Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnyNapalm
The Marine 2

A helyszín nagyon sokat tesz a hangulatra, úgyhogy 7/10

Blacksheep333
Legközelebb nekem is Debrecenbe kell felutaznom, de ott csak Real-D van, és az út vonattal minimum másfél óra.

BP-re minimum 3 óra a vonatozás, pedig nagyon szívesen megnézném IMAX-ben.

Az operációs rendszeren is túl...

Ebben a formában el is fogadnám 😊 Nem nagyon ástam bele magam, de egy triológiát simán bevenne a gyomrom. Viszont minden részhez fel kellene utaznom Pestre 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Blacksheep333
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem vissza fognak jönni egy nagyobb sereggel, immár azért, hogy bekolonizálják Pandorát, és még jobban szarni fognak a Na'vi-kba.

Sam Worthington egy trilógiára írta alá a szerzõdést, és simán elbírok képzelni egy ilyen fojtatást.

Az operációs rendszeren is túl...

Le lehet szólni, de nem ájultam el tõle. Elõször jártam IMAX moziban, tehát a film eleje többnyire azzal telt, hogy szoktattam magamat hozzá és kapkodtam a fejemet jobbra-balra 😊

Nem szaporítom a szót zanzásítva:
Egy szépen kialakított, egyedi világra ráhúzott tucattörténet,még akkor is, ha azt egy picit megcsavargatták. Aki forgatott könyveket az már találkozhatott hasonlóan egyedi világgal, jelen esetben Cameron meg is tudta valósítani a sajátját. Sztori megállja a helyét, de cseppet sem forradalmi (számomra). Mindenesetre 2D-ben újranézõs és meglátjuk átértékelem-e.

7/10 B

Egy kérdés merült fel bennem a végén, amit nyitva hagytak vagy nem figyeltem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az emberek a végén visszamennek ugye az elpusztított Földre (vagy valami ilyesmit mondanak). Na ott mi a fütyit fognak csinálni? Végünk van? 😞

UI: A reszkessetek betörõk meg igen is jó film, annak aki legalább egyszer már volt gyerek 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

dartonita
Eleg szomoru ha valaki az alapjan valaszt maganak filmet hogy az milyen nezettseget vagy bevetelt ert el.

Ja es RIP Brittany Murphy :|

Jim Morrison
Fogalmam sincs, de én is imax ban, mert szerintem 2Dben ez a film nem lehet annyira jó...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kaposi1
Kíváncsi lennék meddig tudják mûsoron tartani?
Én is ott szeretném megnézni!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Willenbrock
Akkor nagy IQ-ja lehet vagy rendezõi vénája van😄

Jim Morrison
Idén ahogy láttam. Megnéztem pár napot (23,30,stb), de mindegyik tele volt :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kaposi1
Meddig?<#fejvakaras>

Jim Morrison
Már minden jegy elkelt<#rinya>

edios

Sztem legkellemesebb mozis élményem volt eddig életemben. Nem is akarok spoilerezni, elég annyi, h attól féltem üres öldöklés lesz az egész, ehelyett inkább amolyan kalandfilmnek tekinthetõ egy nagy csatával. Nyilván már láthattunk ehhez hasonló történetet, de mégis olyan a tálalás, hogy újnak hat. Ha egy szóval kéne jellemeznem a filmet: friss. (és persze nagyon látványos)

9/10

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

precision
Zombieland

7/10

Bazinga!

Totti5
Nekem a 2. rész a kedvencem. A cég csak hülye és pénzéhes ezért mindig kicsúszik a kezeik közül a dolog illetve mindig próbálkoznak és a vége az hogy Ripleynek kell rendet tenni😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

All about Steve

Ha vki azt az érzést akarja átélni 90percig, hogy szétbaszná legszivesebben sandra bullock fejét, akkor ajánlom.

