Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazából 2008/2009 Beowulfja kicsit átírt forgatókönyvvel!
maga a történet sem lenne annyira rossz, de a kivitelezés már elég silányra sikeredett! de mivel nem egy nagy költségvetésû film, többet nem is kell várni, csak ez veszít a film hatásából!
tipikusan a pár év múlva vmelyik kereskedelmi csatornán fõmûsoridõ után vetített kategóriába tartozik! a vágások fõleg az elején idegesítettek, a hang sem ment az adott jelenethez, a vizuális technika hát ebben a kategóriában is elég gyér!
6/10 vagy inkább 5? nem is tudom..
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
6.5 - 7.0 ?
Valami hasonlo ertek lehett, de nem tudtam eldonteni mennyi pontosan.
Epp egy kicsit hianyzik szerintem ahhoz, hogy jo film legyen, de eppen az a kicsi hianyzik, ahhoz is hogy rossznak titulaljuk.
Egyszer nezheto kategoria, par simitassal megjobb lehetett volna, igazabol ugy ereztem, hogy a rendezo a film vegere kezdett belejonni, bar neha ott is tul szinpadias volt.
A kameramunka is lehetett volna egy kicsit konzekvensebb kevesebb vagassal, ez meg belefert a turheto kategoriaba, mint ahogy a CG is.
Szinszi jatekrol nem sokat lehet mondani, mert nem sok volt benne, igaz az ilyen tipusu filmben nem is szokott sulyozottan hatni, igy nem is tudta nagyon lerontani a film ertekeleset.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
na hát kiváncsi voltam a vágatlanra is, fõleg mert mindenki ettõl várta a feltámadást, szal megnéztem...
de igazából semmit nem emelt a filmen! 1-2 kimaradt jelenet és kész!
viszont észrevettem vmit ami nem tudom h volt-e a sima verzióba, a vér effect!!!!!!!!valami félelmetes xD fröccsen a vér, kicsit olyan sin city-sen aztán a levegõben eltünik xDD és ebben kezdett idegesíteni az lövéseknél(ha belelõnek vkibe) az a piros porfelhõ szerûség ami filmben nagyon gáz, még ha játékban igy is csinálták meg 😄
szóval az eredmény ugyanaz unrated ide v oda....
valami ilyesmi párbeszéd zajlott le:
-szóval, akkor meghatott titeket az egész és rájöttetek, hogy nem semmisíthetitek meg a bolygót? ugye ezért sírtok?
-nem, nem sírunk. mi a szemünkön át hányunk! pusztuljatok! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az egyik legjobb szingliknek szóló film, amit valaha láttam.Tök az volt az érzésem a film után hogy jó egyedül lenni.Nincs sok olyan film, ami egy kapcsolat ezen oldalát is bemutatja.Tetszett nagyon.
Jönnek a szuperhiperduperhájtek földönkívüli megaentitások:
"Mostan elpusztítjuk a földet, nincs apelláta, nincs kegyelem, SEMMI se vehet rá bennünket, hogy ezt ne tegyük meg, mert CSAK és különben is mi ISteNEK vagyunk, tik meg hangyák!"
A kis drogos gyufaáruslány sírvafakad két aranylövés között:
"Kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek neeee!"
A Zidegenek embertelen módon ûrkegyetlenek és hajthatatlanok:
"DE! ELPUSZTÍTJUK!"
Rinya megy szipogással:
"Nenenenenennenenenneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..."
Entitások bután néznek:
"Hmmmm...."
Krokodilkönnyek és a játékbabás trükk:
"Lécccilécciléccilécciléccciiiiiiiiii!"
Szuperistenek megenyhülnek, mer...csak:
"JÓ! AKKOR MÉGSE!"
ÉS elmentek vala angolosantávozással...
Hello Kitty vs MélyûriGigaEntitások 1:0
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
kurva jó film...
