Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
tegnap néztem meg a Hulk 1,2 imádom mindkettõt😊 lehet én is megnézem ezeket
animációs filmek amúgy?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

XD

Polár Expressz

Erre kíváncsi voltam... többre számítottam, de végül is egy kellemes mese volt, sokszor látott mondanivalóval
6.5/10
Gyerekek tuti jobban értékelik😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Seth
Hulk vs Halálcsillag nincs ?

PSN ID.: Beegabor

Sir Quno Jedi
Hulk vs Wolverine 2008

Nem rossz. Nem olyan jó, mint a Hulk vs Thor, de egyáltalán nem rossz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Megnéztem a Radio Flyert egész jó volt, de nem fogott meg annyira, mint a Therabitiás 😞 Mondjuk a végére rájöttem ,hogy ha többet nem is, de a legvégét azt láttam már. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Arra igen.Régen nem emlékszem hogy láttam volna ezért szedtem le de így sem rémlik.Mai szemmel irtam ezt a 3/10-et!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ezért "kell" minden szart letölteni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Te most a régi Ninja bosszujára gondolsz ?

Amelyikben a japán Sho Kosugi szerepel ? Szerintem annak idején az egy nagyon jó ninjas film volt ! Persze mai szemmel már teljesen más !
grebber
Sajnos ~ 500db film lehet a gépemen tökmindegy mit nézek csak foggyon már el!
Legalább tudok tanácsokat adni mit kerüljenek az emberek!

Shep
Úgy látom, te most valami önkínzó módra kapcsoltál. Nézzél inkább jó filmeket.

grebber
A ninja bosszúja:

Ha fenti szerint kell osztályozni akkor: 3/10 Az egy-két jó pillanata az az amikor vége van és a Shift+Del! A csaj melleit meg alig mutatják <#banplz>

2009ben én a Pankrátort élveztem a legjobban.

Zephyr Retiring
nos, akkor..made in hungária..
össz-vissz egy jelenetet emelnék ki, ami tetszett, ez pedig a szerenádjelenet. dalostól, égõ zongorástól<#nevetes1>
amúgy az egész "életrajzi film" zeneileg rohadtul nem idõrendi sorrendben játszódott<#zavart2> ám ha ettõl eltekintünk, annyira nem is volt rossz..unokahúgom az összes zenés-táncos jelenetnél táncra perdült és tapsikolt<#taps>
sosem hittem volna, hogy egy 7 éves lánynak bejönnek ezek a zenék<#guluszem1>
tekintettel rá, és a karácsonyi családi mozizásra most kivételesen nyomok egy 9-est..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

wesker24
Ma este Final Destination 3 a Cool TV-n este 21:00-kor !
grebber
Simán.Miért ilyen filmek arra jók havernak tudom mondani a címeket azt szénné röhögik rajta magukat!
Csak azt tudnám ilyen filmekre hogy gyûlik össze pénzt hogy bármin is kiadásra kerüljön.

Shep
Te azt végig bírtad nézni? 😊

grebber
A yeti bosszúját vártam a látottnál sokkal jobb kivitelben!
Azért a Temetõkaput gagyiságban nem tudja überelni ez sem!

Shep
Hát de ilyen címmel mégis mit vártál? 😊

"taken, valkyrie, slumdog, gran torino, hurt locker 2008-asok"

Viszont mindegyiket idén mutatták be Magyarországon. (kivéve a Hurt Locker-t, amit be sem fognak)

grebber
A jeti bosszúja.

NC.Ritkák az ilyen szar filmek!És akkor még Uwe Boll csinál szar filmeket!

Zephyr Retiring
errõl még nem is hallottam..
estére utánanézek én is, mert:
több fül többet lát..izé..több szem többet hall<#nevetes1>..vagyis több kéz, többet rúg..akarom mondani több láb többet fog<#fejvakaras>
..feladom..inkább lépek a családi mozizásra: made in hungária..
ugynis még ezt sem láttam<#hehe>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

edios
2009

Legjobban Avatart élveztem. Ezen kívül még Moon, District 9 és Inglourious Basterds tetszett.

//taken, valkyrie, slumdog, gran torino, hurt locker 2008-asok

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nekem a Gran Torino megnézése csúszik már nagyon régóta.

2009/top10

1. 9
2. Gettómilliomos / Slumdog Millionaire
3. District 9
4. Képlet / Knowing
5. A Pankrátor / The Wrestler
6. Becstelen Brigantyk / Inglourious Basterds
7. Hold / Moon
8. Valkûr / Valkyrie
9. Gran Torino
10. Star Trek

(az Avatar megnézése jövõre csúszik)

Az év legnagyobb csalódásai vállvetve a Fel / Up és a G.I. Joe
Shep
Kösz. Meglesem.

