Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Ez nem õ, egyik Mad Mission filmben sem szerepelt. Kínai = kínai , van ilyen, hogy keveri az ember <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Ha ez nem Jackie Chan akkor nem tudom ki !

az nem J. Chan, de attól még nagyon jó filmek :-)!
Shep
imdb szerintem nem igazán szerepel benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Tuti az játszik benne csak még nagyon fiatal !!
Seth
Õrült küldetésekben biztos hogy Jackie Chan játszik ??<#fejvakaras> Szerintem nem

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Ma 2 régi kedvenc Jackie Chan filmet néztem meg !

Sárkányikrek 10/9
Õrült küldetés 2 10/8
Crank 2: High voltage

Új irányvonal látszik körvonalazódni az akciófilmek világában. A maximális szórakoztatásra fókuszáló moziké, ahol a történet csak arra való, hogy õrültséget még nagyobb õrültség kövessen...adok egy közepes értékelést, és kíváncsian várom, hogy ez az új trend hova fejlõdik.

5/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Azt vedd figyelembe, hogy ez mozifilm volt, nem egy sorozat epizód. A régi ST-filmek közt is volt ami s*art a mondanivalóra, csak volt egy jó sztorija pl: Kapcsolatfelvétel, Nemzedékek, Spock nyomában, Nem ismert tartomány!
én is Trek fan vagyok és nekem is bas*ta a csõrömet az általad említett dolgok, de én úgy fogom fel (ami valóban is) ez egy alternatív univerzum, nem teszi semmisé az elmúlt 40 év filmjeit+a mozifilmek a sorozattal összefüggtek, általában mindig "folytatták" õket a sorozatban, említették õket, egy kis plusz adalékot adtak hozzájuk, szóval pl: ha lesz új sorozat, könnyen lehet olyan rész (sztem lesz is) ami arról szól majd, hogy megakadályozzák Nérót, vagy valami ilyesmi és így rendberakják az egész univerzumot, persze azt csak egy sorozatepizód lesz, de így a canon rendben lesz! Remélem lesz ilyen!

De annak külön örülök, hogy nem ST-fanaknak is bejött az új film! Így kell rebootolni!
wesker24
Jaja ö énekelte a fõcim dalt is az pedig a Xénia láz volt !
Tyler1
Szulák Andi énekelte a fõcímdalt is asszem 😄 a Xénia lázt

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
Én még jóval ennél régebbi sorozatokra is emlékszem persze azok mind brazil szappan operák voltak, Pl még ma is pontosan tudom kik voltak az Isaurában. <#vigyor>
wesker24
Na meg persze a többiek Orsi Juci Csilla Patrik Ákos Jocó stb...
wesker24
Naná hogy emlékszem jó kis sorozat volt ! Asszem abban volt Szulák Andi mint fõgonosz Kancellár na meg persze ott volt Dexter asszem ez a bajuszos fickó volt Sziniszter meg a kövérebb fickó volt.
Tyler1
Most igy Star Trek kapcsán eszembe jutott a 90-es évek nagy sci-fi sorozata, az Ûrgammák! Erre emléxik még vki rajtam kivül?? 😄
Sztem 100x verte oda a Star Treket 😄😄😄

barnie1990
Nekem a Crank 2 jobban bejött, mint az 1. Ja és nem tartom magam debilnek, jó poénnak kell felfogni és kész.

Zene nélkül mit érek én?

sadvagabond
fanboys
7/10-a második fele jobb.jók a beugrók,szeretem az ilyet.

i love you,man
8/10-mert jobban kikapcsolt.a szinkron is elment,de megnézem még eredetiben is.

off:durván drága ma egy mozi...

Tyler1
azt hittem az új Tekkent láttad, már majdnem meg is állt a szivem<#idiota>

wesker24
Tekken The Movie 10/8 Egészen jó kis anime rajzfilm volt !

Sephi
Egyszeru a valasz!

Egy teljesen uj Star Trek vonalat akarnak inditani, ezert ezt csak igy lehetett megoldani.

