Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van pár ilyen... ez egyike azoknak😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dynamic
Ez az a film amiben a fiatalok próbálnak minden mondatukba valami nagyon laza szlenget beszúrni(pl. "kúlmájer topcsávó"), miközben a nézõn a sokadik ilyen nagyon laza mondat utáni kínos feszengés átvált enyhe arcrángásba, majd eszeveszett dührohamba teljesedik ki?
nekem se az értelmetlen dolgok tetszenek benne... hanem az egész ahogy össze van rakva
Rengeteg egyedi elem van benne. David Carradine meg az a fõgonosz akit egy percig nem tudtam utálni a film alatt😄

ForzaInter
2. rész sztem is kurvajóó, elsõ sem volt rossz, de a második zseniális film.

Yo, Bitch!

Istencsászár
megnéztem, tetszett valami benne, de hogy mi?, viszont utálom azóta is mert egy értelmetlen hülyeség, nem tartom semmire sem...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szóval...
Kill Bill vol.2

Kb 1 hónapja láttam az elsõt... azóta nem volt idõm és energiám megnézni ezt.
Nagyon elítéltem ezt a filmet mindig is annak brutalitása miatt...persze akkor vélekedtem így amikor csak jeleneteket láttam belõle és nem ismertem a storyt... nos megnéztem azt... tetszett, de volt benne sok értelmetlen és befejezetlen (többnyire elkezdetlen) szál, ami miatt nem értettem a dolgokat... de ahogy sejtettem ezt a kettõben tudtam meg...
Ez a 2. rész sokkal jobb volt mint az egy, de igazából én ezt a két részt úgy fognám fel mint egy nagy filmet, aminek a második fele jobban tetszett, a misztikumok leleplezése miatt😄 Utáltam ezt a filmet mikor még nem láttam, kételkedtem mikor láttam az 1. részt és imádom, hogy végignéztem mind2-t
Izgalmas,tökéletes story, néhol mosolyt keltõ, sokszor Tarantinot jellemzõen beteg😄
10/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként... a végén amikor a csajszi kijön Bill házából, a ház elé gurul a kocsija... de hogyan?😄 Rögtön beszáll és vezeti... ráül a sofõrre?XD Bocs, de ezt az egyet nem értettem... lehet hogy az egész filmet átvevõ Tarantino betegsége itt is megmutatkozott😄

Istencsászár
jó kis sorozat

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ForzaInter
😄

Yo, Bitch!

Sephi
Uristen ez a Fringe? 😄

EHHH!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
GYILKOS LEPKÉK AZ RTL KLUB-ON!

MOST MAR ELMONDHATOM, HOGY MINDENT LÁTTAM!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
Female Agents

Teljesen jól összerakott történelmi film, másabb mint a megszokott II. VH-s filmek, egész jól megfigyelhetõek a történet során a jellemváltozások. Akinek tetszett a Valkür ez is fog.

9/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Esti mesék

Tegnap láttam... jó volt jó volt de....picit engem a Távkapcsra emlékeztetett, ha már Adam Sandler...
Picit gyerekfilm hangulatú volt, de összességében szórakoztató volt
6/10

Hát a 90 percbõl én is max. 2-3 jelenetre emlékszem, hogy jónak mondható volt...
Blasta
életem egyik legrosszabb magyarfilm élménye, borzongással tekintek vissza arra a 90 percre

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Apám beájulna

Volt egy-két jó poén benne,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pláne amikor Kern András fûzögeti a kis 17 éves fõszereplõt
de átlagban elég lapos volt. Nem 'tom, hogy ezen a Csõsz Bogin mit esznek annyira... Szerintem egy tipikus szõke cicababa, bár a szerepe is biztos nyomott rajta egy kicsit.
Varázsige I love you
Az elején meglepõdtem, hogy milyen sok ismert arc játszik benne: Goldie Hanw, Edward Norton, Drew Barrymore, Woddy Allen, Natalie Portman, Julia Roberts, stb. És milyen fiatalok voltak 1996-ban 😄😄😄😄