Piroska és a farkas újragondolás, nekem nagyon tetszett...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem is tudom miért jöttek páran azzal, hogy "nem hozta az elvárást" ; szerintem minden rendben volt a filmmel, kötelezõ kategória
7.5 / 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Valóban varázslatós film, de erõsen koppintva(nem bántás képpen, inkább dícséret) a City of God (Cidade de Deus) alapmûvet. Egy szó mint száz: Még több ilyen filmet!!!
Csíkos pizsomáslt fiú
szinkronnal sem volt "rosz")))
örömmel láttam a sok magyar nevet a stáblistán.
sorstalanságnál sokkal jobban tetszett.
Benjamin button
már méltatták sokszor itt, teljesen egyetértek.
nagyszerû, sõt fantasztikus film. igazi élmény volt!
Valkyrie
izgultam végig, bár tudva a végeredményt....
szerintem élethû lett, már amennyire megvalósítható volt egy életutat bemutatni 2 órában. örülök hogy voltak akik feláldozták az életüket ha kellett, hogy megálítsák azt az õrült idiótát és vérgõzös gyerekgyilkos bandáját. sajnálom hogy nem sikerült.
in bruges
hangulatos, Colin Farrell játéka jó. elraktározom szûkebb idõkre)))
transporter 3
némi látvány ellenére közepesre sikeredett, olyan mintha piff-puff jelenetek közti idõt csak kényszerûségbõl kitöltötték volna...
slumdog millionaire
tényleg jóra sikeredett.
ez az elsõ film ami bejön az indiaikról, fõleg ha jamal-nak hívják((
Trainspotting persze mára klasszikus, nincs értelme hozzá hasonlítani, de azért az jobban megfogott a rendezõtõl.
The Life Before Her Eyes
nem tudom valós sztori-e, nem néztem utána, de elgondolkodtatott.
és hát mi célja lehet egy drámának? ja és persze Uma Thurman)))
Pineapple Express
annyira nem szeretem a vígjátékokat, így nyögve néztem végig.
de akinek bejött az biztos berakja a gyûjteményébe.
How to Lose Friends & Alienate People
na ennek minden percét élveztem! Meghát Simon Pegg minden filmje jó
Dream
korea ismét beköszön, megint ütõs filmel. gyûjteményem következõ darabja.
The Kautokeino Rebellion
gõzöm sincs kik a számik, de hát valakit csak le kell fejezni egy filmben?
norvég film, szokásos elmondható mondatban: egyedi hangulatú film valamikor az újkor kezdetébõl!
a zene jó és a rénszarvasok is nyüzsögnek.
Mindhunters
idáig kimaradt pedig jó horror film.
néhány meglepõ/meglepetés és jó színészi játék.
Outpost
egy estés náci zombis vagy mi.
felejtõs, nagyon B.
Passengers
Anne Hathaway olyan szépen nézz)))
de semmi rendkivülit nem találtam a filmben, izgalmasabbat vártam.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Haaat, (-tal nem kezdunk mondatot) nem mondanam, hogy irto szar volt, de kb egy percet nem tudott magaval ragadni a film.
3/10
21 - Ez mar jobb film volt, de eleg szar ugy nezni filmet ha nem erted, hogy mi a lenyeg. Van itt par eminens tanulo akik elmennek vegasba black jacket jatszani. Persze annyira okosak hogy kiszamoljak az egesz jatekot fejben es igy csak nyerni tudnak. Ha jol emlekszem mondtak is, hogy mikent szamoltak ki de vagy ertetlen baromsag volt vagy nem figyeltem elegge. Amugy maga a film, nezheto volt
6.5/10
My Best Friend's girl
Dane Cook egy ALLAT! 😄 ugyanugy teljesitett, ahogy a stand up comedyben. szal kb nekem olyan volt mint joker a batman filmbol😊
Amugy a film kb a Hitch ellentete.
A film egesz jo volt... senki nem szolt egy rossz szot se ( ami amugy mar onmagaban is csoda, nomeg en sem vagyok ideges, nem ugy mint amikor beszologat minden masodik, ember hogy mar megint mit nezettem meg veluk.)
Romantikus-vigjatek. hangosann ketszer nevettem fel, de amugy kellemes kis film. Baratnovel/feleseggel TOKELETES muvi.
