Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Up 10/7,5
Az év animációs filmje, ez nem érdéses. Oscar-t és Golden Globe-t megint simán zsebre vágja a Pixar.

CSOCSO
Terminator Salvation

Nem tudom, kinek mennyire jott be a film de nekem ez nem nagyon tetszett.
Valahogy egyaltalan nem tetszett pedig jo hangosan neztem 5.1 en nagy tv-n.

4.5/10
Montanosz
úgy látom már csak egy kis tudattágító kell az Avatar elõtt és tényleg olyan mintha ott lenne az ember)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

stonesour
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

stonesour

új legenda

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

JohnnyNapalm
na ezt mondom én is 😄

SötétBarom
Ez komoly. Fülke szerûen egyszerû ötlet, ha jól megcsinálják, még lehet fasza is 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Montanosz
két film amit messzirõl kerüljetek (nem bírtam végig nézni õket)

Stiletto
Unalmas és zavaros..
10/1

Zabagép
Címe ellenére kizárólag bulémiásoknak és depressziósoknak, valamint öngyilkos jelölteknek.
10/4

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tikal
Az.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Csacsi
Elég szar, ha egy kalandfilmen unatkozom 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De. Jake ezzel gyõzi meg részben a fát. Látni engedi neki a saját emlékeit a végsõ csata elõtt (rácsatlakozik), hogy lássa a világfa, hogy odahaza már megölték Földanyát ezek a kedves emberek, akik most éppen õt is készülnek megölni ugyanúgy. Ez azé elég meggyõzõ tud lenni. Bár szvsz. még így sem segített volna nekik a fa, ha tudósnõnk nem lett volna addigra az entitás része. Az õ befolyását sem szabad figyelmen kívül hagyni. Vágülis az élõlények, ideértve az értelmeseket is, azok mind-mind a fa/bolygó immunrendszere voltak. Csak éppen a fa kíváncsi volt a jövevényekre és hogy veszélyesek-e, avagy sem, ezért választotta Jake-et. Jake nyitott volt és sültbolond, így alkalmas a tesztre. Miközben Jake infókért kémkedett a fa ellen, addig egyben a fa is tanult tõle az emberekrõl oda-vissza. Így tudta mire kell felkészüljön.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem értem, én egyáltalán nem emlékszem, hogy szó lett volna arról, hogy a Föld ki van égve, vagy hasonló. A bolygón csak bányászat miatt voltak, nem?

edios
Most, hogy aludtam rá egyet kénytelen vagyok felülbírálni a saját pontszámomat. Nem egy John Williams a zene, a történet nagyjából olyan bonyolult, hogy egy 10 éves is minden különösebb gond nélkül megérti, de ennek ellenére nekem ez bizony 10/10😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

zoliapu
1 Szerintem is alap, inkább az egyének hatalomhoz való ragaszkodásáról van szó benne, amikor fegyverként szeretnék felhasználni a lényeket, valamint a bajtásiaságról, emberi kapcsolatokról.
2 Jó kategória, sok akcióval, tüzijátékkal, viszont szerintem van feszülség is bõven fõleg amikor a pittyegõ rákezd... 😄 Bajtársiasságrõl ez is, kapcsolatokról.
3 Megnézhetõ, ez is elég izgalmas szerintem, itt megint a hatalom amikor a végén Repley hadnagyot el akarják vinni, hogy kioprálhasák belõle a lényt amit fegyvernek használnának.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Iron Man

A közelgõ - na jó, még sajnos távolabbi(2010.május) - második rész trailer megnézése váltotta ki azt az érzést, hogy most azonnal meg kell néznem megint, persze azért 1080p-ben, csak a régi-új élmény kedvéért. Nagyon adta ez , szerintem ezek a drogról,piáról lejött színészek jobbak , mint azelõtt. Lehet innom kéne, aztán leszokni? Mondjuk színész sem vagyok. Na jó a film szerintem erõs 8,5-ös a 10-bõl. Aki nem látta , pótolja és várjuk az IM2-t!
zsutyesz
<#eljen>

