Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
szerintem a Matrix alapmû, a bannerbe sem véletlenül került be 😊
nekem a folytatásokkal se volt annyira nagy bajom, de az tény hogy az elsõ az etalon

Bazinga!

Heffi
Engem sose fogott meg a mátrix... unalmas

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Montanosz
....milyen filozófiát)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tegnap elkaptam a Viasat3-on a Mátrix elsõ részét, és ottragadtam 😄

Hihetetlen, hogy ez a film már 10 éves!!!!!!!!!!!!!!!
A mai napig képes vagyok ugyanolyan csodálattal és tátott szájjal nézni a filmet és hallgatni (és próbálni felfogni) a filozófiát, amit próbálnak közvetíteni.

Kár a 2. és 3. részérõl ez már nem mondható el.

A mostani hype hangulat miatt, ami körülveszi az Avatart bízom benne, hogy itt is hasonló mérföldkõhöz érkezett a filmipar...
Sir Quno Jedi
Titus (1999)

Sokadszorra látom, de még mindig a legdurvább Shakespeare feldolgozás amit eddigelé csináltak. Gyenge idegzetûeknek és gyomrúaknak nem ajánlott...

9/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Montanosz
Az õrület határán
Nagon jó II.világháborús film!
Néha annyira feszülté tett hogy majd kiugrottam a fotelból (roham elõtti idegölõ másodpercek a jelre várva).
Néha pedig olyan érzésem lett mintha egy másik dimenzióban játszódtak volna az események és nem is ez lenne a szörnyûséges valóság( a tenger, a benszülött ahogy a katonákkal szemben halad, a fa koronák hullámzása, a fióka vergõdése).
szóval a hangulat és a realitás és az álomszerûség nagszerû elegye miatt: 10/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyler1
Public Enemies
Az idei év egyik nagy filmjének kikiáltott Public Enemies, az én érdeklõdésmet is felkeltette még úgy nyár elején, fõleg miután olvastam h Depp vs. Bale párbaj lesz. Hát így utólag sajnos semmi olyan momentumot nem tudok mondani, ami kicsit is magasabb színvonalra emelné nálam a filmet, egy egyszerû életrajzi drámánál mondjuk a Hallmarkon. Király ez az új kameratechnika, télleg fasza h kis kézikamerával elrohangáltak meg stb., bár engem néha kurvára zavart h fókuszon kivül estek jelenetek. Az akciók sztem tök szimplák, tipikus gengszter film, h lõnek lõnek lõnek lõnek és na hopp vki meghal. Csaj ismerõs volt, a film végéig nem esett le h honnan, aztán rájöttem h a Taxi filmekbõl. Na az õ karaktere szimpatikus volt. De Bale és Depp sem nyújtott egy áttörõ alakítást. Gengszterfilmesek nézzék meg, aki meg abszolút nem kedveli ezt a mûfajt, az ne is próbálkozzon vele.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bulykin
Végsõ állomás 3D
a 3D miatt élveztem, de ha nem lett volna, akkor 20 perc után kisétáltam volna a moziból, mert anélkül fos

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

G.I.Joe.
Nem vártam sokat, tényleg nem de még annyit sem kaptam, 2/10 a két csaj miatt.
Star Trek.
Szórakoztató, sci-fi, jobb mint számítottam. 5/10
Angyalok és démonok.
Pörgõsebb mint az elsõ rész, a Da vinci Code, amit most néztem meg egyébként az 3/10, ez olyan 4/10.

Candy

10/8

direkt nem említi, csak sejtelmesen (találkoztunk -Spock...majd fogunk-Néró.. vagy valami ilyesmi stb.) ez egy ilyen gonosz dolog :-)
Lehet ott vártak rá a közelben és az érzékelõk érzékelték mikor jön, ahogy a Kelvin is érzékelte Néróékat
De ez legyen a legkisebb gond a filmmel:-D
PetruZ
Star Trek (2009)
Mi sem áll távolabb tõlem, mint "trekker"-nek lenni, sõt, én jócskán a "warsos" oldalon állok, ennek ellenére sosem volt ellenségem a ST, bár nem is szerettem - egyszerûen semleges volt a számomra. Talán ha fél órát láttam összesen az ilyen-olyan sorozatokból, a korábbi filmekbõl egyet sem, és ez a film is elég közömbösnek tûnt elsõre. Aztán jöttek a kritikák, meg a vélemények, hogy milyen jó, úgyhogy megtekintettem én is. És tényleg jó volt, simán vállalható, nálam 7 blasta.

