Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, a vége ( is ) sokkal jobb mint ami a moziban ment.
Nem is értem miért is hagyták ki a filmbõl.
Sokkal jobban megvilágítja mit miért tettek,vagy miért nem tettek.<#papakacsint>#papakacsint>
The Hangover
Igen jókat röhögtem rajta ,de ebben a kategóriában a Ronda ügyet nálam még mindíg nem ûbereli.
8/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amúgy a mozis verziót már nagyon régen láttam, ezért nem is nagyon emlékszem rá, de abban biztos vagyok, hogy a vége ennek az SE-nek szinte teljesen új alapokra helyezte az idegenek itt tartózkodását
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elég vegyesek róla a kritikák mindenfelé, vki szidja, vki dicséri, nekem pl. tetszett.
Régen láttam ilyen jó Shyamalan stílusú filmet, még azt is simán elhittem volna ha az õ nevét írják ki a stáblista végén.
Nekem a vége is kifejezetten bejött, bár a film egy részétõl sztem sejteni lehet, hogy mire megy ki a játék, csak arra vártam hogy mikor mondják már ki.
Huh, spoiler nélkül de nehéz beszélni errõl a filmrõl... 😊
10/7, mindenképp érdemes megnézni <#eljen>#eljen>
Csak azért kérdem mert nekem is ez a hosszú verziós DVD van meg. De mivel ez egy olyan verzió ami nem ment moziba , ezért szerintem szinkron se készült hozzá.Ezért a plusz részeknél nekem a film átvált angol nyelvre magyar felirattal.Nagyon profin meg van csinálva, nem zavaró.Csak ezért kérdem hogy neked a plusz jeleneteknél mi volt a helyzet?
Egyébként a film nálam 10/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Hát ez télleg sírva röhögõs!!!! A szakállas srác beszólásaitól feküdtem a földön XD végre egy jó vígjáték normális történettel de beteg poénokkal 😄
10/9
erõsen ajánlott mindenkinek 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És igen Cameron for president, legalábbis halivúdban. A T2 meg a legjobb filmje 10/10
melyik verziót nézted? nekem - tudtomon kívül - sikerült leszednem a leghosszabb, 171 perces változatot. beszarás, behugyozás, hogy ezt megcsinálták '89-ben 😮 a hullámok a végén, nameg a hajók, a nagy repülõgép hordozók az élien hajón, ááááá
a rendezés természetesen fantasztikus. a színészvezetés olyan jó, hogy... hát, jobb már nem lehet
Cameron for president!
én is "csak" 9-et adok rá, mert a T2 a 10/10 és Cameront a saját univerzumában kell pontozni 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tényleg jó filmvígjáték, végig mosolygós és néha meg fetrengve röhögõs (fõleg a szakállas fószer). 8/10
Mélység titka
Zseniális film Camerontól, jó pár év után is a trükkök simán megállják a helyüket, sztori jó + alapötlet zseniális, végig feszültség, zene király, szereplõk szintén. 9/10 az egyik legjobb tudományos fantasztikus film.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Van az az érzésem hogy Clint Eastwoodnak csak jó westernfilmjei vannak!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Engedj be! - Let The Right One In
A következõ véleményemet úgy írom, hogy láttam az összes x-men filmet, de ugyanakkor a képregényeket nem ismerem, a rajzfilmeket is csak fél szemmel láttam ergo nem ismerem az eredeti (nem filmes) story-t😄
Szóval valahol többre számítottam és abszolút hiányos volt számomra ez a movie... gondoltam a végéig...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon izgalmas volt számomra a film, érdekes, néhol "lélegzetelállító", de azért azt be kell vallani, hogy láttam már jobb prequelt is😊
7/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
3 félmeztelen férfi egy Vegasi lakosztályban ébred.. és nem, nem gruppen buz.iszexet nyomattak az éjjel, hanem sok piát és kábszert barátjuk legénybúcsúja alkalmából. A buli emlékezetesen sikerült, de nem emlékeznek semmire:hogy került a szobájukba csecsemõ, tigris, és hogy hova tûnt maga az ünnepelt. Megindul a legjobb krimiket idézõ nyomozás, és a végtelen poénáradat.
Kommersz vígjáték, trendi vígjáték, néhol erõltetett, de leginkább kacagtató, jó poénokkal. A film remek szórakozás, ráadásul nem korhatáros, és bár néhány ripacskodó színész akad, a fõszereplõ trió tagjai zseniálisak. Sokat nem fog hozzáadni a filmes történelemhez, de ez nem is várható egy ennyire nagyon nagyon mainstream, mégis eredeti, és eredeti alapötlettel rendelkezõ vígjátéktól. Az elsõ kellemes csalódás a nyáron, igaz, valami ilyesmit vártam.