7/10 (egy romantikus vigjateknak)
--helyenként spoilert tartalmazhat!--
óóóóbazmeg de kiszámítható. minden téren. már-már röhejes mértékben. azon pontjai a filmnek, amikor ezt nem lehet elmondani, az egyértelmûen az elmeháborodott fickó jelenetei (meg is kapta érte a színész a jelöléseket, nagyon helyesen). ebbõl meg ugye van 2 :\
igaz, a másodiknál azt hittem, hogy a homlokomra csaphatok és azt mondhatom: "ja, hogy az egész értelme az volt, hogy altattak és most, hogy elértük a csúcspontot azzal, hogy már be tudtam fejezni a mondatokat itt van ez a jelenet és megkapjuk a film eddigi egészét pepitában."
hát errõl szó nem volt, jött egy nagyon jó veszekedéses jelenet, aztán megint vissza a jól kitaposott ösvényre, és szegény nézõ már nem tudja sírjon, vagy nevessen akkor, amikor rájön, hogy a "negyvenakárhányadik" percben tett utalás (na jó, igen tapasztalt filmnézõnek kell lenni, hogy észrevegyük, lehet az utalás nem is a legjobb szó erre) ténylegesen a film lezárása, mondhatni csúcspontja. broáf!
a színészi játék: Winsletet soha nem szerettem, hát most sem kedveltette meg magát velem. az arcjátéka tényleg kitûnõ, de amint megszólal...
semmilyen módon nem szabadna színészi játékot számosítani, de most mégis megteszem. a játékának 25%-t túljátsza, másik 25%-át csak mímeli, a maradékkal tulajdonképpen nincs baj 😄
Dicaprio elõtt viszont le a kalappal! igaz, az elsõ 15 percben szoktatnom kellett magam a gondolathoz, hogy 30 éves(t játszik), mert még mindig 18-nak néz ki 😊. de a lényeg, hogy nagyon jól hozza a karaktert, ha kell dühöng, ha kell szatirikus, ha kell kedves, éstatöbbiésatöbbi
inkább neki adtam volna a díjakat a két fõszereplõ közül, ha már mindenképpen adni akartak valakinek
napokban megnézem még a Readert és a Wrestlert is. elõbbi ugyebár megint csak Winslet, Oscarra is jelölték. hm, majd meglátjuk.
nem emlékszem, hogy bárki is írta volna itt, hogy látta õket. tudom, egyik sem egy transzfómersz, vagy idióta horror, de nem csak olyanokat kell nézni, khm!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
öccá ázsiai horrorfilm online, jó mulatást
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Vissza a jövõbe 1
Vissza a jövõbe 2
Ezeket látta már valaki? <#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>. Én anno a kettõt moziban vagy 6x, a hármat meg 2x asszem. Emlékszem karácsony környékén jött ki.
Mingyá' nézem a hármat 😊
10/10 mind az összes
Kojiro ergo sum.
<#vigyor3>#vigyor3>
szoktam nézegetni itt SGn a FILM fül alatti cikkeket és már a tököm tele van vele komolyan, hogy minden második hír a nézettségi adatokról szól, pláne némelyik a magyar nézettségekrõl...
ki a faszomat érdekel, hogy hány ember néz meg egy szar filmet vagy akár egy jót? ha eddig nem nézték meg, pedig kurvajó, az oscarra jelöléstõl kezdve úgyis megnézik 10x annyian... így aztán sok értelme van...
egy normális hír nincs soha mostanában
Kojiro ergo sum.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
keanuban csalódtam,mert habár eddig sem volt egy mimikakirály,de legalább nem volt nevetséges,meg kb a karaktereihez illett,amit,ahogyan csnált.
de amikor megoldja az egyenletet,és kérdezi a prof,hogy "ez lehetséges?"...és az a tekintet keanunál,na azon elröhögtem magam.
