Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
RIP Brittany Murphy

nemsok filmjet lattam de a Dont Say a Word ben nagyon tetszett a csaj - a film is eleg jo volt anno!
CSOCSO
tudta az egeszet. mintha o irta volna. az anomalias szoveget is elore tudta...

edios
Alien 1-2-3-4

1. Elsõ film, itt találták ki az egészet, elég alap. Feszkós nagyon, szinte sose mutatnak semmit, így talán a legfélelmetesebb is. Mondanivaló: gonosz cég.
2. Új helyszín, több akció, Cameron féle jármûfetisizmus. Korrekt film, bár túl sok újítás nem volt elsõhöz képest szvsz. Mondanivaló: jujjdegonosz cég.
3. Az egészet új megvilágításba teszi a helyszínnel és a szereplõkkel, és újra az egyes filmben látott feszkós hangulat uralkodik. Mondanivaló: ajjaj-jajjajdegonosz cég + moralizálás. Itt azt éreztem, h vmi "értéket" tényleg akarnak közvetíteni.
4. Eksön, piff-puff + "omg hogy nézezmárki". Mondanivaló: -.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Riddick21
Anyád mondta a Mátrix alatt is hangosan, hogy mi fog történni?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Szegény. Én is pont az elõbb olvastam...
kaposi1
Ebben a percben olvastam a hírt az index-en.<#sir>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tikal
ja, jo film lesz..hárman ugrottak be ledger szerepére, érdekes lesz... dehát terry gilliam...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
igaz sajnos :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
nem egészen ide tartozik, de most kicsit ledöbbentett és nemtok más topicot neki....télleg igaz a hír, hogy Brittany Murphy meghalt??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Willenbrock
Inkább 5/10

Willenbrock
Push 6/10.Különleges képességû emberek kormányzati kihasználásáról szól.Kicsit gagyi szerintem,de a sikítók elég viccesek😊

CSOCSO
jon az uj Shrek film is.... <#whatever> de legalabb a macska pont ugy nez ki mint a mi voros dagi macskank 😄
CSOCSO
Amugy most lattam a bemutatojat a The Imaginarium of Doctor Parnassus -nak es egesz jo lesz szerintem 😄

Egyik foszereplo Heath Ledger - mikor kezdtek el ezt forgatni?
CSOCSO
<#wow3>
ProGabe
egyetértek, és lassan már fárasztó, hogy mindenki "sablon, sablon, teáht rossz"-t kiált. akkor a tf2 mi? mert az is sablon, csak a rossz elemeket, alapokat használja, ráadásul mellette egy blõd szar is. igen, sablon, de úgy össze van rakva, ahogy ilyen "látványfilm" az elmúlt 15 évben soha nem volt. jó rendezés, jó dramaturg, amikbõl sokminden más pozitív dolog ered.

ui: a D9 effektjeiért nem a WETA a felelõs

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
De ki vitázott veled? Azt mondtam egy film nem csak látványból áll, ami amúgy tényleg 10-es az Avatarnál. Te képzeled, hogy itt vita van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CSOCSO
csak egy film nem csak a latvanybol all de az avatar egyik legfontosabb eleme a latvany. ezen nincs mit vitatkozni. no country for old men-t meg lehetn nezni akarhogy.... egy lord of the rings-et, district 9-t es az avatart is HD ban kene nezni.

gyk: egy ceg csinalta mind a 3 film animaciojat
zoliapu
Azért bízok benne a legtöbb ember azért sajnálja az életét mert nem ért el eleget az életben. Mindenki szertne legalább annyit elérni, hogy hazája, családja, barátai büszkék lehessenek rá, valamint valamilyen szinten megérteni létezésünk célját, és néhány ember figyelmét kiérdemelni.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Shep
Mert egy techdemo, és a látvánnyal nincs is gond az tökéletes, de egy film nem csak látványból áll, legalábbis szerintem nagyon nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát, de ez az itt nem kell még gondolkodni sem rajta, annyira nyilvánvaló, hogy csak azoknak nem lehet egyértelmû akik nem sok filmet láttak és még kevesebb regényt olvastak.

