Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
asszem többet nem is érdemel ez a téma. mondjuk logikus... mivel nem tudjátok "teljes pompájában" nézni a filmet (mert mondjuk nincs a városotokban imax) akkor már tökmind1, legyen a legigénytelenebb verzió 😊
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
No comment.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Jó egy órás (66 perc) profi rajzfilm, nemigazán gyerekeknek. Gyjó volt, akciódús, netán kicsit túl tömény is így, mer aztán a szuperhõsök hemzsiztek, de fõleg a szupergenyák is. Ja és SupahGirl Boob fan lettem!!! (Hiro is)
Luthor 4 prezident! (ja nem, mégse)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
akinek meg nincs pénze elmenni pestre az imax-be az meg ne egyen inkább egy hétig! a rohadt sóher b*zija xDD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
aki cam -os verziót néz, pláne egy látványfilmbõl az egy igénytelen senkiházi 😄
akit annyira érdekel, emelje fel a seggét és menjen el a moziba
és nem kell jönni, hogy jajj így válság, meg úgy válság, meg minimálbér meg mittomén... én elhiszem, hogy vannak akiknek drága egy mozijegy, de úgy nehéz elhinni, hogy ha netre telik akkor fél évente egy mozijegyre nem, azokra a filmekre amikre igenis el kell menni moziba... az összes többi film pedig megvárható dvdripben
én pénzbírsággal büntetném a camos videok készítését, terjesztését és nézését egyaránt
Bazinga!
.: mobilize.hu :.
van az a harry potter/star wars "plot mashup", remélem valaki majd belinkeli😛
amúgy ha jól tudom az avatar trilógia lesz
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szerintem egyszerûen kiváncsiak és nincs türelmük kivárni a dvd megjelenést.
R5 verziós filmet már én is szedtem le, teljesen nézhetõ és élvezhetõ.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
bevallottan errõl van szó. egyszerûen túl nagy volt a kockázat
amúgy az szerintem nem igaz, hogy az alapsztori is gyenge. na nem az, hogy "hát beépül az avatar a Na'vik közé". mert ha ennyit mondasz valakinek, aki semmit sem tud róla, az nagyon nem elég 😊
tényleg nehéz összefoglalni ezt az egészet 3 mondatban. ilyen az, amikor valaki megteremt egy új világot. az SW is ilyen. el lehet mondani így is: "van egy srác, aki jedi lesz és legyakja a gonoszokat". közben meg az is mennyire összetett
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egy életerõs alapsztori kitalálása pedig nem a nézõ dolga, vagy akkor legközelebb mi is részesüljünk a bevételekbõl? Szimplán a készítõk úgy gondolták, mit kockáztassunk egy sztorival, ami vagy bejön, vagy nem, mikor a megvalósítás miatt mindenki maga alá fog csinálni? A folytatáshoz már ez nem lesz elég.
.: mobilize.hu :.
5/10
Ja es ebben a filmben volt csavar a vegen. Sokak megis azt mondjak ra, hogy dehulyeseg a vege, ez igy tok szar.
Csak az a baj, hogy azert mert azt hiszed, hogy neked van egy jo otleted egy csavarra, nem biztos hogy a masik 120 millio embernek tetszeni fog. Akar azt hiszed hogy zsenialis akar nem.
elképesztõ, milyen igénytelen emberek vannak... <#ejnye1>#ejnye1>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
7/10
What about the forests?
children of men - ismét tök jó fikció ( emberiség meddõsége ), ami gyökeresen megváltoztathatja az emberek viselkedését. nekem bejött, pláne azok a hosszú jelenetek. 8/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ettõl függetlenül a látványon van a nagyobb hangsúly
de hát ne nézd meg, mert "hypeolva" van 😊 sznobizmus suxx
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az ezzel a technológiával készült következõ, történettel is rendelkezõ filmet fogom majd megnézni 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ha ennyire fos akkor lehet kihagyom
Bazinga!
+1, fõleg azért, mert Cameronról van szó. amúgy ez az igazi látványfilm, nem olyan blõd szar, mint a transformers, meg a 2012
ennek is egyszerû a sztorija (JC is elismerte: biztosra megy, hogy aztán majd kompromisszumok nélkül készíthesse a további filmjeit ezzel a technológiával), de nem egy blõd baromság
olvastam már pár magyar véleményét, akik amcsiban nézték imaxban, és komolyan mondom, az itteni mozi üzemeltetõit el kéne verni egy péklapáttal. 20-25 percig nagyon durva ghosting volt (mögöttem ülõk már arról beszéltek, hogy visszakérik a jegy árát!), de szerencsére pont a végsõ csatára jött helyre a dolog (amin majd' behugyoztam), a hangerõ meg, pfffff, hát a fülesem jobban szól, nem is beszélve a realD mozikról. ilyenkor azt várom, hogy szakadjon le a fejem, erre benyomnak valami szolid hangzást
na mind1, jövõre én is újrázom, de nem imaxban, az is biztos
Erre a filmre, mikor készült sem adtam volna 5-nél többet, fõleg ha még végig is bírtam volna nézni egyfolytában, akár a 6-ot is megkaphatta volna, bármennyire is fenomén Ridley Scott, ebbõl a filmbõl jót kihozni képtelenség.
MV!
What about the forests?
a madár fagyottan zuhan le az ágról,
de sosem gondolt rá, hogy sajnálja magát."
nem vaok oda a háborús xarságokért, de demi moore miatt néha napján azért én is tehetek kivételt<#nyes>#nyes>
a film 97-ben készült el, és a következõ évben a legrosszabb nõi fõszereplõként demi arany málnát kapott<#wilting>#wilting>
ugyanezt a díjat (arany málnát) vehette át késõbb halle berry is a macskanõért<#fejvakaras>#fejvakaras>
jah, és ben affleck a fenegyerekért és a felejtés béréért<#vigyor5>#vigyor5>
fogalmam sincs milyen szakértõk mi alapján döntöttek így, de elmondanám, hogy nekem mint laikusnak a g.i. jane demi moore-al minden tekintetben bejött.(a macskanõ is és a fenegyerek is)
vannak, akik több kilót híznak egy szerep miatt (pl. bridget jones)
mások csontsoványra fogyják magukat (pl. tom hanks)
demi leborotválta a hajzuhatagát a film hitelességéért..
úgy hogy ezek az arany málnások elmehetnek a jó büdös..
csak azért is 10<#eljen>#eljen> ..szép volt demi, ben és halle(a fenegyerekért és a macskanõért is)<#worship>#worship>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
de nem is négyéveseknek szól mint a transformers a tesco-ból))