Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
pm ment

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

sz4bolcs
ejjha..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kaposi1
Köszi a választ!
Igen, a vége ( is ) sokkal jobb mint ami a moziban ment.
Nem is értem miért is hagyták ki a filmbõl.
Sokkal jobban megvilágítja mit miért tettek,vagy miért nem tettek.<#papakacsint>

The Hangover

Igen jókat röhögtem rajta ,de ebben a kategóriában a Ronda ügyet nálam még mindíg nem ûbereli.
8/10

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

SötétBarom
Nevezze meg a releaset! 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ProGabe
angolul néztem

amúgy a mozis verziót már nagyon régen láttam, ezért nem is nagyon emlékszem rá, de abban biztos vagyok, hogy a vége ennek az SE-nek szinte teljesen új alapokra helyezte az idegenek itt tartózkodását

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

The Knowing - A Képlet

Elég vegyesek róla a kritikák mindenfelé, vki szidja, vki dicséri, nekem pl. tetszett.

Régen láttam ilyen jó Shyamalan stílusú filmet, még azt is simán elhittem volna ha az õ nevét írják ki a stáblista végén.

Nekem a vége is kifejezetten bejött, bár a film egy részétõl sztem sejteni lehet, hogy mire megy ki a játék, csak arra vártam hogy mikor mondják már ki.

Huh, spoiler nélkül de nehéz beszélni errõl a filmrõl... 😊

10/7, mindenképp érdemes megnézni <#eljen>
kaposi1
Szinkronnal nézted vagy eredeti hanggal?
Csak azért kérdem mert nekem is ez a hosszú verziós DVD van meg. De mivel ez egy olyan verzió ami nem ment moziba , ezért szerintem szinkron se készült hozzá.Ezért a plusz részeknél nekem a film átvált angol nyelvre magyar felirattal.Nagyon profin meg van csinálva, nem zavaró.Csak ezért kérdem hogy neked a plusz jeleneteknél mi volt a helyzet?
Egyébként a film nálam 10/10

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bocs, ez van :-) bár nem az a lényeg, hisz az elsõ jelenettõl lehet tudni, hogy mi van.
Tyler1
Másnaposok
Hát ez télleg sírva röhögõs!!!! A szakállas srác beszólásaitól feküdtem a földön XD végre egy jó vígjáték normális történettel de beteg poénokkal 😄
10/9
erõsen ajánlott mindenkinek 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Willenbrock
Az ijesztet elírtam-áá romlik a helyesírásom<#falbav>

Willenbrock
Dead Snow-most láttam.Mai nácizombis horror helyenként nagyon ilyesztõ snittek vannak benne,a hangeffektek kiválóak.A 2. felétõl van benne hentelés baltákkal,láncfûrésszel meg ilyesmikkel ami a régi zombifileknél is elhagyhatatlan volt.Helyenként jó poénok is vannak benne amitõl a filmet nem lehet komolyan venni mint horrort-félig meddig egy fekete humorú vígjáték is egyben.Összességében jó a film:ilyesztõ snittek és hanghatások,hentelõs hagyomány és morbid humor jellemzi a filmet szórakoztató stílusban.

Tikal
hát igen, azért ne feledjük sokan vannak itt akik nem az a korosztály, és meg lehet õket még lepni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A spoiler nem hiányzott, de azért köszi a tippet. Már töltöm is.

nem azt néztem hanem az eredetit, de jó hogy szóltál 171 perces változat? király csekkolom majd azt is valahonnan, legfeljebb megveszem :-) zseniális film, minden téren. Az a kifejezett nagy akció-jelent nincs is benne (végül is nincs is :-D) de végig izgalmas, feszültséggel teli, Cameron egy zseni! Amikor a cégén Ed Harris "beszélget" az alienekkel és megy alatta a nõi kórus zene, rendesen beleborzong az ember. És tényleg 89-es film és simán megállja a helyét a mostani filmekkel technikailag, ahogy a T2 és az Aliens is.

