Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
------------------------
6/10
Aludtam rá egyet, tegnap még 5-öt akartam rá adni, de leülepedett.
Tényleg fasza a sztori, jók a karakterek, faja a látvány, de a filmnek rengeteg üresjárata van, amikor az ember akarva-akaratlan elkezd unatkozni.
Szinte vártam, hogy a sztori mikor vált már át Rorschach sztorijára, szvsz egy teljes filmet elbírt volna csak az Õ karaktere, nekem valszeg jobban is tetszett volna, ha a banda fele nincs is a vásznon. Ha Õ nincs, max 4 pontot ért volna a film.
Látvány fasza, de semmi extra, bunyók jók de kevés (tudom nem ez a lényeg, de én hiányoltam, talán ritkábban unatkoztam volna, minden esetre Nolan tanulhatna Snydertõl etéren), több poént vártam, elfért volna, a végkifejlett pedig über, nem erre számítottam.
Pár kérdésre a válasz engem érdekelt volna, illetve a képregényt nem ismerve lehet, hogy abban van a válasz, de nem fogom megvenni a füzeteket, annyira azért nem tetszett. Érdekelt volna Rorschach maszkjának a története, érdekelt volna, hogy ki mitõl olyan erõs, érdekelt volna a film végén látható, teljesen funkciótlan kék szarvas tigris MIÉRTJE ÉS HOGYANJA.
Szóval egynek jó volt, és mindenképpen másodszor is nézõs, de csakis dvd-n.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nagyon súlyos a film... Nem gondoltam hogy ilyen jó filmet fogok látni, bár sokan dícsértek, de én egy átlag horror/thriller-re számítottam, de ez annál sokkal több... Volt pár durva jelenet benne, ami sokaknak kiverheti biztosítéket, de ez így volt tökéletes, kb ugy néztem meg a filmet hogy semmit nem tudtam róla, ha itt nem írnak róla páran nem is tudtam volna hogy létezik. 😄 A vége meg ütött nem gyengén. Az elmult évek egyik ha nem legjobb horrorja nálam, nem értem imdbn miért 6,6? Bár tény ott nem nagyon érdemes adni ott a pontoszámokra.. Nálam ez 9/10.
Yo, Bitch!
Megnéztem, de kár volt. Volt ugyebár itt Viktor azon cikke, hogy "Alkonyat - Az új Harry Potter?", na gondolom csak nem lehet olyan rossz, mint amilyennek hangzik ... tévedtem.
Az egész egy unalmas lerágott csont, sem történetileg (bonyolultság, sztoriszál, ...), sem látványilag, sem semmilyen egyéb módon nem találtam hasonlóságot, az egész egy UNALMAS kiszámítható nagy nulla.
Az egyetlen hasonlóság a két film között, hogy a Twilightban szereplõ csaj mondjuk Granger kishúga lehetne (van némi hasonlóság, testfelépítésben is) ... és ezzel el is mondtam mennyire hasonlít a NAGY Harry Potter filmekre (amiket lehet szidni, hogy mi mindent nem adnak vissza a zseniális könyvekbõl, de a könyvben annyi van, hogy esélyük se volt rá)
Szóval max akkor érdemes elmenni a filmre, ha hölggyel ülsz be, és tökmindegy mi szól a háttérben ..
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Valkûr után megjött a kedvem a második világháborús filmekhez, így sorra kerítettem ezt a 2003-as, két dvd-s, Hitler felemelkedésérõl szóló filmet.
Ahhoz képest, hogy hossza miatt kétrészes tv-filmnek szánták, igen neves szereplõk játszanak benne (Robert Carlyle, Peter Stormare, Peter O'Toole, Liev Schreiber, stb), egytõl egyig kiváló alakításokkal. Robert Carlyle ráadásul annyira kiválóan alakítja a korai diktátort, hogy az már-már félelmetes.
Jóval inkább politikai dráma, mintsem akcióban dúskáló háborús film, hiszen az akkori német politikai csatározásokat, és a hatalomra kerülésig vezetõ utat mutatja be.
Hiába az aránylag, mozis szemmel nézve alacsony költségvetés - kivetnivalót sem látvány, sem feszültség, sem dramaturgia tekintetében nem találtam, a filmzenét is eltalálták.
Rám nagyon nagy hatással volt a film, és ha rajtam múlna, a megnézését kötelezõvé tenném mindenkinek.
