Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a hír valahogy úgy szólt, hogy 7 név van a kalapban, de õ a legesélyesebb + ha az Armored, jó lesz biztos nõ az esélye.
olvasgatva a kommenteket, eléggé tetszik az amcsiknak a neve, amibe bi bele sem gondolunk: nim/rod 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(Azaz Burton és Depp nem mindig ugyanolyan filmeket csinál. IMHO. És én szeretem a grízes tésztát is. 😊 )
De az a szerencse, hogy egy fórumon történõ hozzászólásból ennyire mélyen meg lehet ítélni egy ember szellemi kvalitását...
Hogy már megint beléd botlottam. De én vagyok a hülye hogy leállok veled vitatkozni.
Komolyan mondom, néha azért nem írok hetekig ide, mert Te tuti, hogy belém kötsz...
Mást is b@szogatsz, vagy érezzem magam megtisztelve???
(nem mintha mást vártam volna egy ilyen szellemi kavalitású arctól)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
<#falbav>#falbav>
Te megy egyél minden nap grizes tésztát életed végéig, ha jó, miért változtatnál, nem? Francnak annyi étel, amikor egy is elég...
<#wilting>#wilting>
Ja hogy szar filmeket hoznak össze? Akkor nem kell megnézni.
Egyszerû...
Ez mekkora egy film, csak az a fránya utolsó 10 perc elcseszi az egész film hangulatát.
Kapcsoljátok ki 10 perccel hamarabb, és képzeljétek el a végét, lehet jobb lesz.
8-at igy is ér nekem, mert a szórakoztatási faktor elég magas a filmnek.
Zene nélkül mit érek én?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Persze ami iszonyatosan idegesít, azt kikapcsolom én is, ilyen volt pl. a D-WAR.
Depp is elgonolkozhatna már a váltáson, kurvára unalmas már:
"Jé, egy új Burton film! Ki a fõszereplõ??? Csak nem Johnny Depp??? És a nõi szereplõ? ÚRISSTEN! Hiszen ez Helena Bonham Carter!!!!"
<#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
Gondolj csak Willy Wonkára, mint a Csokigyár fejére...
5/10
Klisés mint a disznó, kb 6x mondtam be elõre, hogy mi fog történni 😄
Amúgy imdb-n a 100 things I learned from Unborn az hatalmas 😄DD
"35) The demon child from beyond is likely less creepy than the kid living across the street. "
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
😮
itt még van pár kép
sajnos ennhedövéj is játszik benne. mocskosul irritál engem az a csaj :|
Mi az , hogy "még ma is simán megállja a helyét"?
Ez nem a King Kong '33-as verziója. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Jártam már úgy filmmel, hogy az elsõ fél órában azt gondoltam "Atyaisten mekkora sz*r!", utána meg hihetetlenül felvitte a lécet.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
1000 bc vagymibõl😄 bnéztem félórát tovább nem bírtam, meg vérzõ olajt kinyomtam 1 óra után mert halál unalom volt
Yo, Bitch!
de kikapcsolni is hogy lehet... én ha elkezdek vmit nézni, akkor azt be is fejezem, legfeljebb a végén anyázok egyet.
Hanyatt nem estem tõle.Nem volt rossz de láttam már jobbat is.
Holnap megnézem a Martyrs-t,attól többet várok.
7/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az elit alakult ugyan 2001-es ha jól tudom de olyan mestermû lett hogy még ma is simán megállja a helyét. De messze van még 2010😞
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.