Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Gondolom hátrébb megy. Miután lecseng a fan-áradat, jön a kevésbé fan réteg. Már talán el is kezdõdött, hiszen reggel #21 volt, most már "csak" #22.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tyler1
biztos fog! egyrészt mert most azok nézték meg akik, hónapok óta megakarták, tehát õk azok akik felpontozták, másrészt az elsõ pár hétben teljesen felesleges a pontozást nézni mert nem nagyon tükrözi a valóságot.
Majd ha kijön dvd-n, meg nézhetõ verziókba a neten, és szélesebb körben elfog terjedni akk majd az is megnézi aki egyébként nem fan, és képes lesz esetleg csak egy 6ossal pontozni.

Csak h értsd, pl. a Farc Cry film 9egészvalamennyin állt, amig nem jött ki a hivatalos verziója xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

desigo
IMDBn majd fognak helyezést frissíteni és akkor elõbbre fog ugrani.
TDK hetekig elsõ volt majd idõvel lejjebb csúszott.
Kíváncsi vagyok,hogy hónapok múlva hátrébb megy-e az Avatar.
CSOCSO
Nem akarom rad beszelni de most 10/8 nal ugy erzed hogy lehet jobb akkor nyugodtan ird ra hogy 9/10 😄

amugy IMDB-n is 8.9 en all

Mondanam hogy a 21. a top 250 ben de valami nem stimmel. mivel a top250 ben 8.7 ponttal all a 21. helyen.. ha a 8.9 et nezzuk akkor viszont 4. lesz!!!!!!!!! 😄

amugy a filxsteren is 92% on allt tegnap
szucsy89
elsõvel egyetértek
tigeroo
látod, ilyenek az emberek.
Montanosz

1982, az elsõ teljes estés számítógépes grafikás film a Tron óta igencsak fejlõdött a látvány)))
Annak idején nagyon vártam a Tront-t, Top 10 ugye azóta is))), nem csalódtam benne, de az Avatarban sem...
Simán 10/8 vagy jobb, nagy élmény, magával ragadó világ, nekem a sztori is bõven megfelelelt, akinek nem az nézzen brazíl szappanoperákat.
Amúgy kapásból az indiánok jutottak eszembe, meg nyilván a zöld kis ufókat is kiirtanánk ha lenne rá lehetõség, ilyenek vagyunk mi emberek((
amcsik az indiánokat, japánok az õslakosokat, az oroszok egy rakat szibériai törzset, meg aztán mi magyarok se kíméltük a boszniai bogumilokat(((
Na mindegy, de aki 5 pontot adott rá azt nem értem tényleg...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

JohnnyNapalm
eredeti nyelven 8/10
magyar szinkronnal még a 4-et se biztos hogy megadnám

kaposi1
Lehet vitatkozni a helyezéseken, de lista nem rossz!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

az év legjobb animja egyértelmû, hogy a 9, a többi meg sem közelíti <#eljen>

apropó, aki tudja, hol lehet 9 figurát venni Magyarországon, ne fukarkodjon az infóval 😊
zsutyesz
Az UP! is Disney (Igaz, Disney/Pixar)

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Kandurex
3. rész tényleg nagyon jó volt, bár nekem a maga idejében a 2. volt a legmeghatározóbb, az 1. rész meg soha nem is tetszett,..a 4. nc

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

The Hurt Locker 10/7

Végre egy emészthetõ háborús film a sok szenzációhajhász között. Voltak benne unalmasabb részek, kicsit talán túl hosszúra vették, ezért 8 helyett 7 jár nálam.

Tyler1
nem azt írtam h a Pixartól, hanem úgy általában!

mflex
Nekem a Szemtelennek Áll Világ /Opportunity Knocks/ címû film, a vígjátékok között 10/10-es, csak egy baj van, sehol nem tudom megszerezni, aki esetleg tud valamit, PM-ben jöhet. 😊

Thanks.

What about the forests?

Kaplan
Amúgy tényleg úgy tûnik mintha havonta egy animációs film jönne..😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

desigo
Milyen futószalagos ? <#idiota>
évente egy darab filmet készít a Pixar
Tyler1
én meg remélem h a Walt Disney viszi el a díjakat, kicsit unalmas már az idétlen animációs futószalagos mesék tömkelege, amik jobbára azért kapnak díjat, mert vmit választani kell.

