Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
Perkins 14
10/9
Rég láttam ilyen jó horrort, jó kis zombis cucc, az elején pedig azt hittem h szar lesz, de 15 perc után nem kicsit felpörgött😊 tetszett nagyon<#eljen>
btw. After Dark Horrorfest-es film...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

szucsy89
The Hangover

haverokkal moziban nézve tökéletes esti program, jókat lehetett rajta derülni...ajánlom mindenkinek😊

8/10
Én ismerek olyanokat bõven, akiknek az elsõ a kedvence😊

http://videodrome.freeblog.hu/

Istencsászár
Mind a három tetszett, az elsõ a legjobban azt láttam a legtöbbször😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

edios
Te vagy az elsõ, aki az új trilógia közül nem a 3-as tekinti a legjobban sikerült darabnak.

Hát.. Ilyen embernek is kell lennie végülis<#vigyor4>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

SW:A klónok támadása

A Baljós árnyak finoman szólva is vegyes fogadtatása nem szegte kedvét George Lucasnak és a premier után szinte rögtön nekiállt elkészíteni az újkori trilógia második részét. A rendezõi és írói feladatokat ismét magára vállaló Lucas hallgatva a rajongói panaszokra mérsékelte Jar-Jar Binks szerepét, felnõttesebb, komolyabb hangvételû filmet készített. A SW univerzum szülõatyját ennek ellenére ismét rengeteg kritika érte, elsõsorban a lassú történetvezetés és a droidok következetes elhülyülése láttán csóválták fejüket a nézõk, de a szerelmi szál és az összecsapott fénykardpárbaj is sokak szemét szúrta.

A Klónok támadása mindezek ellenére szerintem a legjobb a három újkori darab közül...

8/10

(lehet szidni...😄)

http://videodrome.freeblog.hu/

[HUN]Crassus
OMFG!!!!!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Paulie
The Hangover<#pias>
hát ez vmi eszméletlen volt😄 elejétõl a végéig.fõleg a legvége<#idiota>
10/10

.

Kojiro
hogy érted azt, hogy világvége?
jövõre? nemááá 😞

Kojiro ergo sum.

én orlandoban láttam ezt 3D-ben. ráadásként volt utána egy pár perces élõszereplõs ugrálgatás a színpadon 😊

Sati84
Pont azért szerettem a Mátrix mindhárom részét, mert az akciók látszottak benne rendesen, még lassítva is, pörgetve is, a lehetõ leglátványosabban...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

na valami ilyesminek kellett volna lenni a T4-nek kinézetileg, ez terminátor hangulat! Cameron 7 perce többet ér mint az egész McG faszság!
A T2-ben vagy itt is hol van kamerrángatózás, gyors vágás?! Sehol! Mégis odabasz!
Valamint - korábban említettem is - a gázolaj felrobban a szikrától(!). 😊

ProGabe
íííígy van! errõl van szó, kérem szépen. ha már papíron jó egy akciójelenet, legyen az a vásznon is. pl. a 4-ben, amikor a motor belerepül a nagy repülõ dögbe, akkor is olyan közelrõl mutatják az egészet, hogy szart sem látni (ez benne van a trailerben is, a filmet még nem láttam)

amúgy ezért is olyan jó a Dark Knight! az "így készült"-jében Nolan több akciójelenetnél is elmondja, hogy "ezt is több kamerából vettük fel, de én azt használtam, amelyik a legtöbbet mutatja". pl a kamion átfordulását (hogy maradjunk a 8 kerekûeknél 😊 is felvették vagy 5-6 kamerával, mégis csak egy szögbõl mutatja az egészet, vágás nélkül

jól látható, az ember felfogja, átlátja, megérti, átérzi 😊

készülnek a megalománabbnál megalománabb filmek, minden jelenetükben CGI-vel, aztán szart sem érnek. sok nagy rendezõ azt vallja, hogy csak ott kell CGI-t használni, ahol a jelenet máskülönben megoldhatatlan lenne, lsd. Peter Jackson, vagy a már említett Nolan