Igazából csak egy dolgot nem értettem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nero honnan tudta, hogy mennyi idõ múlva és mikor fog megérkezni a jövõbeli Spock hajója? Az öreg mondta, hogy bár egyszerre estek át az idõkapun, Nero 25 évvel "hamarabb" lépett ki. Egyáltalán akkor, amikor a Vulcan-t kinyírja és a fiatal jelenkori Spock-hoz beszél, hogy nem említi meg a korkülönbséget, hiszen az öreg akkor már nála volt?

wesker24
Jah én is többet vártam de attól függetlenül jó volt !

Valószinû annyi hegyi mutánst kiirtottak már hogy már csak 1 maradt ! <#vigyor>

grebber
Halálos kitérõ 3

Valamilyen szinten hozta az elsõ 2 hangulatát ,de kár hogy csak 1 elfajzott emberke darálta a népet 😞 Többet vártam.

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Pedig az elsõ rész elég korrekt volt (még a második is, bár ott - mint a legtöbb folytatásnál - már esett kicsit a színvonal).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bírtál volna még 5 percet, beindult volna a hent 😄
Az elsõ része nekem nagyon bejött, jó volt a hangulat, meg ugy jó volt sztem az egész, a 2 az már B ez meg úgyszintén B-C😊

Tyler1
nekem ajánlották már sokszor, de nem vok egy nagy horror rajongó mondom ráér. aztán múltkor pont ment a tv-ben, na mondom akk megnézem, aztán 45 perc után lebasztam a tv-t a picsába, mert addig még csak egy csepp vér sem folyt ki senkibõl és semmibõl.

pedig az elsõ rész fincsi kis horror 😉

a második már nagyon B movie :/
WuFraZselic
jézusom, már a cím alapján is max 4 pontos 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Halálos kitérõ 3

10/5

szucsy89
hmm jó kis topik favolom
ProGabe
még jó régen Csocso nyitott ennek egy társtopikot, "Filmek, amiket már várunk" címmel. azt próbáljuk most kicsit felfuttatni, szóval ilyenek mehetnének oda

KATT

érdemes mindenkinek benézni, 3 perces Expendables trailer várja a látogatókat <#integet2><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
A tûzben edzett férfi

még csak most néztem meg de nagyon sajnálom, nagyon jó film! kicsit taken feelingem is volt😊

8/10
szucsy89
"gondolom az alapul szolgáló könyv sem különb"

tévedsz. sokkal jobb a könyv mint a da-vinci kód. és a könyvnek és a filmnek kis túlzással köze nincs egymáshoz
Tyler1
váá mit találtam, nem is tudtam h ilyen lesz 😄 gyerekkorom egyik kedvenc regénye volt Dickens Karácsonyi ének c. mûve, amibõl novemberben jön egy 3D-s feldolgozás Jim Carrey-vel és Gary Oldman-nel.

Riddick21
Én nagyon sokat nevettem, de megértem, ha valakinek nem jön be annyira. Engem viszont pont jókor talált meg.

Nem, nem láttam, de kéne, azt tudom, agyba-fõbe dicséri mindenki.
Be is szerzem...
Amúgy most kapcsolok, a Jersey Girl-t nem láttam tõle, Apja lánya, azt hiszem, ez a magyar címe. Túl sok rosszat hallottam róla.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Riddick21
Public Enemies
Néhány közepes, vagy éppen jó film után végre megtört a jég. Ez egy modern klasszikus, a legendateremtés mintapéldája. Michael Mannt mindig is szerettem, sõt: bár nem sok munkája van, de azok mind-mind a kedvenceim között vannak, fõleg a Heat és a Miami Vice. A Collateralt mondjuk nem szeretem annyira, de annak is vannak nagyon erõs jelenetei.
Ennek a filmnek viszont csak azok vannak. Pedig ez a szerelem nem így indult: az elsõ trailert alig bírtam végignézni, a második már úgy ahogy bejött, de hogy felcsigázott volna, azt nem mondanám. Amikor meghallottam, hogy Mann gengszterfilmet csinál, ráadásul Bale-lel és Deppel, hát alig akartam hinni a fülemnek, de a mozgóképes anyag elvette a kedvem. Nem tetszett a HD-kamera, nem tetszett az üteme, szinte semmi, tehát nem lehet azt mondani, hogy elfogultan ültem le elé.
Ennek ellenére kellemes csalódás ért minden tekintetben: egy valós alapokon nyugvó sztorit elmesélni HD kézikamerával futkosva, hát... egy kurva jó ötlet! Hihetetlen beleélést ad, és amit nem hittem volna: látványos is! Depp zseniális, Bale kellõen visszafogott, és persze még vagy egy rakás kitûnõ mellékszereplõ, akik tényleg sokat adnak a hangulathoz. A gengszter hangulathoz, mert itt bizony átjön. Ami annyi, de annyi filmbõl hiányzik, ahol vért izzadva próbálnak bûnözni, azt ez a kisujjából rázza ki, ráadásul sablonfigurákat: elszánt nyomozó, überlaza gengszter, csinosan szerelmes szépnõ. Mégis mûködik, mégis kemény, vérgõzös, férfias, eredeti... Mint a Miami Vice, csak persze más recepttel.
Ezzel a lépésével Mann végleg az egyik kedvenc rendezõm lett.
Tökéletes film. Tökéletes gengszterfilm, és mint ilyen, ebben a században egyedülálló!
10|10

