Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyu mar a konnyv vege nem ugy volt, hogy Langdon is zuhant valahonnan? Mert nem emlekszem ra teljesen...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az, hogy egy csomó minden más mint a könyvben egy dolog ezt nem is számítom bele az értékelésbe. Meg amúgy is úgy néztem ,hogy próbáltam elvonatkoztatni a könyvtõl és egyszerû rejtélymegoldós filmként kezelni. Nem mondhatom ,hogy unatkoztam rajta, de valahogy hiányzott a feszültség ami a könyvben nagyon jól meg volt teremtve. Itt csak úgy rohangálnak A-ból B-be látszólag ész nélkül, mert az a pár magyarázat amit a filmben adott a jó öreg Tom hát bizony édes kevés a történet teljes összerakásához és itt arra gondolok, hogy ki is állta az egész mögött. A szereplõk is csak úgy vannak, mintha odadobták volna õket, egyedül a prof meg a kamerlengó az aki tényleg nyújtott valamit a pénzéért. Valahogy a pisztolyos gazember figurája is teljesen kidolgozatlan maradt.
Könyv ide, könyv oda meg lehet nézni, mert a sok ide oda futkorászás miatt nem lett unalmas, de egy erõs közepes film semmi több, hasonló színvonal, mint az elõzõ feldolgozás.
Én azt javaslom mindenki olvassa el inkább a könyvet, nem fogja megbánni.
6,5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tegnap néztem. A végére nagyon kiváncsi voltam, hogyan is viszik filmvászonra, de szerintem nagyon jól megoldották. Ha másért nem már a helyszín miatt is érdemes megnézni. Minimum ilyennek kell lennie egy könyvadaptációnak. 8/10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Jovolt ez. Jobb mint a DaVinci kod. Reg olvatam a konyvet, lehet ezert sem untam a filmet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát nem tudott meghatni. Pedig nagyon jól kezdõdött.. végre egy horror, mely a csontig hasító félelemre épít. Sajnos nem. A végén ott volt erre a lehetõség, de hatalmas ziccert hagyott ki a rendezõ. Nem, õ inkább egy idétlen misztikus hülyeségbe vitte át az egészet. Jó, persze, nem akart tucat filmet csinálni, hát csinált egy szart. Jó, persze csak az én véleményem szerint.
Volt egy két rész, ahol az ajkamba haraptam, de igazán egyik jelenete sem ütött túlságosan. Kár érte.
Nekem nem jött be.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
7/10
Nem volt rossz, de túlzottan jónak se tartottam.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
legnagyobb jelenet 02:20- 😊
V9ykn8_TZL0
2/10
Értemetlen szar!! Se füle se farka. Semmi elégtétel a végén, csak dühítõ igazságtalanság jellemzi az egész filmet. A logikai buktatókról nem is szólva. Áh, nem is írok többet, mert nagyon cifra lenne...
"A barlang"-nak (The Descent) még a cipõfûzõjét se kötheti be ez a hulladék.
<#duhos2>#duhos2>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amugy Tarantino filmjeit vagy imádni vagy utálni lehet. 😄
Az igaz hogy az elsõ filmjei a legjobbak, nálam 10/10 a Reservoir Dogs és a Pulp Fiction, de a többi se rossz, lehet õt utálni, de azt elkell ismerni hogy nagy rendezõ, és azért leszarozni a filmjeit erõs túlzás, csak mielõtt vki megnéz egy Tarantino filmet nem árt vmi elõismeret is, hogy mikbõl merít és dolgozik stb. Lehet hogy sokat lop, bár én nem annak nevezném inkább átvesz elemeket más filmekbõl ezzel is tiszteleg sok régi film elõtt, és zseniális ahogy a mûfajokat összekeveri és a saját egyedi õrült stílusát hozzáadja, párbeszédei meg zseniálisak sztem.. Nálam egyedül a Kill Bill elsõ része ami sztem gyengére sikeredett tõle, az ugy kb 7/10 nálam, viszont a második rész meg nagyon bejött.