aztán van egy David Fincher nevû alak, aki már azt is "previzeli", amikor valaki lesétál egy lépcsõn. õ azt vallja, hogy minden megoldható számítógépes technikával, csak idõ és pénz kérdése

most pedig végre, valahára visszatér kedvenc kanadai rendezõnk, James Cameron, aki aztán tényleg mindenhez CGI-t fog használni az Avatarban (persze mindennek megvan a makett verziója is, ahogy kell), és megmutatja a világnak (meg a sok, az én szememben B-kat rendezõnek, akiknek sok pénzt toltak a segge alá, pl emmercih és bay), hogyan is kell ezt csinálni

õ egyébként sosem mondta, hogy forradalmasítja a filmezést. persze a kellõ vehemenciával beszél a filmrõl, mégiscsak majd' 15 éve álmodta meg az egészet. szóval nagyon nincs elszállva, de azért tudja, hogy amit csinál, az nem semmi. az E3-on mondta a film végi nagy csatáról: "the mother of all bottles", na én hiszek neki 😊

HW-n van egy jó Avatar topik, ahova néha-néha ír ward, vagyis Kiss Balázs, aki a Weta-nal dolgozik a filmen. egyéb munkásságai. gondolom látszik, hogy tud valamit, szerintem lehet adni a szavára

na tõle idézek egyet:
"van egy shot ami ha bekerul a teaserbe, akkor a fel szakma le fog ulni. "

a Weta-n és a Lightstormon kívül (Cameron saját cége) besegít a munkákba a Hydraulx, a Digital Domain és az ILM(!!) is

na megyek, folytatom a Terminator maratont 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
elvileg 12 perces de nem találtam teljeset.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
pedig ez is Cameron "film"

edios
Még nem is hallottam errõl, de egész érdekes.

Ezek az eredeti színészek? Tovább nincs?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tyler1
ezt a Terminátor verziót vágjátok??? azér megnéztem volna 3D-be 😄

Blasta
"AZ a kamion TÉNYLEG lerepült a hídról"

Naja.
Az már máskérdés, hogy repülés után egy centit nem haladt volna, de akciófilmben ez belefér 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Egy Roland Emerics filmnek nincs története, csak történnek benne a dolgok és a szereplõk reagálnak rájuk, plusz PATRIOTIZMUS.
kb. ennyire kell számítani oszt jóccakát 😄DDD

SötétBarom
De az a durva, hogy a mostaniak elõtt is jár 😄D Tisztán szembõl vett kaszkadõrös akció, veszett jó szögbõl, semmi ide-oda rángatás, meg fossá vágás, csak pure faszaság. És igen becsületes dolog, hogy AZ a kamion TÉNYLEG lerepült a hídról. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Blasta
Miért kell ettõl félni?
AZ életed múlik rajta esetleg???? <#falbav>

Tikal
ilyen már nem lesz többé... T2 annyival elõtte járt korának filmjei elõtt... talán avatar villant valamit....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
Én olyat akarok 😄DDD

DE sajnos lesz történet, ami annyira szar lesz, hogy elbassza az egész élményt 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tyler1
én meg attól félek h látványfilm lesz történet nélkül!

Shep
Szerintem ez csak álom marad sajnos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FlyHigh
mondjuk ha rászívok elõtte, az is dob valamit az egészen, csak akkor még sok pia is kell a nasi mellé.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Moziban láttam a 2012-nek az elõzetesét, engem az az összedõl a világ feeling sosem fogott meg, 1X nézhetõ vmi lesz, sok nasival.

Thrash \'Till Death

SötétBarom
Fú, megnéztem a 2012 trailert, nem szar. Ebben is csak annyi zavar majd, hogy a sok kiváló CGI-t majd valami fos sztori köti össze. Annyira örülnék, ha lenne már olyan film, ami legalább ennyire látványos, és nem basszák el családi drámával, gyerekkel, meg hasonló sablonos faszságokkal..

