Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Akkor pótold majd az origit is!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

precision
hát nemtom mi a jobb... mint egy imax filmet hagyományos moziban nézni vagy egy KAMERÁVAL FELVETT SZART 😊

asszem többet nem is érdemel ez a téma. mondjuk logikus... mivel nem tudjátok "teljes pompájában" nézni a filmet (mert mondjuk nincs a városotokban imax) akkor már tökmind1, legyen a legigénytelenebb verzió 😊

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Egyre több Real3D mozi van, de 2D-ben sem rossz az. A camos verzió viszont tényleg mindent üt (negatívba).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

angelslie
Csak az adatlapodra kell nézni.. Város: Budapest
No comment.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Sir Quno Jedi
Superman Batman Public Enemies 2009

Jó egy órás (66 perc) profi rajzfilm, nemigazán gyerekeknek. Gyjó volt, akciódús, netán kicsit túl tömény is így, mer aztán a szuperhõsök hemzsiztek, de fõleg a szupergenyák is. Ja és SupahGirl Boob fan lettem!!! (Hiro is)

Luthor 4 prezident! (ja nem, mégse)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
aki meg imax filmet néz sima 2D-ben vagy real 3D-ben az is igénytelen senkiházi 😄😄
akinek meg nincs pénze elmenni pestre az imax-be az meg ne egyen inkább egy hétig! a rohadt sóher b*zija xDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SötétBarom
Persze, 500km-t autózni, hogy megnézhessem az avatart teljes pompájában az nem pénz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

precision
ne kezjdük el megint
aki cam -os verziót néz, pláne egy látványfilmbõl az egy igénytelen senkiházi 😄

akit annyira érdekel, emelje fel a seggét és menjen el a moziba

és nem kell jönni, hogy jajj így válság, meg úgy válság, meg minimálbér meg mittomén... én elhiszem, hogy vannak akiknek drága egy mozijegy, de úgy nehéz elhinni, hogy ha netre telik akkor fél évente egy mozijegyre nem, azokra a filmekre amikre igenis el kell menni moziba... az összes többi film pedig megvárható dvdripben

én pénzbírsággal büntetném a camos videok készítését, terjesztését és nézését egyaránt

Bazinga!

mflex
Remake.

What about the forests?

Totti5
Eredeti Carpentert nézted vagy a reméket?

desigo
Pont így ütött hatalmasat,hogy a végén csavar volt.
Csak néztem,hogy WTF...
autoszimulator
Hát a kép szinte kötelezõen kell hogy jó legyen, mert ezek "hivatalos" DVD elõtti verziók az oroszoknál. Kicsit olcsóbb "DVD" változatok, extra jelenetek nélkül, néha képi utómunkálatok nélkül, de képminõségben DVD közeliek. Azonban ezeken épp ezért jórészt nincs gyári angol hangsáv, így lehet az, hogy sokszor az R5 hangja viszont valami ráollózott mozis felvételé, kicsit feljavítva.

.: mobilize.hu :.

tigeroo
igy van. ha ugy vesszük a star wars története is egyszerû, csak jó lábakon áll (precízen megalkotott sci-fi fantasy világ)

van az a harry potter/star wars "plot mashup", remélem valaki majd belinkeli😛

amúgy ha jól tudom az avatar trilógia lesz
Totti5
R5 nagyrésze is egy moslék, mert a kép lehet hogy "jó" ( fogjuk rá ), de a hang sokszor szar.

Tyler1
és azok pontozzák le ilyen 5re az egészet! amúgy messze nem r5 a minõsége annak a torrentnek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

mflex
Az R5 és a CAM, ég és föld...

What about the forests?

Montanosz
miért lennének igénytelenek?
Szerintem egyszerûen kiváncsiak és nincs türelmük kivárni a dvd megjelenést.
R5 verziós filmet már én is szedtem le, teljesen nézhetõ és élvezhetõ.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

mflex
troll...

What about the forests?

mflex
Jah 😄DD

Mert mindenki nyálas happy end-et akar, ez így volt jó.

What about the forests?