CSOCSO
Nem akarok belemenni de ebben a filmben a latvany az egyik legfontosabb elem.
CSOCSO
tul sokat gondolkozol. Anyam is ilyen, az is hangosan mondja mindig, hogy mi fog tortenni. En meg ezt nem birom. Kiborulok teljesen tole. En is vagom, hogy mi fog tortenni de akkor is tarts mar meg maganak az ember. kurvara nem akarok senki korulottem dumalgatni hogy jaj most meg fog halni jaj most ez jaj most az.
ulj le kapcsold ki az agyad es elvezd a filmet. Ne probald meg ujrairni a filmet meg okosabb lenni mint a rendezo. Ha neked valami nagy sikerelmeny kitalalni hogy mi lesz a film kov. jeleneteben akkor veled van a baj nem a filmmel.
Nem vártam hûdenagy sztorit, de annyira kiszámítható volt, hogy nem csak a következõ jelenetet tudtam, hogy mi lesz, de még a párbeszédeket is összeraktam fejben, mielõtt azok elhangzottak volna. Kb. nem volt benne eredeti motívum. Másfél óra után én unatkoztam, pedig a látvány a legszebb, amit valaha láttam.. de ezt a sablonsztorit nem tudtam megemészteni..

http://videodrome.freeblog.hu/

Tyler1
ismét új filmje jön a tavasszal: The Bounty Hunter(trailer)

én bírom Butlert Leonidas óta, és mivel a 300-al adta el magát, kurvára nem illik hozzá a romantikus karakter, nem tudom mért erõlteti...
hamár a csapból is õ folyik legalább jó szerepeket vállaljon már!
azért a filmet megnézem, mert jónak tûnik, és Anistont is szeretném egy éjszakán át 😊

hát én végig szakadtam a vadbarmokat, meg az elveszett földjént is . hatalmas mind2 😄

I.C.ram
Akkor nézd meg az Elveszettek Földjént. Ezerszer jobb 😄 Will Ferrell játszik benne, aki szerintem a retard vígjátékok királya 😊
Shep
A látvány még nem minden 😊

motyodlee
<#vigyor>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

CSOCSO
cameras verziot neztel?
Shep
The Blind Side

Félelmetesen jó ez a film, nem akarok sokat írni egyszerûen mindenkinek látni kell. Profi alakítások, nagyszerû jellemrajzok megható és drámai jelenetek és agyon botoxozod Sandra Bullock 😊

9/10

Sons of Anarchy

Tudom nem mozifilm viszont óriási egy sorozat. (topikot nem találtam róla)
A pilot megnézése után nem tudtam megállni vele a második évad végéig. (következõ évad sajnos csak 2010 szeptemberében)

Egy amerikai motorosklub "kalandjairól" szól. A színészgárdában több ismerõs arc is szerepel, pl az egyik fsz nem más mint "Peggy Bundy". 😊
(egyébként nagyon jól játszik)
Egy elég komoly hangvételû a sztori de rengeteg a poén is.

A Vadbarmok egy olyan film, hogy vagy bután nézel, hogy mit lehet ezen röhögni, vagy szakadsz végig rajta. Én az utóbbi kategóriába tartozok, nekem ez a fajta humor a mindenem, szerintem hatalmas film 😄

setuh
A falu(The village)
Bejott a film,misztikus a vegen le is dobbentem kicsit,nalam ez
7/10

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Tyler1
hát ez az új Robin Hood trailer alapján botrányosan sz*r lesz :S azért a Costneres verzió elég alapmû, nem tudom most ez egyátalán minek kellett...

arra legalább adhattak volna h hosszú legyen Crowe haja, mert így elég gáz az egész karakter.

Montanosz
Layer Cake

Köszi hogy valaki ajánlotta itt.
Valamiért eddig kimaradt)))
Rég élveztem egy film minden percét...
10/7

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SötétBarom
Butler jó tag.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

I.C.ram
Law Abiding Citizen:

Csalódtam benne. Mindenki mondta, hogy húú de jó film, stb. Szerintem nem volt több, egy átlagon éppen csak felüli, akció thrillertõl. Semmi extra nem volt benne. Néha kissé már zavaróan túlzó is volt a film. Vége egyáltalán nem tetszett, szerintem el is baszták, de mindegy, ez egyéni vélemény. Gerald Butler nem egy nagy szám színész, de ebben a filmben kifejezetten tetszett.

6,5/10

Vadbarmok:

Szeretem a retard vígjátékokat, de ez egy kritikán aluli szar volt. Alig volt benne vicces jelenet, tök erõltetett volt.