Ennyi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mrzed001
Star Trek
Akkor legyen itt egy minden sorozat minden részét és minden filmet látott véleménye is 😊

A film látványos, fiatalos, pörgõs, szóval minden nem fan is nyugodtan elmehet és megnézheti, aki még egyet sem látott, az is, mestermunka ...
DE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az elsõ reakcióm az volt amikor kijöttem, hogy a jó k.rva any..
Van egy szép nagy Star Trek univerzum a maga timeline-jával (van talán 1000 órányi össz a sorozatok+filmek), eszem fel nem fogja, hogy ezt miért kellett ilyen durván semmibe venni?
Ha valahogy mondjuk egy sorozattal vagy filmmel át tudják kötni az eredetibe, akkor még OK, különben a vélemény: ez most mégis mi a f.sz vót?
Olyan ez, mint a Star Warshoz készült Funmade könyvek: olyan mintha az lenne, szereplõk is "hasonlóak" (néha), de tesznek rá hogy beilleszkedjen az események folyamába (ezek az úgymond nem canon regények ... na ilyen lett ez a Star Trek film is: nem canon).
Csak annyit kellett volna tenniük, hogy a vulkán nem pusztul el, és Spock anyja nem hal meg, és "fogjuk rá" passzolna.
Az a baj, hogy a koncepciójuk sem érthetõ. Ha egy tüköruniverzum szerût akartak csinálni (amik a legsikeresebb részek voltak sorozatokban) az OK, de akkor jobban el kell határolódni az eredeti sztoritól (pl ideológiában).
Ja ideológia: Roddenberry elsõdleges céljának tartotta a Star Trekkel kapcsolatban, hogy titkon tanítson, morális és etikai problémákat vessen fel és vitasson meg. Na ilyen itt nem volt, ha rosszmájú akarnék lenni azt mondanám, hogy ez nem scifi volt, hanem csak ûrakciófilm.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Star Trek

8/10
Nagyon jó film, kár lenne kihagyni. Hiába, mindig is Spock volt a kedvencem és nagyon jól hozta a színész.
Csak...
...nehezen emésztem meg, hogy a Vulkánt felrobbantották.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sephi
Star Trek -

Nem ismerem az univerzumot... semmit nem tudok rola. De jo volt!

A idoutazos dolgot ha kihagytak volna akkor jobban tetszett volna. Amugy meg abszolut korrekt film volt!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
😄

Bazinga!

Gnome
jah és azért lehet mégiscsak látens rajongó vok mert a végén kirázott a hideg az ismerõs szöveg + zene miatt. 😉

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
Star Trek

Vizsgaidõszak miatt nemmegy az alvás és pihentetõnek megnéztem..Hát nagyon tetszett. Nem vagyok vérbeli trekkie de kb az összes sorozattal + filmmel találkoztam szal vágtam az elrejtett poénokat is😛( Damn it Im a doctor not a...😛)...sztem nehéz olyan filmet összehozni, ami annak ellenére, h óriási történeti háttérrel rendelkezik, olyan is élvezheti aki eddig nemis hallott róla de ez itt összejött.
úgylátszik mostanában a rebootok ideje jött el a filmvilágban...kíváncsi leszek a Rodriguez féle predatorra is pl..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

tommygear
na ez jó film lesz

Tyler1
na kitõl kéred a kis bannodat????? 😄

Nem mozi, nem film, nem DVD, hanem könyv.
A címe "Quo vadis Magyarország?"
Innen tölthetõ le:

tokodymarcell.fw.hu
Nem film, nem mozi, nem DVD, hanem könyv. Ingyen letölthetõ innen:

tokodymarcell.fw.hu

Címe: Quo vadis Magyarország?
Tikal
StarTrek

ez egy irtó jó movie volt, wolverine elbujhat mellette... 9/10
most még a szinkron se zavart annyira bár nagyon jó lenne ha leszoknának errõl és több helyen adnák eredeti nyelven a filmeket...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
Hát ez Crank folytatás nekem se jött be! Egymás után néztem a kettõt, h ne legyen kiesés, de kilométerekkel jobba az eslõ! 3-szor futottam neki, mert egyes részeknél már nem bírtam. Túl nevetséges lett az egész, értem én h kell bele poén is, de ez az egész csak egy poén!