SötétBarom
Én már akkor elégedett leszek, ha egy akciófilmben végre ilyen minõségû jeleneteket láthatok, ahol nincs fossá vágva minden, nincs egy deka CGI sem, mégis odabasz az egész keményen. 😊

Shep
Hát a világvége nem így fog eljönni. Jó pár helyen elég gyengék a trükkök. Moziban biztos durva lesz a hang, halláskárosodás biztosítva. Biztos lesz vagy 300 milkás bevétel, mert a nép az ilyet komálja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
az oké h Cameron mérföldköveket helyett le a filmes világban! de ilyen kijelentéseket tenni h õ most aztán átirja a történelmet, nemhogy hülyeség volt, hanem kurva nagy felelõsség is, mivel most teljesítenie is kell azt amit most már elvárnak tõle!
a Star Wars, a Teminátor vagy a Mátrix is elvárások nélkül robbantak be, de az h már mindenki világmegváltásra számít, egyet jelent a legnagyobb bukással vagy egy korszak tényleges eljövetelével!

Tikal
h, trailer alapján semmi extra, ugyanolyan béna szar nyálas menekülõs lesz mint a holnapután, kiscsávo megmenti a családját, mindenki happy a végén... de igy elbaszni vmit... teaser alapján mást vártam még pár honapja....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
már az elõzõ két filmje is ultraszar volt... nem biztos hogy ez megmenti....

Sati84
Nekem csak tetszik a kép, a filmrõl majd akkor lesz véleményem, ha kijön.

Várom nagyon, mert Camero és mert - azt mondják róla - hogy új alapokra fogja helyezni a filmes effekteket. Meglátjuk. Reméljük, történetileg és effektileg is lesz akkora forradalom, mint a Mátrix 10 éve...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Blasta
A hazairól még nem találtam semmi infót

kaposi1
Sziasztok!
A Taken DVD megjelenéséröl lehet már tudni valamit?<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Blasta
Neked is elég alacsony az ingerküszöböd mi?

Blasta
Na ronald emerics is elmegy már a picsába ezekkel a sokszázmilliós CGI gumifilmekkel, annyira unalmas már. <#wilting>
Az egész filmet láthatjuk a trélerben, legalábbis azokat a részeit amik érnek egy lyukas garast...

Blasta
Vazze, lebontottak egy szárnyat az elmegyógyintézetben, vagy mifasz van itt?

ÉN? Te Idióta!
tommygear
aludjálmár
zaki
Hát lesz itt durvulás 😄

stonesour
EZA FILM ODAVISSZASZÉTÁTBASZ !! !ÉLETEM FILMJE A TAILERT 4. JÉRE NÉZEM

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

pls ne spamojj tovább !joéjt!

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

IOWA AKI NEM TUD ALUDNI!!!!!!!!!!!!AHHHHHHHHH!!!!!!! JEEEEEEEEEE!!!!!!!! PEDIG MOST AKAROMMMMMMM!!!!!! OOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! jEEEEE!!!! MERT A VÉGÉN MÉG ELJÖN A VILÁGVÁGE! OHHHH AZ EMBER AKI NEM TUD ALUDNI INCREDIBLE!!!
desigo
Ne spamelj tovább!
MI AZ HOGY MENNYEK ALUDNI EZ HIETETLEN FILM INCREDIBLE NEM TUDOK ALUDNI MOSTANTOL ERRE FVAROK MINDEN EJSZAKA NEM TOKA LUDNI URISTNE!!!!MI LESSZ? ELJÕ A IVLAG VÉGE ÁÁÁÁ

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

stonesour
hát én is hallod, ez nagyon durva lesz.. látványorgia lesz. meg milyen durva mikor a vatikánban együtt imádkoznak...

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

csak a visszamaradottabbaknak a topik címe "Filmek, amiket most láttunk"