kakaoskalacs
Lesbian Vampire Killers

Lesbian Vampire Killers cimü filmet néztem meg :_D
Hát mitnemmondjak a sztori elég silány volt de a szereplök humorosak , és a beszolásaik is jok voltak : D Mellesleg a film televan pöpec csajokkal , ezért már megérte megnezni , némelyik részén egész sokaig röhögtem 😄 Egyszer böven meg lehet nezni de többször nem ajanlanam 5/10 Bye

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Atisz
Sleepaway Camp.
Most hétvégén néztem. Ismét egy a Péntek 13-nál sokkal jobban sikerült példány a '80-as évekbeli kempinges horror dömpingbõl. Érdekes, hogy nem lett akkora kultusza (ez mondjuk nem egészen igaz, mert az USA-ban azért sokan ismerik, illetve 3 folytatást még megélt - a legutolsó épp tavaly készült el - mondjuk direkt dvd-re :/).
A nyomasztó hangulat itt is jelen van és bár elõfordul 1-2 humoros jelenet, többnyire elég komolyan veszi magát a film. A gyilkos kiléte sajnos már az elejétõl teljesen triviális, az indíték azonban nem. Ez a film valódi erõssége, a sokkoló és bizarr, senki által nem várt magyarázat.
Érdekesség még, hogy a 20 év körüli "tinik" helyett, itt valódi gyerekszínészeket alkalmaztak (legalábbis nagy-részben).

Kategóriájában szerintem kiemelkedõ, 8 pont.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Heffi
Én úgy néztem meg hogy az egy kimaradt, mégis jól szórakoztam rajta. Elöször igaz kicsit uncsinak indult, de aztán tényleg jó lett 😊)

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Atisz
Nos igen, nagyon le lett egyszerûsítve. A Da-Vinci kódnál izgalmasabb (a könyv legalábbis) de az nem volt ennyire megkurtítva. Itt gyakorlatilag teljesen más a gyilkos személye (bár itt is vmilyen fanatikus, de ez nincs kidomborítva), egy az egyben kihagyták a tolókocsis CERN professzort (aki a bûnbak szerepében tetszelgett a könyvben). Az apróbb eltérések száma pedig szinte végtelen.

A Da-Vinci kód gyengébb mint könyv, de sokkal jobb a megfilmesítése, itt sokkal több alázattal és hosszabbra nyúlt filmmel kellett volna operálni.

Éjszaka a múzeumban 2

Nem túl nagy kedvvel ültem neki, féltem hogy erõltetett lesz, de remekül szórakoztam. Voltak nagyon jó poénok, kellemesen agyatlan a film és nem veszi magát túl komolyan. Ja és Amy Adams jáááááájjj <#szeret>

7/10

fifi
Adventureland

Unalmas, lapos, semmitmondó, bárgyú, céltalan...

egyebet nem tudok elmondani, csak azt még tlán, hogy ebben az esetben ismét nem értem az Imdb-t...
mind1

2/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SötétBarom
Taking of Pelham 1,2,3

Nekem tetszett. Nem volt uncsi, a karakterek bejöttek, helyenként látványos is.

7 blasta.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

balee4
Angyalok és Démonok

Szenvedve néztem végig, egy unalmas, gyenge film, gondolom az alapul szolgáló könyv sem különb, anno a Da Vinci-kódot olvastam, az tetszett, de vhogy ez az Illuminátusos történet egyáltalán nem jött be. Nevetséges, ahogy Langdon prof pár perc alatt mindenre rájön, kész Columbo. A vége egyedül ami megmenti a filmet, van benne egy kis csavar.

5/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Star Trek

Sosem voltam Star Trek rajongó, de mindig ismertem a fõ karaktereket, a Star Trekes jellegzetességeket.
Az új mozifilm nagyon kellemes meglepetés volt sok szempontból: ahogy 2009-ben elvárható, szakítottak a gagyi gumiruhás fílinggel, és a készítõk egy aktuális high-tech filmet hoztak össze, minden szempontból. A látvány elsõ osztályú, HD-ban nézve még az állam is leesett sokszor.