Yo, Bitch!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Amugy a Kill Bill a sok kis csopogos emotol van annyira felertekelve, mert azt hiszik, ha egy ismert szinesz vagy rendezo filmet csinal, akinek mar volt jo filmje az alapbol jo filmet csinal es emiatt elfogultak a filmmel szemben.
Lasd Kill Bill, Death Proof stb mikozben alig van nagyobb az ertekuk mint az atlagkategoriaknak. Sot azt kell mondjam rendezoi szempontbol mindenkeppen visszalepes.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy 6.5 pontot egy 10-es skalan talan megerdemel, de nem tobbet.
Mint ahogy ez a Crank 2 sem, bar az megrosszabb, tele okorseggel mely ertelme kb annyi, mint egy legy roptenek a WC kagylotol a kukas autoig.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mondom... akinek nem tetszett az nézze meg mégegyszer, odafigyelve, eltekintve a "hülyeségektõl"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Rengeteg egyedi elem van benne. David Carradine meg az a fõgonosz akit egy percig nem tudtam utálni a film alatt😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kill Bill vol.2
Kb 1 hónapja láttam az elsõt... azóta nem volt idõm és energiám megnézni ezt.
Nagyon elítéltem ezt a filmet mindig is annak brutalitása miatt...persze akkor vélekedtem így amikor csak jeleneteket láttam belõle és nem ismertem a storyt... nos megnéztem azt... tetszett, de volt benne sok értelmetlen és befejezetlen (többnyire elkezdetlen) szál, ami miatt nem értettem a dolgokat... de ahogy sejtettem ezt a kettõben tudtam meg...
Ez a 2. rész sokkal jobb volt mint az egy, de igazából én ezt a két részt úgy fognám fel mint egy nagy filmet, aminek a második fele jobban tetszett, a misztikumok leleplezése miatt😄 Utáltam ezt a filmet mikor még nem láttam, kételkedtem mikor láttam az 1. részt és imádom, hogy végignéztem mind2-t
Izgalmas,tökéletes story, néhol mosolyt keltõ, sokszor Tarantinot jellemzõen beteg😄
10/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
EHHH!!!
MOST MAR ELMONDHATOM, HOGY MINDENT LÁTTAM!
Teljesen jól összerakott történelmi film, másabb mint a megszokott II. VH-s filmek, egész jól megfigyelhetõek a történet során a jellemváltozások. Akinek tetszett a Valkür ez is fog.
9/10
Tegnap láttam... jó volt jó volt de....picit engem a Távkapcsra emlékeztetett, ha már Adam Sandler...
Picit gyerekfilm hangulatú volt, de összességében szórakoztató volt
6/10
Volt egy-két jó poén benne,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elején meglepõdtem, hogy milyen sok ismert arc játszik benne: Goldie Hanw, Edward Norton, Drew Barrymore, Woddy Allen, Natalie Portman, Julia Roberts, stb. És milyen fiatalok voltak 1996-ban 😄😄😄😄
Kb. 15-20 percig bírtam ezt a musical beütésû agyrémet! Érdekes volt Edward Nortont éneklni hallani és steppelni látni 😊😊😊😊
http://videodrome.freeblog.hu/
Hát függetlenül attól h nem követtem soha a sorozatot, és nem is szeretem az ilyen típusú filmeket, azért tetszett! Jó sztori, kiváló vizuális hatás, a szereplõk még kiválóbbak, kivéve Eric Banat aki sztem üresen játszotta a karakterét és nekem végig Amaury Nolasco hiányzott a szerepére 😊 de a poénok hát azok ütöttek!!! 😄 remek ötlet volt kicsit poénosabb oldalra is terelni a filmet, én 1-2 poénon szakadtam 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://videodrome.freeblog.hu/