Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem is jók, alig várom a 3. részt
Totti5
Pedig alapmû mind a két rész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem mindkét Ghostbusters szerepel a kedvenc vígjátékaim között. Elsõ 10/7, a második 10/6,5.

edios
Ghostbusters

Alapvetõen egy 5letes világot találtak ki, jó alaphelyzettel, de valahogy a poénok nem viccesek, a karakterek nincsenek kidolgozva, és egyszerûen nem lehet komolyan venni (mármint azokat a részeket sem, amiket komolynak szántak).

Régen valszeg más volt a mentalitás (bár Terminator, Alien1-2, Space Odyssey, BttF sem mai gyerek és kedvencek között vannak), valamint a szinkron se hiszem, hogy segített a helyzeten, de nem tudtam élvezni.

5/10

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó 10/3,5

Hát ez szar volt. Kb az elsõ rész színtjén van.

motyodlee
óóóóóóóóóóó ez bizony igen jól hangzik 😊)))

Hercegnõ és a béka

családi mozinak tökéletes, de a korábbi Disney filmek szereplõ jellemei mindenütt ott vannnak 7/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Bulykin
Watchmen ultimate cut verziót látta már vki? +53 perc^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

sajnos az a baj, hogy az Avatar folytatások elõnyt élveznek ezt le is nyilatkozta valamikor ha jól emlékszem. Bár ki tudja, lehet az elõkészületek, script stb. egyszerre is megy (sokan csinálják így( remélem hamar lesz valami a dologból.
Bár akkor meg az lesz a gond a sok sznobnak, hogy feldolgozást csinál az öreg és nem eredeti.
Tyler1
a jó munkához idõ kell 😊 de remélem h nem keresztezi egymást a BA és az Avatar folytatás és egyszerre nem fogja tudni csinálni a kettõt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hát ja jöhetne már, remélem arra nem kell újabb 12 évet várni, remélem most már kicsit nagyobb fordulatszámba kapcsol az öreg, bár így lehet hogy újabb avatar részek jönnek, hogy siker a film kicsit csúszik a dolog, jó lenne ha úgy tudna dolgozni mint C. Nolan.
Tyler1
kifog emlékezni az Avatarra ha megcsinálja a Battle Angelt? 😊 az lesz az új forradalom!

amúgy nem tudom miért kell megvédeni azt aki annyira szánalmas, hogy ítélkezik a felett amit nem is látott, lényegtelen, hogy negatív vagy pozitív a véleménye.
hát baz* meg, mint kb. minden 10000 filmbõl 1 forradalmi :-) ez legyen a legnagyobb gond egy filmmel.
nem azt mondja hogy nem jó,csak nem forradalmi,kb az a filmvilágban ami a crysis volt anno a pc világában....

szerencsére csak egy vagy kevesek közül aki úgy gondolja, hogy az avatar nem jó film.
Dynamic
Végül is te meg "egy vagy azok közül akik meg istenítik". Értem, hogy mit akartál mondani, csak ebben a formában nem sok értelme van.
Teljesen mások az elvárások egy karácsonyi romantikus filmmel kapcsolatban, meg egy hatalmas hype-ot kapott, állítólag forradalmi filmmel kapcsolatban. Ennyi az egész. Az Avatarban egyébként a sztori nem tud felnõni a látványhoz, és ez nálam elég érdekes kontrasztot hozott létre, nem tetszett a film.

De, amúgy, a Four Christmases nálam 0 pontos. Illetve 1-2 pont Witherspoon miatt, de semmi több...

http://videodrome.freeblog.hu/

szerencsére csak egy vagy kevesek közül aki így gondolja
Atisz
Senki nem "fikázta" az Avatart. Én mondtam rá, hogy kihagyható, mivel gyakorlatilag nem más, mint egy tech-demó. Ha sosem jártam volna még IMAX-ben, akkor valószínûleg én is megnéztem volna.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

edios
Tegnap(/ma) szerencsém volt Avatarhoz, imax után végre realD 3d-ben is.
Teljesen korrekt volt a látvány a kisebb vászon ellenére is, a 3d-s hatások nagyjából megegyeznek a két moziban. Ráadásul a feliratozás igényesebb a realD-s verzióban, és a hangerõ sincs visszafogva annyira. Imax mellett egyedül a nagyobb vászon szól, de én mindenkinek azt tudom mondani, hogy a hozzá közelebbi mozit válassza, ha 3d-rõl van szó, mert egyáltalán nem létszükség az imax.

Nekem edig egy magyar film tetszett, a Delta.

Illetve két magyar rendezésû film tetszett, elsõ az Este (Koltai Lajos filmje, a máik pedig a Híd Terabithia földjére (Csupó Gábor filmje).

A Deltát egyszer érdemes megnézni, a másik kettõ pedig zseniális. Ezeket többször is.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Poligamy

Egyre jobban tetszenek a magyar filmek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A film két érdekessége: Péterfy Bori, mint sztriptíztáncosnõ felettéb érdekes látvány volt + Pokorny Liát is fel lehet fedzni 😄

10/7
CSOCSO
ma meglestunk ket romantikus vigjatekot a dragammal. Egyik a 4 christmases volt a masik pedig az accidental Husband.

Turhetoek voltak de ami igazan felotlott bennem, hogy ezeket a filmeket miert nem fikazza senki?
az osszes romantikus drama tele van ugyan azokkal a sztorikkal klisekkel. mindenki tudja hogy ugyis minden rendben lesz hogy ugyis osszejonnek es ugyis gyerekuk lesz stb stb stb

Avatar ( semmi lenyegeset nem elarulo - uber pici) SPOILER!!!:

akkor az avatart miert kell fikazni? Most nem azert, de nem jobb igy a vege mintha mindenki elpusztult volna a film vegen?

