Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az x-men filmek nagy erénye sztem pont az lett, hogy "hétköznapi" ruhák voltak, inkább hasonlított egy elitkommandó, hadsereg ruhájára jövõben,+pont volt hogy nincsenek maszkok.
+az x-men filmek (és a comic) nagy erénye sztem, hogy sokszor nyomták sima hétköznapi utcai ruhában (az új wolverine filmben teljesen) és ez sokkal "emberközelibb" sztem. Pl: sok ismerõsöm aki azt se tudja mi az x-men comic, le se vette, hogy ez comic-film, hanem azt hitte egy sima akció-sci-fi, pl: a gagyi tipikus beöltöztetett hõsök hiánya végett
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
The Hurt Locker
Nagyon komoly film, nem igazán akciós, de valahogy mégis folyamatosan olyan feszültség árad a filmbõl, hogy az valami hihetetlen. Végig olyan hatást kelt, hogy tényleg bármelyik pillanatban lelõhetik felrobbanthatják õket, a végére egész jó képet kapunk emberünk lelki világáról és, hogy miért is olyan amilyen.
9/10
Magneto-Xavier jelenetek sztem zseniálisak (fõleg a 2.-ban)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Kirekesztett, megkülönböztetett emberek, rasszizmus, hátrányos megkülönböztetés. Nagyon népszerû téma Hollywoodban, de ha ezúttal nem a feketéket, arabokat, zsidókat üldözik, hanem szuperképességekkel felruházott mutánsokat, ráadásul mindez a Marvel és Stan Lee egyik legnépszerûbb képregényének filmváltozata, máris jobban hangzik. Az X-Men trilógia elsõ két darabja Bryan Singer (Közönséges bûnözõk, Superman visszatér), a harmadik Brett Ratner (Csúcsformában filmek, A vörös sárkány) rendezésében látta meg a vásznat, nagyjából egyforma minõségû darabokban, amelyek összessége kellemes képet mutat, valahol a Pókember trilógia szintjén. A XXI. századi képregényõrület kialakulásában pedig megkérdõjelezhetetlen szerepe van..."
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
de ha olyan igazi gusztustalanul nyomasztó poszt-apok filmet akarsz, ajánlom a Threads-et így kezdetnek.
"The trees move. Do you not see it?"
Sweet and Lowdown 1999
Nem most láttam,de aki szereti Woody Allen filmjeit És Sean Penn Játékát és még a Gitárral mint hangszerrel sincs olyan távoli viszonyban annak tesseni fog a film(nekem alapmû😊)
Amit Sean Penn Itt produkál attól meghasaltam,így megszemélyesíteni 1 fiktív nem létezõ személyt...atyaúristen😄 1xen kurvajó.
Film
De belefér még: Escape from L.A. / New York, Tank Girl, Brazil, Children of Men, Equilibrium, The Island, Resident Evil filmek, Ultraviolet, ...
Esetleg még a Jericho címû sorozatot, bár az kb olyan mint ha a Dawson's Creek-et néznéd atomtámadás után 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
4 film... 1 este/éjszaka alatt... húzós volt... leginkább a sorrendválasztás miatt...de sajna nem csak rajtunk múlott, hanem hogy mit mikor játszottak, illetve hogy elõször nem jutottunk be a Halálos Iramban-ra
Ezért kezdtük a sort az Egy boltkóros naplója c. filmmel... asszonyka választotta... húztam a szám, de vevõ vagyok mindenre, ezért erre is... nem volt rossz, kellemes vígjátéknak mondanám... picit túl csajszis elemekkel... de még elviseltem😄 6/10
Halálos iramban Nah ez már igen😮 Jobb volt, mint az elsõ sokkal de sokkal... sokkal izgalmasabb és dögösebb... már pedig nekem eddig az elsõ volt a kedvencem a sorozatból, de most már ez. 7/10
Elrabolva Hát... ennél nagyot néztem... nem erre számítottam. Nem gondoltam volna sose, hogy az egykor békés Qui Gon Jin-t játszó Liam Neeson képes egy ilyen nemzetvédelmi "szuperembert" játszani... nah és amit a lányáért csinál... azt valahogy öröm volt nézni😊 Ez a film számomra tökéletes volt tele izgalommal és adrenalinnal... lehet nem értetek vele egyet, de 10/10et adnék rá.
Gran Torino nos igen... itt van az, hogy inkább ez lett volna elsõ és az a csajszis cucc az utolsó... itt már eléggé fáradtak voltunk, asszonyka be is aludt, én csak pár percig bóbiskoltam el... de nem is ez a lényeg, hanem hogy egy nagyszerû film volt, bár én valami durva akciófilmre számítottam (nem néztem utána, hogy mi... plakát alapján mondtam ezt😄) és végülis egy beszélgetõs, filózgatós, olykor-olykor puffogtatós drámát kaptunk. Eleinte nem is tetszett, mert valahogy lassan indultak be az események és úgy tûnt mintha csak így történnének a dolgok de nem tudtam miért... aztán a felétõl rájöttem, hogy mindennek van értelme a filmben.😊 Eastwood bácsi még mindig nagyon tud😊 9/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én egész mostanáig nem vágtam, h volt ilyen anime, azt meg fõleg nem, film is készült belõle! A filmnek viszont olyan szinten van anime hatása, h az vmi embertelen! Igaz nem ismerem az eredeti történetet, és h hasonlít-e egyátalán a rajzfilmhez, de maga a látvány az elképesztõ! Mind a szereplõk, mind a táj, és mind a részletek totálisan ilyen benyomást keltenek! Az effectek hát 2004-es film és japán készitõk révén egész türhetõek. Ami viszont a totális negatívum az a vontatás, és az üresjáték a filmben. Katasztrófálisan sok benne az unalmas vontatott jelenet, és ezt olyan hirtelen vágásokkal szakítják meg, h a jelenet végére azt sem tudod mi történt! 3x majdnem sikerült elaludnom, mert egyszerûen a semmirõl szólnak ezek a jelenetek. Ez nálam komoly hiba a filmben!
Összesítve egy igazi anime film, durva Final Fantasy-s hatással(nálam legalább is), végig olyan érzésem volt mintha egy japán videojáték kib*szott hosszú introját nézném 😄 ez tetszett!
pontozni nem akarok a rajzfilm ismerete hiányában!
plusz pár scrshot még:
1
2
3
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindkettõ egészen jó film ! <#eljen>#eljen>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
márcsak egy hely kéne ahol hdban fent van... persze ha megunom a keresgélést leszedem divxben 😄
Bazinga!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
esetleg nem tud vki vmi helyet ahol fent van? privátban is jöhet 😊
Bazinga!
Bazinga!
Vannak olyan filmek, amelyekben egy eredeti momentum sincs, mégis a sok helyrõl összelopkodott alkotóelemecskék szépen összeállva korrekt moziélményt eredményeznek...
6/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Olyan képi világa van amit eddig én még nem láttam, bár a bloom nem igazán jött be benne. Durva effektek, korrekt csaták a történet meg igencsak komoly témákat feszeget, de sajnos túlságosan hosszú és vontatott az egész bár a mondanivalója miatt kötelezõvé tenném.
A vontatottsága miatt csak 9/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az Egy maréknyi..-nak a Yojimbo az eredetije
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kurosawa volt aki nagyot alkotott, azt mar nem lehetett uberelni, maximum csak lemasolni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.