1/10... még mellei sincsenek

Esküszöm úgy érzem magam, mint az egyetlen kis ewok, aki szembeáll a gonosz birodalmiak egy egész hadseregével...😄

Nem az volt a lényeg, hogy szeretem-e (amúgy nem) elõre kitalálni a történetet: soha nem is szoktam, vagy ha igen, akkor spontán módon, mert annyira kiszámítható valami. Itt is ez történt. Errõl nem tehetek... De a vita már csak azért is felesleges, mert attól még, hogy nem tetszett a film, semmi bajom azokkal, akiknek tetszett és más véleményemén válnak. Tehát a film nyilván nem egy TF2/Múmia 3 színvonal, azoknál messze minõségibb, mindössze nem tudtam összeegyeztetni a zseniális látványt ezzel a sztorival, túl nagy volt az ellentét a kettõ kezõtt. És mindez persze szerintem!

http://videodrome.freeblog.hu/

Zephyr Retiring
az elsõ portál, ami közölte a hírt itt..
jó színésznõ volt, és hiteles..
.. érdekes hogy alig 3 éve alakította a "halott lány"-t<#wow3>
..véletlen csupán<#nemtudom>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tikal
meg kell néznem újra ezt a filmet, mert nekem se ez jött le 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kedveltem Brittany Murphy-t 😞

RIP
CSOCSO
kedvenc filmem az alien de valahogy a mondanivalonal nekem sosem az jott le hogy " jujjdegonosz a ceg"

a ceg valoban gonosz.... de nekem nem ez a mondanivaloja a filmeknek
CSOCSO
RIP Brittany Murphy

nemsok filmjet lattam de a Dont Say a Word ben nagyon tetszett a csaj - a film is eleg jo volt anno!
CSOCSO
tudta az egeszet. mintha o irta volna. az anomalias szoveget is elore tudta...

edios
Alien 1-2-3-4

1. Elsõ film, itt találták ki az egészet, elég alap. Feszkós nagyon, szinte sose mutatnak semmit, így talán a legfélelmetesebb is. Mondanivaló: gonosz cég.
2. Új helyszín, több akció, Cameron féle jármûfetisizmus. Korrekt film, bár túl sok újítás nem volt elsõhöz képest szvsz. Mondanivaló: jujjdegonosz cég.
3. Az egészet új megvilágításba teszi a helyszínnel és a szereplõkkel, és újra az egyes filmben látott feszkós hangulat uralkodik. Mondanivaló: ajjaj-jajjajdegonosz cég + moralizálás. Itt azt éreztem, h vmi "értéket" tényleg akarnak közvetíteni.
4. Eksön, piff-puff + "omg hogy nézezmárki". Mondanivaló: -.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Riddick21
Anyád mondta a Mátrix alatt is hangosan, hogy mi fog történni?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Szegény. Én is pont az elõbb olvastam...
kaposi1
Ebben a percben olvastam a hírt az index-en.<#sir>

Tikal
ja, jo film lesz..hárman ugrottak be ledger szerepére, érdekes lesz... dehát terry gilliam...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
igaz sajnos :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
nem egészen ide tartozik, de most kicsit ledöbbentett és nemtok más topicot neki....télleg igaz a hír, hogy Brittany Murphy meghalt??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Willenbrock
Inkább 5/10

Willenbrock
Push 6/10.Különleges képességû emberek kormányzati kihasználásáról szól.Kicsit gagyi szerintem,de a sikítók elég viccesek😊

CSOCSO
jon az uj Shrek film is.... <#whatever> de legalabb a macska pont ugy nez ki mint a mi voros dagi macskank 😄
CSOCSO
Amugy most lattam a bemutatojat a The Imaginarium of Doctor Parnassus -nak es egesz jo lesz szerintem 😄

