Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Milk is eléggé semmitmondó cím
közben meg komoly dráma
Tyler1
sztem a dirty dancing címmel semmi gond nincs! a 24 meg pont találós a sorozat témájához.
ilyen nullaértékû cím a lentebb leírt excsajok szelleme vagy nálam az abszolút kategória elsõ cápasrác és lávalány, amelyek aztán tényleg totál semmi lényeggel nem rendelkeznek, de még egy normális hatásvadász címet sem tudnak neki adni, amitõl talán eladható lenne.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
Csillagok háborúja<#idiota>
dirty dancing
azt hittem,hogy mekkora egy szar film ,amellett,hogy régi meg csak a táncról szól na mondom ez tuti vmi gány film 😄
erre nekikezdtem nézni és az elejétõl kezdve megfogott.
10/8

igaz nem film hanem sorozat
24
a címe sokat sejtet? hát megmondom azt hittem erre is h egy szar sorozat közben meg nagyon is ütõs 😊

gyorsan ennyi jutott eszembe,de van sok olyan aminek a címére ránéztem és mondom ez szar lesz,aztán meg k**va jó film lett 😊

majd írok még 😄

motyodlee
példákat pls 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

ForzaInter
Football Faktor még jobb.

Yo, Bitch!

azért van mikor egy semmitmondó cím és közben egy fantasztikus filmet kapunk 😊
Riddick21
Ilyen címmel mit vártál?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Oo
És tényleg😄
Még a nõk is tudnak jókat😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

szucsy89
Excsajok szelleme

fél óra után abba kellett hagyjam mert borzadály...pedig általában amelyik filmet elkezdem azt végignézem. ezzel nem ment:S
Nitro

Jó kis film volt. Néhol lassú, néhol pörgõs, néhol romantikus, néhol drámai. Jól összegyúrták. A világot nem váltja meg, de lehet élvezni.

7/10

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

SötétBarom
Green Street nagy király film <#eljen>

"I'm forever blowing bubbleeees, pretty bubbleees in the aiir" 😄DDD

Tudtad-e, hogy nõ rendezte?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

wesker24
Mi van már van Barlang 2 is ? Amugy a Wrong Turn 3-ra is kiváncsi leszek majd hogy milyen lett ?
Huligánok (Green Street hooligans)

Fasza film... egy olyan focis film, ami nem a fociról szól... hálistennek😄
Egy film a tiszteletrõl, brutalitásról, összetartásról, barátságról...
Nagyszerû alkotás, mindenkinek csak ajánlani tudom de nem szinkronosan😄 8/10

Barlang 2
Szarabb, mint az 1... pedig IMDB szerint jobb... átvertek... az egyben legalább emberSZERÛ szörnyek voltak de itt... mondjuk izgi volt, de horrornak nem adható el sztem
6/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

wesker24
Na jó régen láttam már és nem ugrott be elsöre ! DE most hogy mondod !
Into the wild (Út a vadonba) - errõl van szó, elfelejtettem odaírni, ha valaki nem akar visszaolvasni
volt hát épp a bemutatót láttam 😊
vagyis az elõzetest na és ott beszélt 2 sort és bumm :d

Teljesen egyetértek, nagyon jó, érdemes mindenkinek megnézni 😊
PetruZ
A Koncz Gábort nehogymá' fel ne ismerd, még szövege is volt (úgy emlékszem). 😊 Egyébként nem csak ketten voltak, a bár-szauna jelenetben szinte mindenki magyar. 😊
wesker24
Most megy a Vörös Zsaru a Tv2-ön ! Érdemes nézni !

Növényi Norbert egybõl feltünt ! De ugy tudom 2 magyar volt benne !

De a másik enm tudom ki volt !
PJack
hát én az elsõt nemláttam

Pain is inevitable. Suffering is optional.

SötétBarom
Engem mebaszott: lelkileg; kicsit.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
"Fuckin' 80's man, best shit ever! Then that Cobain pussy had to come around & ruin it all."

van hangulata a filmnek!
The Wrestler / A Pankrátor

Kiváló dráma, de csak ínyenceknek - kevésbé kitartóaknak könnyen megfekheti a gyomrát.

A film minden perce kiváló, Mickey Rourke az alakításáért megérdemelt volna egy szobrocskát.

10/8
desigo
G.I. Joe: The Rise of Cobra

gyenge effektek néha béna beszólások
mindenesetre unalmas nem volt

5/10
nem :-)
ezt nem nekem akartad irni ugye?😄

Seth: köszi ezaz !
nem emlékszem, hogy "berepültek" volna a tengeralatjárok a bázisra, hogy felrobbantsák az ágyút
A star wars meg tiszta Angliai csata, hisz sok kis vadászgép harcol egymással + vannak nagy repülõk is (a bombázok), hát tiszta star wars. Kb. ennyi hasonlóság rengeteg filmben van
Seth
Holtidõ ( Nick of Time ) Johnny Depp ("nem brad pitt de ilyen gombás hajfrizurával rendelkezõ pasas" XD ) meg Christopher Walken

PSN ID.: Beegabor

grebber
Az árva (Orphan)

Nekem nagyon tetszett a film azthittem elején valami ördög szálta meg a csajt a de végén kidetül hogy mi is a téma.
Ha a fentieket kell irni akkor 7 pontot adok rá!

