Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
már megint egy filmbe bújtatott mese:S

Yo, Bitch!

jaja én is azon röhögtem legjobban, hogy a nevén hogy ki vannak "akadva" :-)
Amúgy a hír valahogy úgy szólt, hogy 7 név van a kalapban, de õ a legesélyesebb + ha az Armored, jó lesz biztos nõ az esélye.
ProGabe
hehe 😛

olvasgatva a kommenteket, eléggé tetszik az amcsiknak a neve, amibe bi bele sem gondolunk: nim/rod 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
a francba megelõztél<#ticking>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
de ha már Nimród, akk szeptemberben jön az Armored, ami megint ütni fog!

ProGabe
elég sok helyen írják. szeptemberben Armored bemutató, reméljük ütni fog a film, és akkor még nagyobb az esélye

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
hát az tuti h Neil Marshallnál jobb lenne, mer ha õ marad akk esélytelen h jó lesz. Nimródot birom, mert van érzéke a jó filmekhez, de tuti h köze nem lesz a Predators rendezéséhez.

egy kis hírecske, valószínûleg kacsa, de ki tudja. Robert Rodriguez Antal Nimródot szeretné a Predators rendezõi székébe :-) jó lenne
PetruZ
A logika ott hibádzik, hogy a grízes tészta alkotóelemeibõl nem csak és mindig grízes tésztát lehet csinálni. 😊
(Azaz Burton és Depp nem mindig ugyanolyan filmeket csinál. IMHO. És én szeretem a grízes tésztát is. 😊 )
Mert a tejbegríz annyira szellemes volt...

De az a szerencse, hogy egy fórumon történõ hozzászólásból ennyire mélyen meg lehet ítélni egy ember szellemi kvalitását...

Hogy már megint beléd botlottam. De én vagyok a hülye hogy leállok veled vitatkozni.

Komolyan mondom, néha azért nem írok hetekig ide, mert Te tuti, hogy belém kötsz...

Mást is b@szogatsz, vagy érezzem magam megtisztelve???
Blasta
Ez igen, ez aztán szép volt!
(nem mintha mást vártam volna egy ilyen szellemi kavalitású arctól)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Te meg nézzél olyan filmet amirõl elõre tudod, hogy szar...
<#falbav>
Blasta
Semmi gond.
Te megy egyél minden nap grizes tésztát életed végéig, ha jó, miért változtatnál, nem? Francnak annyi étel, amikor egy is elég...
<#wilting>

Miért baj az, hogy szeret a megszokott színészekkel dolgozni?

Ja hogy szar filmeket hoznak össze? Akkor nem kell megnézni.

Egyszerû...
barnie1990
Knowing

Ez mekkora egy film, csak az a fránya utolsó 10 perc elcseszi az egész film hangulatát.
Kapcsoljátok ki 10 perccel hamarabb, és képzeljétek el a végét, lehet jobb lesz.
8-at igy is ér nekem, mert a szórakoztatási faktor elég magas a filmnek.

Zene nélkül mit érek én?

SötétBarom
De kurva jó egyeseknek -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Blasta
Nálam párszor elõfordul, hogy annyira nem tudok mit kezdeni magammal, hogy megnézek egy olyan filmet, ami tudom, hogy szar lesz, de azért megnézem, hogy objektíven tudjam fikázni. 😄DDD

Persze ami iszonyatosan idegesít, azt kikapcsolom én is, ilyen volt pl. a D-WAR.

Blasta
Meg sem lepõdöm, hogy nem érted az iróniát...

Blasta
Egyre jobban rühellem Burtont.
Depp is elgonolkozhatna már a váltáson, kurvára unalmas már:

"Jé, egy új Burton film! Ki a fõszereplõ??? Csak nem Johnny Depp??? És a nõi szereplõ? ÚRISSTEN! Hiszen ez Helena Bonham Carter!!!!"

<#wilting><#falbav>

Még hogy Johnny Depp egy Tim Burton filmben???

