Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Transformers elsõ részét annyira szarnak találtam hogy a kettõt már meg se néztem😄

V9ykn8_TZL0

Doddy a düdő
nem jobb

Tyler1
és akk TF2 -1?? mer annál biztos jobb...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SötétBarom
<#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Davidus
ott kapcsoltam ki ahol a jetpackes fehér ninja lábán lóg a fekete bõr ruhás maca.

V9ykn8_TZL0

precision
annyira tényleg nem jó film... de mivel érdemelte ki a 0 -át, részleteznéd? 😄

Bazinga!

Davidus
dzsíájdzsó
a feléig se bírtam. aki jót akar magának az nem nézi meg
0/10

V9ykn8_TZL0

Szemléltetés<#idiota>

motyodlee
igaz, volt egy kis ellentmondás a kommentemben, mert a Matrix is kapott a hype-ból... Viszont Eidosnak igaza van, nem egy kategória

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

+ Alkonyat egy hsz-ben szerepel már az is sértõ :-)
a Mátrix
Knowing

SPOILER-es

Végre a Fegyvernepper után Cage-t egy újabb "értékelhetõ" filmben látni ,jó érzés. Mert õ volt az egyik kedvenc színészem régen, az akció hármasát nem gyõzõm megunni (Szikla, Con-Air, Face/off) + a "sima" filmjei is bejöttek, de mostanában csak hulladékokban játszik.
Na szóval a Knowing, ettõl se tettem le a hajamat, de ez miatt a filmje miatt nincs mit szégyenkeznie, haja is tök átlagos :-)
Nekem a legnagyobb gondom a filmmel, hogy megnéztem és s*ar érzés fogott el, nem hiányzott a happy end, sõt nagy-nagy + pont, hogy végre kihalt az emberiség egy filmben, de valahogy nem nézném szívesen újra.
A két baleset is keményen rájátszott erre, remekül visszaadták "...a nagy s*art amit nem lehet kikerülni...". fõleg a repülõgépes baleset, az égõ emberekkel stb.
Történet is rendben van, sajnos a suttogókról az elejétõl lehet sejteni, hogy földönkívüliek, legalábbis én levettem.
A trükkök is szépek, mind a baleseteknél, mind az idegenes részeknél (külön tetszett a UFO dizájn)
Azért nem gondoltam, volna hogy a Földnek tényleg kapa lesz :-)

SPOILER vége

Na mindegy, jó film olyan 7/10-M.N. Shy....(most nincs kedvem megnézni) rajongóknak ajánlott, valahogy õ ugrott be a film nézése közben, aki a 6. érzéket, Falut stb. rendezte :-)
edios
Mindenféle ízléstõl mentesen el lehet mondani a Twilight filmrõl, hogy vontatott tini szappanoperácska, ami egyértelmûen a <20-as korhatárba esõ lányokat célozza meg a "fotogén" férfi fõszereplõk sorával.

A Mátrix ennél egy picit több. A két film mélységét nem is igazán lehet összehasonlítani, nem egy kategória, nincs is értelme.

Egy kis szemléltetés:
Mátrix: "Mi a létezés?"
Twilight: "Tényleg létezik egy vámpír, aki szeret engem?"

😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Heffi
Engem nem érdekel melyik a híresebb, ha egy film bejön nekem az bejön, és nem izgat hogy híres-e vagy nem. A mátrixon halálra untam magam, nem is érdekelt a története igazán, ennyi.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Tikal
váháhááá, matrix unalmas, alkonyat meg nem? A hónap véleménye 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

motyodlee
popularitás vs. mondanivaló

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

barnie1990
Tényleg, mi ronda szegény csávó, ha nem lett volna a film, észre se vennék.
Én nem is vártam Blade-stílust (pedig ajaj, de jó lett volna), mégis értékelhetetlenül unalmas filmet kaptam (hozzátenném, hogy imádom a jó romantikus filmeket, de ez távol áll azoktól).

Zene nélkül mit érek én?

Heffi
Bizony 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Dynamic
Mátrix unalmas, Alkonyat 9/10...
Hajjaj<#szomoru1>
Dynamic
Ódákat zengtek... a tinilányok, akik odáig vannak egy 50 kilós albínó csávóért, de nem azok akik egy vámpíros filmtõl érthetõ okokból mondjuk Blade stílust várnak, és nem Szívtipró gimi fílinget.
Heffi
9/10 nekem, New Moont is megnézem majd 😊

grebber
Alkonyat. 5/10

Amilyen ódákat zengtek róla sokkal többet vártam!

Next PC upgrade: 2022

SötétBarom
SPOILER

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
A Képlet

8/10.

A nõ halála kicsit logikátlan volt, de a végén "mindenki" meghalt, szazl ugyan ott vagyunk... 😄
Lassan indult be a dolog, de remek 2 órás szórakozás lett belõle
A repülõgép + a metrószerelvény balesete pedig eszméletlen jól meg lett rendezve...
báttyó02
Hasonmás
10/6
elõzetesek alapján sokkal többet vártam :S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Futballmaffia 6/10
Crank:High Voltage 5/10
Sin City 10/10

Az elsõ valóban epic,de a folytatások eléggé bénák....

desigo
UP
aranyos kis mese
pont azt kaptam amire számítottam

8/10
precision
szerintem a Matrix alapmû, a bannerbe sem véletlenül került be 😊
nekem a folytatásokkal se volt annyira nagy bajom, de az tény hogy az elsõ az etalon

Bazinga!

Heffi
Engem sose fogott meg a mátrix... unalmas

Montanosz
....milyen filozófiát)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tegnap elkaptam a Viasat3-on a Mátrix elsõ részét, és ottragadtam 😄

Hihetetlen, hogy ez a film már 10 éves!!!!!!!!!!!!!!!
A mai napig képes vagyok ugyanolyan csodálattal és tátott szájjal nézni a filmet és hallgatni (és próbálni felfogni) a filozófiát, amit próbálnak közvetíteni.

Kár a 2. és 3. részérõl ez már nem mondható el.

A mostani hype hangulat miatt, ami körülveszi az Avatart bízom benne, hogy itt is hasonló mérföldkõhöz érkezett a filmipar...
Sir Quno Jedi
Titus (1999)

Sokadszorra látom, de még mindig a legdurvább Shakespeare feldolgozás amit eddigelé csináltak. Gyenge idegzetûeknek és gyomrúaknak nem ajánlott...

9/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Montanosz
Az õrület határán
Nagon jó II.világháborús film!
Néha annyira feszülté tett hogy majd kiugrottam a fotelból (roham elõtti idegölõ másodpercek a jelre várva).
Néha pedig olyan érzésem lett mintha egy másik dimenzióban játszódtak volna az események és nem is ez lenne a szörnyûséges valóság( a tenger, a benszülött ahogy a katonákkal szemben halad, a fa koronák hullámzása, a fióka vergõdése).
szóval a hangulat és a realitás és az álomszerûség nagszerû elegye miatt: 10/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyler1
Public Enemies
Az idei év egyik nagy filmjének kikiáltott Public Enemies, az én érdeklõdésmet is felkeltette még úgy nyár elején, fõleg miután olvastam h Depp vs. Bale párbaj lesz. Hát így utólag sajnos semmi olyan momentumot nem tudok mondani, ami kicsit is magasabb színvonalra emelné nálam a filmet, egy egyszerû életrajzi drámánál mondjuk a Hallmarkon. Király ez az új kameratechnika, télleg fasza h kis kézikamerával elrohangáltak meg stb., bár engem néha kurvára zavart h fókuszon kivül estek jelenetek. Az akciók sztem tök szimplák, tipikus gengszter film, h lõnek lõnek lõnek lõnek és na hopp vki meghal. Csaj ismerõs volt, a film végéig nem esett le h honnan, aztán rájöttem h a Taxi filmekbõl. Na az õ karaktere szimpatikus volt. De Bale és Depp sem nyújtott egy áttörõ alakítást. Gengszterfilmesek nézzék meg, aki meg abszolút nem kedveli ezt a mûfajt, az ne is próbálkozzon vele.