És igen Cameron for president, legalábbis halivúdban. A T2 meg a legjobb filmje 10/10
ProGabe
most fejeztem be a Mélység titkát 😊

melyik verziót nézted? nekem - tudtomon kívül - sikerült leszednem a leghosszabb, 171 perces változatot. beszarás, behugyozás, hogy ezt megcsinálták '89-ben 😮 a hullámok a végén, nameg a hajók, a nagy repülõgép hordozók az élien hajón, ááááá
a rendezés természetesen fantasztikus. a színészvezetés olyan jó, hogy... hát, jobb már nem lehet

Cameron for president!

én is "csak" 9-et adok rá, mert a T2 a 10/10 és Cameront a saját univerzumában kell pontozni 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Másnaposak

Tényleg jó filmvígjáték, végig mosolygós és néha meg fetrengve röhögõs (fõleg a szakállas fószer). 8/10

Mélység titka

Zseniális film Camerontól, jó pár év után is a trükkök simán megállják a helyüket, sztori jó + alapötlet zseniális, végig feszültség, zene király, szereplõk szintén. 9/10 az egyik legjobb tudományos fantasztikus film.
[HUN]Crassus
honnan lehet ezt leszedni?😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ez valóban így van, bár még nem volt szerencsém a könyvhöz, viszont az õszi megjelenéskor azonnal lecsapok rá.
Kmarha
azért ne feledjük, hogy a fantasztikus könyv nélkül, e film sem létezne 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

highlander15
A törvényenkívüli Josey Wales

Van az az érzésem hogy Clint Eastwoodnak csak jó westernfilmjei vannak!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

"...az Engedj be! azon kiváló európai alkotások egyike, amelyeket még évek múlva is jó érzéssel emlegetünk majd. A szokatlan környezetbe ültetett romantikus film, amelynek pikantériáját a vámpír fõszereplõ és a svéd nyelv adja egyike a valaha elkészült legjobb filmalkotásoknak..."

Engedj be! - Let The Right One In
desigo
The Hangover

7/10

jobbra számítottam.A fogatlan csávó néhol idegesítõ volt...
X-men: a kezdet

A következõ véleményemet úgy írom, hogy láttam az összes x-men filmet, de ugyanakkor a képregényeket nem ismerem, a rajzfilmeket is csak fél szemmel láttam ergo nem ismerem az eredeti (nem filmes) story-t😄
Szóval valahol többre számítottam és abszolút hiányos volt számomra ez a movie... gondoltam a végéig...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ám amikor Logan megkapta a fejlövését, amitõl elfelejtett mindent... nos akkor picit megnyugodtam, hogy huhhh ok szóval akkor ezért nem tudja késõbb, hogy kardfog (Victor Creed) a bátyja, meg hogy mi is történt vele...stb, viszont ez a helósztok én vagyok Xavier, tudok gondolatban olvasni, gyertek velem és jó lesz dolog nagyon összecsapottnak tûnt nekem, és igazából az az érzésem volt, mintha az a jelenet csak az utolsó pillanatban született volna, hogy elvarjanak egy szálat😄

Nagyon izgalmas volt számomra a film, érdekes, néhol "lélegzetelállító", de azért azt be kell vallani, hogy láttam már jobb prequelt is😊
7/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

The Hangover

3 félmeztelen férfi egy Vegasi lakosztályban ébred.. és nem, nem gruppen buz.iszexet nyomattak az éjjel, hanem sok piát és kábszert barátjuk legénybúcsúja alkalmából. A buli emlékezetesen sikerült, de nem emlékeznek semmire:hogy került a szobájukba csecsemõ, tigris, és hogy hova tûnt maga az ünnepelt. Megindul a legjobb krimiket idézõ nyomozás, és a végtelen poénáradat.