3/10
Pretorian

A látvány elvitte a hátán a filmet. A sztori nem túl bonyolult, a zene nem jött be.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Azt hiszem nem árulok el vele nagy titok, ha azt mondom, hogy Cameron bácsi kúúúvára odatette magát!

Egyszerûen nem tudom kifejezni, hogy mennyire magával ragadó Pandora szépsége.
Neytiri pedig a második cyber szerelem. Az elsõ Lara Croft volt 😄

9/10 - Azért nem 10/10, mert én egy picit többet vártam az IMAX-tõl, de lehet hogy bennem van a hiba :S
tigeroo

hoppá:
mindenekelõtt spoiler, pont mikó nem gondoltad vóna<#idiota>

szal, nah hát had szögezzem le, hogy a film teljesen magával ragadott. megfogom mégegyszer nézni, annyira jó az egész.
a látványról nem akarok sokat beszélni, a tények magukért beszélnek.
inkább egy-két szót a történetrõl:
sztori szerintem korrekt, egy puskaporos hordón egy felfegyverzett agresszorral mi másra lehet számítani, ha nem csatára??? nemtudom mit vártak egyesek....
nemtudom mibe vannak sokan, volt elég csavar a filmben, bár szerintem a karakterek jellemfejlõdését jobban is lehetett volna ábrázolni (pl. Jake egyre jobban elidegenedik az emberi világtól, a Na'vik lassan megkedvelik õt stb.), de a játékidõ hosszából fakadóan megértem, hogy ennyi minden azért már nem fért bele. Tetszett az is, hogy Quaritchon kívül mindenki szimpatikus lesz a filmben, pár apróság miatt...
A történetre visszatérve, szerintem teljesen rendben van. Arra nem gondoltak azok akik lepontozták a történetet, hogy valójában egy korrekt filmet pontoztak le? Bár a végén nincs akkora csavar, mint mondjuk egy Watchmenben, de itt nincs is szó semmilyen összeesküvésrõl az elején. New Frontier, hódítók vs. benszülöttek. Ahhoz képest elég jól kihozták a maximumot a filmbõl, technikai háttér felvonultatása az emberek felõl, sõt, az embereknél is két részre oszlik erkölcsileg a tábor, annak a rosszfiú "metszettfaszúak" és a békés megoldásért küzdõ tudósok... megismertük a helyi navikok életét, életmódját, kultúráját, és a tetõpont (elsõ és második támadás) közötti résznek is van értelme végre, ahol a demoralizált törzsrõl hû képet kap a nézõ...
Szóval a történettel szerintem nincs baj, nem mondanám hogy egyszerû, de már sok filmben volt ehhez hasonló (ilyen "speckó" köntösben még nem, tehát ez jó.) Gondolkozhatnék hogy mitõl/milyen fordulatoktól lett volna jobb a történet, de az az igazság hogy a filmben egyáltalán nincsenek felesleges üresjáratok. Pont így jó szerintem.

Számomra 9/10, az év filmje bla bla bla...
(Watchmen az ezüstérmes, ez jó év volt... 2 all time bestof kedvencem is termett, mert ezek bizony megérdemlik)

Akik pedig faszább történetet akartak, pontosan miféle dolgokkal töltötték volna fel a sztorit? Csak úgy kíváncsiságból, biztos van elképzelésetek.. (jöhet pár theorycraft)
Riddick21
upsz, a címbõl kimaradt egy 's', Rounders, sorry.

Riddick21
Rounder - Pókerarcok
Állítólag póker-alapfilm, engem meg most ért utol a kártyaláz, ill. most már nehezen tudnám magam kivonni belõle, úgyhogy ütöm a lapokat én is. Ahogy Matt Damon és - egy kicsit - Ed Norton is ebben a korai Good Will Hunting utánérzésben. Persze õk azért kicsit jobbak 😊
Mike (Damon) minden pénzét eljátszotta egy pókermeccsen egy orosz maffiózóval szemben, így otthagyta a játékot, normális munka után nézett, stb. Persze élete a játék, de barátnõjének megígérte, hogy leáll. Ekkor szabadul a sittrõl haverja, Féreg, aki viszont ezt nem nézi jó szemmel... A többit nagyjából ki lehet találni, de aztán mégsem.
Nem igazán a meglepetések filmje, de olyan ügyesen tálalja a feelgood feelinget, hogy nem lehet nem szeretni. És az elõadásmódja sem megvetendõ: Damon és Norton mellett feltûnik még John Malkovich, Famke Janssen és John "újabban a Transformersben égetem magam" Turturro is, mindenki emlékezetes karakterrel. Szóval nagyon rendben van az egész, mondhatom, hogy a téma kedvelõinek alapfilm is, de szerintem vonatkozzon ez most mindenkire!
8|10

IMAX 3D-ben, szerény szombathelyi mozi után hatalmas váltás egy ilyen filmet megnézni. A látvány csodás, maga a film nem annyira.