Bulykin
Végsõ állomás 3D
a 3D miatt élveztem, de ha nem lett volna, akkor 20 perc után kisétáltam volna a moziból, mert anélkül fos

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

G.I.Joe.
Nem vártam sokat, tényleg nem de még annyit sem kaptam, 2/10 a két csaj miatt.
Star Trek.
Szórakoztató, sci-fi, jobb mint számítottam. 5/10
Angyalok és démonok.
Pörgõsebb mint az elsõ rész, a Da vinci Code, amit most néztem meg egyébként az 3/10, ez olyan 4/10.

Candy

10/8

direkt nem említi, csak sejtelmesen (találkoztunk -Spock...majd fogunk-Néró.. vagy valami ilyesmi stb.) ez egy ilyen gonosz dolog :-)
Lehet ott vártak rá a közelben és az érzékelõk érzékelték mikor jön, ahogy a Kelvin is érzékelte Néróékat
De ez legyen a legkisebb gond a filmmel:-D
PetruZ
Star Trek (2009)
Mi sem áll távolabb tõlem, mint "trekker"-nek lenni, sõt, én jócskán a "warsos" oldalon állok, ennek ellenére sosem volt ellenségem a ST, bár nem is szerettem - egyszerûen semleges volt a számomra. Talán ha fél órát láttam összesen az ilyen-olyan sorozatokból, a korábbi filmekbõl egyet sem, és ez a film is elég közömbösnek tûnt elsõre. Aztán jöttek a kritikák, meg a vélemények, hogy milyen jó, úgyhogy megtekintettem én is. És tényleg jó volt, simán vállalható, nálam 7 blasta.

Igazából csak egy dolgot nem értettem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nero honnan tudta, hogy mennyi idõ múlva és mikor fog megérkezni a jövõbeli Spock hajója? Az öreg mondta, hogy bár egyszerre estek át az idõkapun, Nero 25 évvel "hamarabb" lépett ki. Egyáltalán akkor, amikor a Vulcan-t kinyírja és a fiatal jelenkori Spock-hoz beszél, hogy nem említi meg a korkülönbséget, hiszen az öreg akkor már nála volt?

wesker24
Jah én is többet vártam de attól függetlenül jó volt !

Valószinû annyi hegyi mutánst kiirtottak már hogy már csak 1 maradt ! <#vigyor>

grebber
Halálos kitérõ 3

Valamilyen szinten hozta az elsõ 2 hangulatát ,de kár hogy csak 1 elfajzott emberke darálta a népet 😞 Többet vártam.

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Pedig az elsõ rész elég korrekt volt (még a második is, bár ott - mint a legtöbb folytatásnál - már esett kicsit a színvonal).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bírtál volna még 5 percet, beindult volna a hent 😄
Az elsõ része nekem nagyon bejött, jó volt a hangulat, meg ugy jó volt sztem az egész, a 2 az már B ez meg úgyszintén B-C😊

Tyler1
nekem ajánlották már sokszor, de nem vok egy nagy horror rajongó mondom ráér. aztán múltkor pont ment a tv-ben, na mondom akk megnézem, aztán 45 perc után lebasztam a tv-t a picsába, mert addig még csak egy csepp vér sem folyt ki senkibõl és semmibõl.

pedig az elsõ rész fincsi kis horror 😉

a második már nagyon B movie :/
WuFraZselic
jézusom, már a cím alapján is max 4 pontos 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Halálos kitérõ 3

10/5

szucsy89
hmm jó kis topik favolom