Next PC upgrade: 2022

már elég sok filmnél elkell vonatkoztatni hiszen ha valaki nemtudja ezt megtenni akkor az ne is nézzen filmet szerintem 😊

öö egy kérdés.:
nemtudja valaki,hogy mi annak a filmnek a címe amiben (nem brad pitt de ilyen gombás hajfrizurával rendelkezõ pasas szerepel benne és egy ember miden lépését követi (közben beül egy cipõtiszitásra de a tisztítónak se szabadna beszélnie (de neki mondja)
valami idõ a címe de nemjut eszembe sajnos (ja és kb 10 éves lehet 😄
[HUN]Crassus
hol? mindenhol....
a csúcs a nagy ágyu ala halálcsillag meg a két ninja közötti harc a generátorban alá birodalom visszavág az árammal, meg a kardokkal....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Montanosz
The Three Musketeers
&
The Four Musketeers, The Revenge of Milady

Azt hiszem ezeket a filmeket pont szombat délutánra találták ki))
és sokadjára is mindkettõ 10/8

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

stonesour
9 kritika
Nekem Nagyon bejött a film, olvassátok el a kritikát, 7,5/10

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

hol?
kb. annyi hasonlóság van benne, hogy sok kis ge*i jármû harcol egymással
több ellentétet lehet felsorolni, mint hasonlóságot
a star warsost is lehetne hasonlítgatni, akármelyik II. VH repülõs film csatajeleneteihez.
Nem véletlen, hogy Lucas bá a tesztvetítéseken is ezeket vágta be a még el nem készült trükkök helyére
Nincs új a nap alatt
Tyler1
nem az a gond h eltud-e vki vonatkoztatni, hanem h semmi újat nem tudott mutatni az elsõhöz képest. Nekem tetszett az elsõ rész, de a 2. egy annyira ötlettelen, összecsapott, "csak legyen egy folytatás, más nem számít" film lett. Semmi kreativitás nem volt a forgatókönyvíróban(nemtudom h ugynanaz-e mint az elsõé), olyan mintha egy alternatív béta verziót láttam volna az elsõbõl.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
Teljesen egyetértek ! <#eljen>

Ha az ember eltud vontakoztatni a valóságtól és képes felfogni hogy ezt nem kell komolyan venni ! Akkor nagyon jó egy film !
PJack
Crank: High Voltage (2009)

hát messze a legbetegebb film amit valaha láttam. teli van vérrel és nõi mellekkel. a történetet kb egy mondatban le tudnám írni: statham bácsinak ismét kicserélték a szívét egy mûre, amit folyton tölteni kell elektromossággal, ígyhát megpróbálja visszaszerezni azt, és a szálak egy 'A Görény' nevû emberkéhez vezetnek.

hogyha az ember eltud vonatkozni a valóságtól, merthogy egy ilyen film nézésénél az kell (ugyanis egy percig nem kell komolyan venni), akkor simán 8/10, annyira õrült az egész.
aki erre nem képes, rá se nézzen, mert annak egy szar lesz.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

[HUN]Crassus
sorry ,de a vízalatti csata= star wars halálcsillag csata😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tigeroo
GI JOE

úgy ültem le a film elé hogy emlékeztem az itteni (össz)negatív kritikákra!
az elsõ prosztó jelenet után (amikor is megtámadják a konvojt, a gonosz katonákon nemfog a géppuska, de a nindzsadzsó simán átszúrja õket a katanával) vettem egy mély levegõt, lecsekkoltam a halántékomon az ütõeremet....aztán hátradõltem és elkezdtem élvezni! nem voltak fenntartásaim. a kõkemény akció kárpótolt mindenért, a bugyuta privát "családias" (férfi-csaj-bratyó) háromszög orbitálisan nagy blõdség volt, dehát istenem, ez csak egy film...
a párizsi jelenetek kurvajók voltak szvsz, végre volt kis pusztítás is (=eiffel torony), a víz alatti csata pedig minden volt csak sablonos nem...(mond valakinek valamit az a szó hogy AQUANOX?<#smile>) és tetszettek Snake-Eyes és Storm Shadow flashbackjei is (meg ugye az egyéni megmérettetéseik), valamint hamár Snakenél járunk....az osztag többi tagja is szimpatikus volt, sõt végre jó volt látni hogy a fõszereplõ bugyuta haverja nemcsak ósdi poénokat lök, hanem szinte a cselekményei egyenrangúak voltak Duke-éval (meg behesszelte a kis vöröst <#idiota>).
Ilyen "laza jófiú kovbojok vagyunk és seggre ültetünk mindenkit" hangulatom utoljára republic commando játszása során volt, szóval a jellemeket eltalálták, teljesen azonosulni lehet velük...

a transformers filmnél mindenképp jobb..
amúgymeg teljesen rendben van a film, várom a folytatást, idén a star trek és watchmen mellett dobogós film (nálam).

8/10.
Montanosz
Lakott sziget 1 & 2

Farkasölõ óta tudom hogy az oroszok tudnak)))
Szóval Sztrugockij fivérek története megfilmesítve.
10/9 ha nem is überbrutál de NAGYON JÓ)))

Montanosz
új mértékegység a filmek valamint az alkoholszint mérésére)))

báttyó02
dzsiáj dzsó
7/10 sokkal jobban tetszett mint mondjuk a TF2

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mflex
Banner pontozó rendszer...

What about the forests?

szucsy89
vki elmondaná hogy mi az a blasta?😄
Montanosz
ja mad maxot is megnéztem már rongyosra
az 1-2-t, a harmadik már gagyi sztem

A gyilkos punci visszatér

7/10

Vér utcái ( Streets of Blood )

0/10

minõsíthetetlen gagyi , ráadásul 2009es

Kmarha
Into the wild

mélyen a hatása alatt vagyok, mindenkinek kötelezõ darabb

8 blasta

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

trident
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én más forrásból khm. láttam, a felsõ lehet a második rész, az alsó pedig az elsõ, amirõl írtam. Sok sikert hozzá!

Montanosz: köszönöm, azt hiszem pont most találtam meg, nemsoká megnézem, nekem bejött a rammstein frizurás poszt/préapokaliptikus õrület.😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."