Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Django (1966)
már nagyon eljárt felette az idõ. gyerekkoromban imádtam, ma már nem tudok elmenni ennyi blõdség mellett. nosztalgia miatt felpontoztam, így is csak:
5/10
a Leone - Eastwood páros (és persze még sok más visszatérõ személy, mind színészek, mint készítõk terén) elsõ filmje. Clint még nem az igazi, de még Leone sem. a történet egyszerû, mint a faék, semmi csavar, semmi talány. na de a hangulat. jaj, nem a HANGULAT! az már megvan. persze Morricone is hozza, amit elvár tõle az ember. persze nem egy Volt egyszer...-i magasságok, de nagyon is jó minden dallam
7/10
Eastwood kap egy "buddy"-t, aki vagy 100x jobb színész nála, de a chemistry mûködik, és ez a lényeg. Gian Maria Volontè megint rosszfiút játszik (akárcsak a trilógia elsõ részében), és megint nagyon jól hozza, sõt. minden, így Morricone zenéje is kiforrottabb. a végsõ párbaj pedig méltó társa a többi hasonlónak. a történet tartogat egy-két meglepetést, mint ahogy a karakterek is múltja és tettei is
8/10
kell-e ide bármit is írni? 😊 igaz, nálam a Volt egyszer... a csúcs, de ez sem lehetne már tökéletesebb. na jó, egy kicsit lehetne feszesebb a tempó, de ezt bõven ellensúlyozza, hogy a film grandiózus. akkor rekord költségvetésbõl készült, meg is látszik rajta. a 3 fõszereplõ helyére nem találhattak volna jobb színészeket. Morricone zenéjét mindenki elfütyülte már párszor, ebben biztos vagyok
9/10
ez már kicsit kilóg a sorból. Leone "átment" mexikóba és eldobta a "gyorskezû, magányos hõsöket, akiknek nincs párjuk pisztolyforgatásban". motor, tank(szerû valami), rengeteg dinamit, ezáltal rengeteg és nagy robbanás, folyton változó, gördülékeny történet. és a fõszereplõpáros! James Coburn és Rod Steiger egyszerûen zseniális. Steiger valami olyat nyújt, amit csak nagyon kevesen tudnak. ámde Leone valamit nem talált. ami a Pár dollárral...-ban és a Volt egyszer...-ben mûködik (visszapillantás egy ködös múltra) itt csak lassítja a történetet. van benne jó pár dolog, ami már akkor is klisének számított. Morricone zenéje egyszersmind fura, fülbemászó és bõven meghaladja korát. kísérlet, akárcsak az egész film, nem is igazán western
7/10
van, aki a szaffit, van, aki a szellemírtókat, megint más a robotzsarut látta gyerekkorában nemhogy 100x - mint a többi nagyszerû filmet - hanem 2-300x. na én ezt láttam kismilliószor. most pedig felújított képpel, eredeti (természetesen elõször), 5.1-es hanggal.
TÖ-KÉ-LE-TES. minden szempontból. aki nem látta - és tudja, hogy mit várjon egy ilyen régi filmtõl - az most azonnal pótolja!
10/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
SKINS
A bristol-i fiatalok egy csoportjának életét bemutató Skins hamar népszerûvé vált a szigetországban, díjakat is kapott, s mostanában egyre többen figyelnek fel rá szerte a világon. A széria pont ott tud újat mutatni, ahol igazán kell: félredobja az amcsi tinisorozatokra oly jellemzõ sokszor elcsépelt erkölcsi tanulságokat, a sok szépfiút és bombanõt, a drogellenességet és a cenzúrát. Pontosan olyan vad és friss, mint azok a fiatalok, akiket bemutat.
10/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Vmelyik este láttam hogy az egyik kertv-n adták, így kedvet kaptam hozzá, és mivel megvan lemezen, így nem kellett a reklámos-szinkronos verziót néznem.
Sajnos az alapszituban rejlõ lehetõséget nem használja ki jól a film (nyomeltakarító akaratlanul kitakarítja a bûnügy helyszínét), rengeteg a sablonos jelenet.
Sajnos Renny Harlin (aki amúgy az egyik kedvenc rendezõm) egy egyszernézõs, hamar felejthetõ filmet hozott össze, és hiába a tapasztalt gárda, Samuel L. Jackson, Ed Harris sem lendítenek sokat az összképen.
10/5
Punisher - War Zone (Megtorló 2)
Az képregényfeldolgozás elsõ része nem durrant túl nagyot, egyedül talán Thomas Jane volt valamennyire értékelhetõ a középszerû filmben. A második rész forgatókönyvét már Jane vissza is dobta, mondván ilyen rossz forgatókönyvet is régen látott, így egy fõszereplõcserével új Megtorlót kaptunk.
Tény hogy teljesen más, sokkal darkosabb lett a folytatás, ami nem is lenne rossz, de a kegyetlenkedések miatt már az elsõ tíz percben alatt paródiaszámba megy a sok véres kivégzés. Az új fõgonosz, Jigsaw, és pszichiátriáról kiszabadított, elmebajos öccsének az ámokfutása is inkább megmosolyogtatóan gagyi, mintsem megrettentõ.
Bár a film elsõ résznél is gyengébb, azért egyszernézõs szórakozásnak ez is elmegy, ráadásul jóval hívebb a képregényhez mint az elsõ film. Viszont akit ez nem hat meg, az nagy eséllye sikítva veszi majd ki a lejátszóból ezt a filmet húsz perc után.
10/4
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
DUPLANNULA, életem legrosszabb filmje, szégyen
fotográfik kolomp edisön :D
pedig még reklámozták is ,hogy csak 1 reklám lesz a film komolysága miatt vagy vmi badarságot mondtak 😄 ezek szerint behozták a többi reklám lemaradását...
