Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ insidet még nem, ezaz a francia cucc, amikor egy nõbõl ki akarja szedni a gyerekét egy másik csaj? Lehet bepróbálom
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Ma neztem meg ezt a filmet, anno lemaradtam rola.
Es hat nalam nagyot utott😊
Nem sok kedvenc filmem van de mostmar ezt is kozejuk tartozik.
9/10
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Csalodtam töbet vártam.Mikor pultos volt az a rész volt a leg.
http://joeperry.blog.hu/
------------------------------------
8/10
Igazság szerint nem túl fordulatos filmmel van dolgunk. Leginkább egy áldokumentumfilmnek mondanám, az egész film aurája olyan mintha egy valóságshow fõszereplõjét követnénk figyelemmel mindennapjai során. Vélhetõen ez nem véletlen. Rövid, összecsapottnak HATÓ vágások, a kézikamera pedig sokat követi a fõhõst. Szóval elég nyers a film, nyoma nincs a tipikus hálivudi dramaturgiának, kamerakezelésnek, vágásnak. De Aronofsky-tól nem is vártam ennél kevesebbet.
Aki nem tudná, a rendezõ felelõs a –véleményem szerint- a világ leghatásosabb, legkeményebb képsorokkal/zenével operáló drogos filmjéért, a Rekviem egy álomért-ért, illetve az azt követõen (6 évre rá) készített The Fountain-ért, ami sajnos messze állt az én érdeklõdésemtõl, lelkivilágomtól, de egy nagyon szép film volt. És várhatóan az Õ nevéhez fog fûzõdni a Robocop feldolgozás is .
A film a címben szereplõ kiöregedett, valaha nagymenõ de mára lecsúszott, a megélhetés szélén lavírozó pankrátor, Randy „The RAM” Robinson életébe enged bepillantást. Gyakorlatilag három szereplõs a film, a fõszereplõn kívül Marisa Tomei csillogtatja meg tehetségét és csupasz testét, mindkettõt nagy sikerrel teszi, továbbá Evan Rachel Wood kapott még egy rövidke epizódszerepet az apját gyûlölõ tinédzser lány szerepében.
És el is érkeztünk a címszereplõhöz, akirõl jelen filmben csakis szuperrelaívuszokban lehet nyilatkozni. Nem mondom, hogy egyedül csak Õ tudta volna így eljátszani ezt a szerepet, de tény, hogy hibátlanul oldotta meg, amihez alkoholizmusa illetve a botox-kezelések utóhatásaként látható, jócskán eltorzult arcberendezése is jelentõsen hozzásegítette. Mickey Rourke-ról van szó, ahogy azt mindenki tudja. Nekem eddig sem volt vele semmi bajom, ezután sem lesz, bár kérdéses, hogy még hány szerepben képes helytállni ilyen torz fizimiskával. Számomra nem volt Oscar díjas az alakítása, de mindenképpen kiemelkedõt tett le az asztalra Rourke bátyó.
Egyetlen gondom a filmmel az volt, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az utolsó harmadától egyértelmûen és visszavonhatatlanul halad afelé a drámai befejezés felé, amit már sejthettünk a film közepe tájékán is. Nincs csavar, nincs fordulat, egyszerûen mindenki tudja, hogy Randy nem fog tudni kiszállni és a szívinfarktusa miatt nem éli túl az utolsó nagy meccsét. Talán nem ártott volna egy apró, kicsike reménysugár, egy lehetséges választópont, amiben a nézõ még naívan bízhatott, izgulhatott volna, hogy „talán mégis minden rendben lesz, talán mégsem bunyózik, talán mégsem lesz baja az utolsó meccsén, talán valami történik”. De nem történik semmi, csak a tragédia.
Ez persze elhanyagolható és valószínûleg csak engem zavaró dolog, nem túl lényeges, mert ettõl a film még kiváló lett, na és a befejezés... az MESTERI!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Engem ha nem fog meg egy történet kikapcsolom, max végigszenvedem és adok rá 2-3 pontot.
Engem nem fogott meg a történet, mert semmi újat nem hozott.Kicsit olyan keverék filmnek tûnt nekem.
http://videodrome.freeblog.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát ez valami félelmetes film! Nem vártam egy Ong-Bakra, de erre a filmre kár volt pénzt pazarolni! A történet is alapból vicc, összeszedtek egy szedett-vedett thai szinésztársaságot(a legrosszabb fajtát), meg pár srácot a sarki konditerembõl! A legrosszabb Jackie Chan filmekre - a 70-es évekbõl - is ráver kb 10-et!
