Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem meg mindegyik ilyen ruha (betmen, superman, pókember) gagyi, tudom el kell fogadni hogy ezek comic-filmek, de pl: pókica ruháját mindig gagyinak tartottam még a comic-ban is
az x-men filmek nagy erénye sztem pont az lett, hogy "hétköznapi" ruhák voltak, inkább hasonlított egy elitkommandó, hadsereg ruhájára jövõben,+pont volt hogy nincsenek maszkok.
+az x-men filmek (és a comic) nagy erénye sztem, hogy sokszor nyomták sima hétköznapi utcai ruhában (az új wolverine filmben teljesen) és ez sokkal "emberközelibb" sztem. Pl: sok ismerõsöm aki azt se tudja mi az x-men comic, le se vette, hogy ez comic-film, hanem azt hitte egy sima akció-sci-fi, pl: a gagyi tipikus beöltöztetett hõsök hiánya végett
Shep
Jó most nem a full gagyi sárga harisnyára kell gondolni, hanem pl. Pókember szerkója is olyan volt mint a képregényben és mégsem volt gagyi (na Venom a búvárruhában az más tészta) valami ilyesmi kellett volna az X-ben is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát ha jobban szereted a kívül hordott alsógatyákat, inkább cseréld le a avatarod valami rózsaszínre (csak viccel)
Shep
Hát jobb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jó :-D amúgy nyelvtanból csak 2-es voltam :-)
Kojiro
LOL azt hittem ez a Melyik fimben mondták c. topik 😊😊)

Kojiro ergo sum.

Kojiro
(amúgy sztreccs 😊)

Kojiro ergo sum.

Kojiro
x-men

Kojiro ergo sum.

"...sárga strecc hacuka jobb lenne?!..."
Shep
Szerintem nem fogod megbánni.

SötétBarom
Ezt meg kell néznem..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Shep
Hát az X-men-ek nálam akkor betették a kaput mikor megláttam azt az ultra gagyi bõr ruhát amiben idétlenkedtek.

The Hurt Locker

Nagyon komoly film, nem igazán akciós, de valahogy mégis folyamatosan olyan feszültség árad a filmbõl, hogy az valami hihetetlen. Végig olyan hatást kelt, hogy tényleg bármelyik pillanatban lelõhetik felrobbanthatják õket, a végére egész jó képet kapunk emberünk lelki világáról és, hogy miért is olyan amilyen.

9/10

X-men 2 sztem a legjobb comic-film (a Batman Begins együtt) nálam favorit, 10/10, az elsõ rész sztem jobb mint a 3., de abban igazad van, hogy abban van a legjobb eksön, talán ez végett láttam azt a legtöbbször. Hugh J. meg mint Wolverine a tökéletes választás volt, még jó hogy nem Dougray Scott lett az aki már le is volt szerzõdve a filmre.
Magneto-Xavier jelenetek sztem zseniálisak (fõleg a 2.-ban)
Bucser
Na az X-men szériát a pókemberhez hasonlítani és azzal egy szintben emlegetni... Csak annyit tudok rá mondani, hogy ízlésficam... X-men messze sokkal mélyebb...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Riddick21
X-Men I-II-III

"Kirekesztett, megkülönböztetett emberek, rasszizmus, hátrányos megkülönböztetés. Nagyon népszerû téma Hollywoodban, de ha ezúttal nem a feketéket, arabokat, zsidókat üldözik, hanem szuperképességekkel felruházott mutánsokat, ráadásul mindez a Marvel és Stan Lee egyik legnépszerûbb képregényének filmváltozata, máris jobban hangzik. Az X-Men trilógia elsõ két darabja Bryan Singer (Közönséges bûnözõk, Superman visszatér), a harmadik Brett Ratner (Csúcsformában filmek, A vörös sárkány) rendezésében látta meg a vásznat, nagyjából egyforma minõségû darabokban, amelyek összessége kellemes képet mutat, valahol a Pókember trilógia szintjén. A XXI. századi képregényõrület kialakulásában pedig megkérdõjelezhetetlen szerepe van..."

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Úú zsír kösz

Calver
ollé
de ha olyan igazi gusztustalanul nyomasztó poszt-apok filmet akarsz, ajánlom a Threads-et így kezdetnek.

"The trees move. Do you not see it?"

A Világ Második Legjobb Gitárosa
Sweet and Lowdown 1999

Nem most láttam,de aki szereti Woody Allen filmjeit És Sean Penn Játékát és még a Gitárral mint hangszerrel sincs olyan távoli viszonyban annak tesseni fog a film(nekem alapmû😊)
Amit Sean Penn Itt produkál attól meghasaltam,így megszemélyesíteni 1 fiktív nem létezõ személyt...atyaúristen😄 1xen kurvajó.

