Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fanboys

Mélyen tisztelt hölgyeim és uraim! Különleges összecsapásnak lehetnek tanúi, ha befizetnek a Fanboys Box Promotion által szervezett, régóta várt összecsapásra! A Galaxis Ring vörösen izzó fénykardokkal díszített sarkában a kihívó, a töretlen népszerûségnek örvendõ, az eddigi 6 mozis meccsét kiütéssel nyerõ, a messzi-messzi galaxisból a Föld-re érkezõ STAR WARS! Az ellentétes sarokban a címvédõ, a hazai versenyzõ, a Föderáció valamint szövetségesei által szponzorált, 11 meccsébõl hetet K.O.-val, négyet pontozással nyerõ, hatalmas rajongóbázissal rendelkezõ STAR TREK! A sikeres mérlegelés után a két ikon nyilatkozott: mindkettejük biztos saját gyõzelmében, de érzésük szerint a meccs igazi nyertesei a nézõk, a geek-ek, a fanatikusok lesznek.

Milyen igazuk volt!

8/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Blasta
Úúú, én most annyira szeretném pár kedvenc filmed rövid elemzését elolvasni!
Lehetséges ilyet kérnem?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Willenbrock
Egy jó horrorfilm nem a fröcsögõ vérrõl szól csupán hanem természetfeletti vagy idegen dolgok jelennek meg benne.(akciófilmeket meg tényleg nem szoktam nézni soha-untat a sok csihi-puhi meg lövöldözés kivétel az Ellenséges terület-az tetszett,továbbá a háborús filmek mert az meg történelem)Viszont a Szül.gyikosok a semmirõl szól.Annyi hogy két zakkant kis hülye fegyvereket szerez és szó szerint minden útjukba kerülõ embert lemészárolnak.Nem értem mitõl olyan nagy ez a "sztori" hogy állítólag kultfilm legyen belõle.

Calver
<#szomoru2>

"The trees move. Do you not see it?"

ForzaInter
Okos vagy te is, ennyi erõvel ne nézzél egyetlen egy akcio vagy horrorfilmet sem, mert abban is értelmetlen erõszak van, istenem..

Yo, Bitch!

Willenbrock
Így van.A született gyilkosok is mekkora marhaság volt már.Mi abban a jó hogy két kis köcsög ész nélkül lövöldöz és erõszakoskodik?Kinek kell az-jó valakinek?Aki azt mondja az király dolog az miért nem megy idegenlégióba,ott kedvére vérengzhet.Ja hogy a saját életét már félti?Nagyon laza dolog félvárról venni az erõszakos halált,az ilyen gagyi filmek miatt még elegáns dolognak is tûnik csak úgy pofánlõni másokat.Ez a film csak felbosszantott-a csaj különösem ellenszenvessé vált annyira hogy ha más filmben meglátom azonnal elkapcsolok onnan.Valaki leírhatná nekem mi tette "kultfilmmé" ezt a förmedvényt mert sehogysem értem meg.

hehe😄 ez is nagyon nagy😄

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Most láttam ezt a vicces összeállítást az új Star Trek filmrõl, plagizálta volna a sztorit az írógárda a Star Wars: New Hope alapján?:Star Trek : New Hope😊😊

edios
Role Models kapcsán én a tanmesét emelném ki, valamint azt, hogy nem a mûfaj legjobbja.

A színészek tényleg jók benne, de a történet valahogy nagyon egyszerû, szájbarágós a mondanivaló, és a sok neveletlen-kölyök klisé miatt lazulás helyett bennem inkább feszültséget váltott ki. Vannak szerethetõ részei is, de csakis a szereplõkre való tekintettel mehet nálam 6/10-ig.

The Day the Earth Stood Still

Egyszernézõs popcorn, viszont mindenképpen ajánlom az eredetit megnézésre. Lassan 60 éves lesz, emiatt igen sok mosolyogtató rész van benne, így mindent összevetve élvezhetõbbnek tartom, mint a remake-et.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Fired Up

szar

CSOCSO
Amikor megállt a Föld (The Day the Earth Stood Still)

Mar sokan leirtak, hogy mi a baj a filmmel.
Nekem viszont tetszett es leginkabb mert mostansag nem lattam hasonlo filmet. Trailer jo volt... mintha steakkel etetnenek be majd kapunk egy natur rostonsult csirkeszeletet.. :/

A kisfiu tenyleg idegesito volt, de szerintem nagyon zsirul jatszotta a szerepet.

A vege nekem se jott be igazan.