(viszont,ahogy átlépett a temetõkerítésen,elgondolkodtatott,hogy talán el kellene kezdenem tornázni,meg nyújtani kicsit,mert én kb 3szorra másztam volna át,meg a tüdõm kiesne,ez meg fapofával simán... <#confused>#confused> )
Markus Schulz For President!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nincs benne SEMMI értékelhetõ, még a CGI sem, semmi
--------------------------------
PFUJJ EZT A FOST BAZMEG.
Hogy képzelték ezt? Hogy merték megcsinálni?
Legjobb a vége. SPOILER!!!!!! Valami ilyemsi:
"Klaatu: - Igen, már látom, hogy a válság meghozza a változást"
Mégis mi a jó tökömet látott? Hogy egy nõ könyörgött neki, hogy mentse meg a mostohafiát??? Azaz megmutatta az ember, hogy csak és kizárólag saját faja érdekli.
Mégis mit látott/tapasztalt Klaatu, amitõl meggondolta magát? Hallott Bach-ot? Megoldott egy egyenletet? ETTÕL??????? <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Pfffff, soha senki ne nézze meg!
Alapsztori, lezuhan egy ûrhajó egy fószerral (James Caviezel) a vikingek korába és elszabadul amit szállított. Bírom az ilyen vikinges cuccokat, szóval kíváncsian vártam a filmet, trailer is tetszett és nagyot nem is csalódtam. benne. A film nem rossz, de lehetett volna jobb is, 1-2 unalmasabb részt kivághattak volna, de az eleje és fõleg a vége nagyon jó (+ pont, hogy a végkifejletet nem 2 perc alatt zavarták le, hanem kb. jó 20-25 perc, tehát a film nagyrésze). Környezet, épületek, kellékek, CG szépen megcsinálva. Kis spoiler, semmi különös csak a "Szállítmány" kinézete.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos nem tudom ki hibája, de a kötelezõ sablonos dolgokat nem bírta kihagyni a film, néha a nagy "beállások" a zenével már inkább gáznak tûntek mint coolnak:-) de mindent egybevéve nem rossz film, néha kifejezetten jó részekkel, nem sablonos alapsztorit sablonosan levezetõ rendezõvel, írókkal, stb. Olyan 6/10, kardozós, "fantasys" filmek kedvelõinek ajánlom.
mondjuk a Hazugságok hálójára is novemberi múvi aztán most sikerült hozzá feliratot készíteni!
na de ne legyünk tellhetetlenek 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Zombie Diaries
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Az meg kiakaszto hogy a delta farcehoz es a meet davehoz meg mindig nincs magyar felirat... wtf?!?!?!? lehet mostmar nekiallok en is feliratot gyartani.. az egyetlen bajom hogy nincs ekezetem. scriptelni tudom 18 bill re de az ugy nagyon gaaaz
Késõbbi részeit korábban láttam, de talán ez a legjobb. Nincs mit hozzáfûzni, nem az a kemény horror, mégis izgalmas és látványos.
9/10
Végsõ Állomás 2
Gyakorlatilag ugyanaz a sztori, csak más környezetben zajlik. Legalább olyan jó, mint az elsõ rész.
9/10
Végsõ Állomás 3
Itt is ugyanaz a szitu, de látszik, hogy fantázia itt már nem sok maradt, és bár önállóan egy jó film, az elõzõ részeknél nem jobb.
8/10
Hívatlanok
Sztorija nincsen, néhány szereplõ, egy helyszín, mégis kellõen félelmetes volt, és bár a vége nem tetszett és tele volt horror elemekkel, amik lassan gagyivá válnak, összességében nekem bejött...Erõsen Elhagyott Szoba másolat ez a film, a hangulata, maga a film sztorija, gyakorlatilag egy klón....
8/10
Elhagyott Szoba 2: Az elsõ vágás
Az elsõ rész sokkal jobb volt, mint lenni szokott általában. Az elõzményeket mutatja be a film, kicsit logikátlan, megint az elején tudni lehet ki éli túl...kiszámítható nagyon, kicsit összecsapott...ettõl függetlenül nézhetõ, egyszer mindenképpen megéri...
7/10
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/