Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként kb. egyetértek.
Érdekes, hogy ezt írod, de szerintem teljesen erõltetett volt az egész, és az is elég unalmas már, hogy 3 rész óta ugyanaz van, ráadásul a vége is mindig az igazából úgysem tudtok elintézni móka.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy az egyben a 13. Harcos fíling lengi körül a filmet, fõleg mivel az Outlander is egy viking faluban játszódik nagyrészt, de szerencsére azért mégsem teljesen ugyanaz - itt elég sok sci-fi, idegen világos körítést kapott a sztori.
A Földre zuhant ûrhajós, és az ûrhajóján magával hozott Moorwen-nel való küzdelem a vikingek kezdetleges módszereivel elég sok érdekességet és izgalmat tartogat. Néhol bár közhelyes, és vannak kikacsintások a nagyokra (Alien, Ragadozó), valahogy mégsem tünik koppintásnak.
Bár nem túl magas költségvetésû az Outlander, helyenként mégis roppant látványosra sikerült, kitettek magukért a díszlettervezõk rendesen - a vikingek faluját, a Shield Hall-t az épületen belül növõ óriásfával gyönyörûen elkészítették, a Moorwenek bolygója pedig egyszerûen fantasztikus. Emellé a filmzene is remekbeszabott, kiválóan festi alá a filmet.
Jim Caviezel, Ron Perlman (sajnos elég halvány) és John Hurt a legnevesebb színészek a filmben, a többiek inkább csak statiszták, de teszik õk is a dolgukat.
Akinek tetszett a már említett 13. Harcos, és nem idegenkedik ha mindezt nyakon öntik egy jó adag sci-fivel (esetleg már nagyon várja Cameron nagy durranását, az Avatar-t), annak nagyon valószínû hogy tetszeni fog ez a régivágású kalandfilm. Bár több ilyet készítenének manapság!
10/7
ez de szar volt miért nem tudnak már elszakadni a témától hogy x db fiatal elmegy y helyre és meghalnak valami marhaság miatt?
2/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
7/10 Nem rossz háborús dráma, bár sztem nem emelkedik ki a többi közül.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Könnyed esti kikapcsolódás, horror fanoknak meg pláne, kellett egy kis idõ mire elkapott a "körös" hangulat, a végére egész jó film lett, sõõt, amit mûveltek a végén, hát az kész😛 várom a folytatást^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ááá az egyik legnagyobb színészek! a filmjeiken nöttem fel, mármint Sly-én és Schwárzién 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A Poirot filmek (v. sorozat) mindig a kedvenceim voltak.nagyon bírtama hangulatát.Fényévekkel jobb, mint a mai gagyi amcsi bûnügyi filmek.Ennyi.
9/10
Qwerty4
And here's what he had to say about The Expendables:
So I... naturally when he asked me if I would do a cameo, which will just be something quick, like I walk out of a hotel or out of a office building and he will walk up and we will bump into each other and there will be some mumbling and then we will walk off (crowd laughs). So it will be something very simple, that will be again, just a cameo, so that's what we're going to do. I promised him I'd do that and I'm looking forward to that. Ok? Good.
innen
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
régen kemény filmjei voltak, még mielött nem lett a "huszadrangú" rossz fiú Hollywoodban 😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
cast:
Sylvester Stallone
Arnold Scwarzenegger
Mickey Rourke
Jason Statham
Jet Li
Eric Roberts
Dolph Lundgren
azért sztem a cast elég király lett 😄
Alien vs Hunter-AvH
mi az az AvH?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és amilyen bûnrossz, olyan vidám perceket varázsolt nekünk - leestünk a székrõl párszor, annyira röhögtünk <#vigyor>#vigyor>
#45203: mondjuk ilyen AvH-knak neki sem állok, mert azok vannak nálam az 1-es helyen, szóval amilyen filmeket én nézek, azoknál a Far Cry a szint alján van 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Röviden, két mostoha testvérrõl szól akik folyton veszekednek és csak a bajt csinálják, ez így rendjén is van, na de 40!!! évesen😄 Azt hittem frankó kis vígjáték lesz, de olyan hülye poénok voltak benne. A legviccesebb is egy fingós jelenet volt, szóval képzelhetitek milyen a többi. A végén az éneklés nagyon jó volt a többi szóra sem érdemes.
Will Ferrellnek tényleg ilyen jó hangja van?<#idiota>#idiota>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mármint azt mondod, hogy ez egy ilyen kõbevésett univerzumos alapigazság? Másnak nem érhet egy Far Cry film 3 pontot?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát ez vmi brutális, ilyen izgalmas akció filmet még nem láttam, mintha csak a játékban lettem volna....
na jóó vége a viccnek! ez a film eccerüen sz@r! nulla! de a nullából is a legalsó kategória!
és én még reménykedtem, h okéé nem trópusi a helyszín, és nem a legjobb rendezõ jegyzi a filmet, de csak kihoznak belõle vmit....HÁT NEM!
A játékból egyetlen egy jelenet van benne a filmben, mikor felrobbantják Jack hajóját, azt is 45 perc után! Kész és itt vége is a játék szerepének...
Átveszi a totál unalmas, semmi történetû, fogocskázós, hülyeség, idétlen fehérfestékes "mutáns" katonákkal! Jah és hamár Uwe Boll, akk legyen benne Udo Kier is, aki a világ legszarabb színésze sztem.
Borzalmas film, a legrosszabb Uwe Boll alkotás amit láttam! Vicc, h képesek jogokoat eladni ennek a baromnak, h ilyen filmet csináljon, aminek kevesebb mint 0,000000001% köze van a Far Cry-hoz!
10/3 (még ez is sok, de láttam már sz@rabbat, viszont soha többé Far Cry film)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
a magyar kiadásban egyébként van egy kis extra: a könyvek végén van egy jegyzet, amiben egyrészt lefordítják az újságcímeket, graffityket, stb, plusz elemeznek ezt-azt (pl. utalást valami olyanra, amit az amcsik simán értenek, mi talán nem) és felhívják a figyelmet egy csomó mindenre
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És nem is értem, miért lett PONT AZ megváltoztatva, amikor a film többi része dettó az eredeti képregényt másolja.
Több poént pedig akkor a képregénybe írhattak volna 😄
engem az érdekelne, h mindig csak 1 ember utazik a negyed kettes metróval? lol meg minden nap eltûnik egy ember, akit a metróban láttak utoljára? na mindegy, tudom én h ilyeneken nem szabad gondolkodni egy horrorfilmnél, de hát akkor is...
max 4 pontos film, a tiló miatt, az tetszett 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Amúgy mivel 80-90%-ban SZÓ SZERINT az történik és azok a szövegek hangzanak el a filmben, mint az eredeti képregényben, így nehéz lenne "több poént", vag "több akciót" beletenni, merthogy az már nem AZ lenne.
/me csak az "erotikus" jelenteket untam halálra, de azt szinte minden filmben. Ha poreszt akarok nézni, van párszáz giga minõségi anyag idehaza, miért néznék uncsiak kitakart, erõltetett szoftero szenvedést. Jobb filmben ezt úgy oldják meg, hogy összefexenek, snitt, már túl vannak rajta, rágyújtanak ééés tovább, eksön!