Hát párszor Kirk jött rá a cselekre + mit kell tenni, hova kell menni stb. az ösztön :-)

A film olyan 8-9/10, mint ST-fan mondom, jó film!
Star Trek - 10/8

Mindig is utáltam a Star Treket, de ez igen bejött. A folytatásba meg több ûrcsatát, kevesebb keményen kamerába nézést és kissé csavarosabb történetet rakjanak bele és mindenki heppi lesz. De legalábbis én nagyon. JJ Abramsban még nem csalódtam.

SPOILER!!!!

Ja és még valami, aki már látta a filmet. Õszintén, szerintetek a Kirk csinált valamit azon kívül, hogy egész filmben végig futott, majd összeverte mindenki. Minden nehezebb melót Spock végzett el, erre a Kirk meg ellopta a dicsõséget. 😄

FlyHigh
kb, nagyon elrugaszkodtak a földtõl, ez már nem tett jót a filmnek. Elsõ részben pont az tetszett, hogy egy dühöngés volt de úgy, hogy két lábbal álltak azért a földön.

Thrash \'Till Death

Qwerty4
Most már elég! (Enough) - 2002:

Nem volt valami izgalmas, szerintem egy elhibázott film.A vége volt a leggagyibb.

6/10

Qwerty4

zaki
Eden Lake

Hát tényleg szomorú, hogy ilyen bármikor megtörténhet. Olvastam a véleményeket, hogy milyen puhapötsû volt a csávó, hogy õk ilyen helyzetben ezt meg ezt csinálták volna... Hogyne, sztem a legtöbb ember ugyanígy viselkedett volna.
Nekem a film végével sem volt gondom, a baj az, hgoy olvastam korábban róla, hogy nincs heppi end, de így is ütött. A fõgengszer kis hülyegyerek meg gondolom mindenki zsebében kinyitotta a bicskát 😄
Amúgy tiszta Descent érzésem volt, ahogy olvasom mind2 filmnek ugyanaz szerezte a zenéjét + angol film ez is.

Egy erõs 7/10

CRANK 2
2/10

a godzillás rész miatt meg a feliratok miatt, egyébként azért 4/10 is lehetett volna.
Bandee1987
Berlin - A fal leomlik (Wir sind das volk)

9/10

Remek tévéfilm, hitelesen adja elõ az NDK végnapjait. A németek remek történelmi filmeket tudnak csinálni, úgy lászik.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nállam is 10/10 volt! Elég sokkoló télleg!

Tetsuo
Jo kis krimit tud vkit ajanlani? 10evesnel ujabbat? Van olyan??

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
mikor megtudtam h ki a foszereplo, mar le is toroltem.. 😊

Tetsuo
az eredeti film sokkal jobb ugy emlexem 😉

Nem elsõsorban vizuálisan sokkol, hanem agyban.

http://videodrome.freeblog.hu/

Qwerty4
Kisiklottak (Derailed) - 2005:

A thriller az egyik kedvenc mûfajom, ez a film is nagyon bejött.

10/10

Qwerty4

PetruZ
Ong Bak 1+2: Van valami pletyka, hogy trilógia lesz, és a leendõ 3. rész (ami a 2. rész folytatása lesz) köti össze majd a két korszakot / karaktert. Elég baromságnak hangzik, de hátha. 😊
Tyler1
de aki szereti az ilyen filmeket(pl. én) annak nagyon befog jönni 😊
sztem a történettel nincs baj, és látvánnyal meg fõleg nem lehet! nekem inkább a zene nem jött be, azok vhogy nem lettek eltalálva, és hát h mi köze az elsõhöz azt én se tudom 😊 de nekem tetszett 😛

Ong Bak 2

Hát pffff. Csak annak ajánlom aki kifejezetten a jó verekedéseket szereti, mert azon kívül semmi ismétlem semmi értékelhetõ nincs a filmben. Az eddigi Toni Ya filmek se voltak egy agyon gondolva, de ez történetileg egy hulladék. Ja és SEMMI köze az Ong Bak-hoz. Lövésem sincs miért ezt a címet adták neki.

6/10
Jóindulatt csak a srác tudása miatt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SötétBarom
Én egyedül a voyager néztem, egészen addig, amíg a viasat lecserélte a szinkronhangokat.. Ott mondtam, hogy köszipá..

A többi nem jött be, viszont a filmre kíváncsi leszek..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

precision
persze, mindent fog érteni 😊

Bazinga!