ProGabe
"Szimplán a készítõk úgy gondolták, mit kockáztassunk egy sztorival, ami vagy bejön, vagy nem, mikor a megvalósítás miatt mindenki maga alá fog csinálni?"

bevallottan errõl van szó. egyszerûen túl nagy volt a kockázat
amúgy az szerintem nem igaz, hogy az alapsztori is gyenge. na nem az, hogy "hát beépül az avatar a Na'vik közé". mert ha ennyit mondasz valakinek, aki semmit sem tud róla, az nagyon nem elég 😊

tényleg nehéz összefoglalni ezt az egészet 3 mondatban. ilyen az, amikor valaki megteremt egy új világot. az SW is ilyen. el lehet mondani így is: "van egy srác, aki jedi lesz és legyakja a gonoszokat". közben meg az is mennyire összetett

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

autoszimulator
és ezért nem tesznek bele csavart, mert így akkor mind a 120 millió megfogható? ilyen alapon olyan egyszerû filmeket kellene néznünk, mint a bot.
egy életerõs alapsztori kitalálása pedig nem a nézõ dolga, vagy akkor legközelebb mi is részesüljünk a bevételekbõl? Szimplán a készítõk úgy gondolták, mit kockáztassunk egy sztorival, ami vagy bejön, vagy nem, mikor a megvalósítás miatt mindenki maga alá fog csinálni? A folytatáshoz már ez nem lesz elég.

.: mobilize.hu :.

5/10
CSOCSO
FUUUUUUUUUUUUUU.... mennyire idegesito volt mar abban a filmben az az idosebb csaj?

Ja es ebben a filmben volt csavar a vegen. Sokak megis azt mondjak ra, hogy dehulyeseg a vege, ez igy tok szar.
CSOCSO
Szvsz ettol a filmtol pont olyan hulyeseg tobbet varni mint valami egetrengeto sztorit varni mondjuk a titanic filmtol. De komolyan legondolkodtato, hogy az emberek vegulis milyen csavart hianyolnak a filmbol?
Csak az a baj, hogy azert mert azt hiszed, hogy neked van egy jo otleted egy csavarra, nem biztos hogy a masik 120 millio embernek tetszeni fog. Akar azt hiszed hogy zsenialis akar nem.
poppe
2 nagy magyar torrent oldalon összesen 13.000 ember szedi az avatar kamerás verzióját <#wilting>
elképesztõ, milyen igénytelen emberek vannak... <#ejnye1>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

mflex
A köd, kis költségvetésû film, viszont annál nagyobbat durrant (nálam is)

7/10

What about the forests?

2012 szerintem 4
motyodlee
avatar - 3D-s élmény nagyon szuper volt, az a világ meg egyszerûen magával ragadó... bár szerintem jobban kifejthettek volna ezt-azt, de elnézzük mert tömegfilm... D: ismét egy jó film, ami után megundorodtam az emberektõl. 9/10

children of men - ismét tök jó fikció ( emberiség meddõsége ), ami gyökeresen megváltoztathatja az emberek viselkedését. nekem bejött, pláne azok a hosszú jelenetek. 8/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

precision
Banlieue 13 - Ultimatum

4/10. Nem részletezném.

Bazinga!

precision
van története a filmnek, mondanivalója is
ettõl függetlenül a látványon van a nagyobb hangsúly

de hát ne nézd meg, mert "hypeolva" van 😊 sznobizmus suxx

Bazinga!

ProGabe
😄!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mflex
<#nevetes2><#eljen>

What about the forests?

Sir Quno Jedi
Mondanék errõl magánvéleményt, de inkább nem teszem. Szabad európai államszövetségben élünk, ahol jogában áll bárkinek elmebetegnek, hülyének, vagy retardáltnak lenni, SÕT akár az Avatart is kihagyni efféle mondvacsinált és légbõl kapott indokokkal... Evvan. Én megértem. 😄DDD

Atisz
Nos végigolvasva itt is a véleményeket, azt hiszem kijelenthetem, hogy ez a film nálam a "kihagyható" kategória alá esik. Elhiszem, hogy jó, de olyan igazi 10/10-es véleményt nem hallottam igazán eddig senkitõl sem, ami gondolom nem véletlen.

Az ezzel a technológiával készült következõ, történettel is rendelkezõ filmet fogom majd megnézni 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Montanosz
tudom, itt vagyok már rég, csak nem vették figyelembe a mosolyokat a mondatom végén, rosszul sült poén lett)))))

desigo
Figyelj már hány vesszõt raksz egy mondatba xD
Mike
na itt van egy tanárnõ

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
kapsz hozzá szemcsit, ne aggódj

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

No de a veterán katona ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"terve" nem is jön be, ha nincsenek bizonyos történések, simán bebukták volna az egészet. Ez ugye jól mutatja a fõhõs gyerekes hozásállását mindenhez, ami elszomorító, mert a végére némi jellemfejlõdést elvártam volna. Csak azt nem értem miként maradt életben ilyen hozásállással, illetve értem miért került tolókocsiba.

Magyar, csak kint él.