Szerintem nagyon jó film volt, egyszerû a sztori, de a látvánnyal együtt abszolút leköti az embert, nincsenek benne üresjáratok. Nálam 9/10-es.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Tikal
Miért mindenki a szoritol várta a forradalmat? 😊 Bevallottan nem arra megy a játék... ez egy kalandfilm sci fi elemekkel, ennyi...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kaposi1
Akkor hol ,melyik mûsoron,filmen lehet tapasztalni az igazi Imax élményt?
Azért kérdezem mert sajnos még én sem voltam Imax elõadáson.<#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Totti5
Én már a Végsõ Állomás 3Dtõl is odavoltam, mert az volt az elsõ 3Ds moziélményem...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dynamic
Én azóta is azon bazsalygok, hogy mennyire bedõlt mindenki ennek a "csak 3D-ben" dumának(én is), és így az Avatar a legelsõ IMAX élményük... és teljesen el vannak ájulva a semmitõl(továbbra sem a gyönyörû grafikáról beszélek, hanem a 3D-rõl), mert hol van az Avatar 3D-je az igazi IMAX élményhez képest...
zaki
XXX

átlagos akciófilm, vicces kaszkadõrmutatványokkal, megmosolyogtató dolgokkal és jelenetekkel
falon átlátó röntgenes távcsõ lol, hõkövetõs rakétával kilövi a cigizõ sniperest, na ez volt a csúcs 😄 és utána a beszólás: én megmondtam neki hogy még egyszer megöli a cigaretta xd, meg a lavinás jelenet is eléggé sántított)
, szódával elmegy kategória, tölthettem volna jóval jobb filmekre is azt a majd 2 órát, de egynek elment, 2. részbõl köszönöm nem kérek. bár ahogy látom lesz 3. rész, amiben VD visszatér, hurrá.

5/10

Túl mindenen

Vin Diesel bosszúfilmje, csúnya dél-amerikai drogbárók kinyírják a feleségét, õ meg bosszútáll. hát kapásból kb 10 filmet fel tudnék sorolni, ami a témában sokkal jobb, de annyira ez sem volt rossz.

5.5/10

Terminátor

Qrva nagy klasszikus, HDben jó volt újranézni, régen VHS kazin rongysra néztem a 2. résszel együtt. persze kilógtak a korai effektek néhol, de ezt elnézzük. Feliratosan elõször láttam, Svarcinak volt 15 mondata a filmben, német akcentus odab@szott 😄

8.5/10 (sztem a második rész még mindig a világ egyik legjobb akciófilmje, na az abszolút 10/10-es)

zaki
na, már jan 6-ig lehet jegyet foglalni az avatar imax 3dre, végre tudtam középre 2 helyet választani hátra. már alig várom január 3.-át 😊

CSOCSO
lattam az avatart es a film gyonyoru volt es nem a 3d miatt. Ma megnezem ujra Real3D ben es alig varom, hogy itthon is megnezhessem 2D HD ban

Ha tudjatok nezzetek 3d ben de szvsz a film ugyan olyan jo lehet 2d ben is
Tyler1
az viszont már nem az õ hibája 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

JohnnyNapalm
nemnem, úgyértem hogy túl kevés akciójelenet van ahoz képest, amit DiBiase tudott volna mutatni

Tyler1
sokat nem is lehet várni egy pankrátor-színésztõl. inkább a népszerûségükkel adják el magukat mint a színészi tudásukkal.

JohnnyNapalm
hát ebben most nem igazán használták ki a színész adottságait

Tyler1
oh jee trailer tetszett, B filmnek az elsõ is fasza volt, bár nem járatták csúcsra a sztorit, de a 2. jobbnak néz ki, viszont Cena-t vártam volna ebbe is de mind1 😊

amúgy ma szedtem le, már csak feliratra várok 😄

joebacsi
Layer Cake

Köszi, tényleg jó film, szerintem is a legjobb a felsoroltak közül.
8/10

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JohnnyNapalm
The Marine 2

A helyszín nagyon sokat tesz a hangulatra, úgyhogy 7/10

Blacksheep333
Legközelebb nekem is Debrecenbe kell felutaznom, de ott csak Real-D van, és az út vonattal minimum másfél óra.

BP-re minimum 3 óra a vonatozás, pedig nagyon szívesen megnézném IMAX-ben.

Az operációs rendszeren is túl...

Ebben a formában el is fogadnám 😊 Nem nagyon ástam bele magam, de egy triológiát simán bevenne a gyomrom. Viszont minden részhez fel kellene utaznom Pestre 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Blacksheep333
Szerintem vissza fognak jönni egy nagyobb sereggel, immár azért, hogy bekolonizálják Pandorát, és még jobban szarni fognak a Na'vi-kba.

Sam Worthington egy trilógiára írta alá a szerzõdést, és simán elbírok képzelni egy ilyen fojtatást.

