Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
nem is tudom hogy maradt ki. rég meg kellett volna már néznem.
nemszeretem túlzottan az ilyesfajta akciófilmeket, de azért a franciák jókat csinálnak, taxit is szeressük csak ez kicsit komolyabb. 8/10 lenne ha nem cseszték volna el a rosszul bevágott zenékkel. mer sztem voltak helyek ahol nagyon nem kellett volna meg nagyon nem olyan stílusú zene lett volna a legmegfelelõbb választás. 7/10 azért jófilm ez ígyis<#eljen>#eljen>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Jezus atya ur Isten. Atom cliche. A Journey To The Center of the World jobb volt... vazz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egészen elgondolkodtató történet, szép helyszínek, korrekt színészi alakítások, az az egy akciórész nagyon profi módon történõ megvalósítása jellemzi ezt a filmet. Majdnem 2 óra hossza és annak ellenére, hogy nem egy látvány/akció mozi egyetlen percét sem untam.
8,5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
9/10
Rég láttam, remek volt megint végignézni.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nyitottam egy Michael Mann fórumot, bízom benne, hogy minél többen fogtok regisztrálni és véleményt nyilvánítani!
http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=mann
Várok mindenkit szeretettel!
Üdv, JCVD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
most nemrég fejeztembe az X-men Origins: Wolverine (X-men Eredet: Rozsomák)....Habár úgy sikerült megszerezni hogy a CGI még nincs feltöltve és 1-2 helyen nincs meg simítás stb de ami mondhatok, hogy Hugh Jackman ismételten baromi nagyot alakít imételten, mindenképpp ajánlom hogyha megjelenik mozikban
pozitívum: az akció jelenetek nagyon kemények lessznek, a történet egész kerek
negatívu: a jócsaj eghal, ahol nem kerek a történet ott kicsit szögletes
X-men fanoknak ktelezõ darab, és a többieknek is....
értékelés: 9,5/10
7/10
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Azt hittem ez is csak egy Van Damme féle gyenge akció film, erre nagyot csalódtam. Eszméletlen jó tûzpárbajok vannak, elég sok brutalitással, a szokásostól egy kicsivel összetettebb történettel, viszonylag korrekt érzelmi vívódással megszórva. Hogy a MaxPayne-t miért nem tudták ilyenre csinálni, nem is értem.
8/10
Ha más írta volna ezt a kritikát, én szánalmat éreznék, de ebben az esetben most végtelen nyugalmat és megkönnyebbülést érzek, hogy ezentúl sem kell adnom a véleményedre, mint ahogy ezidáig sem adtam sokat. A különbség csak az volt, hogy mindeddig egy picit vaciláltam azért, hogy azért talán mégsem kéne téged leírni teljesen. Tévedtem.
Kojiro ergo sum.
10/7
rövden annyit,hogy nekem tetszett a film 😄
Azért mert a szinkron nulla..goku- t szinkronizáló vagy inkább gargalizáó tag ..hát finoman szólva is ótvaros..
A történet..??..nekem egész végig a film alalt a pókember elsõ része volt a szemem elõtt,,mintha arra húzták voln afel a dragon ballt,,ez nem goku sztori volt,ez bizony a peter parker sztori.. a goku nagyapa halála,,az elsõ verekedés a party,,egy az egyben a pókember filmbõl lettek átemelve.
látvány elmegy ..
Szinészi játék? rendezés khm.. .
Ezért kár volt.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
lehetne bicikli is.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Egyik sem rossz film, sõt igencsak jó akciók vannak mindkettõben, a kitöltõ részek viszont számomra továbbra is nézhetetlenek, mint a legtöbb ázsiai filmnél, mert engem roppantul idegesít, hogy a semmirõl tudnak beszélni 10 perceket, tudom van akinek ez bejön, meg ez egy teljesen más kultúra de nekem ez unalmas. Igaz a történet is olyan amilyen, mindkettõbõl sokkal többet ki lehetett volna hozni.
Mindkettõ 7/10
Amúgy meg Leo Getz 4 prez! 😄DD
mikor az elsõ trailer-t láttam moziban nem tudtuk hogy sírjunk vagy nevessünk, de mondjátok hogy azért van remény a filmben és ennek is van olyan fantasztikus története mint az elsõ résznek 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mert nonszensz az értékítéleted. Elfogult, idióta, elmebeteg értékelésekre ki kiváncsi???
Méghogy Riggs és Murtaugh, baszod...
<#falbav>#falbav><#conf>#conf><#shakehead>#shakehead>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nos, ez oriási volt, egy igazi párbaj, jo rendezésben, jo szinészekkel, 9es
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nos hát próbáltam elvonatkoztatni az animetõl, de ezt nem lehet, szóval aki azt mondta eltudja vonatkoztatni az vagy nem tudja mi a dragon ball, vagy hülye. Egyszerûen nem is értem h ez mi volt, gondolnak egyet és kiragadnak egy részt a rajzfilmbõl és filmet csinálnak belõle?! Ekkora nulla cselekményt nem lehet csinálni, régen voltak ilyen röpködõs szamuráj filmek, na ahoz tudom hasonlítani. Aztán az effectek, fõleg ezek a füstszerû káméhámék vmi borzalmasak! És a koronát a szinkron tette fel, mert hát gondolta a hülyegyerek, h esetleg felismer vmi szinkronhangot a rajzfilmbõl....hát NEM! A szinkron annyira nulla de nulla de nulla, hogy kínomban már röhögtem rajta! Senkinek nem ajánlom így, mert félelmetesen élménypusztító(már ha vkinek nyújt vmi élményt a film)!
És nnnen üzenem Wong mesternek, h többet NE!!! Csúcson kell abbahagyni XD
3/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
nem lenne rossz, de a rendezéssel hatalmas problémák voltak, nem voltak valami jol bemutatva a karakterek, nem nagyon tudtam átérezni a börtön hangulatot, néha olyan volt mintha csak A szökés egyik epizódját láttam volna.. de lehet csak nem voltam bortonos hangulatban... egy 6-os
kategóriánként pontozok.
ehhez jön, hogy Vin Diesel nagyon nagy kedvencem, plusz imádtam az elsõ részt is, aminél ez minden tekintetben jobb!
a Taken meg durván túlértékelt, nálam pl. 7 pontnál többet nem kapna.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."