6/10 nagyon kiraly film lehetett volna, kar erte!
Kmarha
Role Models

Könnyed szórakozásra vágyóknak bátran ajánlom ezt a vígjátékot (kistanmesét?). Nem a mûfaj legjobbja, hiszen tökéletesen kiszámítható, egyszerû történet, mely szinte minden részét láttuk már valahol, mégis, annyira jól összedolgozták, olyan szinte 1 mondatos (pár szavas) beszólások tarkítják, annyira beteg szereplõkkel és rájuk szabott szereppel adják elõ az egészet, hogy szinte minden percét élvezni tudtam. A színészi gárda erre a filmre így volt tökéletes, valahogy nagyon passzolt az egész.

Külön kiemelném Jane Lynchet, pedig csak mellék szerepet kapott.

A történet mint mondtam egyszerü: egy életunt fanyar energiaital ügynök (nem vicc 😄) és a ráakaszkadó optimista szexfüggõ léhütõnek barátsága, személyiségük megváltozása. Ugyanis egyikük kiborulása a bíróságra juttatja õket. A börtönt elkerülendõ, egy jótékony szervezethez kerülnek, ahol egy elhanyagolt és egy kicsit agressziv kissrácnak a barátpótlékát kell eljátszaniuk.

Szerepjátékosoknak és Kiss rajongóknak lesz még benne egy kis plussz 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sir Quno Jedi
Kagemusha (1980)

Hamisítatlan Kurosawa film. Sötét dráma, ráadásnak iszonyat lassú, nehezen emészthetõ és igazi "heppiend". 😄DD A felvételek természetesen kritikán felül állnak és a tömegjelenetek is ultraprofik.

Ajánlom azoknak is, akik a tré uccsó szamuráj alapján akarnak megítélni egy népet, vagy megérteni egy korszakot. Ez az igazi!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gnome
Apt Pupil(Az Eminens)

Lentebb kérdezte vki, h mi ennek a filmnek a neve és leírta a történetét is. Megtetszett, és vagy 3 napba telt míg "megszereztem"😛 Hát ez a film nagyon durván jó..Stephen King adaptáció.

Történet pár mondatban: Egy kitûnõ tanuló megtudta, h a szomszéd öreg bácsi egy náci háborús bûnös, és elkezdi zsarolni, h meséljen neki a múltjáról. Ahogy haladunk a történetben, a szerepek felcserélõdnek és a bácsi hatására a fiú is kezd megváltozni...

Ezért is jó néha ezt a fórumot olvasgatni mert 100 beírásból egyszer kétszer azért lehet gyöngyszemekre akadni...aztsetom h anno ez nekem miért maradt ki(anno sok Stephen King könyvet is olvastam és valamiért könyvben is kimaradt)

Más a Dávincsikód2vel kapcs: Nagymamám hites és miután elolvasta a dávincsi magyarázatát anno odaállít elém, h õ már nemhisz jézusban merhogy a könyv....Mondom oké nagyi😛..(mondjuk a demencia jelei már akkoriban is mutatkoztak rajta szal annyira nemvicces de mégis😊

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

zaki
Yes Man

Aranyos múvi, igazából azt kaptam amit vártam, egy igazi Jim Carrey-s vígjátékot.

7.5/10

Ezzel tökéletesen egyet tudok érteni.

Taking Chance (2009)

Igaz történet alapján. A filmet végignézve egy kérdést tettem fel magamnak. Vajon ez a történet tényleg filmre kívánkozott? Valószínûleg bármit is válaszolnék igazam lenne. Maradjunk az igenlõ válasznál és akkor kapunk egy jó kis amcsi (sablonos) propagandafilmet, a hazaszeretetrõl, az összetartozásról...stb. Kérdéseket nem vet fel az USA iraki jelenlétével kapcsolatban. Ezt hiányzik belõle, így nem lehet komolyan venni a filmet szvsz.

6/10 -> mert az amcsiknak bejöhet

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

[HUN]Crassus
jah és a történetnek semmi értelme😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
dard divorce

õõõõ a színészek ha hívhatom így õket valami ótvar szarok:S mintha papírrol olvasná az összes a monológjait/párbeszédeit!
Atomvéres a film és durván beteg:S
a rendezõ sztem elmebeteg😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Atisz
"Személyes véleményem, hogy akit megijeszt egy ilyen könyv és ágál ellene annak kicsi a hite"

Így is fel lehet fogni, azonban az az elgondolás sokkal helytállóbb, miszerint is azt amit reakció vagy cáfolat nélkül hagynak, az emberek hajlamosak tényként kezelni. Ez pedig, mint tudjuk a legrosszabb.
Ha tehát vki hülyeségeket ordibál a nagyvilágba, az rendben van - szíve joga. De mindenképp ki kell az ilyeneket javítani, nehogy még több bolond akadjon aki tovább növelné a táborukat.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Volt kutatómunka mögötte rendesen és a valódi tényeket ferdítette el úgy, hogy kijöjjön belõle az általa elképzelt összeesküvés elmélet. Tény, hogy az ellenzõk tábora sem járt rosszul anyagilag, hisz rengeteg könyvet adtak el ami a Brown féle kódot cáfolta.
Személyes véleményem, hogy akit megijeszt egy ilyen könyv és ágál ellene annak kicsi a hite 😊

A filmel kapcsolatban én is egyetértek abban, hogy igazán csak a könyvel együtt értékelhetõ, és természetesen nem ér fel a könyvvel. Shepnek igaza van és a nyomok magyarázata a filmben piszok kevés.