Kb. 15-20 percig bírtam ezt a musical beütésû agyrémet! Érdekes volt Edward Nortont éneklni hallani és steppelni látni 😊😊😊😊
Nem tudom, szerintem más megközelítésbõl nézve is jó film😊 Bár igazából tényleg nem önmagában jó, hanem ha ismeri az ember az elõzményeket.

http://videodrome.freeblog.hu/

Blasta
Na igen, egy film nehogymár attól legyen jó, mert önmaga elõtt tiszteleg. <#wilting><#idiota>

Shep
Hát ebbõl a szempontból ok, de amúgy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForzaInter
X-Men 8/10
X2 9/10
X-Men 3 8/10

Yo, Bitch!

Tyler1
Star Trek
Hát függetlenül attól h nem követtem soha a sorozatot, és nem is szeretem az ilyen típusú filmeket, azért tetszett! Jó sztori, kiváló vizuális hatás, a szereplõk még kiválóbbak, kivéve Eric Banat aki sztem üresen játszotta a karakterét és nekem végig Amaury Nolasco hiányzott a szerepére 😊 de a poénok hát azok ütöttek!!! 😄 remek ötlet volt kicsit poénosabb oldalra is terelni a filmet, én 1-2 poénon szakadtam 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

eleve miért piros egy ragadozó szörny egy havas bolygón?! :-D
Paulie
Angels & Demons
izgi volt, pár vontatott résszel,és egy-két kihagyott jelenettel.
7.5/10

.

A 7? Annál nagyobb tiszteletadást az egész sorozat felé elképzelni sem tudok..Craven tud valamit😊

Shep
Miért pont a 7? Az az egyik leggyengébb rész. Szerintem a 6 az egyik legjobb, a több meg úgy egy szinten mozog, bár még az 5. is elég jópofa 😊

Blacksheep333
Köszi! Ez az.

Az operációs rendszeren is túl...

Blasta
De nekem az a havas eset pontosan ízlés kérdése 😄
Nem volt rá szükség, plusz bénán is volt megcsinálva, több lett volna a film anélkül, ennyi.

Rémálom az Elm utcában sorozat

Most sikerült újranéznem kedvenc horrorgyilkosom filmjeit, és bár a színvonal ingadozó, Krueger miatt megéri mindegyiket végignézni, újra, és újra. Átlagba úgy 6/10, a legjobb részek az 1,3,7😊

minden filmben lehet sorolni a hülyeségeket, logikátlanságokat ez meg sci-fi tehát x2, sztem ilyeneken felesleges felakadni (pl: hóbolygós eset) :-) a többi persze meg már ízlés kérdése ( ST világ stb.)
Azért annak örülõk, hogy nem csak ST-fannakat sikerült becsábítani a moziba, kell a bevétel :-)
[HUN]Crassus
most láttam a FANBOYS-t😊 amúgy meg sokkal inkább SW😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Istencsászár
Mint hatalmas Star Wars fan... 😄

[HUN]Crassus
pffff kötsög TERKKIK! STAR WARS forewa!😄

Istencsászár
Mint hatalmas Star Trek fan, nekem nagyon bejött, annyira hogy remélem ezzek a szinészi gárdával lesz egy jó kis sorozat ( szép álom... ).

Kirk, Spock, Scotty, McCoy fiatalkori karaktere nagyon átjött és elhittem teljes mértékben hogy ezek õk akiket eddig is simertünk az elõzõ filmekbõl, sorozatokból.

Leonard Nimoy ( eredeti Spock ) felbukkanása remek húzás volt.

Sajnos 2 órába nehéz belegyömöszölni ennyi mindent, így Neroról szinte semmit sem tudunk meg. Ez a karakter kicsit hasonlít az elõzõ filmben ( Nemesis ) levõ "fõgonoszra".