Kommersz vígjáték, trendi vígjáték, néhol erõltetett, de leginkább kacagtató, jó poénokkal. A film remek szórakozás, ráadásul nem korhatáros, és bár néhány ripacskodó színész akad, a fõszereplõ trió tagjai zseniálisak. Sokat nem fog hozzáadni a filmes történelemhez, de ez nem is várható egy ennyire nagyon nagyon mainstream, mégis eredeti, és eredeti alapötlettel rendelkezõ vígjátéktól. Az elsõ kellemes csalódás a nyáron, igaz, valami ilyesmit vártam.

8/10, mert enyhe mûvészlelkem (xD) valami pluszt jelentéstartalmat is várt volna valamiért

UI:a stáblista zseniális a...nade spoiler lenne😄

http://videodrome.freeblog.hu/

Bulykin
eddig ez az egy amit láttam az ideibõlXD de tervezem a többit is^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

stargatelost
az idei év after dark filmekbõl nekem még az Autopsy, a Dying Breed és a Butterfly Effect 3 tetszett. Meg persze a Perkins 14 is nagyon állat volt 😄 a többi sztem felejtõs

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
Perkins 14
10/9
Rég láttam ilyen jó horrort, jó kis zombis cucc, az elején pedig azt hittem h szar lesz, de 15 perc után nem kicsit felpörgött😊 tetszett nagyon<#eljen>
btw. After Dark Horrorfest-es film...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

szucsy89
The Hangover

haverokkal moziban nézve tökéletes esti program, jókat lehetett rajta derülni...ajánlom mindenkinek😊

8/10
Én ismerek olyanokat bõven, akiknek az elsõ a kedvence😊

Istencsászár
Mind a három tetszett, az elsõ a legjobban azt láttam a legtöbbször😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

edios
Te vagy az elsõ, aki az új trilógia közül nem a 3-as tekinti a legjobban sikerült darabnak.

Hát.. Ilyen embernek is kell lennie végülis<#vigyor4>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

SW:A klónok támadása

A Baljós árnyak finoman szólva is vegyes fogadtatása nem szegte kedvét George Lucasnak és a premier után szinte rögtön nekiállt elkészíteni az újkori trilógia második részét. A rendezõi és írói feladatokat ismét magára vállaló Lucas hallgatva a rajongói panaszokra mérsékelte Jar-Jar Binks szerepét, felnõttesebb, komolyabb hangvételû filmet készített. A SW univerzum szülõatyját ennek ellenére ismét rengeteg kritika érte, elsõsorban a lassú történetvezetés és a droidok következetes elhülyülése láttán csóválták fejüket a nézõk, de a szerelmi szál és az összecsapott fénykardpárbaj is sokak szemét szúrta.

A Klónok támadása mindezek ellenére szerintem a legjobb a három újkori darab közül...

8/10

(lehet szidni...😄)

[HUN]Crassus
OMFG!!!!!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Paulie
The Hangover<#pias>
hát ez vmi eszméletlen volt😄 elejétõl a végéig.fõleg a legvége<#idiota>
10/10

.

Kojiro
hogy érted azt, hogy világvége?
jövõre? nemááá 😞

Kojiro ergo sum.

én orlandoban láttam ezt 3D-ben. ráadásként volt utána egy pár perces élõszereplõs ugrálgatás a színpadon 😊

Sati84
Pont azért szerettem a Mátrix mindhárom részét, mert az akciók látszottak benne rendesen, még lassítva is, pörgetve is, a lehetõ leglátványosabban...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

na valami ilyesminek kellett volna lenni a T4-nek kinézetileg, ez terminátor hangulat! Cameron 7 perce többet ér mint az egész McG faszság!
A T2-ben vagy itt is hol van kamerrángatózás, gyors vágás?! Sehol! Mégis odabasz!
Valamint - korábban említettem is - a gázolaj felrobban a szikrától(!). 😊