Atisz
Nem az ujjamból szoptam, eleinte õ állította hogy valódi tényeken alapul a kreációja és hogy hosszas kutatás elõzte meg a könyv megírását.

Aztán ez elsikkadt, meg számos könyv jelent meg amikben kivesézték hogy hol, mennyire nem igaz amit állított. Szóval azóta úgy kezelik, ahogy az elejétõl kellett volna, 100% fikcióként.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sickness
Hey!
Kicsit off:
Gus Van Sant - LAST DAYS-hez nincs valakinek felirat? OpenSub. behalt 😞

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

donyyy20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler

Markus Schulz For President!

Shep
Spoiler
De,mert õ is a kopáteren volt és egy klinikán tért magához.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
SPOILER

Figyu mar a konnyv vege nem ugy volt, hogy Langdon is zuhant valahonnan? Mert nem emlekszem ra teljesen...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
Á kimarad egy nem szócska. úgy akartam eredetileg, hogy nem arra gondolok ,hogy ki áll az egész mögött.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Angyalok és Démonok, csak hogy én se maradjak ki 😊

Az, hogy egy csomó minden más mint a könyvben egy dolog ezt nem is számítom bele az értékelésbe. Meg amúgy is úgy néztem ,hogy próbáltam elvonatkoztatni a könyvtõl és egyszerû rejtélymegoldós filmként kezelni. Nem mondhatom ,hogy unatkoztam rajta, de valahogy hiányzott a feszültség ami a könyvben nagyon jól meg volt teremtve. Itt csak úgy rohangálnak A-ból B-be látszólag ész nélkül, mert az a pár magyarázat amit a filmben adott a jó öreg Tom hát bizony édes kevés a történet teljes összerakásához és itt arra gondolok, hogy ki is állta az egész mögött. A szereplõk is csak úgy vannak, mintha odadobták volna õket, egyedül a prof meg a kamerlengó az aki tényleg nyújtott valamit a pénzéért. Valahogy a pisztolyos gazember figurája is teljesen kidolgozatlan maradt.
Könyv ide, könyv oda meg lehet nézni, mert a sok ide oda futkorászás miatt nem lett unalmas, de egy erõs közepes film semmi több, hasonló színvonal, mint az elõzõ feldolgozás.
Én azt javaslom mindenki olvassa el inkább a könyvet, nem fogja megbánni.

6,5/10

Angyalok és Démonok

Tegnap néztem. A végére nagyon kiváncsi voltam, hogyan is viszik filmvászonra, de szerintem nagyon jól megoldották. Ha másért nem már a helyszín miatt is érdemes megnézni. Minimum ilyennek kell lennie egy könyvadaptációnak. 8/10

Egy krimiregény kapcsán elég erõs hazugsággal vádolni a szerzõt szvsz. Legjobb indulattal is csak áldokumentum. Aki ezt nem látja és sértve érzi magát az üljön a sarokba és csendben duzzogjon. Ha valóban mindenhol full igaz történetként szerették volna eladni, akkor én kérek elnézést, de kötve hiszem, hogy így lett volna bárhol is. Ezen felül mindenki azt lát bele a könyvbe amit csak akar, ez a lényege és a sikerének a kulcsa.

Atisz
Tényleg jobb, csak gyakorlatilag ugyanaz a 2. El kellett volna dönteni hogy melyik alkalmasabb megfilmesítésre. Persze tudom, a Da Vincit azért kellett megfilmesíteni mert óriási figyelmet szentelt neki a média - köszönhetõen Dan Brown hazudozásainak, miszerint is van alapja a fikcióinak (és mert ugye a Római Katolikus Egyházat trendi szidni).

Sephi
Angels and Demons

Jovolt ez. Jobb mint a DaVinci kod. Reg olvatam a konyvet, lehet ezert sem untam a filmet.

Kmarha
Martyrs

Hát nem tudott meghatni. Pedig nagyon jól kezdõdött.. végre egy horror, mely a csontig hasító félelemre épít. Sajnos nem. A végén ott volt erre a lehetõség, de hatalmas ziccert hagyott ki a rendezõ. Nem, õ inkább egy idétlen misztikus hülyeségbe vitte át az egészet. Jó, persze, nem akart tucat filmet csinálni, hát csinált egy szart. Jó, persze csak az én véleményem szerint.

