Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja bocs most nézem, hogy írtál is bele, nem szóltam

ProGabe
az elmúlt hetekben spagetti-westerneket néztem újra

Django (1966)

már nagyon eljárt felette az idõ. gyerekkoromban imádtam, ma már nem tudok elmenni ennyi blõdség mellett. nosztalgia miatt felpontoztam, így is csak:

5/10

Egy Maréknyi Dollárért / Per un pugno di dollari (1964)

a Leone - Eastwood páros (és persze még sok más visszatérõ személy, mind színészek, mint készítõk terén) elsõ filmje. Clint még nem az igazi, de még Leone sem. a történet egyszerû, mint a faék, semmi csavar, semmi talány. na de a hangulat. jaj, nem a HANGULAT! az már megvan. persze Morricone is hozza, amit elvár tõle az ember. persze nem egy Volt egyszer...-i magasságok, de nagyon is jó minden dallam

7/10

Pár Dollárral Többért / Per qualche dollaro in più (1965)

Eastwood kap egy "buddy"-t, aki vagy 100x jobb színész nála, de a chemistry mûködik, és ez a lényeg. Gian Maria Volontè megint rosszfiút játszik (akárcsak a trilógia elsõ részében), és megint nagyon jól hozza, sõt. minden, így Morricone zenéje is kiforrottabb. a végsõ párbaj pedig méltó társa a többi hasonlónak. a történet tartogat egy-két meglepetést, mint ahogy a karakterek is múltja és tettei is

8/10

A Jó, a Rossz és a Csúf / Il buono, il brutto, il cattivo (1966)

kell-e ide bármit is írni? 😊 igaz, nálam a Volt egyszer... a csúcs, de ez sem lehetne már tökéletesebb. na jó, egy kicsit lehetne feszesebb a tempó, de ezt bõven ellensúlyozza, hogy a film grandiózus. akkor rekord költségvetésbõl készült, meg is látszik rajta. a 3 fõszereplõ helyére nem találhattak volna jobb színészeket. Morricone zenéjét mindenki elfütyülte már párszor, ebben biztos vagyok

9/10

Egy Marék Dinamit / Giù la testa (1971)

ez már kicsit kilóg a sorból. Leone "átment" mexikóba és eldobta a "gyorskezû, magányos hõsöket, akiknek nincs párjuk pisztolyforgatásban". motor, tank(szerû valami), rengeteg dinamit, ezáltal rengeteg és nagy robbanás, folyton változó, gördülékeny történet. és a fõszereplõpáros! James Coburn és Rod Steiger egyszerûen zseniális. Steiger valami olyat nyújt, amit csak nagyon kevesen tudnak. ámde Leone valamit nem talált. ami a Pár dollárral...-ban és a Volt egyszer...-ben mûködik (visszapillantás egy ködös múltra) itt csak lassítja a történetet. van benne jó pár dolog, ami már akkor is klisének számított. Morricone zenéje egyszersmind fura, fülbemászó és bõven meghaladja korát. kísérlet, akárcsak az egész film, nem is igazán western

7/10

A Hét Mesterlövész / The Magnificent Seven (1960)

van, aki a szaffit, van, aki a szellemírtókat, megint más a robotzsarut látta gyerekkorában nemhogy 100x - mint a többi nagyszerû filmet - hanem 2-300x. na én ezt láttam kismilliószor. most pedig felújított képpel, eredeti (természetesen elõször), 5.1-es hanggal.
TÖ-KÉ-LE-TES. minden szempontból. aki nem látta - és tudja, hogy mit várjon egy ilyen régi filmtõl - az most azonnal pótolja!

10/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem tudom, sorozatokat mennyire szoktatok itt értékelni, eddig nem igen láttam, de én most fejeztem be a Skins három évadját:
SKINS
A bristol-i fiatalok egy csoportjának életét bemutató Skins hamar népszerûvé vált a szigetországban, díjakat is kapott, s mostanában egyre többen figyelnek fel rá szerte a világon. A széria pont ott tud újat mutatni, ahol igazán kell: félredobja az amcsi tinisorozatokra oly jellemzõ sokszor elcsépelt erkölcsi tanulságokat, a sok szépfiút és bombanõt, a drogellenességet és a cenzúrát. Pontosan olyan vad és friss, mint azok a fiatalok, akiket bemutat.
10/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Tiszta Vér (Cleaner)

Vmelyik este láttam hogy az egyik kertv-n adták, így kedvet kaptam hozzá, és mivel megvan lemezen, így nem kellett a reklámos-szinkronos verziót néznem.

Sajnos az alapszituban rejlõ lehetõséget nem használja ki jól a film (nyomeltakarító akaratlanul kitakarítja a bûnügy helyszínét), rengeteg a sablonos jelenet.