Az operációs rendszeren is túl...

Le lehet szólni, de nem ájultam el tõle. Elõször jártam IMAX moziban, tehát a film eleje többnyire azzal telt, hogy szoktattam magamat hozzá és kapkodtam a fejemet jobbra-balra 😊

Nem szaporítom a szót zanzásítva:
Egy szépen kialakított, egyedi világra ráhúzott tucattörténet,még akkor is, ha azt egy picit megcsavargatták. Aki forgatott könyveket az már találkozhatott hasonlóan egyedi világgal, jelen esetben Cameron meg is tudta valósítani a sajátját. Sztori megállja a helyét, de cseppet sem forradalmi (számomra). Mindenesetre 2D-ben újranézõs és meglátjuk átértékelem-e.

7/10 B

Egy kérdés merült fel bennem a végén, amit nyitva hagytak vagy nem figyeltem:

Az emberek a végén visszamennek ugye az elpusztított Földre (vagy valami ilyesmit mondanak). Na ott mi a fütyit fognak csinálni? Végünk van? 😞

UI: A reszkessetek betörõk meg igen is jó film, annak aki legalább egyszer már volt gyerek 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

dartonita
Eleg szomoru ha valaki az alapjan valaszt maganak filmet hogy az milyen nezettseget vagy bevetelt ert el.

Ja es RIP Brittany Murphy :|

Jim Morrison
Fogalmam sincs, de én is imax ban, mert szerintem 2Dben ez a film nem lehet annyira jó...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kaposi1
Kíváncsi lennék meddig tudják mûsoron tartani?
Én is ott szeretném megnézni!

Willenbrock
Akkor nagy IQ-ja lehet vagy rendezõi vénája van😄

Jim Morrison
Idén ahogy láttam. Megnéztem pár napot (23,30,stb), de mindegyik tele volt :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kaposi1
Meddig?<#fejvakaras>

Jim Morrison
Már minden jegy elkelt<#rinya>

edios

Sztem legkellemesebb mozis élményem volt eddig életemben. Nem is akarok spoilerezni, elég annyi, h attól féltem üres öldöklés lesz az egész, ehelyett inkább amolyan kalandfilmnek tekinthetõ egy nagy csatával. Nyilván már láthattunk ehhez hasonló történetet, de mégis olyan a tálalás, hogy újnak hat. Ha egy szóval kéne jellemeznem a filmet: friss. (és persze nagyon látványos)

9/10

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

precision
Zombieland

7/10

Bazinga!

Totti5
Nekem a 2. rész a kedvencem. A cég csak hülye és pénzéhes ezért mindig kicsúszik a kezeik közül a dolog illetve mindig próbálkoznak és a vége az hogy Ripleynek kell rendet tenni😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

All about Steve

Ha vki azt az érzést akarja átélni 90percig, hogy szétbaszná legszivesebben sandra bullock fejét, akkor ajánlom.

1/10... még mellei sincsenek

Esküszöm úgy érzem magam, mint az egyetlen kis ewok, aki szembeáll a gonosz birodalmiak egy egész hadseregével...😄

Nem az volt a lényeg, hogy szeretem-e (amúgy nem) elõre kitalálni a történetet: soha nem is szoktam, vagy ha igen, akkor spontán módon, mert annyira kiszámítható valami. Itt is ez történt. Errõl nem tehetek... De a vita már csak azért is felesleges, mert attól még, hogy nem tetszett a film, semmi bajom azokkal, akiknek tetszett és más véleményemén válnak. Tehát a film nyilván nem egy TF2/Múmia 3 színvonal, azoknál messze minõségibb, mindössze nem tudtam összeegyeztetni a zseniális látványt ezzel a sztorival, túl nagy volt az ellentét a kettõ kezõtt. És mindez persze szerintem!

http://videodrome.freeblog.hu/

Zephyr Retiring
az elsõ portál, ami közölte a hírt itt..
jó színésznõ volt, és hiteles..
.. érdekes hogy alig 3 éve alakította a "halott lány"-t<#wow3>
..véletlen csupán<#nemtudom>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tikal
meg kell néznem újra ezt a filmet, mert nekem se ez jött le 😊

kedveltem Brittany Murphy-t 😞

RIP
CSOCSO
kedvenc filmem az alien de valahogy a mondanivalonal nekem sosem az jott le hogy " jujjdegonosz a ceg"

a ceg valoban gonosz.... de nekem nem ez a mondanivaloja a filmeknek