A zene fantasztikus volt, a látvány szintén, a poénok nagyon jól átjöttek, és a karaktereket is jól játszották. Rossz Star Trek filmet még nem láttam, rossz sorozatot sem, nekem maximálisan azt nyujtotta amit vártam, vagyis amit nem, mert nem vártam hogy ennyire jó leszm még az elején sem, de amint összevergõdött a team már teljes mértékben átjött az ST feeling, még sokszor meg fogom nézni ahogy az elõzõ részeket is😊

Blasta
Star Trek
------------------------
6/10

Nem vagyok star trek rajongó. A sorozatokat egyáltalán nem követtem, 1-2 mozifilmet láttam. A sci-fi mûfajt szeretem, ezért ültem be rá.

Szívesen adnék rá 7-est, de valahogy mégsem engedik az ujjaim. Egy kellemes kis akció-sci-fi-t láttam, pont olyat mint a tréler sejtetett. De valamivel többre számítottam. Sosem jött be a star trek univerzum, nem tetszettek a ruhák, a karakterek, valahogy nem az én világom volt. Hát most sem lett az, annak ellenére, hogy jól szórakoztam a film alatt. DE! Ott van az a DE. Ami azért van ott, mert néhol cikisnek éreztem a történéseket, a film vége felé elkezdett lanyhulni a figyelmem, a látványorgia, a kellemes/szituációs poénok, a sci-fi körítés már nem tudták feledtetni, hogy csupán egy klisés tinifilmet látok, az ilyenkor szokásos percek alatt lezajló karakterfejlõdéssel és hirtelen ellenségekbõl barátokká váló összekacsintásokkal, melyektõl már kiráz a hideg.

Tetszett a film eleje, pörgõs volt, humoros, látványos, és érdekelt a folytatás. De aztán hamar átváltott a dolog valamiféle, a langyosnál hangyaf@sznyival melegebb nesquick-es tejbegrízbe, ami már kikezdte az ingerküszöbömet és rájöttem: azért ez még mindig „CSAK EGY STAR TREK FILM”.

Kötekedhetnék még, de nem teszem, hiszen alapjában véve jól szórakoztam, csak kicsit többre számítottam. (mellesleg ha nincs Zachary „Sylar” Quinto, az egész cucc nem ért volna ennyit sem). Eric Bana a Romulán Nero szerepében nem igazán volt mérvadó, alig-alig volt szerepe, ami volt, az sem volt túl szignifikáns. Karl Urban-nak örültem, hogy láthattam, akárcsak Simon Pegg-nek. Kirk kapitány szerepére választott Chris Pine közömbös volt számomra, bármelyik amerikai pitében valszeg jól játszotta volna Stifler akármelyik másodunokatesóját, de az fix, hogy a való életben egy szaros gumicsónakot sem bíznék rá. Emiatt is nehezteltem kicsit a filmre, azzal együtt, hogy Kirk egyfolytában csajozós nagyarcoskodása nekem szimpatikus volt. De mint az Enterprise kapitánya??? Hát nem tudom. 😊

!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!
A film egyetlen súlyosabb melléfogásának a havas bolygón látható szörnyes vonalat értékelném. Minden idióta fordulatot, klisét és marhaságot felvonultatott Abrams abban az 5 percben: hõsünket üldözõbe veszi egy kicsi, de nagyon gyors és félelmetes hangon üvöltõ szörny, de elkapni természetesen nem tudja (2 láb vs. 4 láb), aztán hamar felfalja egy másik, sokkal nagyobb és még félelmetesebb hangon üvöltõ szörny, és az üldözi hõsünket tovább (hol a tökömbe láthattam már ezt???) aki egyértelmû, hogy sokkal gyorsabb és erõteljesebb lenne hõsünknél, de elkapni az sem tudja õt. Viszont mikor már majdnem felzabálná hõsünket, akkor idióta ultrafélelmetes „áldozatraüvõltéssel” még inkább húzza kicsit az idõt egészen addig, amíg hõsünk mentõangyala végre megérkezhet a semmibõl és elriasztja egy kis szaros fáklyával az 5-6 méter testmagasságú, csupa száj, csupa éles-hegyes végtagú bestiát. KÖSZI! Tudom, ez a film nem a realitásokról szól, nade filmes jóízlés is van a világon. 😊