8/10, mert enyhe mûvészlelkem (xD) valami pluszt jelentéstartalmat is várt volna valamiért
UI:a stáblista zseniális a...nade spoiler lenne😄
http://videodrome.freeblog.hu/
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
10/9
Rég láttam ilyen jó horrort, jó kis zombis cucc, az elején pedig azt hittem h szar lesz, de 15 perc után nem kicsit felpörgött😊 tetszett nagyon<#eljen>#eljen>
btw. After Dark Horrorfest-es film...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
haverokkal moziban nézve tökéletes esti program, jókat lehetett rajta derülni...ajánlom mindenkinek😊
8/10
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát.. Ilyen embernek is kell lennie végülis<#vigyor4>#vigyor4>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A Baljós árnyak finoman szólva is vegyes fogadtatása nem szegte kedvét George Lucasnak és a premier után szinte rögtön nekiállt elkészíteni az újkori trilógia második részét. A rendezõi és írói feladatokat ismét magára vállaló Lucas hallgatva a rajongói panaszokra mérsékelte Jar-Jar Binks szerepét, felnõttesebb, komolyabb hangvételû filmet készített. A SW univerzum szülõatyját ennek ellenére ismét rengeteg kritika érte, elsõsorban a lassú történetvezetés és a droidok következetes elhülyülése láttán csóválták fejüket a nézõk, de a szerelmi szál és az összecsapott fénykardpárbaj is sokak szemét szúrta.
A Klónok támadása mindezek ellenére szerintem a legjobb a három újkori darab közül...
8/10
(lehet szidni...😄)
hát ez vmi eszméletlen volt😄 elejétõl a végéig.fõleg a legvége<#idiota>#idiota>
10/10
.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
A T2-ben vagy itt is hol van kamerrángatózás, gyors vágás?! Sehol! Mégis odabasz!
amúgy ezért is olyan jó a Dark Knight! az "így készült"-jében Nolan több akciójelenetnél is elmondja, hogy "ezt is több kamerából vettük fel, de én azt használtam, amelyik a legtöbbet mutatja". pl a kamion átfordulását (hogy maradjunk a 8 kerekûeknél 😊 is felvették vagy 5-6 kamerával, mégis csak egy szögbõl mutatja az egészet, vágás nélkül
jól látható, az ember felfogja, átlátja, megérti, átérzi 😊
készülnek a megalománabbnál megalománabb filmek, minden jelenetükben CGI-vel, aztán szart sem érnek. sok nagy rendezõ azt vallja, hogy csak ott kell CGI-t használni, ahol a jelenet máskülönben megoldhatatlan lenne, lsd. Peter Jackson, vagy a már említett Nolan
aztán van egy David Fincher nevû alak, aki már azt is "previzeli", amikor valaki lesétál egy lépcsõn. õ azt vallja, hogy minden megoldható számítógépes technikával, csak idõ és pénz kérdése
most pedig végre, valahára visszatér kedvenc kanadai rendezõnk, James Cameron, aki aztán tényleg mindenhez CGI-t fog használni az Avatarban (persze mindennek megvan a makett verziója is, ahogy kell), és megmutatja a világnak (meg a sok, az én szememben B-kat rendezõnek, akiknek sok pénzt toltak a segge alá, pl emmercih és bay), hogyan is kell ezt csinálni
õ egyébként sosem mondta, hogy forradalmasítja a filmezést. persze a kellõ vehemenciával beszél a filmrõl, mégiscsak majd' 15 éve álmodta meg az egészet. szóval nagyon nincs elszállva, de azért tudja, hogy amit csinál, az nem semmi. az E3-on mondta a film végi nagy csatáról: "the mother of all bottles", na én hiszek neki 😊
HW-n van egy jó Avatar topik, ahova néha-néha ír ward, vagyis Kiss Balázs, aki a Weta-nal dolgozik a filmen. egyéb munkásságai. gondolom látszik, hogy tud valamit, szerintem lehet adni a szavára
na tõle idézek egyet:
"van egy shot ami ha bekerul a teaserbe, akkor a fel szakma le fog ulni. "
a Weta-n és a Lightstormon kívül (Cameron saját cége) besegít a munkákba a Hydraulx, a Digital Domain és az ILM(!!) is
na megyek, folytatom a Terminator maratont 😊
Ezek az eredeti színészek? Tovább nincs?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Naja.
Az már máskérdés, hogy repülés után egy centit nem haladt volna, de akciófilmben ez belefér 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
kb. ennyire kell számítani oszt jóccakát 😄DDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AZ életed múlik rajta esetleg???? <#falbav>#falbav>