Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De szerencsétlen mar olyan státuszban áll, hogy akármit ír, spam lesz belõle.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Így ha vkit érdekel az rákattint,akit meg nem az átsiklik felette
PSN ID.: Beegabor
és senkit nem érdekelnek a gyengébbnél gyengébb blogok...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nem leptél meg, ugye tudod?
Kojiro ergo sum.
azért jössz fel ide h beszélgess az adott témáról, de akk ne küldözgessenek már el 88 másik oldalra!
vagy csináljanak egy külön topicot "linkek, mert írni már nehéz" cimmel!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ki nem szarja le mire való a net? ez a topik nem erre való. ha tetszik befavozod az oldalakat és nézegeted naponta. pont az a zavaró, hogy csak egy link. állhatna linkekbõl az egész téma
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezzel én nagyon nem értek egyet. Szvsz nem kéne mindenbe belemagyarázni azt, hogy ez "REKLÁM!".
Ha valaki napi szinten berak egy linket, hogy "ez a blogom, nézzed!", az már más tészta. De ha valaki berak egy linket a blogjáról, ahova szépen összetetten leír mindent, plusz videók, linkek, csemegék a témáról, akkor már nem értem miért kell erre kiakadni. Az egész egy linket foglal itt a topicban.
Egyébként meg mire való a net, ha nem erre? Miért ne lehetne egy fórumban megmutatni a saját filmes blogodat, hogy mit szólnak hozzá a többiek? Ez még ettõl baromira nem lesz reklám. Ezzel a felfogással egy darab linket nem kéne ide berakni, mert azzal csak "reklámozol".
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki már túl van pár horrorfilmen, annak nem fog tudni újat mondani ez a film, sõt. Bennem pl. olyannyira nem hagyott nyomot, hogy most reggel erõsen gondolkoznom kellett, mi is volt az a film, amit késõ este néztem.
A 'fõgonosz' Vinnie Jones egészen érdekfeszítõ karakter is lehetett volna a hentes szerepében, azonban mivel nincs rendesen kifejtve a története, így megmarad sablonmészárosnak.
A filmrõl annyit, hogy az aránylag biztató kezdés után egy olyan sablonos, kiszámítható és semmitmondó lezárást kapunk, hogy izé...
10/4
Ez pedig akkora problémát okoz egyeseknek, amin képtelenek túllépni, míg mások csak simán kattintanak vagy nem kattintanak. Ha nem érdekel, nem olvasod el, nem kattintasz oda, ha igen, megteszed. Mi olyan kurva bonyolult ezen?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2. szólva lett már, hogy ne linkelgessétek a hülye blogotokat, lófasztsem érdekel, ide írjátok lefele ha agymenésetek van filmes témában és ne blogot reklámozzatok
és csak úgy bírálok egy filmet ha végig is néztem...
(hozzáteszem ezt nem sikerült egy huzamra végignéznem)
soha senki semmilyen körülmények között ne nézzem meg, ismétlem NE NÉZZE MEG az Ace Ventura Jr: Pet Detective c. filmet!
ha estleg véletlenül vki mégis megnézte az azonnal öblitse ki bõ vizzel a szemét, igyon sós-meleg vizet, majd forduljon a legközelebbi orvoshoz!!!!
A letöltött filmet gyerekek elõl jól elzárva tárolja!
Hát baszzus ez egy NULLA film, annyira idegesítõ volt, h azóta gyógyszert szedek!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Erre feszültem má egy hete, hogy mire hazajövök, majd jól megnézem :CC
rohattak :[
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hát ez vmi eszméletlen nagy film volt..nem is értem h hogy nem láttam eddig(2005ös),de az tuti h többször megfogo még nézni
10/10
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ez kemény film volt, sztori nincsen, de legalább megy a zúzás végig, a pezsgõspoharas rész elég durva volt.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egyébként engem is érdekel. Az interjú a végén pedig külön öröm.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
miért kell beugatni neki?
RIP.