Nálam valahogy így néz ki a 2009-es top 10:

1. Avatar 10/9 - Egy élmény volt megnézni még mezei 2D-s moziban is. Alig várom, hogy lássam IMAX-ben.

2. Becstelen brigatyk 10/9 - Kevés filmben látni manapság ennyire jól felépített karaktereket és párbeszédeket.

3. Gettó milliomos 10/8,5 - Szép szerelmi történet, amit a kelleténél talán jobban díjjaztak.

4. District 9 10/8,5 - Különleges helyszín, érdekes társadalomkritika

5. Watchmen 10/8 - A képregényt még nem olvastam, így önmagában nagyon tetszett. A legjobb képregényfilm a TDK után.

6. Hold 10/7,5 - Sam Rockwell egyszemélyes showja.

7. Elrabolva 10/7,5 - Amikor beindul egy veterán.

8. Fel 10/7,5 - Egy nagyon szerethetõ animációs mese.

9. A bombaszakértõ 10/7,5 - Az elmúlt évek legjobb háborús filmje.

10. Star Trek 10/7 - 2009 a sci-fi éve, ezért nem maradhatott ki ez a film a listámról.

"Tudtok még ilyen Terabithia-hoz hasonló filmeket mondani?"
Lehet hülyeség részemrõl, de ... Radio Flyer? Jó régi, Ellijah Wood van benne kb. 11-12 éves. A hangulata szerintem hasonló, még ha elég más a története.

Shep
Jó hát a bemutató alapján én sem ezt vártam ,de egyáltalán nem bánom, hogy nem egy újabb Gyûrûk ura klónt kaptam (mondjuk a Gyûrûk ura filmek amúgy is nagy nullák számomra, egyedül az elsõ rész tetszett)

Zombieland

Minõsíthetetlen fos, nem bírtam végig nézni.
A 2004-es Dawn of the Dead remake óta nem nagyon volt normális zombi film.

PSN ID: Lord_Mortanius

böröczk
Az mind igaz, amit leírtál, csak sajnos az Akadémai utálja hõn szeretett Tarantinonkat, és az érzés kölcsönös (joggal) : D

Kumiho #2179

edios
//nyomokban terabithia spoilert tartalmazhat

Egy kicsit tényleg negatívan áll a dolgokhoz, de azért van némi igazság abban, amit mond😊

-tényleg fantasy-nek harangozták be, és cg shotokat mutogattak trailerben
-az egyik egész filmen keresztül építgetett fõszereplõ tényleg meghal minden különösebb ok nélkül, ami bár a másik fsz fejlõdésében szerepet játszik, de attól sztem még elég céltalan "hinnya,csináljunk drámai hangulatot-e!" fogásnak tûnik
-ha vminek távolról sincs köze lotr-hoz v narnia-hoz, akkor ne reklámozzák velük, mert megtévesztõ lehet sok embernek

Ezek ellenére term. nem rossz film, sztem egy sima komótos családi dráma, de én nem vagyok túl fogékony erre a stílusra.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Reszkessetek betörõk
még mindig 10/10😄

Shep
Találtam ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat egy másik fórumon (nem tudok erre mit mondani)

Dögunalom!
Azt hiszem, leginkább az jellemzi ezt a filmet.
Fantasy-nek beharangozott "B" kategóriás amerikai családi dráma, ezerszer látott történettel. Attól nem lesz érdekes egy film, hogy az egyik fõhõs meghal. Van ilyen más filmekben is...
És még van képük azzal beharagozni, hogy "ugyanazok csinálták a vizuális effekteket, akik a Gyûrûk urában és a Narnia Krónikáiban" (ez utóbbi szerintem szintén eléggé gagyi, de még mindigg jobb, mint ez...)
Nem tudom, ki találta ki, hogy Fantasy-nek legyen eladva, mert egész egyszerûen nem az!
Szerintem pénzkidobás moziban megnézni, de még tékából kivenni is.
Az a típusú film, amit úgyis lead valamelyik kereskedelmi csatorna elõbb-utóbb, reklámokkal szétszaggatva, mindenki ráér akkor megnézni! Legalább csak az idejét dobja ki az ablakon, de a pénzét nem!

Shep
Tudtok még ilyen Terabithia-hoz hasonló filmeket mondani?

Híd Terabithia földjére

Hogy nem láttam még ezt a filmet? Nagyon tetszett! Karácsony estére pont jó volt!