Sajnos Renny Harlin (aki amúgy az egyik kedvenc rendezõm) egy egyszernézõs, hamar felejthetõ filmet hozott össze, és hiába a tapasztalt gárda, Samuel L. Jackson, Ed Harris sem lendítenek sokat az összképen.

10/5

Punisher - War Zone (Megtorló 2)

Az képregényfeldolgozás elsõ része nem durrant túl nagyot, egyedül talán Thomas Jane volt valamennyire értékelhetõ a középszerû filmben. A második rész forgatókönyvét már Jane vissza is dobta, mondván ilyen rossz forgatókönyvet is régen látott, így egy fõszereplõcserével új Megtorlót kaptunk.

Tény hogy teljesen más, sokkal darkosabb lett a folytatás, ami nem is lenne rossz, de a kegyetlenkedések miatt már az elsõ tíz percben alatt paródiaszámba megy a sok véres kivégzés. Az új fõgonosz, Jigsaw, és pszichiátriáról kiszabadított, elmebajos öccsének az ámokfutása is inkább megmosolyogtatóan gagyi, mintsem megrettentõ.

Bár a film elsõ résznél is gyengébb, azért egyszernézõs szórakozásnak ez is elmegy, ráadásul jóval hívebb a képregényhez mint az elsõ film. Viszont akit ez nem hat meg, az nagy eséllye sikítva veszi majd ki a lejátszóból ezt a filmet húsz perc után.

10/4
Szabi84
csak olvastam errõl a filmrõl de még arra sem érdemes hogy az arányomat rontsa

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

álom.net

DUPLANNULA, életem legrosszabb filmje, szégyen

fotográfik kolomp edisön :D

OMG ez rengeteg ...
pedig még reklámozták is ,hogy csak 1 reklám lesz a film komolysága miatt vagy vmi badarságot mondtak 😄 ezek szerint behozták a többi reklám lemaradását...
Ja már várnánk hogy végre kinyuvadjon a fõgonosz erre egyszer még szerepel aztán már hirtelen nem. 😞

A Punisher: War zone tényleg remek film. ilyennek kellett volna már az elsõnek is lenni. A fickó pedig remek választás volt Castle szerepére. Sokkal jobban el tudom képzelni róla hogy õ a Magtorló mint az elõzõ film fõhõsérõl...
fifi
amikor az olajat kiöntik és õ két biciklipedállal a lábán zúzza le a figurákat...
utána lövöldözés, vízbe esés, és a magas kopasz körszakállas mókust tartja maga elé a vízben a golyók ellen pajzsnak...

plussz amikor átmegy a kamion a "fõgonoszon" na az is kiesett a filmbõl.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

VÁÓÓ egy sorban leirnád melyik verekedésre gondolsz?
láttam már a filmet rég,de azért ez komoly? egy teljes jelentet kimertek vágni???? mert ha ez igaz akkor nagyon elszomorító
Pipör
Punisher War Zone:
Hú most néztem meg a filmet és sztem marha jó lett jó pörgõs és eléggé véres ahogy kell lennie a story is ott van sztem simán 9/10

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

desigo
Mit ajánlatos megnézni mostanában a mozikban? (pénteken megyünk erre a 12 órás mozizásra)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

PetruZ
Tökmindegy, mikor adják le, ha egyszer olcsó volt és a karikával meg lehet vezetni azokat (akik jóval-jóval többen vannak, mint a mozibajáró / dvdkölcsönzõs / letöltögetõs rétegnél), akik nem ismerik az eredetit.
Az utolsó film, amit tévében is megnéztem, a híres / hírhedt Hatodik érzék emígyen vágott "szpesöl edisön"-je volt. Azóta az éves tévézési mennyiségem kimerül néhány órában, az is az ismeretterjesztõ v. szórakoztató csatornákra korlátozva...
Looooser
engem az zavar hogy vasárnap éjfél körül (volt ez annó pár éve) amikor már a kisgyerekek "holnap iskola" címen már alszanak 18-as karika alatt az Alien 4bõl amikor az fehér alien kidarabolódik az ûrbe miért lett kivágva???,,?? meg egy egykét véres rész.... engem flettébb felhíborítanak az ilyendolgok.....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