62 éves korában meghalt Az elnök emberei-bõl ismert Ron Silver.
New Yorkban, 62 évesen, gégerákban elhunyt Ron Silver, aki két éve küzdött a kórral. A hírt az általa támogatott alapítvány vezetõje, Robin Bronk közölte a sajtóval, hozzátéve, hogy a színész álmában, a családja körében halt meg. Bronk szerint nem csak egy nagyon tehetséges színész, hanem egy mûvészek jogaiért szüntelenül küzdõ, értékes ember távozott.
New Yorkban született és nõtt fel, kínai történelembõl diplomázott a St. John'S Egyetemen, utána drámai színészetet tanult. Aktívan politizált, kínaiul és spanyolul is felsõfokon beszélt, harminc országot bejárt. Egy fia, egy lánya volt.
A tévézõk több filmbõl és sorotzatból ismerhetik, feltûnt a Galaktikus támadás-ban, az Idõzsaru-ban, az Esküdt ellenségek-ben, a Chicago Hope-ban (11 epizód) de Az elnök emberei-vel lett igazán kedvelt, 19 részben játszott.
RIP
origo.hu
Most lett vége tv2n... hát... nagyon különös film volt... azért tudunk mi,ha kell😊
Az idõsíkok váltakozása illetve néhol szinkronba mutatása meg külön pozitívum
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egy 7/10 kb😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Üssetek agyon, de nekem tetszett a film. Semmi extra, semmi filmtörténeti áttörés, de korrekt iparosmunka a kezdetekrõl és még szórakoztató is. Gyjóak volt. Töksötét végig, az igaz, így nehezen nézhetõ, de az lett volna a vicc, ha világosban játszódott volna. 😄
Nékem kicsinység gyengusnak tûntek az õsvámpik, de azé aprítottak õk is rendesen. OJVÉ! Viszont a farkasipsék korrektek voltak, oly nemes könnyedséggel tépték cafatokra a talpig vértes vámpapákat, mint floki a lábtörlõt. Pedig azok jól fel voltak készülve és jól fel is voltak szerelve, de a fõnök már eleve oroszrulettet játszott, mikor rabszolgának/nappali testõrnek használta fel a vérfarkikat. Ez a vége általában... 😄DD
Talán SQJ írta korábban, hogy érdemes megnézni. Nos AZ.
Angol komédia, és nem a szar amcsi fingós/böfögõs fajtából.
Röviden csak annyit mondanék, hogy Nyáliwood/Gaywood hanyatlásával bizony elõretörnek a francia és angol filmesek, és ez nagyon nem baj.
Hogy ez mennyire volt komédia? Mondjuk úgy 5 emelet magasról sajnálja le a: 300 paródiáját (inkább tragikomédia ... végigülni), az összes Scary Movie-t, ... és mindent mostanság, ami az eszembe jut odaátról.
Kb az utolsó 20 percét végignyerítettem ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Nathalie, a fiatal és csinos válóperes ügyvéd megelégeli, férje állandó bántalmazásait, ezért úgy dönt, elválik tõle.
Azonban Tim, a férj ezt máshogy gondolja és lépéseket tesz, hogy pénzt szerezzen az ügyvédek kifizetéséhez. De sajnos rossz módszereket választ, egy táska kokaint és 1 millió dollárt rabol el. A pénz és a drog nyomába veszélyes és szadista emberek szegõdnek, akik nem riadnak vissza semmitõl."
Akkor én egy beteg ember vagyok mert végignéztem.<#confused>#confused>
Az az igazság hogy ujjat már nem nagyon tudnak mutatni az emberi test feldarabolásával, megcsonkításával, hentelésével kapcsolatban.Valahogy kívülrõl nézem az ilyen jeleneteket.De a mostani filmekben már átlépnek egy határt ami már nekem is túlzás.Az erõszak ilyen direkben mutogatása,fõleg ha gyerekekrõl van szó.Egyébként ezt a filmet abszolút nem horrornak neveznék.Ez valami más.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Yo, Bitch!