Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
Új irányvonal látszik körvonalazódni az akciófilmek világában. A maximális szórakoztatásra fókuszáló moziké, ahol a történet csak arra való, hogy õrültséget még nagyobb õrültség kövessen...adok egy közepes értékelést, és kíváncsian várom, hogy ez az új trend hova fejlõdik.
5/10
http://videodrome.freeblog.hu/
én is Trek fan vagyok és nekem is bas*ta a csõrömet az általad említett dolgok, de én úgy fogom fel (ami valóban is) ez egy alternatív univerzum, nem teszi semmisé az elmúlt 40 év filmjeit+a mozifilmek a sorozattal összefüggtek, általában mindig "folytatták" õket a sorozatban, említették õket, egy kis plusz adalékot adtak hozzájuk, szóval pl: ha lesz új sorozat, könnyen lehet olyan rész (sztem lesz is) ami arról szól majd, hogy megakadályozzák Nérót, vagy valami ilyesmi és így rendberakják az egész univerzumot, persze azt csak egy sorozatepizód lesz, de így a canon rendben lesz! Remélem lesz ilyen!
De annak külön örülök, hogy nem ST-fanaknak is bejött az új film! Így kell rebootolni!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sztem 100x verte oda a Star Treket 😄😄😄
Zene nélkül mit érek én?
7/10-a második fele jobb.jók a beugrók,szeretem az ilyet.
i love you,man
8/10-mert jobban kikapcsolt.a szinkron is elment,de megnézem még eredetiben is.
off:durván drága ma egy mozi...
Egy teljesen uj Star Trek vonalat akarnak inditani, ezert ezt csak igy lehetett megoldani.
Ennyi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akkor legyen itt egy minden sorozat minden részét és minden filmet látott véleménye is 😊
A film látványos, fiatalos, pörgõs, szóval minden nem fan is nyugodtan elmehet és megnézheti, aki még egyet sem látott, az is, mestermunka ...
DE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az elsõ reakcióm az volt amikor kijöttem, hogy a jó k.rva any..
Van egy szép nagy Star Trek univerzum a maga timeline-jával (van talán 1000 órányi össz a sorozatok+filmek), eszem fel nem fogja, hogy ezt miért kellett ilyen durván semmibe venni?
Ha valahogy mondjuk egy sorozattal vagy filmmel át tudják kötni az eredetibe, akkor még OK, különben a vélemény: ez most mégis mi a f.sz vót?
Olyan ez, mint a Star Warshoz készült Funmade könyvek: olyan mintha az lenne, szereplõk is "hasonlóak" (néha), de tesznek rá hogy beilleszkedjen az események folyamába (ezek az úgymond nem canon regények ... na ilyen lett ez a Star Trek film is: nem canon).
Csak annyit kellett volna tenniük, hogy a vulkán nem pusztul el, és Spock anyja nem hal meg, és "fogjuk rá" passzolna.
Az a baj, hogy a koncepciójuk sem érthetõ. Ha egy tüköruniverzum szerût akartak csinálni (amik a legsikeresebb részek voltak sorozatokban) az OK, de akkor jobban el kell határolódni az eredeti sztoritól (pl ideológiában).
Ja ideológia: Roddenberry elsõdleges céljának tartotta a Star Trekkel kapcsolatban, hogy titkon tanítson, morális és etikai problémákat vessen fel és vitasson meg. Na ilyen itt nem volt, ha rosszmájú akarnék lenni azt mondanám, hogy ez nem scifi volt, hanem csak ûrakciófilm.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
8/10
Nagyon jó film, kár lenne kihagyni. Hiába, mindig is Spock volt a kedvencem és nagyon jól hozta a színész.
Csak...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem ismerem az univerzumot... semmit nem tudok rola. De jo volt!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Vizsgaidõszak miatt nemmegy az alvás és pihentetõnek megnéztem..Hát nagyon tetszett. Nem vagyok vérbeli trekkie de kb az összes sorozattal + filmmel találkoztam szal vágtam az elrejtett poénokat is😛( Damn it Im a doctor not a...😛)...sztem nehéz olyan filmet összehozni, ami annak ellenére, h óriási történeti háttérrel rendelkezik, olyan is élvezheti aki eddig nemis hallott róla de ez itt összejött.
úgylátszik mostanában a rebootok ideje jött el a filmvilágban...kíváncsi leszek a Rodriguez féle predatorra is pl..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
A címe "Quo vadis Magyarország?"
Innen tölthetõ le:
tokodymarcell.fw.hu
tokodymarcell.fw.hu
Címe: Quo vadis Magyarország?
ez egy irtó jó movie volt, wolverine elbujhat mellette... 9/10
most még a szinkron se zavart annyira bár nagyon jó lenne ha leszoknának errõl és több helyen adnák eredeti nyelven a filmeket...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A film olyan 8-9/10, mint ST-fan mondom, jó film!
Mindig is utáltam a Star Treket, de ez igen bejött. A folytatásba meg több ûrcsatát, kevesebb keményen kamerába nézést és kissé csavarosabb történetet rakjanak bele és mindenki heppi lesz. De legalábbis én nagyon. JJ Abramsban még nem csalódtam.
SPOILER!!!!
Ja és még valami, aki már látta a filmet. Õszintén, szerintetek a Kirk csinált valamit azon kívül, hogy egész filmben végig futott, majd összeverte mindenki. Minden nehezebb melót Spock végzett el, erre a Kirk meg ellopta a dicsõséget. 😄
Thrash \'Till Death
Nem volt valami izgalmas, szerintem egy elhibázott film.A vége volt a leggagyibb.
6/10
Qwerty4
Hát tényleg szomorú, hogy ilyen bármikor megtörténhet. Olvastam a véleményeket, hogy milyen puhapötsû volt a csávó, hogy õk ilyen helyzetben ezt meg ezt csinálták volna... Hogyne, sztem a legtöbb ember ugyanígy viselkedett volna.
Egy erõs 7/10
2/10
a godzillás rész miatt meg a feliratok miatt, egyébként azért 4/10 is lehetett volna.
9/10
Remek tévéfilm, hitelesen adja elõ az NDK végnapjait. A németek remek történelmi filmeket tudnak csinálni, úgy lászik.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://videodrome.freeblog.hu/
A thriller az egyik kedvenc mûfajom, ez a film is nagyon bejött.
10/10
Qwerty4
sztem a történettel nincs baj, és látvánnyal meg fõleg nem lehet! nekem inkább a zene nem jött be, azok vhogy nem lettek eltalálva, és hát h mi köze az elsõhöz azt én se tudom 😊 de nekem tetszett 😛
Hát pffff. Csak annak ajánlom aki kifejezetten a jó verekedéseket szereti, mert azon kívül semmi ismétlem semmi értékelhetõ nincs a filmben. Az eddigi Toni Ya filmek se voltak egy agyon gondolva, de ez történetileg egy hulladék. Ja és SEMMI köze az Ong Bak-hoz. Lövésem sincs miért ezt a címet adták neki.
6/10
Jóindulatt csak a srác tudása miatt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A többi nem jött be, viszont a filmre kíváncsi leszek..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