fifi
korrekt válasz, köszi!
ezt eddig nem is tudtam...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Shep
Értem, de attól még ami délutánonként folyik az kétségbeejtõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PetruZ
Egyszerû: ezeket a tévés változatokat nem a rötölö, meg a csigakettõ vágja meg, hanem így veszik az usákiából. Ott szinte minden filmnek elkészítik a mindenféle szülõi és egyéb szervezet által jóváhagyott - vagyis hülyére vágott - változatát, amit töredékáron, szinte kilóra lehet venni (pl. dvd-n és vhs-en is). És ha egy film vetítési joga X dollár, ugyanannak a vágott változata mondjuk X/10 dollár, akkor az utóbbit fogják megvenni, mer' "ingyenes" közszolg. tévébe az is jó, a vetítési idõpont így tökmindegy.
Shep
Na de mikor este 10 után van szarrá vágva azt mivel magyarázod, ráadásul 16-os karika mellett, arról nem beszélve, hogy néhány délutáni sorozatban durvább dolgok vannak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
Ha mar Japan-oktol vesznek at musort akkor az a Hard Gay kene legyen 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azért vágnak szarrá egy filmet, mert különben nem tudnák leadni 8-tól a TV-ben. Más "normális" mûsoruk meg nincs...

No de majd jön a Kalandra fal! Az lesz ám a komoly IQ mûsor. Egyenesen a japánoktól átvéve...

Az is megy vagy 2-3 hónapig...
Shep
Azt egyébként fel nem foghatom miért jó, hogy egy filmet szarrá vágnak, már már élvezhetetlennél, de délutánonként a Múúúúnikaa sóban meg fogatlan, sötétbõrûek hülyére verik egymást, ez mennyivel jobb mint egy filmben egy verekedés, ahol jobb esetben már ott lehet a szülõ a gyerekkel és tudatosíthatja benne, hogy ez csak film és ilyet nem igazán kellene a haverokkal kipróbálni, míg délutánonként a legtöbb szülõ még dolgozik, tehát a pulya önfeledten élvezheti ahogy mások péppé verik egymást.

Body Of Lies (Hazugságok Hálója)

Az elsõ percekben meglepõdtem hogy ismét egy arab terroristás film, mert vmi USA-ban játszódó politikai thrillerre, vagy zsarufilmre számítottam a cím alapján. Szerencsére a témakör ellenére kissé eltér az eddig látott hollywoodi hasonló filmektõl, így nem kaptam ki duzzogva a lejátszóból.

DiCaprio szokás szerint zseniálisan játssza a karakterét, de Russel Crowe nekem kissé szokatlan volt a szerepében (róla mindig a Gladiátor vagy a western-macho figura ugrik be).

Többször nem fogom megnézni, mert már a könyökömön jönnek ki a gonosz arab terroristás filmek, de aki szereti ezt a témakört, az nem jár rosszul ezzel a filmmel.

10/7
fifi
a legemlékezetesebb-leglátványosabb verekedést pl full kivágták belõle, szóval nézd meg dvd-n is!

Ja csak néztem én is.. Már már a Starship Trooperset idézõen vágták sz*rrá a filmet.

Más.

Cloverfield

Sokat halottam már róla de most láttam elõször. Egészen korrekt, remek hangulatú szörnyfilm... Bár az elsõ 20 perc eléggé vontatott töketlenkedéssel telik el. Értem én hogy fel kell vezetni de ezt megoldhatták volna 5 percben is. Pl.- bnõ hamarabb hazamegy mert fáj a feje/rosszul van/hazaugrik valamiért stb... A Barátok köztöt idézõ bonyodalmat kihagyhatták volna.

A hangulatot jól eltalálták csak amit nagyon sajnálok hogy a trailerben olyan iszonyat jó félelmetes és õsi üvöltése volt a lénynek hogy kirázott tõle a hideg, erre a filmben lecserélték hangjait amolyan 12, egy tucat monsztrahangra. Ezt azért nem kellett volna.

Kamerás film létére nem spóroltak a pénzel ez látszik rajta. Olyan érzésem volt hogy mintha valakinek a szemszögébõl néztük volna mint kamerával. Amit egyáltalán mert bántam mert növelte a beleélést... A rángatást se vitték túlzásba és a fontos jelenteket szépen kitartották.
Volt pár fura dolog benne ( majdnem halálos sebbõl 5 perc alatt felgyógyulunk, nem vesszük észre hogy a fél USA army mögöttünk lépdel ) de szerencsére nem mentek az élmény rovására.

Az ilyen kis marhaságokért 8/10 -t kap de nagyon jó film és ajánlom hogy aki még nem látta nézze meg. 😊
SötétBarom
F&F4

8/10

Ebbõl legalább 2 pont az autók, másik 5 az autós részek, a maradék egy meg Vin Diesel 😄 Nálam még mindig az egy a legjobb.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Seth
Akkor javaslom nézd meg egyszer dvd-n,mert olyan pocsékul meg volt vágva 1-2 jelenet, hogy borzalmas.

