Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE sajnos lesz történet, ami annyira szar lesz, hogy elbassza az egész élményt 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a Star Wars, a Teminátor vagy a Mátrix is elvárások nélkül robbantak be, de az h már mindenki világmegváltásra számít, egyet jelent a legnagyobb bukással vagy egy korszak tényleges eljövetelével!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Várom nagyon, mert Camero és mert - azt mondják róla - hogy új alapokra fogja helyezni a filmes effekteket. Meglátjuk. Reméljük, történetileg és effektileg is lesz akkora forradalom, mint a Mátrix 10 éve...
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A Taken DVD megjelenéséröl lehet már tudni valamit?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az egész filmet láthatjuk a trélerben, legalábbis azokat a részeit amik érnek egy lyukas garast...
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem sok pozitívumot tudok írni, lehetett volna egy sima bosszú-filmet forgatni, de túl komolyan vették. Nagyon Zs-szaga van, hiába moziba készült.
2/10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSN ID.: Beegabor
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Step Brothers: azt kaptam amire számítottam, egy nem túl nagy story-t, de cserébe amit Ferrell, meg John C. Reilly lemûvelt, az brutális volt. 😊) Ha pontozni kéne, akkor olyan 6/10, de azért még jó filmnek mondanám.
Big Fish: ez viszont a nagyon jó kategória, mást nem is igazán írnék róla; egy elgondolkodtató mese, nem igazán voltak unalmas pillanatai sem, viszont amikor a "valóságban" voltak, vártam én is mindig, hogy a fater folytassa a storyt. 😊 8/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
röviden,ami már az elsõ 2 percben kiderül:a fõszereplõ rákos,sok esélye nincsen.ott van a menyasszonya,most mi legyen?elindul kanadába egy utazásra.és ott történnek a dolgok.találkozik emberekkel,satöbbi.
csak ajánlani tudom.kellemes hangulatú,már amennyire ebben a témában lehet kellemes hangulatút összehozni.
nekem leginkább a képek tetszettek,amiket utazás közben csinált a srác.valahogy az jutott eszembe a képekkel kapsolatban,mint az r.e.m. zenéjérõl.mindennapi dolgokat (is)fotózott,ami az õ állapotában ugye már nem olyan állandó.nekem pl az everybody hurts sokkal szomorúbb az énekes állapotának tükrében.szóval egy kellemesen szomorú film.
8/10