A 9-et még nem láttam, de a napokban biztos meg fogom nézni.

Shep
Mi volt az Up-ban olyan jó? a 9 pl. nekem sokkal jobban tetszett. Az Up egészen addig volt jó, míg el nem indultak az utazásra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Willenbrock
Nekem meg a Freddy Halála volt az elsõ,de abban csak kb 20 perc volt 3d-s.13 éves koromban láttam de a 3d hatás miatti meglepetésre máig emlékszem.

Up 10/7,5
Az év animációs filmje, ez nem érdéses. Oscar-t és Golden Globe-t megint simán zsebre vágja a Pixar.

CSOCSO
Terminator Salvation

Nem tudom, kinek mennyire jott be a film de nekem ez nem nagyon tetszett.
Valahogy egyaltalan nem tetszett pedig jo hangosan neztem 5.1 en nagy tv-n.

4.5/10
Montanosz
úgy látom már csak egy kis tudattágító kell az Avatar elõtt és tényleg olyan mintha ott lenne az ember)))

stonesour
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

stonesour

új legenda

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

JohnnyNapalm
na ezt mondom én is 😄

SötétBarom
Ez komoly. Fülke szerûen egyszerû ötlet, ha jól megcsinálják, még lehet fasza is 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Montanosz
két film amit messzirõl kerüljetek (nem bírtam végig nézni õket)

Stiletto
Unalmas és zavaros..
10/1

Zabagép
Címe ellenére kizárólag bulémiásoknak és depressziósoknak, valamint öngyilkos jelölteknek.
10/4

Tikal
Az.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Csacsi
Elég szar, ha egy kalandfilmen unatkozom 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De. Jake ezzel gyõzi meg részben a fát. Látni engedi neki a saját emlékeit a végsõ csata elõtt (rácsatlakozik), hogy lássa a világfa, hogy odahaza már megölték Földanyát ezek a kedves emberek, akik most éppen õt is készülnek megölni ugyanúgy. Ez azé elég meggyõzõ tud lenni. Bár szvsz. még így sem segített volna nekik a fa, ha tudósnõnk nem lett volna addigra az entitás része. Az õ befolyását sem szabad figyelmen kívül hagyni. Vágülis az élõlények, ideértve az értelmeseket is, azok mind-mind a fa/bolygó immunrendszere voltak. Csak éppen a fa kíváncsi volt a jövevényekre és hogy veszélyesek-e, avagy sem, ezért választotta Jake-et. Jake nyitott volt és sültbolond, így alkalmas a tesztre. Miközben Jake infókért kémkedett a fa ellen, addig egyben a fa is tanult tõle az emberekrõl oda-vissza. Így tudta mire kell felkészüljön.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem értem, én egyáltalán nem emlékszem, hogy szó lett volna arról, hogy a Föld ki van égve, vagy hasonló. A bolygón csak bányászat miatt voltak, nem?

edios
Most, hogy aludtam rá egyet kénytelen vagyok felülbírálni a saját pontszámomat. Nem egy John Williams a zene, a történet nagyjából olyan bonyolult, hogy egy 10 éves is minden különösebb gond nélkül megérti, de ennek ellenére nekem ez bizony 10/10😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

zoliapu
1 Szerintem is alap, inkább az egyének hatalomhoz való ragaszkodásáról van szó benne, amikor fegyverként szeretnék felhasználni a lényeket, valamint a bajtásiaságról, emberi kapcsolatokról.
2 Jó kategória, sok akcióval, tüzijátékkal, viszont szerintem van feszülség is bõven fõleg amikor a pittyegõ rákezd... 😄 Bajtársiasságrõl ez is, kapcsolatokról.
3 Megnézhetõ, ez is elég izgalmas szerintem, itt megint a hatalom amikor a végén Repley hadnagyot el akarják vinni, hogy kioprálhasák belõle a lényt amit fegyvernek használnának.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Iron Man

A közelgõ - na jó, még sajnos távolabbi(2010.május) - második rész trailer megnézése váltotta ki azt az érzést, hogy most azonnal meg kell néznem megint, persze azért 1080p-ben, csak a régi-új élmény kedvéért. Nagyon adta ez , szerintem ezek a drogról,piáról lejött színészek jobbak , mint azelõtt. Lehet innom kéne, aztán leszokni? Mondjuk színész sem vagyok. Na jó a film szerintem erõs 8,5-ös a 10-bõl. Aki nem látta , pótolja és várjuk az IM2-t!
zsutyesz
<#eljen>

Szerintem nagyon jó film volt, egyszerû a sztori, de a látvánnyal együtt abszolút leköti az embert, nincsenek benne üresjáratok. Nálam 9/10-es.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Tikal
Miért mindenki a szoritol várta a forradalmat? 😊 Bevallottan nem arra megy a játék... ez egy kalandfilm sci fi elemekkel, ennyi...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kaposi1
Akkor hol ,melyik mûsoron,filmen lehet tapasztalni az igazi Imax élményt?
Azért kérdezem mert sajnos még én sem voltam Imax elõadáson.<#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Totti5
Én már a Végsõ Állomás 3Dtõl is odavoltam, mert az volt az elsõ 3Ds moziélményem...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dynamic
Én azóta is azon bazsalygok, hogy mennyire bedõlt mindenki ennek a "csak 3D-ben" dumának(én is), és így az Avatar a legelsõ IMAX élményük... és teljesen el vannak ájulva a semmitõl(továbbra sem a gyönyörû grafikáról beszélek, hanem a 3D-rõl), mert hol van az Avatar 3D-je az igazi IMAX élményhez képest...
zaki
XXX

átlagos akciófilm, vicces kaszkadõrmutatványokkal, megmosolyogtató dolgokkal és jelenetekkel
falon átlátó röntgenes távcsõ lol, hõkövetõs rakétával kilövi a cigizõ sniperest, na ez volt a csúcs 😄 és utána a beszólás: én megmondtam neki hogy még egyszer megöli a cigaretta xd, meg a lavinás jelenet is eléggé sántított)
, szódával elmegy kategória, tölthettem volna jóval jobb filmekre is azt a majd 2 órát, de egynek elment, 2. részbõl köszönöm nem kérek. bár ahogy látom lesz 3. rész, amiben VD visszatér, hurrá.

5/10

Túl mindenen

Vin Diesel bosszúfilmje, csúnya dél-amerikai drogbárók kinyírják a feleségét, õ meg bosszútáll. hát kapásból kb 10 filmet fel tudnék sorolni, ami a témában sokkal jobb, de annyira ez sem volt rossz.

5.5/10

Terminátor

Qrva nagy klasszikus, HDben jó volt újranézni, régen VHS kazin rongysra néztem a 2. résszel együtt. persze kilógtak a korai effektek néhol, de ezt elnézzük. Feliratosan elõször láttam, Svarcinak volt 15 mondata a filmben, német akcentus odab@szott 😄

8.5/10 (sztem a második rész még mindig a világ egyik legjobb akciófilmje, na az abszolút 10/10-es)

zaki
na, már jan 6-ig lehet jegyet foglalni az avatar imax 3dre, végre tudtam középre 2 helyet választani hátra. már alig várom január 3.-át 😊

CSOCSO
lattam az avatart es a film gyonyoru volt es nem a 3d miatt. Ma megnezem ujra Real3D ben es alig varom, hogy itthon is megnezhessem 2D HD ban

Ha tudjatok nezzetek 3d ben de szvsz a film ugyan olyan jo lehet 2d ben is
Tyler1
az viszont már nem az õ hibája 😊

JohnnyNapalm
nemnem, úgyértem hogy túl kevés akciójelenet van ahoz képest, amit DiBiase tudott volna mutatni

Tyler1
sokat nem is lehet várni egy pankrátor-színésztõl. inkább a népszerûségükkel adják el magukat mint a színészi tudásukkal.

JohnnyNapalm
hát ebben most nem igazán használták ki a színész adottságait

Tyler1
oh jee trailer tetszett, B filmnek az elsõ is fasza volt, bár nem járatták csúcsra a sztorit, de a 2. jobbnak néz ki, viszont Cena-t vártam volna ebbe is de mind1 😊

amúgy ma szedtem le, már csak feliratra várok 😄

joebacsi
Layer Cake

Köszi, tényleg jó film, szerintem is a legjobb a felsoroltak közül.
8/10

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"