Film

PetruZ
Tokyo Zombie, az egyik kedvencem. 😊 Az Idiocracy meg a másik. 😉
De belefér még: Escape from L.A. / New York, Tank Girl, Brazil, Children of Men, Equilibrium, The Island, Resident Evil filmek, Ultraviolet, ...
Shep
Hát igen én pont az ilyen vontatott semmirõl beszélünk 10 perceket jelenetek miatt nem igazán szeretem az ázsiai filmeket, pedig akciórészeket igen jól kivitelezik, de az ilyen semmirevaló részekkel töltök ki az akciók közötti hézagot és ez gáz, nekik nyilván nem az ha már évtizedek óta ez megy. Csak hát ugye mi nem ehhez vagyunk szokva, az olyan üresjáratokhoz képest még egy BK rész is felüdülés.

Ezek jók, köszi. Persze jöhet még bõven 😊

joeperry
Ha a Waterworld tetszett, akkor A Jövõ Hírnökét se hagyd ki!

http://joeperry.blog.hu/

SötétBarom
Igen, a Doomsdayt mindenképp nézd meg.

Esetleg még a Jericho címû sorozatot, bár az kb olyan mint ha a Dawson's Creek-et néznéd atomtámadás után 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

wesker24
Ajánlom figyelmedbe a Doomsday-t az is ilyen posztapokaliptikus Mad Max feelinges film !
Tudtok nekem ajánlani jó poszt-apokaliptikus filmeket? Vírus, atombháború, mindenféle érdekel, nagyon tetszenek az ilyen filmek. Eddig láttam a Legenda vagyok-ot, a 28 nappal/héttel késõbb filmeket, Vízivilágot. Mad Max trilógiát most töltöm. Mik vannak még?

Nos... mozimaratonoztunk😄
4 film... 1 este/éjszaka alatt... húzós volt... leginkább a sorrendválasztás miatt...de sajna nem csak rajtunk múlott, hanem hogy mit mikor játszottak, illetve hogy elõször nem jutottunk be a Halálos Iramban-ra
Ezért kezdtük a sort az Egy boltkóros naplója c. filmmel... asszonyka választotta... húztam a szám, de vevõ vagyok mindenre, ezért erre is... nem volt rossz, kellemes vígjátéknak mondanám... picit túl csajszis elemekkel... de még elviseltem😄 6/10
Halálos iramban Nah ez már igen😮 Jobb volt, mint az elsõ sokkal de sokkal... sokkal izgalmasabb és dögösebb... már pedig nekem eddig az elsõ volt a kedvencem a sorozatból, de most már ez. 7/10
Elrabolva Hát... ennél nagyot néztem... nem erre számítottam. Nem gondoltam volna sose, hogy az egykor békés Qui Gon Jin-t játszó Liam Neeson képes egy ilyen nemzetvédelmi "szuperembert" játszani... nah és amit a lányáért csinál... azt valahogy öröm volt nézni😊 Ez a film számomra tökéletes volt tele izgalommal és adrenalinnal... lehet nem értetek vele egyet, de 10/10et adnék rá.
Gran Torino nos igen... itt van az, hogy inkább ez lett volna elsõ és az a csajszis cucc az utolsó... itt már eléggé fáradtak voltunk, asszonyka be is aludt, én csak pár percig bóbiskoltam el... de nem is ez a lényeg, hanem hogy egy nagyszerû film volt, bár én valami durva akciófilmre számítottam (nem néztem utána, hogy mi... plakát alapján mondtam ezt😄) és végülis egy beszélgetõs, filózgatós, olykor-olykor puffogtatós drámát kaptunk. Eleinte nem is tetszett, mert valahogy lassan indultak be az események és úgy tûnt mintha csak így történnének a dolgok de nem tudtam miért... aztán a felétõl rájöttem, hogy mindennek van értelme a filmben.😊 Eastwood bácsi még mindig nagyon tud😊 9/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
Na én is túl vagyok ezen a Casshern õrületen! 😄
Én egész mostanáig nem vágtam, h volt ilyen anime, azt meg fõleg nem, film is készült belõle! A filmnek viszont olyan szinten van anime hatása, h az vmi embertelen! Igaz nem ismerem az eredeti történetet, és h hasonlít-e egyátalán a rajzfilmhez, de maga a látvány az elképesztõ! Mind a szereplõk, mind a táj, és mind a részletek totálisan ilyen benyomást keltenek! Az effectek hát 2004-es film és japán készitõk révén egész türhetõek. Ami viszont a totális negatívum az a vontatás, és az üresjáték a filmben. Katasztrófálisan sok benne az unalmas vontatott jelenet, és ezt olyan hirtelen vágásokkal szakítják meg, h a jelenet végére azt sem tudod mi történt! 3x majdnem sikerült elaludnom, mert egyszerûen a semmirõl szólnak ezek a jelenetek. Ez nálam komoly hiba a filmben!
Összesítve egy igazi anime film, durva Final Fantasy-s hatással(nálam legalább is), végig olyan érzésem volt mintha egy japán videojáték kib*szott hosszú introját nézném 😄 ez tetszett!
pontozni nem akarok a rajzfilm ismerete hiányában!