Egyik foszereplo Heath Ledger - mikor kezdtek el ezt forgatni?
CSOCSO
<#wow3>
ProGabe
egyetértek, és lassan már fárasztó, hogy mindenki "sablon, sablon, teáht rossz"-t kiált. akkor a tf2 mi? mert az is sablon, csak a rossz elemeket, alapokat használja, ráadásul mellette egy blõd szar is. igen, sablon, de úgy össze van rakva, ahogy ilyen "látványfilm" az elmúlt 15 évben soha nem volt. jó rendezés, jó dramaturg, amikbõl sokminden más pozitív dolog ered.

ui: a D9 effektjeiért nem a WETA a felelõs

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
De ki vitázott veled? Azt mondtam egy film nem csak látványból áll, ami amúgy tényleg 10-es az Avatarnál. Te képzeled, hogy itt vita van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CSOCSO
csak egy film nem csak a latvanybol all de az avatar egyik legfontosabb eleme a latvany. ezen nincs mit vitatkozni. no country for old men-t meg lehetn nezni akarhogy.... egy lord of the rings-et, district 9-t es az avatart is HD ban kene nezni.

gyk: egy ceg csinalta mind a 3 film animaciojat
zoliapu
Azért bízok benne a legtöbb ember azért sajnálja az életét mert nem ért el eleget az életben. Mindenki szertne legalább annyit elérni, hogy hazája, családja, barátai büszkék lehessenek rá, valamint valamilyen szinten megérteni létezésünk célját, és néhány ember figyelmét kiérdemelni.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Shep
Mert egy techdemo, és a látvánnyal nincs is gond az tökéletes, de egy film nem csak látványból áll, legalábbis szerintem nagyon nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát, de ez az itt nem kell még gondolkodni sem rajta, annyira nyilvánvaló, hogy csak azoknak nem lehet egyértelmû akik nem sok filmet láttak és még kevesebb regényt olvastak.

CSOCSO
Nem akarok belemenni de ebben a filmben a latvany az egyik legfontosabb elem.
CSOCSO
tul sokat gondolkozol. Anyam is ilyen, az is hangosan mondja mindig, hogy mi fog tortenni. En meg ezt nem birom. Kiborulok teljesen tole. En is vagom, hogy mi fog tortenni de akkor is tarts mar meg maganak az ember. kurvara nem akarok senki korulottem dumalgatni hogy jaj most meg fog halni jaj most ez jaj most az.
ulj le kapcsold ki az agyad es elvezd a filmet. Ne probald meg ujrairni a filmet meg okosabb lenni mint a rendezo. Ha neked valami nagy sikerelmeny kitalalni hogy mi lesz a film kov. jeleneteben akkor veled van a baj nem a filmmel.
Nem vártam hûdenagy sztorit, de annyira kiszámítható volt, hogy nem csak a következõ jelenetet tudtam, hogy mi lesz, de még a párbeszédeket is összeraktam fejben, mielõtt azok elhangzottak volna. Kb. nem volt benne eredeti motívum. Másfél óra után én unatkoztam, pedig a látvány a legszebb, amit valaha láttam.. de ezt a sablonsztorit nem tudtam megemészteni..

http://videodrome.freeblog.hu/

Tyler1
ismét új filmje jön a tavasszal: The Bounty Hunter(trailer)

én bírom Butlert Leonidas óta, és mivel a 300-al adta el magát, kurvára nem illik hozzá a romantikus karakter, nem tudom mért erõlteti...
hamár a csapból is õ folyik legalább jó szerepeket vállaljon már!
azért a filmet megnézem, mert jónak tûnik, és Anistont is szeretném egy éjszakán át 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hát én végig szakadtam a vadbarmokat, meg az elveszett földjént is . hatalmas mind2 😄

I.C.ram
Akkor nézd meg az Elveszettek Földjént. Ezerszer jobb 😄 Will Ferrell játszik benne, aki szerintem a retard vígjátékok királya 😊
Shep
A látvány még nem minden 😊

motyodlee
<#vigyor>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

CSOCSO
cameras verziot neztel?