8/10
angelslie
Én is nagyon szeretem a Reszkessetek betöröket és tényleg megunhatatlan 😄
Most csak azért nem néztem, mert a suliban megnéztük utolsó napon... De a 2-t azért nem hagyom majd ki 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Tyler1
én meg a Reszkessetek betörõket néztem, mint ahogy isten tudja hány éve mindig ilyenkor 😄 nemtudom, de én még mindig képes vagyok nevetni rajta, kevés az olyan családi vígjáték amit ennyire szeretek, és amely nem untatja magát ezredszerre sem, sõt hirtelen nem jutna eszembe még1. mindenesetre ezt valahogy nagyon eltalálták 😊
10/10 és a 2. részét se hagyom ki holnap után 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

angelslie
Úgyszint néztem és nálam is böven megérdemli a 9/10-et

Nem részletezném most, az ilyen filmek mindig nagy hatással vannak rám több okból is

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Shep
Most láttam a TV2-n (levezetésként megnéztük) a Híd Threabithia földjére.
Másik fórumon olvastam ,hogy hsz-t, hogy micsoda arcátlanság ilyen filmet beadni karácsonykor. Hát nem tudom szerintem nagyon is össze lehet egyeztetni a karácsony hangulatával, már persze ha az embernek átjön a film mondanivalója. Számomra szórakoztató és megható is volt egyben, valamint felhívja a figyelmet arra, hogy aki el is megy az ha mi is akarjuk bennünk tovább élhet és örökségét továbbadhatjuk másoknak így hát aki nincs már velünk az is együtt "ünnepelhet" velünk ha úgy akarjuk. Nem is szaporítom tovább a szót.

9/10

Tyler1
az már a 2. része, az elsõ sokkal jobb Brooke Shields-el 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
még hogy nem volt jó film idén...

ráadásul még csak most jön a Lovely Bones és a Doctor Parnassus

egy másik összeállítás:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Inglourious Basterds 10/9

Tarantino + történelem hamisítás + erõs színészgárda = hatalmas film

Tarantinonak ezért a rendezésért, és hangulatért, amit kialakított a film folyamán, én simán neki ítélném az Oscart vagy a legjobb rendezõ, vagy a legjobb forgatókönyv kategóriában. Mestermû!

sz4bolcs
Hát ja, eléggé. <#szeret>
Egyre jobban bejönnek ezek a félig erotikus, félig romantikus filmek. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Totti5
Nagyon szép film! Milla Jovovich meg<#wow1>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sz4bolcs
Tegnap este volt egy aranyos film, Visszatérés a kék lagúnához. Nagyon tetszett. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sir Quno Jedi
Így az Avatar után újranézve a Monsters vs Aliens-et azt kell mondjam, hogy csak megerõsödött az a véleményem, hogy mesterien profin meg van csinálva az a film (mármint grafó+hang). Pazar az egész. Mindemellett sztoriban sem rossz egyáltalán. Szimpatikus a fõkarakter is (kinézetre, hangra, habitusra), ami nõi karaktertõl szokatlan (általában nagyon elcseszik õket). Van benne jellemfejlõdés is (némi). Kíváncsi vagyok a folytatásra. Az biztos, hogy 3D modellezésben nem sok tanulnivalójuk van már. Animációs filmként korrektül megállja a helyét, bár kicsit nekem rövid.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hulk vs Thor 2008

Kategóriában erõs 9/10, aki nem írja a képregénybõl készült rajzfilmeket annak meg nem is érdemes megnézni. 45 perc megafíling.

I.C.ram
Meglestem én is az Avatart. Annyira nem is volt rossz a CAM-os verzió hangja.

Najó csak vicceltem. 😊 Szóval RealD-ben néztem, mert IMAXba már lehetetlen jegyet szerezni.
Nekem bejött. Profin meg volt csinálva a grafika, jók voltak a karakterek is, a sztori meg simán tûrhetõ volt. Gyakorlatilag nem volt más, mint egy megtörtént történelmi esemény újrafeldolgozása, s mint tudjuk a történelem írja a legjobb drámákat. Egyedül a zenével nem voltam megelégedve. Egyáltalán nem volt hangulatfokozó, sõt szinte nem is emlékszem rá. Meg hiányoltam belõle az igazán elrugaszkodott fantáziát. Ilyen lényeket/gépeket már számtalan játékban/filmben láttunk, kezdve a MechWarrioros lépegetõktõl a lebegõ szigetekig mindent láthattunk már máshol. Szóval a kreativítást kicsit kommerszre fogták, de így is bõven jó volt.

Összességében tetszett a film, fõleg így 3D-ben.
7,5/10
desigo
Békés,boldog karácsonyt mindenkinek!

2009: At The Movies

precision
Law Abiding Citizen

Hát... had legyek vulgáris, de baszott nagy film. Aki nem akarja a saját szórakozását elcseszni, nehogy elolvassa a plot -ot imdb -n vagy megnézzem bármiféle trailert is belõle 😊 Jó színészek, Jamie Foxx egyik kedvenc színészem amúgy is, jó kis sztori, jó forgatókönyv, sok meglepetés és csavar, de azért vannak kiszámítható részek is. Ez utóbbi miatt "csak" 9 pontot adok rá 😊 Vagy ha nagyon szõrösszívû lennék akkor mondatnám hogy egy igen erõs 8 -as, de legyen inkább 9 😊

9/10.

Bazinga!