Sir Quno Jedi
Sima real3d moziban nézd meg, ott nincs vele semmi probléma. Én a Sugárban frissen nyílt 3D teremben néztem és azonkívül, hogy mindig mocskos a lencse, hiszen mások is használták elõtte és vagy összetaperolták, vagy összezsírozták a hajukkal stb., nem volt semmi baja. Meg kell törölni (rutinos 3D nézõ mindig visz magával szemüvegtörlõt, de egy sima szövetzsepi is megteszi). Ennyi.

ProGabe
fos? mi fos? pont az a lényege, hogy nem tolják az arcodba a dolgokat, hanem úgy használják a technológiát, ahogy még soha! én is csak reklámfogásnak hittem az olyan szlogeneket, kritikákban a félmondatokat, miszerint "utazás Pandorára", de én sem tudom jobban megfogalmazni, hihetetlen az egész. elkezdõdött a film, és haverom is csak annyit suttogott maga elé: "bazmeg, mintha ott lennék, ez kurva jó", aztán többet meg sem szólalt 😄

precision
akkor azt mondjátok nem éri meg megnézni 3D -ben? mert én sima "natúr" verzióban néztem meg, és lehet megnézném 3D -ben is
de ha ennyire fos akkor lehet kihagyom

Bazinga!

ProGabe
"Akkora hianyerzetem van, hogy nemigaz. legszivesebben 10 est adnek ra meg akkor is ha a sztori nem volt a legjobb."

+1, fõleg azért, mert Cameronról van szó. amúgy ez az igazi látványfilm, nem olyan blõd szar, mint a transformers, meg a 2012

ennek is egyszerû a sztorija (JC is elismerte: biztosra megy, hogy aztán majd kompromisszumok nélkül készíthesse a további filmjeit ezzel a technológiával), de nem egy blõd baromság

olvastam már pár magyar véleményét, akik amcsiban nézték imaxban, és komolyan mondom, az itteni mozi üzemeltetõit el kéne verni egy péklapáttal. 20-25 percig nagyon durva ghosting volt (mögöttem ülõk már arról beszéltek, hogy visszakérik a jegy árát!), de szerencsére pont a végsõ csatára jött helyre a dolog (amin majd' behugyoztam), a hangerõ meg, pfffff, hát a fülesem jobban szól, nem is beszélve a realD mozikról. ilyenkor azt várom, hogy szakadjon le a fejem, erre benyomnak valami szolid hangzást

na mind1, jövõre én is újrázom, de nem imaxban, az is biztos

Dynamic
Mondjuk ha már engem is idéztél, vedd észre, hogy 7/10-et adtam az Avatarra, amibõl a 3 pontot éppen a gyenge történet miatt vontam le.
mflex
Néha úgy érzem, hogy Te valahol lemaradtál, vagy megragadtál.
Erre a filmre, mikor készült sem adtam volna 5-nél többet, fõleg ha még végig is bírtam volna nézni egyfolytában, akár a 6-ot is megkaphatta volna, bármennyire is fenomén Ridley Scott, ebbõl a filmbõl jót kihozni képtelenség.

MV!

What about the forests?

Zephyr Retiring
"nem láttam még vadat amely szánná magát..
a madár fagyottan zuhan le az ágról,
de sosem gondolt rá, hogy sajnálja magát."

nem vaok oda a háborús xarságokért, de demi moore miatt néha napján azért én is tehetek kivételt<#nyes>
a film 97-ben készült el, és a következõ évben a legrosszabb nõi fõszereplõként demi arany málnát kapott<#wilting>
ugyanezt a díjat (arany málnát) vehette át késõbb halle berry is a macskanõért<#fejvakaras>
jah, és ben affleck a fenegyerekért és a felejtés béréért<#vigyor5>

fogalmam sincs milyen szakértõk mi alapján döntöttek így, de elmondanám, hogy nekem mint laikusnak a g.i. jane demi moore-al minden tekintetben bejött.(a macskanõ is és a fenegyerek is)
vannak, akik több kilót híznak egy szerep miatt (pl. bridget jones)
mások csontsoványra fogyják magukat (pl. tom hanks)
demi leborotválta a hajzuhatagát a film hitelességéért..
úgy hogy ezek az arany málnások elmehetnek a jó büdös..
csak azért is 10<#eljen> ..szép volt demi, ben és halle(a fenegyerekért és a macskanõért is)<#worship>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Montanosz
eh))
de nem is négyéveseknek szól mint a transformers a tesco-ból))

Zephyr Retiring
<#nevetes1>

Zephyr Retiring
a reszkessetek betörõk 1. része 1990-ben a legtöbb bevételt termelte.
talán nem véletlenül..
bocsi ha újat mondtam<#nezze>