Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Alapvetõen egy 5letes világot találtak ki, jó alaphelyzettel, de valahogy a poénok nem viccesek, a karakterek nincsenek kidolgozva, és egyszerûen nem lehet komolyan venni (mármint azokat a részeket sem, amiket komolynak szántak).
Régen valszeg más volt a mentalitás (bár Terminator, Alien1-2, Space Odyssey, BttF sem mai gyerek és kedvencek között vannak), valamint a szinkron se hiszem, hogy segített a helyzeten, de nem tudtam élvezni.
5/10
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Hát ez szar volt. Kb az elsõ rész színtjén van.
Hercegnõ és a béka
családi mozinak tökéletes, de a korábbi Disney filmek szereplõ jellemei mindenütt ott vannnak 7/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Bár akkor meg az lesz a gond a sok sznobnak, hogy feldolgozást csinál az öreg és nem eredeti.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
De, amúgy, a Four Christmases nálam 0 pontos. Illetve 1-2 pont Witherspoon miatt, de semmi több...
http://videodrome.freeblog.hu/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Teljesen korrekt volt a látvány a kisebb vászon ellenére is, a 3d-s hatások nagyjából megegyeznek a két moziban. Ráadásul a feliratozás igényesebb a realD-s verzióban, és a hangerõ sincs visszafogva annyira. Imax mellett egyedül a nagyobb vászon szól, de én mindenkinek azt tudom mondani, hogy a hozzá közelebbi mozit válassza, ha 3d-rõl van szó, mert egyáltalán nem létszükség az imax.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Illetve két magyar rendezésû film tetszett, elsõ az Este (Koltai Lajos filmje, a máik pedig a Híd Terabithia földjére (Csupó Gábor filmje).
A Deltát egyszer érdemes megnézni, a másik kettõ pedig zseniális. Ezeket többször is.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Egyre jobban tetszenek a magyar filmek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10/7
Turhetoek voltak de ami igazan felotlott bennem, hogy ezeket a filmeket miert nem fikazza senki?
az osszes romantikus drama tele van ugyan azokkal a sztorikkal klisekkel. mindenki tudja hogy ugyis minden rendben lesz hogy ugyis osszejonnek es ugyis gyerekuk lesz stb stb stb
Avatar ( semmi lenyegeset nem elarulo - uber pici) SPOILER!!!:
akkor az avatart miert kell fikazni? Most nem azert, de nem jobb igy a vege mintha mindenki elpusztult volna a film vegen?
Ha valaki csavart akar akkor nezze meg a Claymore Anime-t! Nah abban olyan fordulat volt hogy kopni nyelni nem tudtam!!!!
Avatar:10/9 (de igazából 10 is lehetne)
Megtorló-Háborús övezet:10/-1 (csak DVD-n jelent meg és csak most volt "szerencsém" látni...)
8/10
Jó volt, végigröhögtem, feldobta az estémet 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
a film maga, mint denzel washington filmjei általában: telitalálat<#eljen>#eljen> egy ifjú nyomozót kell kiképeznie emberünknek az utcák bandái és a kábszer ellen egy nap alatt..nem mondom el, hogy sikerül, és mi lesz a nap vége, akit érdekel majd úgyis megnézi..
viszont elmondom, hogy jobb szinkronhangokat nem is találhattak volna a szereplõkhöz..ganxta zoli és bach szilvia hangja is remekül passzol a karakterekhez. újabb pörgõs és látványos akciófilmet izgulhatunk végig. megérte várnom a magyar szinkronra<#papakacsint>#papakacsint> nincs mese ez is 10<#crazya>#crazya>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ja ezek animációsak.
animációs filmek amúgy?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Polár Expressz
Erre kíváncsi voltam... többre számítottam, de végül is egy kellemes mese volt, sokszor látott mondanivalóval
6.5/10
Gyerekek tuti jobban értékelik😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem rossz. Nem olyan jó, mint a Hulk vs Thor, de egyáltalán nem rossz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amelyikben a japán Sho Kosugi szerepel ? Szerintem annak idején az egy nagyon jó ninjas film volt ! Persze mai szemmel már teljesen más !
Legalább tudok tanácsokat adni mit kerüljenek az emberek!
Ha fenti szerint kell osztályozni akkor: 3/10 Az egy-két jó pillanata az az amikor vége van és a Shift+Del! A csaj melleit meg alig mutatják <#banplz>#banplz>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
össz-vissz egy jelenetet emelnék ki, ami tetszett, ez pedig a szerenádjelenet. dalostól, égõ zongorástól<#nevetes1>#nevetes1>
amúgy az egész "életrajzi film" zeneileg rohadtul nem idõrendi sorrendben játszódott<#zavart2>#zavart2> ám ha ettõl eltekintünk, annyira nem is volt rossz..unokahúgom az összes zenés-táncos jelenetnél táncra perdült és tapsikolt<#taps>#taps>
sosem hittem volna, hogy egy 7 éves lánynak bejönnek ezek a zenék<#guluszem1>#guluszem1>
tekintettel rá, és a karácsonyi családi mozizásra most kivételesen nyomok egy 9-est..
Csak azt tudnám ilyen filmekre hogy gyûlik össze pénzt hogy bármin is kiadásra kerüljön.
Azért a Temetõkaput gagyiságban nem tudja überelni ez sem!
Viszont mindegyiket idén mutatták be Magyarországon. (kivéve a Hurt Locker-t, amit be sem fognak)
NC.Ritkák az ilyen szar filmek!És akkor még Uwe Boll csinál szar filmeket!
estére utánanézek én is, mert:
több fül többet lát..izé..több szem többet hall<#nevetes1>#nevetes1>..vagyis több kéz, többet rúg..akarom mondani több láb többet fog<#fejvakaras>#fejvakaras>
..feladom..inkább lépek a családi mozizásra: made in hungária..
ugynis még ezt sem láttam<#hehe>#hehe>