desigo
Apt Pupil (Az eminens)
Blacksheep333
Régebben félig láttam egy filmet a TV-ben de már nem emlékszem rá. Tudom ez nem az a topic, de biztos vagyok benne, hogy tudtok segíteni. Azt hiszem egy Stephen King könyv-adaptáció (de nem vagyok benne biztos). Arról szól, hogy egy teenager csávó, valahogy kideríti, hogy az utcájában lakik egy egykori SS tiszt. És megismerkedik vele, történetek mesél neki, kölcsönöz neki egy egyenruhát és kényszeríti, hogy meneteljen benne. Ami jelent még beugrik, amikor az öregember meg akarja sütni a macskát a sütõben.
Ennek a filmnek keresem a címét. Elõre is kösz!

Az operációs rendszeren is túl...

desigo
hát ha szorult bele értelem és nem egy buta picsa
akkor tetszeni fog neki...

amikor vége lett a filmnek körülnéztem a moziban és eléggé a hatása alatt voltak a népek...
Tyler1
hát az nem egy csajjal nézhetõ film 😊 persze kivételek lehetnek...

[HUN]Crassus
Eden Lake! Nos ez nagyot ütött! ez nagyon brutális! felháborító!

desigo
Gran Torinot nézzétek meg...
edios
Ugyanebben a cikkben HP6-ról:
"Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy nem bírom ezt a szemüveges okostojást. Ha jól tudom, ez már tényleg az utolsó rész, aminek a végén meghal a fõhõs. Ha tényleg így van, akkor lehet, hogy szakítok az elveimmel, és megnézem ezt a filmet. Szeretném látni, ahogy megbûnhõdik az az alak, aki elvette a mai gyerekektõl a Timúr és csapatá-t és a Távolban egy fehér vitorlá-t."

Ez már humornak sok, ráadásul nem is humor igazából, viszont az olvasók többségét szépen félrevezeti. Nem tudom, hogy látott-e már életében filmet, vagy hogy mit szív, de a cikk nem kóser.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tyler1
mozi or dvd????

green6k
Holnap szeretnék filmet nézni egy csajjal, és nem vígjátékot szeretnék mert már hányok tõle.Valakinek valami ajánlása van esetleg.Mostani film kellene.Köszi elõre is.

ProGabe
te nem érted a poént. bár, inkább megfogalmazom máshogy: aki ezt írta, az szimplán egy balfasz. gondolom olvasott ténylegesen vicces ajánlókat, megpróbálta leutánozni a dolgot. totális kudarc, rá kell csapni párszor a kezére a billentyûzettel, ez olyan szar lett

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Az elsõ részt nagyon szerettem, de a második rész, az Exterminator már gyengébbre sikeredett, a Predator címû folytatás pedig kifejezetten elvont lett. Az elõzetes alapján a negyedik rész kõkeményre sikeredett, így ezt biztosan a család nélkül nézem meg, legalább spórolok egy kis pénzt."

Idézet az origo.hu filmklub rovat, Terminator-Salvation ajánlóból. Most én vagyok a hülye, és nem értem a poént, vagy az író tényleg ennyire fogalmatlan a dolgokhoz, ami egy ilyen népszerû hírportál esetében több mint kínos?

http://origo.hu/filmklub/20090511-nyari-filmajanlo-2009-bruno-terminator-megvaltas-che-transformers.html

wesker24
Jah tényleg kisértetiesen hasonlit J Chan-re ! De igy is jó film volt !
biztos, hogy nem õ az, de nagyon hasonlít rá. + még arcra igen, de testalkata már nem nagyon, Chan "kicsi" szálkás,izmos ez a csávó (a filmek alapján, nem a kép végett :-D) inkább vékonyabb + nem szerepel semmilyen stáblistán Chan neve :-)
Seth
Ez nem õ, egyik Mad Mission filmben sem szerepelt. Kínai = kínai , van ilyen, hogy keveri az ember <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Ha ez nem Jackie Chan akkor nem tudom ki !

az nem J. Chan, de attól még nagyon jó filmek :-)!