5/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Dynamic
Na végre, már engem is idegesített a dolog. Itt gondolkodtam egy fél óráig, hogy Killer Mind, Criminal Mind... az istennek sem ugrott be, csak arra emlékeztem, hogy valami "Mind"😄DD
Igen ez az. Köszönöm szépen!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

autoszimulator
Szerintem itt vidéken, legalábbis a környéken nem lesz manapság ájmeksz, se 3d, mert bár nem elmaradott térség, a legközelebbi ilyen hely fehérváron van, olyan filmet pedig az elkövetkezendõ 100 évben nem fognak csinálni, ami miatt odáig elmegyek. Amíg pedig a sima cinema city is döglõdik - egy egy ilyen film pár napra megtölti a termeket, amúgy ketten-hárman ülünk benn néha - addig nem lesz semmi, érthetõ okokból. Érdekes pedig, mert szerintem diákjeggyel 840ért megéri elég sok film a hangulatot, aki meg nem iskolás, jórészt van keresete, abból havi egy két ezres elmehet mozira, ha tényleg filmrajongó. Márpedig ha valaki ugrik rá a cames és hasonló verziókra, az az 😊 Meg hát egy közösségi program haverokkal, bnõvel elmenni, f*sz se döglik mindig gép/tv elõtt egyedül, elég munkaidõben is, nemde?😊

.: mobilize.hu :.

PetruZ
Raging Phoenix (2009)
A Chocolate-bõl ismerõs Yanin JeeJa második filmje, és itt is fõleg õ püföli az ellenfeleket (bár most lesznek társai is), de a film maga borzalmas lassú, unalmas, és mûvészieskedõ. A harcjelenetek egy része jó, egy része rossz. Most nem muay thai megy, hanem valami drunken/thai zagyvalék, ami távolról kicsit emlékeztet a capporeirára (meg a breakdance-ra...) is, emiatt ugyanazon jeleneten belül is vannak csúcsjó, meg csúcssz*r részek (nem szeretem a "drunken-style" filmeket). A thai akciófilmekben szokásos "két marék rizsért beleugrom egy rúgásba és leesek hat emelet magasból, közben ide-oda pattogva kiálló szilárd tárgyak között" stunt-ok sem igazán jók a filmben, pár jelenetet kivéve. Mondjuk a végén a boss-fight már egész jó, fõleg amit a kötélhidakon lemûvelnek. És a végén most nem volt összesítés az elrontott jelenetekbõl, meg balesetekbõl sem. :tunkol: Összességében 5/10, de csak az arany szívem miatt.
precision
na én nem nézek ilyen filmeket, de biztos van itt ilyen fûrész és társai addikt aki tudni fogja 😊

Bazinga!

Sziasztok!
Egy kicsit eltér a topic témájátl, de örülnék ha segítenétek:

Láttam egy filmet még kb 1-2 éve. Emlékszek belõle dolgokra de olyanra nem ami googleben vagy máshol kereshetõ lenne, legalábbis nekem nem sikerült megtalálni ezért már csak az emberi elmében bízhatok 😊

Na szóval a következõrõl szólt:
Egy csapat rendõr/katona szerüség elkerül egy elhagyatott városkába amit a katonaság gyakorlópályának használt, de most teljesen elhagyatott. Valaki közülük elkezdni sorban öldösni õket.
Van akit folyékony nitrogénnel lefagyaszt, van akinek levágja a fejét miután mindekit elaltatott, valakit áramütés öl meg, valaki pedig úgy hal meg, hogy felrobban a pisztolya amikor éppen egy liftben ül rettegve és kinyílik az ajtó, illetve egy csajt pedig úgy öltek meg, hogy savat tettek a cigijére. A végén van valami vízalatt lövöldözõs jelenet is. A szereplõk közül senkire nem emlékszem névrõl.

Elõre is köszönöm ha valaki tudna segíteni.