A történet is kellemes, és szinte hihetetlen, de ugyanaz a szerzõpáros írta, aki a Transformers 1-2 óvodás szintet is épphogy megütõ forgatókönyvét. A karakterek közül az elején megmosolygtató volt hozzászokni az új Uhurához, Kirk-höz, Spockhoz. Utóbbi sajnos csak a vége felé gyõzött meg róla, hogy ezúttal nem Sylart látom a képernyõn, de Mr. Sulu-ról is folyton az Amerikai Pite 2 'dobok egy pisikockát' ill. 'debasz, debasz!' japán hülyegyerekje jutott eszembe - mosolyogtam is mindig. 😊

Tökéletes reboot, szeretettel várjuk a folytatást!

10/8
Sir Quno Jedi
Az sosem árthat! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zaki
nem tudom 😄
gondolom több codec van benne alapból, ilyenek.

CSOCSO
"aztán egyszercsak ki akarja gyógyítani az emberiséget" mirol beszelsz? nem csak egyszeruen akarta kigyogyitani az emberiseget hanem ki lett baszva a cegtol ( ha jol emlekszem) es gondolom bosszut akart allni. de remelem nem mondtam hulyeseget. meg kell majd neznem meg1szer a filmet
precision
ez miben különbözik a sima mpctõl?

Bazinga!

zaki
én az mpc home cinemát ajánlom. mindent azzal nézek

ProGabe
törölj le minden codecet és tedd fel a CCCP-t

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sadvagabond
köszi!

Tyler1
quicktime-al nézd azokat!

sadvagabond
valami amerika2
hááát...ezen a részen már röhögtem párat,fõleg a dvd-eladásokra épülõ poénokon.nem a legjobb magyar film,nem is értem amúgy,hogy kaphattak pénzt a folytatásra.
5B

offolok is kicsit,
a 720p-s filmeknél a bs playerem mindig valami dekódert kér,már minden szart letöltöttem,installáltam,de most sem akarja.valami ötlet?új gép,szóval a kártyának bírnia kellene.

Riddick21
Stop-Loss
Egy Irakból hazatérõ katonát újra szolgálatra köteleznek, aminek persze nem örül, hiszen ez nem a G.I.Joe. De majdnem az, mert szerepel benne Joseph-Gordon Levitt és Channing Tatum is. A fõszerepet Ryan Phillippe kapta, de nem mondanám, hogy brillírozik, viszont nem rossz. Szóval õ a katona, akit visszahívnának, de nem akar, mert kikészült, elege van, értelmetlen. Ez a része a sztorinak kicsit szájbarágósan jön le, túlontúl belénk akarják magyarázni azt, amit amúgy is tudunk vagy kevesebbõl is megértenénk. De amíg eddig a konfliktusig eljutunk, egy kiváló és itt-ott tökéletesen árnyalt, jól eljátszott filmet kapunk. Ez úgy fél óra, az ezt követõ egy óra aztán elég gyenge sajnos, vagy inkább közepes és eseménytelen, bár a lezárása megint csak hihetõ és tetszett is, magam is így döntöttem volna.
Szóval vannak jó pillanatai, és vannak rosszak, a színészgárda viszont jó, szinte minden mellékszerepben valami ismerõs arc tûnik föl.
Ja, és az elején a harc is megállja a helyét. Nem egy BHD, de azért látványos. A témában viszont nálam még mindig az In the Valley of Elah a nyerõ!
6|10

Heffi
Másnaposokat láttam, viccesnek vicces idönként, de én max 5öst adok neki..

Totti5
Másnaposok az alapmû😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Big Stan - kegyenc fegyenc

Rob sneider óriásít alakít a filmben 😄
vígjáték lenne de megtalálható benne az akció,dráma,szerelem is 😊
fasza alkotás!
7.5/10

Hangover - Másnaposok
vígjáték

Megkell jegyezni ennél a filmnél is vannak jelenetek amikor elkell vonatkoztatni a valóságtól 😄
Egyik ilyen,hogy Mike Tyson
birodalmába betudnak jutni és ellopják a tigrisét 😄 nos kérem a valóságban mikor tudna hozzá betörni egy pár erõsen ittas emberke?😄
soha.
brutális egy alkotás!Régen láttam ilyen filmet amin ennyit tudok röhögni/nevetni,brutális már a 2.percben megnevettet a film 😄 aztán meg elég sokáig.
Néha persze hagynak szünetet ami kell is hiszen az ember meghallna a röhögéstõl ha nem igy lenne xD
kategóriájában meg azt véve ,hogy nagyon régen láttam ilyen filmet amin ilyen jól lehet szórazkoni nos 9.4/10