plusz pár scrshot még:
1
2
3

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
Mi scuzi 😄DD Na az a rész a legjobb !
Sephi
Mi scuzi! 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

wesker24
Most megy a Tv2-n az Eurotúra a Film +-on meg 22:50-kor a Borzongás !

Mindkettõ egészen jó film ! <#eljen>
Bulykin
mind1<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
a film viszont a régi anime alapján készült 😊

precision
aham értem, köszi 😊

márcsak egy hely kéne ahol hdban fent van... persze ha megunom a keresgélést leszedem divxben 😄

Bazinga!

Bulykin
elõször sztem a filmet nézd, én úgy tudom h az anime a film után játszódik.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
én se láttam még az animéket, ettõl függetlenül teljesen élvezhetõ és érthetõ a film.

precision
tudom hogy ez nem az a topik, de nem találok a casshernbõl (a filmbõl) sehol sem hd -t (720p -t vagy jobbat) "csak" dvdrip -et

esetleg nem tud vki vmi helyet ahol fent van? privátban is jöhet 😊

Bazinga!

precision
hm, akkor szted végignézzem elõbb az animet és utána a filmet vagy teljesen mind1? 😊

Bazinga!

sweech
vanám

precision
ennek a filmnek van valami köze ehhez az animehez? vagy csak névrokonságról van szó? 😊

Bazinga!

Tyler1
töltöm 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Babysitter Wanted
Vannak olyan filmek, amelyekben egy eredeti momentum sincs, mégis a sok helyrõl összelopkodott alkotóelemecskék szépen összeállva korrekt moziélményt eredményeznek...

6/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Shep
Hát igen, az nagyon ott van 😊

CSOCSO
legjobb resz mikor az a durva zene elindul a csajt leteszi a haz tetejere es megindul bontani 😄
Shep
Casshern

Olyan képi világa van amit eddig én még nem láttam, bár a bloom nem igazán jött be benne. Durva effektek, korrekt csaták a történet meg igencsak komoly témákat feszeget, de sajnos túlságosan hosszú és vontatott az egész bár a mondanivalója miatt kötelezõvé tenném.

A vontatottsága miatt csak 9/10

Hauer nekem is nagy kedvencem,az egyetlen színész,akinek a honlapja ott van a böngészõmben a kedvencek között. De az Omega Doom-ot nézve sokszor nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek kínomban.
Sir Quno Jedi
Az Omega Doom-ot én végigröhögtem, annyira gagyi. Viszont Hauer úr kedvenceim egyike, ergó nem is volt olyan rossz így. Üssetek meg, de én bármikor meg tudnám nézni még1x! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A maréknyi dollárért eredetije Kurosawa Testõr címû filmje, aminek az alapja pedig Dashiell Hammett Véres aratás címû krimije,amibõl már 1930-ban készült film, a Véres aratás alapján készült a Coen tesvérek Miller's Crossing (Halál keresztútján) címû filmje is. Szintén a sorba illik Van Damme Inferno címû filmje, illetve a Rutger Hauer fõszereplésével készült (bûnrossz scifi) Omega Doom. Egy kicsit a Django és a Sukiyaki Western Django is tekinthetõ a Kurosawa film remake-jének. Biztos van még pár film ami ugyanezt a történetet dolgozza fel
ProGabe
én barom azt még mindig nem néztem meg 😊 mint írtam számomra ez a western A klasszikus. tippelhetsz, hogy kispöcsös koromban tudtam-e, hogy létezik egy film, ami ennek az alapja

az Egy maréknyi..-nak a Yojimbo az eredetije

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egy maréknyi dollárért is (talán) Kurosawa koppintás, de az tuti, hogy valamelyik japán szamurájos filmé+ezeknek a koppintása a Bruce Willises Utolsó emberig (talán ez a magyar címe) Last man standing, vagy ilyesmi az angol címe.
[Jakuza]
Hat azert a Het mesterloveszhez illik megnezni a Het Szamurajt, ha mar onnan lopta el egy az egyben az amerikai filmipar.
Kurosawa volt aki nagyot alkotott, azt mar nem lehetett uberelni, maximum csak lemasolni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.