Ha valaki csavart akar akkor nezze meg a Claymore Anime-t! Nah abban olyan fordulat volt hogy kopni nyelni nem tudtam!!!!
CSOCSO
Imax 3d ben nagyon ott volt a szeren
chopin42
2 film, az egyiket tegnap(moziban), a másikat 3 hete(otthon) néztem meg:
Avatar:10/9 (de igazából 10 is lehetne)
Megtorló-Háborús övezet:10/-1 (csak DVD-n jelent meg és csak most volt "szerencsém" látni...)

Bandee1987
Másnaposok

8/10

Jó volt, végigröhögtem, feldobta az estémet 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Zephyr Retiring
a jézuska meghozta szinkronosan a kiképzést (végre)..
a film maga, mint denzel washington filmjei általában: telitalálat<#eljen> egy ifjú nyomozót kell kiképeznie emberünknek az utcák bandái és a kábszer ellen egy nap alatt..nem mondom el, hogy sikerül, és mi lesz a nap vége, akit érdekel majd úgyis megnézi..
viszont elmondom, hogy jobb szinkronhangokat nem is találhattak volna a szereplõkhöz..ganxta zoli és bach szilvia hangja is remekül passzol a karakterekhez. újabb pörgõs és látványos akciófilmet izgulhatunk végig. megérte várnom a magyar szinkronra<#papakacsint> nincs mese ez is 10<#crazya>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tyler1
1-et érdemes lenne újraforgatni, mer 2-höz képest nulla sztem 😊 bár abban meg Norton nem vmi Hulkos, de azért viszi a film 😄

ja ezek animációsak.

Bulykin
tegnap néztem meg a Hulk 1,2 imádom mindkettõt😊 lehet én is megnézem ezeket
animációs filmek amúgy?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

XD

Polár Expressz

Erre kíváncsi voltam... többre számítottam, de végül is egy kellemes mese volt, sokszor látott mondanivalóval
6.5/10
Gyerekek tuti jobban értékelik😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Seth
Hulk vs Halálcsillag nincs ?

PSN ID.: Beegabor

Sir Quno Jedi
Hulk vs Wolverine 2008

Nem rossz. Nem olyan jó, mint a Hulk vs Thor, de egyáltalán nem rossz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Megnéztem a Radio Flyert egész jó volt, de nem fogott meg annyira, mint a Therabitiás 😞 Mondjuk a végére rájöttem ,hogy ha többet nem is, de a legvégét azt láttam már. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Arra igen.Régen nem emlékszem hogy láttam volna ezért szedtem le de így sem rémlik.Mai szemmel irtam ezt a 3/10-et!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ezért "kell" minden szart letölteni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Te most a régi Ninja bosszujára gondolsz ?

Amelyikben a japán Sho Kosugi szerepel ? Szerintem annak idején az egy nagyon jó ninjas film volt ! Persze mai szemmel már teljesen más !
grebber
Sajnos ~ 500db film lehet a gépemen tökmindegy mit nézek csak foggyon már el!
Legalább tudok tanácsokat adni mit kerüljenek az emberek!

Shep
Úgy látom, te most valami önkínzó módra kapcsoltál. Nézzél inkább jó filmeket.

grebber
A ninja bosszúja:

Ha fenti szerint kell osztályozni akkor: 3/10 Az egy-két jó pillanata az az amikor vége van és a Shift+Del! A csaj melleit meg alig mutatják <#banplz>

2009ben én a Pankrátort élveztem a legjobban.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Zephyr Retiring
nos, akkor..made in hungária..
össz-vissz egy jelenetet emelnék ki, ami tetszett, ez pedig a szerenádjelenet. dalostól, égõ zongorástól<#nevetes1>
amúgy az egész "életrajzi film" zeneileg rohadtul nem idõrendi sorrendben játszódott<#zavart2> ám ha ettõl eltekintünk, annyira nem is volt rossz..unokahúgom az összes zenés-táncos jelenetnél táncra perdült és tapsikolt<#taps>
sosem hittem volna, hogy egy 7 éves lánynak bejönnek ezek a zenék<#guluszem1>
tekintettel rá, és a karácsonyi családi mozizásra most kivételesen nyomok egy 9-est..

wesker24
Ma este Final Destination 3 a Cool TV-n este 21:00-kor !
grebber
Simán.Miért ilyen filmek arra jók havernak tudom mondani a címeket azt szénné röhögik rajta magukat!
Csak azt tudnám ilyen filmekre hogy gyûlik össze pénzt hogy bármin is kiadásra kerüljön.

Shep
Te azt végig bírtad nézni? 😊

grebber
A yeti bosszúját vártam a látottnál sokkal jobb kivitelben!
Azért a Temetõkaput gagyiságban nem tudja überelni ez sem!

Shep
Hát de ilyen címmel mégis mit vártál? 😊

"taken, valkyrie, slumdog, gran torino, hurt locker 2008-asok"

Viszont mindegyiket idén mutatták be Magyarországon. (kivéve a Hurt Locker-t, amit be sem fognak)

grebber
A jeti bosszúja.

NC.Ritkák az ilyen szar filmek!És akkor még Uwe Boll csinál szar filmeket!

Zephyr Retiring
errõl még nem is hallottam..
estére utánanézek én is, mert:
több fül többet lát..izé..több szem többet hall<#nevetes1>..vagyis több kéz, többet rúg..akarom mondani több láb többet fog<#fejvakaras>
..feladom..inkább lépek a családi mozizásra: made in hungária..
ugynis még ezt sem láttam<#hehe>

edios
2009

Legjobban Avatart élveztem. Ezen kívül még Moon, District 9 és Inglourious Basterds tetszett.

//taken, valkyrie, slumdog, gran torino, hurt locker 2008-asok