És igen a bunyók benne....hát kaptak egy 3 napos thai box gyorstalpalót, és az alapokat megpróbálták utánnozni, de vmi szörnyeteg gagyi jeleneteket csináltak! Szóval a csávó fél méterrel arrébb rúg, de azért lelassítják, h ha már gagyi akk legyen ultra gagyi!
De órákig lehetne beszélni a filmrõl, mert ilyen rossz bunyós filmet még nem láttam!!!!!!!!!!! Szóval ajánlom mindenkinek, h meglegyen az asló határ!
3/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
megaztán az ellenálók is ide jönnek nyaralni, lassan százával nyüzsögnek köröttünk.
így szerintem elveszi az ízét, és élvezetét, éa izgalom nélkül hagy.
arról nem is szólva milyen gyenge és nézhetetlen lett a második évad eleje.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Valkyrie
Végre egy film aminek ugyan tudjuk mi lesz a vége, mégis izgulhatunk rajta.
😊
Tom Cruise pedig egyáltalán nem játszik benne olyan rosszul mint ahogyan beharangozták.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez egy alternatív Terminator szál és annak nagyon szépen meg van csinálva (elõkerülnek a réges-régi karakterek, szereplõk és semmi sem az, aminek látszik).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ebbõl az aspektusból természetesen igazad van.
A sorozatban volt/van arról szó, hogy a Skynet-et hogy és kik készítették el végül a T2-ben történtek hatására?
A nõi termikért én senem rajongok, de ésszerû, hogy a tejfeles szájú John testõreként sokkal esélyesebb és kevésbé feltûnõ (senki sem gyanaxik egy csenevész diákjányra, a robot meg lehet akármekkora, tök8). Jól is oldották meg, hogy a viselkedése is alapjában más, hiszen õ valóban inkább a beszivárgásra, trükkökre, diverzióra és alkalmazkodásra épít, sokkal inkább, mint a T888-asok (ez már elsõ részben is kiderül), mindamellet, hogy sokkal tanulékonyabb és lényegesen bõvebb "mûveltség"-gel rendelkezik és valóban önképzõ, azaz szabad idejében TANUL (sosem alszik ergó ráér). Nem egy egyszerû feladatra beprogramozott megsemmisítõ, hanem egy valódi, felõdõképes védelmi droid.
Az is ötletes, hogy az újabb szériák már képesek "visszavonulni", akár menekülni is, hogy átértékeljék a helyzetet, azaz óvatossá váltak. Vajon miért...
A nõi védelmezõ Termosz (persze, erre is volt erejük-idejük az ellenállásnak), a sok másik T-800 mind olyan dolog, amire csak annyit tudok mondani, hogy: na nemááááá.
Akárcsak a T-3-ra, ott is okádtam a nõi T-X-tõl, meg az ellenállás MOSTMÁR TÉNYLEG LEGESLEGESLEGUTOLSÓ átprogramozott védelmezõ T-800-asától.
Persze, még hányat sikerült John-nak átprogramoznia, a Skynet még hány idõbe küldött vissza Termoszokat mielõtt John a jövõben tényleg igazán baromira felrobbantotta azt az idõgépet?
Szal ilyen áron inkább ne csináljanak semmit.
Hát õ, biztos vagy benne, hogy KELLETT?
The Sarah Connor Chronicles
Mivel úgyis adták a magyaron így a tiszteletére megnéztem gyorsan az elsõ 5 részt párhuzamosan englisül (régebben nem volt hozzá lelkierõm). Nem is rossz! Kezd beindulni a dolog... Hmmm...
Mondjuk vannak benne igen durva logikai és tény hibák is, de nem lehet õket ezért megróni, hiszen nincs könnyû dolguk. Mégiscsak össze kellett rittyenteni valahogy a sorozatot. Viszont nagy általánosságban egész jól sikerült nekik, nem annyira bugyuta, mint várható lett volna, sõt. Kicsit nekem túl moralizálgatós (pl. 9/11) és álszent itt-ott, de fogyasztható.
Voltak benne kissé lapos részek, de összegészében tetszett. Nálam (nagyjából) hozta az elsõ rész színvonalát.
Volt benne egy-két tényleg nagyon jó poén!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/me szereti KB-t.
Haj haj...
De érdekes, hogy egybõl belem tudsz kötni, de amit o ír le azt nem veszed sértõnek.
pwnd!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(A stáblista utáni kis jelenet miatt szinte biztos a folytatás is.)
Rise Of The Footsoldier: Kegyetlenül brutális, nagyon erõsen indít, de a második felére mintha eltûnne a fókusz a fõszereplõrõl, az autós leszámolásos jelenet többféle elbeszélés szerinti bemutatása meg már kissé idõhúzás-szagú volt. De azért összességében jó volt, 8/10.