Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Kicsit buta, annál inkább klisés. De a CG várakozásaimon felüli minõségû volt, és a film vége miatt az összkép pozitív lett végül.
6,5/10
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Gyerekkorom kedvence, nagyon profi film😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Moziba nézem, aki teheti nézze meg!! életem egyik legjobb vígjátéka! végig szkadtam! 😄
8.8/10 ha pontoznom kéne 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Szórakoztató. Estére popcornnal sörrel bõven nézhetõ.
7/10.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2009. augusztus 18.
* Elrabolva (Taken)
\o/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem ezek tetszenek, a Sweeney már nem igazán fogott meg, de még így is az elborult képi világ, és a megvalósítás ill a jó történet/témaválasztás miatt nagyon tisztelem.
A keleti filmekhez pedig no komment, teljesen egyetértek, van jópár gyöngyszem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Woody Allen örök filmje. Akárhányszor újranézhetõ. Az alkotás még ma is aktuális, nagyon jól ábrázolja a férfi-nõi viszonyokat.Olyannyira, hogy helyenként akár magunkra is ismerhetünk. A humorára abszolút nem jellemzõ a tipikus amerikai harsánykodás, helyette Woody intellektuális megnyílvánulásaitól vigyorgjuk végig a filmet. És persze ehhez az élményhez nagyon sokat ad Kern András szinkronhangként. Mással nem is tudnám elképzelni.
10/10
én nagyon várom, Big Fish pl az egyik kedvencem, szvsz az a legjobb Burton film.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fentezi eksön cinema by SKorea! A készítõk valszeg. túl sok anime-t néztek és beleöltek párezer órát jRPG-kbe is, mer a film leginkább egy jRPG CGI betétjeire emlékeztet. Nagyon profi, pazar képi világgal, néha kicsit lassú, de színvonalas fentezi, ami nagyrészt a "közép"mennyben játszódik epikus ellenfelekkel és halhatatlan szellemekkel/démonokkal. Afféle láv sztoriba öntött Hero! A mondanivaló is érdekes, jócskán elgondolkodtató...
Ajánlom ferdeszemûfilmfanoknak!
(sajnos akár ma is játszódhatna, mert a jókat bizony így szivatják, még odaát is 😞)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy a hír valahogy úgy szólt, hogy 7 név van a kalapban, de õ a legesélyesebb + ha az Armored, jó lesz biztos nõ az esélye.
olvasgatva a kommenteket, eléggé tetszik az amcsiknak a neve, amibe bi bele sem gondolunk: nim/rod 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(Azaz Burton és Depp nem mindig ugyanolyan filmeket csinál. IMHO. És én szeretem a grízes tésztát is. 😊 )
De az a szerencse, hogy egy fórumon történõ hozzászólásból ennyire mélyen meg lehet ítélni egy ember szellemi kvalitását...
Hogy már megint beléd botlottam. De én vagyok a hülye hogy leállok veled vitatkozni.
Komolyan mondom, néha azért nem írok hetekig ide, mert Te tuti, hogy belém kötsz...
Mást is b@szogatsz, vagy érezzem magam megtisztelve???
(nem mintha mást vártam volna egy ilyen szellemi kavalitású arctól)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
<#falbav>#falbav>
Te megy egyél minden nap grizes tésztát életed végéig, ha jó, miért változtatnál, nem? Francnak annyi étel, amikor egy is elég...
<#wilting>#wilting>
Ja hogy szar filmeket hoznak össze? Akkor nem kell megnézni.
Egyszerû...
Ez mekkora egy film, csak az a fránya utolsó 10 perc elcseszi az egész film hangulatát.
Kapcsoljátok ki 10 perccel hamarabb, és képzeljétek el a végét, lehet jobb lesz.
8-at igy is ér nekem, mert a szórakoztatási faktor elég magas a filmnek.
Zene nélkül mit érek én?
Persze ami iszonyatosan idegesít, azt kikapcsolom én is, ilyen volt pl. a D-WAR.
Depp is elgonolkozhatna már a váltáson, kurvára unalmas már:
"Jé, egy új Burton film! Ki a fõszereplõ??? Csak nem Johnny Depp??? És a nõi szereplõ? ÚRISSTEN! Hiszen ez Helena Bonham Carter!!!!"
<#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
Gondolj csak Willy Wonkára, mint a Csokigyár fejére...
5/10
Klisés mint a disznó, kb 6x mondtam be elõre, hogy mi fog történni 😄
Amúgy imdb-n a 100 things I learned from Unborn az hatalmas 😄DD
"35) The demon child from beyond is likely less creepy than the kid living across the street. "
😮
itt még van pár kép
sajnos ennhedövéj is játszik benne. mocskosul irritál engem az a csaj :|