PSN ID.: Beegabor

PJack
most láttam a Szállítót tévében.
nem is tudom hogy maradt ki. rég meg kellett volna már néznem.
nemszeretem túlzottan az ilyesfajta akciófilmeket, de azért a franciák jókat csinálnak, taxit is szeressük csak ez kicsit komolyabb. 8/10 lenne ha nem cseszték volna el a rosszul bevágott zenékkel. mer sztem voltak helyek ahol nagyon nem kellett volna meg nagyon nem olyan stílusú zene lett volna a legmegfelelõbb választás. 7/10 azért jófilm ez ígyis<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Sephi
Durva a francot. Vegig rohogtuk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler1
akk nézd meg az új Péntek 13-mat! az az annyira tipikus klisé, h meg sem kell nézned, mert úgy is tudod mi lesz!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

sweech
mit vártál egy slasher horrortól? :|

Looooser
szeély szerint nem láttam de azt mondják3d-bn azért dúrva a vérengzés... melleslg minden horror klisére épül.. egy csaj, vgy egy csaj és egy csávótúl éli.....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Sephi
My Bloody Valantine 3D -

Jezus atya ur Isten. Atom cliche. A Journey To The Center of the World jobb volt... vazz.

Shep
The International

Egészen elgondolkodtató történet, szép helyszínek, korrekt színészi alakítások, az az egy akciórész nagyon profi módon történõ megvalósítása jellemzi ezt a filmet. Majdnem 2 óra hossza és annak ellenére, hogy nem egy látvány/akció mozi egyetlen percét sem untam.

8,5/10

Bandee1987
Doc Hollywood

9/10

Rég láttam, remek volt megint végignézni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ProGabe
Carousel-(Directors-cut)

Adam Berg rövidje egy filipsz kampányhoz. nézzétek meg, megéri! 10/10 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok!

Nyitottam egy Michael Mann fórumot, bízom benne, hogy minél többen fogtok regisztrálni és véleményt nyilvánítani!

http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=mann

Várok mindenkit szeretettel!

Üdv, JCVD
Looooser
csak azokolvassák, akiket érdekel egy pici az X-men Erdet, nem mondok sokat, nem akarok lelõni semmit....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
huhh mit spoilerezzek a filmben rozsomák gyerekkorától játszódk, megközelítõleg ddig apontig, hogy vadóc belép az életébe a film elején rövid átzetés gyerekkorból majdnem jelenbe -amerikai polgár háború, I. vh., D-day persze csata jelenetek végig, akik forgattak rozsomák magzint, tudják, hogy ezekben ki áll mellette és kivel harcol vállvetve (😉 ezt nem súgom meg) aztánátkerlünk a közli mulbn ahol az énfefogásommal nézve az elsõ X csapatban harcol, mad kilép a csapatból da múltja beleszól az életébe... hmmm kb ennyi, Deadpool nagyon durcán néz ki, és a filmben mé láthatjuk az ifijú Küklopszot 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SötétBarom
Fõleg akkor fasza, ha olyan filmbõl olvashatok spoilert, ami még a moziban sem megy. Akkor érzem a FASZA VAGY ÖCSÉM-et.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ForzaInter
Loooser.

Yo, Bitch!

sweech
az elmaradhatatlan

SötétBarom
Mindenképp spoilerezz belõle.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tyler1
hát a végsõ verzió nagyon brutál lesz! én nem szeretem az x-men filmeket, de ez nagyon ütött nekem is 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Shep
Hát ennyi istenítés után fõleg, hogy csak egy félkész verziót láttatok kíváncsi leszek erre a Rozsomák filmre.

hoppá 9.5 öt kapott a 10bõl ami azt jelenti,hogy ha megkapja a végleges verziót akkor megüti a 10est ...na ezek utan mégjobban várom mostmár h kjöjjön 😄
Looooser
nos a flame war után!!!!!
most nemrég fejeztembe az X-men Origins: Wolverine (X-men Eredet: Rozsomák)....Habár úgy sikerült megszerezni hogy a CGI még nincs feltöltve és 1-2 helyen nincs meg simítás stb de ami mondhatok, hogy Hugh Jackman ismételten baromi nagyot alakít imételten, mindenképpp ajánlom hogyha megjelenik mozikban
pozitívum: az akció jelenetek nagyon kemények lessznek, a történet egész kerek
negatívu: a jócsaj eghal, ahol nem kerek a történet ott kicsit szögletes

X-men fanoknak ktelezõ darab, és a többieknek is....
értékelés: 9,5/10

Kaplan
Teljes mértékben osztom. A 'kritikád' után leszedtem, hogy megnézzem. Én eddig jókat kacagtam a Van Damme filmeken, bár tényleg jól bunyózik a csávó. Ez a film viszont egész korrekt volt.

7/10

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Shep
Igen az.

ez melyik, amelyekben egy drogos zsarut alakít? az tényleg nem volt rossz.