a dolgot mert a JTTCOTE utan is ez volt az effekt.
aztán a diszlet, ahogy a legégett fákon látszik, h festett az egész, a statisztáknak akik nem a központban állnak, érdekesen nem korhû ruháik vannak, de igazából a vizuális effectek idegesítettek: a sárkány, a sárkányföld, és ahogy elpusztítják, a végén a vízesés, stb...
igazából 2008/2009 Beowulfja kicsit átírt forgatókönyvvel!
maga a történet sem lenne annyira rossz, de a kivitelezés már elég silányra sikeredett! de mivel nem egy nagy költségvetésû film, többet nem is kell várni, csak ez veszít a film hatásából!
tipikusan a pár év múlva vmelyik kereskedelmi csatornán fõmûsoridõ után vetített kategóriába tartozik! a vágások fõleg az elején idegesítettek, a hang sem ment az adott jelenethez, a vizuális technika hát ebben a kategóriában is elég gyér!
6/10 vagy inkább 5? nem is tudom..