Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BP-re minimum 3 óra a vonatozás, pedig nagyon szívesen megnézném IMAX-ben.
Az operációs rendszeren is túl...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sam Worthington egy trilógiára írta alá a szerzõdést, és simán elbírok képzelni egy ilyen fojtatást.
Az operációs rendszeren is túl...
Le lehet szólni, de nem ájultam el tõle. Elõször jártam IMAX moziban, tehát a film eleje többnyire azzal telt, hogy szoktattam magamat hozzá és kapkodtam a fejemet jobbra-balra 😊
Nem szaporítom a szót zanzásítva:
Egy szépen kialakított, egyedi világra ráhúzott tucattörténet,még akkor is, ha azt egy picit megcsavargatták. Aki forgatott könyveket az már találkozhatott hasonlóan egyedi világgal, jelen esetben Cameron meg is tudta valósítani a sajátját. Sztori megállja a helyét, de cseppet sem forradalmi (számomra). Mindenesetre 2D-ben újranézõs és meglátjuk átértékelem-e.
7/10 B
Egy kérdés merült fel bennem a végén, amit nyitva hagytak vagy nem figyeltem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
UI: A reszkessetek betörõk meg igen is jó film, annak aki legalább egyszer már volt gyerek 😛
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ja es RIP Brittany Murphy :|
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én is ott szeretném megnézni!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sztem legkellemesebb mozis élményem volt eddig életemben. Nem is akarok spoilerezni, elég annyi, h attól féltem üres öldöklés lesz az egész, ehelyett inkább amolyan kalandfilmnek tekinthetõ egy nagy csatával. Nyilván már láthattunk ehhez hasonló történetet, de mégis olyan a tálalás, hogy újnak hat. Ha egy szóval kéne jellemeznem a filmet: friss. (és persze nagyon látványos)
9/10
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha vki azt az érzést akarja átélni 90percig, hogy szétbaszná legszivesebben sandra bullock fejét, akkor ajánlom.
1/10... még mellei sincsenek
Nem az volt a lényeg, hogy szeretem-e (amúgy nem) elõre kitalálni a történetet: soha nem is szoktam, vagy ha igen, akkor spontán módon, mert annyira kiszámítható valami. Itt is ez történt. Errõl nem tehetek... De a vita már csak azért is felesleges, mert attól még, hogy nem tetszett a film, semmi bajom azokkal, akiknek tetszett és más véleményemén válnak. Tehát a film nyilván nem egy TF2/Múmia 3 színvonal, azoknál messze minõségibb, mindössze nem tudtam összeegyeztetni a zseniális látványt ezzel a sztorival, túl nagy volt az ellentét a kettõ kezõtt. És mindez persze szerintem!
http://videodrome.freeblog.hu/
jó színésznõ volt, és hiteles..
.. érdekes hogy alig 3 éve alakította a "halott lány"-t<#wow3>#wow3>
..véletlen csupán<#nemtudom>#nemtudom>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
RIP
a ceg valoban gonosz.... de nekem nem ez a mondanivaloja a filmeknek
nemsok filmjet lattam de a Dont Say a Word ben nagyon tetszett a csaj - a film is eleg jo volt anno!
1. Elsõ film, itt találták ki az egészet, elég alap. Feszkós nagyon, szinte sose mutatnak semmit, így talán a legfélelmetesebb is. Mondanivaló: gonosz cég.
2. Új helyszín, több akció, Cameron féle jármûfetisizmus. Korrekt film, bár túl sok újítás nem volt elsõhöz képest szvsz. Mondanivaló: jujjdegonosz cég.
3. Az egészet új megvilágításba teszi a helyszínnel és a szereplõkkel, és újra az egyes filmben látott feszkós hangulat uralkodik. Mondanivaló: ajjaj-jajjajdegonosz cég + moralizálás. Itt azt éreztem, h vmi "értéket" tényleg akarnak közvetíteni.
4. Eksön, piff-puff + "omg hogy nézezmárki". Mondanivaló: -.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyik foszereplo Heath Ledger - mikor kezdtek el ezt forgatni?
ui: a D9 effektjeiért nem a WETA a felelõs
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
gyk: egy ceg csinalta mind a 3 film animaciojat
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ulj le kapcsold ki az agyad es elvezd a filmet. Ne probald meg ujrairni a filmet meg okosabb lenni mint a rendezo. Ha neked valami nagy sikerelmeny kitalalni hogy mi lesz a film kov. jeleneteben akkor veled van a baj nem a filmmel.
http://videodrome.freeblog.hu/
én bírom Butlert Leonidas óta, és mivel a 300-al adta el magát, kurvára nem illik hozzá a romantikus karakter, nem tudom mért erõlteti...
hamár a csapból is õ folyik legalább jó szerepeket vállaljon már!
azért a filmet megnézem, mert jónak tûnik, és Anistont is szeretném egy éjszakán át 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene