Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az év animációs filmje, ez nem érdéses. Oscar-t és Golden Globe-t megint simán zsebre vágja a Pixar.
Nem tudom, kinek mennyire jott be a film de nekem ez nem nagyon tetszett.
Valahogy egyaltalan nem tetszett pedig jo hangosan neztem 5.1 en nagy tv-n.
4.5/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Stiletto
Unalmas és zavaros..
10/1
Zabagép
Címe ellenére kizárólag bulémiásoknak és depressziósoknak, valamint öngyilkos jelölteknek.
10/4
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De. Jake ezzel gyõzi meg részben a fát. Látni engedi neki a saját emlékeit a végsõ csata elõtt (rácsatlakozik), hogy lássa a világfa, hogy odahaza már megölték Földanyát ezek a kedves emberek, akik most éppen õt is készülnek megölni ugyanúgy. Ez azé elég meggyõzõ tud lenni. Bár szvsz. még így sem segített volna nekik a fa, ha tudósnõnk nem lett volna addigra az entitás része. Az õ befolyását sem szabad figyelmen kívül hagyni. Vágülis az élõlények, ideértve az értelmeseket is, azok mind-mind a fa/bolygó immunrendszere voltak. Csak éppen a fa kíváncsi volt a jövevényekre és hogy veszélyesek-e, avagy sem, ezért választotta Jake-et. Jake nyitott volt és sültbolond, így alkalmas a tesztre. Miközben Jake infókért kémkedett a fa ellen, addig egyben a fa is tanult tõle az emberekrõl oda-vissza. Így tudta mire kell felkészüljön.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
2 Jó kategória, sok akcióval, tüzijátékkal, viszont szerintem van feszülség is bõven fõleg amikor a pittyegõ rákezd... 😄 Bajtársiasságrõl ez is, kapcsolatokról.
3 Megnézhetõ, ez is elég izgalmas szerintem, itt megint a hatalom amikor a végén Repley hadnagyot el akarják vinni, hogy kioprálhasák belõle a lényt amit fegyvernek használnának.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
A közelgõ - na jó, még sajnos távolabbi(2010.május) - második rész trailer megnézése váltotta ki azt az érzést, hogy most azonnal meg kell néznem megint, persze azért 1080p-ben, csak a régi-új élmény kedvéért. Nagyon adta ez , szerintem ezek a drogról,piáról lejött színészek jobbak , mint azelõtt. Lehet innom kéne, aztán leszokni? Mondjuk színész sem vagyok. Na jó a film szerintem erõs 8,5-ös a 10-bõl. Aki nem látta , pótolja és várjuk az IM2-t!
Szerintem nagyon jó film volt, egyszerû a sztori, de a látvánnyal együtt abszolút leköti az embert, nincsenek benne üresjáratok. Nálam 9/10-es.
Ale Alonso! poppe fan club™
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azért kérdezem mert sajnos még én sem voltam Imax elõadáson.<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
átlagos akciófilm, vicces kaszkadõrmutatványokkal, megmosolyogtató dolgokkal és jelenetekkel
5/10
Túl mindenen
Vin Diesel bosszúfilmje, csúnya dél-amerikai drogbárók kinyírják a feleségét, õ meg bosszútáll. hát kapásból kb 10 filmet fel tudnék sorolni, ami a témában sokkal jobb, de annyira ez sem volt rossz.
5.5/10
Terminátor
Qrva nagy klasszikus, HDben jó volt újranézni, régen VHS kazin rongysra néztem a 2. résszel együtt. persze kilógtak a korai effektek néhol, de ezt elnézzük. Feliratosan elõször láttam, Svarcinak volt 15 mondata a filmben, német akcentus odab@szott 😄
8.5/10 (sztem a második rész még mindig a világ egyik legjobb akciófilmje, na az abszolút 10/10-es)
Ha tudjatok nezzetek 3d ben de szvsz a film ugyan olyan jo lehet 2d ben is
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
amúgy ma szedtem le, már csak feliratra várok 😄
Köszi, tényleg jó film, szerintem is a legjobb a felsoroltak közül.
8/10
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BP-re minimum 3 óra a vonatozás, pedig nagyon szívesen megnézném IMAX-ben.
Az operációs rendszeren is túl...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Sam Worthington egy trilógiára írta alá a szerzõdést, és simán elbírok képzelni egy ilyen fojtatást.
Az operációs rendszeren is túl...
Le lehet szólni, de nem ájultam el tõle. Elõször jártam IMAX moziban, tehát a film eleje többnyire azzal telt, hogy szoktattam magamat hozzá és kapkodtam a fejemet jobbra-balra 😊
Nem szaporítom a szót zanzásítva:
Egy szépen kialakított, egyedi világra ráhúzott tucattörténet,még akkor is, ha azt egy picit megcsavargatták. Aki forgatott könyveket az már találkozhatott hasonlóan egyedi világgal, jelen esetben Cameron meg is tudta valósítani a sajátját. Sztori megállja a helyét, de cseppet sem forradalmi (számomra). Mindenesetre 2D-ben újranézõs és meglátjuk átértékelem-e.
7/10 B
Egy kérdés merült fel bennem a végén, amit nyitva hagytak vagy nem figyeltem:
UI: A reszkessetek betörõk meg igen is jó film, annak aki legalább egyszer már volt gyerek 😛
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ja es RIP Brittany Murphy :|
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én is ott szeretném megnézni!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sztem legkellemesebb mozis élményem volt eddig életemben. Nem is akarok spoilerezni, elég annyi, h attól féltem üres öldöklés lesz az egész, ehelyett inkább amolyan kalandfilmnek tekinthetõ egy nagy csatával. Nyilván már láthattunk ehhez hasonló történetet, de mégis olyan a tálalás, hogy újnak hat. Ha egy szóval kéne jellemeznem a filmet: friss. (és persze nagyon látványos)
9/10
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha vki azt az érzést akarja átélni 90percig, hogy szétbaszná legszivesebben sandra bullock fejét, akkor ajánlom.
1/10... még mellei sincsenek
Nem az volt a lényeg, hogy szeretem-e (amúgy nem) elõre kitalálni a történetet: soha nem is szoktam, vagy ha igen, akkor spontán módon, mert annyira kiszámítható valami. Itt is ez történt. Errõl nem tehetek... De a vita már csak azért is felesleges, mert attól még, hogy nem tetszett a film, semmi bajom azokkal, akiknek tetszett és más véleményemén válnak. Tehát a film nyilván nem egy TF2/Múmia 3 színvonal, azoknál messze minõségibb, mindössze nem tudtam összeegyeztetni a zseniális látványt ezzel a sztorival, túl nagy volt az ellentét a kettõ kezõtt. És mindez persze szerintem!
http://videodrome.freeblog.hu/
jó színésznõ volt, és hiteles..
.. érdekes hogy alig 3 éve alakította a "halott lány"-t<#wow3>#wow3>
..véletlen csupán<#nemtudom>#nemtudom>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
RIP