Gondolj csak Willy Wonkára, mint a Csokigyár fejére...
Már a képekrõl is látszik, hogy Tim Burton mû lesz. Nagyon várom. Amolyan Csárli és a csokigyár fíling.
SötétBarom
The Unborn

5/10

Klisés mint a disznó, kb 6x mondtam be elõre, hogy mi fog történni 😄
Amúgy imdb-n a 100 things I learned from Unborn az hatalmas 😄DD

"35) The demon child from beyond is likely less creepy than the kid living across the street. "

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Az Alice-t az Isten is Burtonnak teremtette hogy megfilmesítse. Már az alap mese is nagyon beteg sztem...
Dynamic
Johnny Depp egy Tim Burton filmben? <#confused>
Felettébb különös...
ProGabe
Tim Burton: Alice csodaországban

😮

itt még van pár kép
sajnos ennhedövéj is játszik benne. mocskosul irritál engem az a csaj :|

Doddy a düdő
ha már egyszer ideadták, gondoltam belenézek, de már az elején láttam, hogy engem az a film nem fog érdekelni.

Dynamic
Mondjuk én is "ésszel" töltögetek/vásárlok, de ettõl még becsúszik egy-egy olyan, amit nem bírok végignézni. Az ilyet akkor sem nézem meg, ha pénzt adtam érte. Semmi értelme. Milyen pluszt kapsz tõle azon kívül, hogy csak gyötröd magad?
zaki
úgy hogy neki se állok olyannak ami tudom hogy nem érdekel

Mi az , hogy "még ma is simán megállja a helyét"?

Ez nem a King Kong '33-as verziója. 😊

tommygear
ááá ez nagyon jó lesz 😊)
brand of brothers-t épp most nézem harmadjára 😄
Én a benjamin buttont néztem meg kb 5 részletben

Shep
Én ha szar a film, de már elkezdtem és azért érdekel a vége akkor max több részletben nézem meg. Bár szerencsére csak 1-2 ilyen film volt eddig. pl. Trópusi Vihar.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tikal
vérzõ olajat kinyomtad mert unalom? ... 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandew
10 perc azért tényleg durva. Annyi idõ alatt még el sem kezdõdik a film. Pl. A Tégla-ban a 20. percnél írják csak ki a címet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Én is "fél óra" párti vagyok.
Jártam már úgy filmmel, hogy az elsõ fél órában azt gondoltam "Atyaisten mekkora sz*r!", utána meg hihetetlenül felvitte a lécet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Doddy a düdő
hogy lehet végignézni egy filmet, ami rohadtul nem szórakoztat? ezt nem tudom felfogni...

ForzaInter
hát én max félórát megnézek és ha nagyon szar kikapcsolom😄

1000 bc vagymibõl😄 bnéztem félórát tovább nem bírtam, meg vérzõ olajt kinyomtam 1 óra után mert halál unalom volt

Yo, Bitch!

zaki
hogy lehet 10 perc után kikapcsolni egy filmet ezt nem tudom felfogni...
de kikapcsolni is hogy lehet... én ha elkezdek vmit nézni, akkor azt be is fejezem, legfeljebb a végén anyázok egyet.

kaposi1
Perkins 14

Hanyatt nem estem tõle.Nem volt rossz de láttam már jobbat is.
Holnap megnézem a Martyrs-t,attól többet várok.
7/10

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Victor1103
Úristen ez nagyon várós!!!<#wow1>
Az elit alakult ugyan 2001-es ha jól tudom de olyan mestermû lett hogy még ma is simán megállja a helyét. De messze van még 2010😞

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Shep
Hát ideje lenne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Doddy a düdő
de jó, hogy szólsz. pont egy éve szereztem be a BoB-t, de még most se néztem meg. be kell már pótolni.

vegicsek
fél óra után kezd összeálni a történet, variálja az idõ-cselekmény szálakat elég rendesen

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

ProGabe
ugye mindenki ismeri a Band of Brotherst? mert márciusban jön a "folytatás"

topikja 😉

Doddy a düdő
nem tudom, 10 perc után kikapcsoltam

kiváló film, csak olyan hangulatban kell lenni hozzá - mert eléggé depis és lassú folyású.

Bulykin
elég érdekes, elvont egy film...hosszú is😊 a mondanivaló a lényeg, szóval nem akciódús, hiperszuper film, de sztem nagyon jó

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

szucsy89
a 21 gramm jó film? érdemes megnézni? haver adta ide most csak nem tudom h megéri e elkezdenem nézni😄
Shep
Valaki nem tudja melyik az a Marc Dacascos-os film ami az RTL-es ez lesz nyáron ajánlóban van? Annyit mutatnak ,hogy Dacascos nyitott tenyérrel öltönyben amolyan Dragon Ball-osan ellök egy fazont, ha jól emlékszem egy tetõn állnak.

sz4bolcs
1012 SPOILER <#idiota><#idiota><#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.