Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
SPOILER-es
Végre a Fegyvernepper után Cage-t egy újabb "értékelhetõ" filmben látni ,jó érzés. Mert õ volt az egyik kedvenc színészem régen, az akció hármasát nem gyõzõm megunni (Szikla, Con-Air, Face/off) + a "sima" filmjei is bejöttek, de mostanában csak hulladékokban játszik.
Na szóval a Knowing, ettõl se tettem le a hajamat, de ez miatt a filmje miatt nincs mit szégyenkeznie, haja is tök átlagos :-)
Nekem a legnagyobb gondom a filmmel, hogy megnéztem és s*ar érzés fogott el, nem hiányzott a happy end, sõt nagy-nagy + pont, hogy végre kihalt az emberiség egy filmben, de valahogy nem nézném szívesen újra.
A két baleset is keményen rájátszott erre, remekül visszaadták "...a nagy s*art amit nem lehet kikerülni...". fõleg a repülõgépes baleset, az égõ emberekkel stb.
Történet is rendben van, sajnos a suttogókról az elejétõl lehet sejteni, hogy földönkívüliek, legalábbis én levettem.
A trükkök is szépek, mind a baleseteknél, mind az idegenes részeknél (külön tetszett a UFO dizájn)
Azért nem gondoltam, volna hogy a Földnek tényleg kapa lesz :-)
SPOILER vége
Na mindegy, jó film olyan 7/10-M.N. Shy....(most nincs kedvem megnézni) rajongóknak ajánlott, valahogy õ ugrott be a film nézése közben, aki a 6. érzéket, Falut stb. rendezte :-)
A Mátrix ennél egy picit több. A két film mélységét nem is igazán lehet összehasonlítani, nem egy kategória, nincs is értelme.
Egy kis szemléltetés:
Mátrix: "Mi a létezés?"
Twilight: "Tényleg létezik egy vámpír, aki szeret engem?"
😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Én nem is vártam Blade-stílust (pedig ajaj, de jó lett volna), mégis értékelhetetlenül unalmas filmet kaptam (hozzátenném, hogy imádom a jó romantikus filmeket, de ez távol áll azoktól).
Zene nélkül mit érek én?
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
8/10.
A nõ halála kicsit logikátlan volt, de a végén "mindenki" meghalt, szazl ugyan ott vagyunk... 😄
Lassan indult be a dolog, de remek 2 órás szórakozás lett belõle
A repülõgép + a metrószerelvény balesete pedig eszméletlen jól meg lett rendezve...
10/6
elõzetesek alapján sokkal többet vártam :S
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Crank:High Voltage 5/10
Sin City 10/10
nekem a folytatásokkal se volt annyira nagy bajom, de az tény hogy az elsõ az etalon
Bazinga!
Hihetetlen, hogy ez a film már 10 éves!!!!!!!!!!!!!!!
A mai napig képes vagyok ugyanolyan csodálattal és tátott szájjal nézni a filmet és hallgatni (és próbálni felfogni) a filozófiát, amit próbálnak közvetíteni.
Kár a 2. és 3. részérõl ez már nem mondható el.
A mostani hype hangulat miatt, ami körülveszi az Avatart bízom benne, hogy itt is hasonló mérföldkõhöz érkezett a filmipar...
Sokadszorra látom, de még mindig a legdurvább Shakespeare feldolgozás amit eddigelé csináltak. Gyenge idegzetûeknek és gyomrúaknak nem ajánlott...
9/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagon jó II.világháborús film!
Néha annyira feszülté tett hogy majd kiugrottam a fotelból (roham elõtti idegölõ másodpercek a jelre várva).
Néha pedig olyan érzésem lett mintha egy másik dimenzióban játszódtak volna az események és nem is ez lenne a szörnyûséges valóság( a tenger, a benszülött ahogy a katonákkal szemben halad, a fa koronák hullámzása, a fióka vergõdése).
szóval a hangulat és a realitás és az álomszerûség nagszerû elegye miatt: 10/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Az idei év egyik nagy filmjének kikiáltott Public Enemies, az én érdeklõdésmet is felkeltette még úgy nyár elején, fõleg miután olvastam h Depp vs. Bale párbaj lesz. Hát így utólag sajnos semmi olyan momentumot nem tudok mondani, ami kicsit is magasabb színvonalra emelné nálam a filmet, egy egyszerû életrajzi drámánál mondjuk a Hallmarkon. Király ez az új kameratechnika, télleg fasza h kis kézikamerával elrohangáltak meg stb., bár engem néha kurvára zavart h fókuszon kivül estek jelenetek. Az akciók sztem tök szimplák, tipikus gengszter film, h lõnek lõnek lõnek lõnek és na hopp vki meghal. Csaj ismerõs volt, a film végéig nem esett le h honnan, aztán rájöttem h a Taxi filmekbõl. Na az õ karaktere szimpatikus volt. De Bale és Depp sem nyújtott egy áttörõ alakítást. Gengszterfilmesek nézzék meg, aki meg abszolút nem kedveli ezt a mûfajt, az ne is próbálkozzon vele.
a 3D miatt élveztem, de ha nem lett volna, akkor 20 perc után kisétáltam volna a moziból, mert anélkül fos
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nem vártam sokat, tényleg nem de még annyit sem kaptam, 2/10 a két csaj miatt.
Star Trek.
Szórakoztató, sci-fi, jobb mint számítottam. 5/10
Angyalok és démonok.
Pörgõsebb mint az elsõ rész, a Da vinci Code, amit most néztem meg egyébként az 3/10, ez olyan 4/10.
10/8
Lehet ott vártak rá a közelben és az érzékelõk érzékelték mikor jön, ahogy a Kelvin is érzékelte Néróékat
De ez legyen a legkisebb gond a filmmel:-D
Mi sem áll távolabb tõlem, mint "trekker"-nek lenni, sõt, én jócskán a "warsos" oldalon állok, ennek ellenére sosem volt ellenségem a ST, bár nem is szerettem - egyszerûen semleges volt a számomra. Talán ha fél órát láttam összesen az ilyen-olyan sorozatokból, a korábbi filmekbõl egyet sem, és ez a film is elég közömbösnek tûnt elsõre. Aztán jöttek a kritikák, meg a vélemények, hogy milyen jó, úgyhogy megtekintettem én is. És tényleg jó volt, simán vállalható, nálam 7 blasta.
Igazából csak egy dolgot nem értettem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valószinû annyi hegyi mutánst kiirtottak már hogy már csak 1 maradt ! <#vigyor>#vigyor>
Valamilyen szinten hozta az elsõ 2 hangulatát ,de kár hogy csak 1 elfajzott emberke darálta a népet 😞 Többet vártam.
Next PC upgrade: 2022
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
a második már nagyon B movie :/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
10/5