A Punisher: War zone tényleg remek film. ilyennek kellett volna már az elsõnek is lenni. A fickó pedig remek választás volt Castle szerepére. Sokkal jobban el tudom képzelni róla hogy õ a Magtorló mint az elõzõ film fõhõsérõl...
utána lövöldözés, vízbe esés, és a magas kopasz körszakállas mókust tartja maga elé a vízben a golyók ellen pajzsnak...
plussz amikor átmegy a kamion a "fõgonoszon" na az is kiesett a filmbõl.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
láttam már a filmet rég,de azért ez komoly? egy teljes jelentet kimertek vágni???? mert ha ez igaz akkor nagyon elszomorító
Hú most néztem meg a filmet és sztem marha jó lett jó pörgõs és eléggé véres ahogy kell lennie a story is ott van sztem simán 9/10
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az utolsó film, amit tévében is megnéztem, a híres / hírhedt Hatodik érzék emígyen vágott "szpesöl edisön"-je volt. Azóta az éves tévézési mennyiségem kimerül néhány órában, az is az ismeretterjesztõ v. szórakoztató csatornákra korlátozva...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ezt eddig nem is tudtam...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
No de majd jön a Kalandra fal! Az lesz ám a komoly IQ mûsor. Egyenesen a japánoktól átvéve...
Az is megy vagy 2-3 hónapig...
Az elsõ percekben meglepõdtem hogy ismét egy arab terroristás film, mert vmi USA-ban játszódó politikai thrillerre, vagy zsarufilmre számítottam a cím alapján. Szerencsére a témakör ellenére kissé eltér az eddig látott hollywoodi hasonló filmektõl, így nem kaptam ki duzzogva a lejátszóból.
DiCaprio szokás szerint zseniálisan játssza a karakterét, de Russel Crowe nekem kissé szokatlan volt a szerepében (róla mindig a Gladiátor vagy a western-macho figura ugrik be).
Többször nem fogom megnézni, mert már a könyökömön jönnek ki a gonosz arab terroristás filmek, de aki szereti ezt a témakört, az nem jár rosszul ezzel a filmmel.
10/7
Más.
Cloverfield
Sokat halottam már róla de most láttam elõször. Egészen korrekt, remek hangulatú szörnyfilm... Bár az elsõ 20 perc eléggé vontatott töketlenkedéssel telik el. Értem én hogy fel kell vezetni de ezt megoldhatták volna 5 percben is. Pl.- bnõ hamarabb hazamegy mert fáj a feje/rosszul van/hazaugrik valamiért stb... A Barátok köztöt idézõ bonyodalmat kihagyhatták volna.
A hangulatot jól eltalálták csak amit nagyon sajnálok hogy a trailerben olyan iszonyat jó félelmetes és õsi üvöltése volt a lénynek hogy kirázott tõle a hideg, erre a filmben lecserélték hangjait amolyan 12, egy tucat monsztrahangra. Ezt azért nem kellett volna.
Kamerás film létére nem spóroltak a pénzel ez látszik rajta. Olyan érzésem volt hogy mintha valakinek a szemszögébõl néztük volna mint kamerával. Amit egyáltalán mert bántam mert növelte a beleélést... A rángatást se vitték túlzásba és a fontos jelenteket szépen kitartották.
Volt pár fura dolog benne ( majdnem halálos sebbõl 5 perc alatt felgyógyulunk, nem vesszük észre hogy a fél USA army mögöttünk lépdel ) de szerencsére nem mentek az élmény rovására.
Az ilyen kis marhaságokért 8/10 -t kap de nagyon jó film és ajánlom hogy aki még nem látta nézze meg. 😊
8/10
Ebbõl legalább 2 pont az autók, másik 5 az autós részek, a maradék egy meg Vin Diesel 😄 Nálam még mindig az egy a legjobb.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN ID.: Beegabor
nem is tudom hogy maradt ki. rég meg kellett volna már néznem.
nemszeretem túlzottan az ilyesfajta akciófilmeket, de azért a franciák jókat csinálnak, taxit is szeressük csak ez kicsit komolyabb. 8/10 lenne ha nem cseszték volna el a rosszul bevágott zenékkel. mer sztem voltak helyek ahol nagyon nem kellett volna meg nagyon nem olyan stílusú zene lett volna a legmegfelelõbb választás. 7/10 azért jófilm ez ígyis<#eljen>#eljen>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Jezus atya ur Isten. Atom cliche. A Journey To The Center of the World jobb volt... vazz.
Egészen elgondolkodtató történet, szép helyszínek, korrekt színészi alakítások, az az egy akciórész nagyon profi módon történõ megvalósítása jellemzi ezt a filmet. Majdnem 2 óra hossza és annak ellenére, hogy nem egy látvány/akció mozi egyetlen percét sem untam.
8,5/10
9/10
Rég láttam, remek volt megint végignézni.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nyitottam egy Michael Mann fórumot, bízom benne, hogy minél többen fogtok regisztrálni és véleményt nyilvánítani!
http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=mann
Várok mindenkit szeretettel!
Üdv, JCVD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
most nemrég fejeztembe az X-men Origins: Wolverine (X-men Eredet: Rozsomák)....Habár úgy sikerült megszerezni hogy a CGI még nincs feltöltve és 1-2 helyen nincs meg simítás stb de ami mondhatok, hogy Hugh Jackman ismételten baromi nagyot alakít imételten, mindenképpp ajánlom hogyha megjelenik mozikban
pozitívum: az akció jelenetek nagyon kemények lessznek, a történet egész kerek
negatívu: a jócsaj eghal, ahol nem kerek a történet ott kicsit szögletes
X-men fanoknak ktelezõ darab, és a többieknek is....
értékelés: 9,5/10
7/10
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!