Volt egy két rész, ahol az ajkamba haraptam, de igazán egyik jelenete sem ütött túlságosan. Kár érte.

Nekem nem jött be.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bandee1987
Angyalok és démonok

7/10

Nem volt rossz, de túlzottan jónak se tartottam.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

DaemoonHunter
Pont egy ugyanerre gondoltam😄 Én a Martyrs címû filmmel voltam ugyanígy, bár bevallom ott az indulat "beszélt" belõlem...

Seth
"dühítõ igazságtalanság"

Pont ez

PSN ID.: Beegabor

Davidus
kedven Tarantino filmem a vol.2😊
legnagyobb jelenet 02:20- 😊

V9ykn8_TZL0

Eden Lake
2/10

Értemetlen szar!! Se füle se farka. Semmi elégtétel a végén, csak dühítõ igazságtalanság jellemzi az egész filmet. A logikai buktatókról nem is szólva. Áh, nem is írok többet, mert nagyon cifra lenne...
"A barlang"-nak (The Descent) még a cipõfûzõjét se kötheti be ez a hulladék.
<#duhos2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ForzaInter
Az óriási kultfilm, zseniális, pont multkor néztem meg újra.

Amugy Tarantino filmjeit vagy imádni vagy utálni lehet. 😄
Az igaz hogy az elsõ filmjei a legjobbak, nálam 10/10 a Reservoir Dogs és a Pulp Fiction, de a többi se rossz, lehet õt utálni, de azt elkell ismerni hogy nagy rendezõ, és azért leszarozni a filmjeit erõs túlzás, csak mielõtt vki megnéz egy Tarantino filmet nem árt vmi elõismeret is, hogy mikbõl merít és dolgozik stb. Lehet hogy sokat lop, bár én nem annak nevezném inkább átvesz elemeket más filmekbõl ezzel is tiszteleg sok régi film elõtt, és zseniális ahogy a mûfajokat összekeveri és a saját egyedi õrült stílusát hozzáadja, párbeszédei meg zseniálisak sztem.. Nálam egyedül a Kill Bill elsõ része ami sztem gyengére sikeredett tõle, az ugy kb 7/10 nálam, viszont a második rész meg nagyon bejött.

Yo, Bitch!

Hát... sokaknak nem tetszik biztos a Kutyaszorítóba, ami megint csak egy fantasztikus film😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ForzaInter
Így igaz. 😊

Yo, Bitch!

edios
Tarantino-s filmeknek az a lényege, hogy nagyon jellegzetes karaktereket talál ki, akikre aztán ráépít valami szinte másodlagos fontosságú sztorit. Ennek a felfogásnak a Kill Bill ugyanúgy klasszikus példája, mint korábbi "klasszikusok", mint pl Pulp Fiction.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

[Jakuza]
Magara az ertelmere asszocialtam, nem magara a film osszesegenek az ertekere.
Amugy a Kill Bill a sok kis csopogos emotol van annyira felertekelve, mert azt hiszik, ha egy ismert szinesz vagy rendezo filmet csinal, akinek mar volt jo filmje az alapbol jo filmet csinal es emiatt elfogultak a filmmel szemben.
Lasd Kill Bill, Death Proof stb mikozben alig van nagyobb az ertekuk mint az atlagkategoriaknak. Sot azt kell mondjam rendezoi szempontbol mindenkeppen visszalepes.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Shep
Hát azért a Crank 2-tõl a Kill Bill nagyságrendekkel jobb, minden szempontból. a C2-t annak idején olyan 2 pontra értékeltem a Kill Bill azért olyan 5-6-ot ér.

Kandurex
Crank 2 vagy mi, kb. 15 percet bírtam

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[Jakuza]
Jah, mikozben egy nem fogom szazszor megnezni, mint egy kultfilmet.
Egy 6.5 pontot egy 10-es skalan talan megerdemel, de nem tobbet.
Mint ahogy ez a Crank 2 sem, bar az megrosszabb, tele okorseggel mely ertelme kb annyi, mint egy legy roptenek a WC kagylotol a kukas autoig.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dettó ugyan ez volt nálam mint apádnál😄
Mondom... akinek nem tetszett az nézze meg mégegyszer, odafigyelve, eltekintve a "hülyeségektõl"

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Shep
Hát sárga mackóban lekardozok mindenkit ez nálam nem nyerõ de az igaz, hogy a 2. rész jobb volt. A filmben viszont tényleg lehet valami, mert apám aki amúgy nem igazán szereti az ilyen túlzásokkal teli blõdségeket mégis odáig volt, hogy mennyire jó film.

[Jakuza]
Volt egyaltalan ertelme ? 😄

Blasta
Doktor úr, ha szabad érdeklõdnöm, minek az értelme nem volt világos számodra a Kill Bill-ben????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"