ProGabe
íííígy van! errõl van szó, kérem szépen. ha már papíron jó egy akciójelenet, legyen az a vásznon is. pl. a 4-ben, amikor a motor belerepül a nagy repülõ dögbe, akkor is olyan közelrõl mutatják az egészet, hogy szart sem látni (ez benne van a trailerben is, a filmet még nem láttam)

amúgy ezért is olyan jó a Dark Knight! az "így készült"-jében Nolan több akciójelenetnél is elmondja, hogy "ezt is több kamerából vettük fel, de én azt használtam, amelyik a legtöbbet mutatja". pl a kamion átfordulását (hogy maradjunk a 8 kerekûeknél 😊 is felvették vagy 5-6 kamerával, mégis csak egy szögbõl mutatja az egészet, vágás nélkül

jól látható, az ember felfogja, átlátja, megérti, átérzi 😊

készülnek a megalománabbnál megalománabb filmek, minden jelenetükben CGI-vel, aztán szart sem érnek. sok nagy rendezõ azt vallja, hogy csak ott kell CGI-t használni, ahol a jelenet máskülönben megoldhatatlan lenne, lsd. Peter Jackson, vagy a már említett Nolan

aztán van egy David Fincher nevû alak, aki már azt is "previzeli", amikor valaki lesétál egy lépcsõn. õ azt vallja, hogy minden megoldható számítógépes technikával, csak idõ és pénz kérdése

most pedig végre, valahára visszatér kedvenc kanadai rendezõnk, James Cameron, aki aztán tényleg mindenhez CGI-t fog használni az Avatarban (persze mindennek megvan a makett verziója is, ahogy kell), és megmutatja a világnak (meg a sok, az én szememben B-kat rendezõnek, akiknek sok pénzt toltak a segge alá, pl emmercih és bay), hogyan is kell ezt csinálni

õ egyébként sosem mondta, hogy forradalmasítja a filmezést. persze a kellõ vehemenciával beszél a filmrõl, mégiscsak majd' 15 éve álmodta meg az egészet. szóval nagyon nincs elszállva, de azért tudja, hogy amit csinál, az nem semmi. az E3-on mondta a film végi nagy csatáról: "the mother of all bottles", na én hiszek neki 😊

HW-n van egy jó Avatar topik, ahova néha-néha ír ward, vagyis Kiss Balázs, aki a Weta-nal dolgozik a filmen. egyéb munkásságai. gondolom látszik, hogy tud valamit, szerintem lehet adni a szavára

na tõle idézek egyet:
"van egy shot ami ha bekerul a teaserbe, akkor a fel szakma le fog ulni. "

a Weta-n és a Lightstormon kívül (Cameron saját cége) besegít a munkákba a Hydraulx, a Digital Domain és az ILM(!!) is

na megyek, folytatom a Terminator maratont 😊

Tyler1
elvileg 12 perces de nem találtam teljeset.

Tyler1
pedig ez is Cameron "film"

edios
Még nem is hallottam errõl, de egész érdekes.

Ezek az eredeti színészek? Tovább nincs?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tyler1
ezt a Terminátor verziót vágjátok??? azér megnéztem volna 3D-be 😄

Blasta
"AZ a kamion TÉNYLEG lerepült a hídról"

Naja.
Az már máskérdés, hogy repülés után egy centit nem haladt volna, de akciófilmben ez belefér 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Egy Roland Emerics filmnek nincs története, csak történnek benne a dolgok és a szereplõk reagálnak rájuk, plusz PATRIOTIZMUS.
kb. ennyire kell számítani oszt jóccakát 😄DDD

SötétBarom
De az a durva, hogy a mostaniak elõtt is jár 😄D Tisztán szembõl vett kaszkadõrös akció, veszett jó szögbõl, semmi ide-oda rángatás, meg fossá vágás, csak pure faszaság. És igen becsületes dolog, hogy AZ a kamion TÉNYLEG lerepült a hídról. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Blasta
Miért kell ettõl félni?
AZ életed múlik rajta esetleg???? <#falbav>

Tikal
ilyen már nem lesz többé... T2 annyival elõtte járt korának filmjei elõtt... talán avatar villant valamit....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''