10/10
(Bár eredeti nyelvvel néztem, belehallgattam a szinkronba: fél percet bírtam kb... Hitler magyar hangjának Kerekes Józsefet választani teljesen abszurd és rossz választás volt - kifejezetten elkerülendõ szinkronnal nézni!)
Sem jobb, sem rosszabb mint az elõzõ Underworld filmek, bár nekem már az elõzõek sem jöttek be túlzottan. A végére már zavart hogy a film 90 perce alatt talán ha bruttó kettõ perc játszódik aránylag világosban, ezen kívül az egész film kékes sötét, és totál színtelen.
Érdekes volt látni az eddigi high-tech fegyverek után ezt az elõzményfilmet a középkorban, aminek ráadásul az elõzõ részek miatt tudjuk is a végkimenetelét.
Vannak benne jobb-rosszabb megoldások - de igazán egyedül a részek közti átkötõ, az utolsó perc tetszett igazán az egészbõl, az kifejezetten ötletes volt.
Nálam ez: 10/5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem is tetszett, fõleg mert én nagyon bírom Sean William Scott agyament vígjátékait! Szóval érdemes megnézni 😄
Én viszont csak 7 pontot adok rá pont a történet miatt, lehetett volna kicsit õrültebb is és nem az a "tanító" jellegü, de igy is abszolut jó film!
(Ronnie és Wheeler a legkeményebb páros xD )
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ez nagyon tetszett. 😄
Seann William Scott és Paul Rudd két energia ital promós csávót játszanak, akik közmunkára lettek ítélve, ami nem más mint a Sturdy Wings nevü szervezet által egy-egy kisgyerek mentorává válása. Egy hónapig 150 órát kell tölteniük a gyerekekkel.
A történet nem nagy cucc, de nem is az a lényeg, hanem a poénok, amik nagyon bejöttek. 😊)
Elõször 8at akartam rá adni, de az egy cseppet sok, de a 7et már kevésnek érzem úgyhogy legyen:
7,5/10
😄
McLuvin' ott van a szeren!😊
Az operációs rendszeren is túl...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hát Clive Barkertöl kicsit többet vártam, a Rossz Hely-et vajon mikor filmesítik meg már?
nem értettem mik azok azok a szarok végül is a végén ezt elmondhatná valaki?
7/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Yo, Bitch!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
😄DDD
fárasztó, de szintén korrekt!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nade a Shaun of the dead se kutya azért 😄DDD

10/8
Én alig bírtam végignézni...
Ahogy besétál a fõtérre azzal a fehér lóval annyáig felfegyverezve baszki 😊)))
dokumentum film a vallásról és nagyon jó... leginkább a kereszténységet vette célpontba szóval elég jól lehetett szorakozni rajta, mennyire nevetségessé válnak az emberek mikor betámadják a hitüket, és Bill Maher, a kérdezõ, egyébként humorista, nagyon jól csinálta, sarokba szoritott mindenkit.... ajánlottá tenném az ilyen filmeket az iskolákban, leginkább a vallásos sulikban.... fõleg ezek a hitgyülis idioták nagyon veszélyesek, a filmben is van egy kettõ belölük, eszméletlen figurák....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Korrekt "akcióvígjáték" angol módra, kiváló színészekkel. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az angol humort és fogékony a minõségi kacagtatásra is... 😄 (mikor Bad Boys-ra, meg Holtpontra gerjednek, az a kemény 😄DD)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na én sem a képregényt sem az elözõ filmet nem ismerem, de ez egy közepes akciófilm, jó sok vérrel, meg lehetetlenségel, nem is jó-nem is rossz kategória!
1-2 résznél olyan kemény volt h már röhögtem 😄 volt egyszer egy kéregényem a Halálosztó(sztem errõl lett koppintva), abban voltak ilyen durva megoldások 😄
10/6
Amerikai romantikus komédiákból évrõl évre kijön egy raklapnyi, amelyeknek igencsak kis hányada értékelhetõ. A Nem kellesz eléggé már csak a poszteren szereplõ ismert arcok miatt is üdítõ kivételnek nézett ki, így adtam egy esélyt a filmnek: nem kellett volna...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Yo, Bitch!
de nemhinném ha más forgalmazó áll mellé a far cryban akkor olyan hú de jó lett volna 😄
(amugy a Király nevében is 20th century forgalmazás volt...)