Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen überfos, eröltetett szarfost rég láttam. Próbálja követni a Boratot, szinte ugyanaz a felállás, csak más a szereplõ. SZánalmas volt. Életem egyik legszarabb filmélménye volt. Borat tetszett de ez szõrnyû volt.
Inkább nem is értékelem.
Band Of Brother (10ep) (720p 5.1 😊
7 pont
B13: Bûnös város
5 pont
B13: II. Ultimate
4 pont
Valami nácis zombis (tényleg nem emlékszem a címére, de idei film 😊
3 pont
Tökéletes Másolat (95. film)
5 pont
Up (fel)
5 pont
UnderWorld Trilogy
I. / 6 pont
II. / 5 pont
III. / 5 pont
Az árva (Orphant?)
5 pont
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Yo, Bitch!
7/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A kegyetlen hype ellenére nem vártam túl sokat, cserébe nem is kaptam. Bár akad néhány megmosolyogtató poén, de ennyiben ki is fullad, semmi extrát nem nyújt. Egy teljesen átlagos, egyszernézõs film, az imdb-n az ilyenek tömegei állnak 6 körüli értékeléssel. Hogy ezt miért kapta fel a közönség ennyire, rejtély.
10/6
Where The Wild Things Are / Ahol a vadak várnak
2009 egyik legjobb trailere fûzõdik hozzá, rengetegszer megnéztem, képileg-zeneileg-hangulatilag is zseniális. Emiatt ezt a filmet viszont vártam rendesen, hogy aztán végül csalódnom kelljen. A trailer hangulata csupán alig néhány pillanatra fedezhetõ fel, a film maga összedobott fércmûnek tünik.
Vannak jó pillanatai, de kultkönyvbõl készült gyerekfilm ide vagy oda, kihagyott ziccer lett.
10/5
Rég láttam ennyire fájdalmasan rossz filmet. Tipikus "zs2" kategória. Ezerszer látott, de rosszul megvalósított kiszámítható klisé hegyekkel megtûzdelt, gagyin és zavaróan kamerarángatós, logikai bukfencekkel is teli film.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végig szenvedtem, de nekem még a 1080p HD sem adta el. Gyenge 10/1
Dark Floors
Ez valami ótvar sz@r,kb fél óráig bírtam.
Nálam 0/10
Az ördög sírja
Végigszenvedtem,mert hát Cuba Gooding Jr.De ezt õ sem menti meg.
2/10
Walled In-Befalazva
Semmi kiemelkedõ,egyszer meg lehet nézni.
5/10
Triangle
Ez jó volt.Teljesen mást kaptam mint amire számítottam.
A végén azért beállt nálam a képzavar:A baleset után honnan került elõ a csaj megint???
8/10
Erõs 7/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
olvasgattam az avatar hsz-eiteket, és már-már meggyõztem magam, hogy talán érdemes lenne megnézni..
ekkor rábukkantam erre..
most akkor hányadán is állunk<#confused>#confused>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
megvolt a pókember, a transformers, az asterix, a bucó szetti tacsi, és a nagy kedvenc az idõ urai is..(többek közt)
ez utóbbit most érkeztem csak animációban (filmen) megnézni..(tény, nem siettem el<#hehe>#hehe>)
a kis pierre történetét kívülrõl fújtam ennyi év után is, és a rengeteg elolvasás után, szinte a szöveget is én mondtam helyettük..
a hangok (szinkron és zene) miatt azonban újnak és másnak tûnt..
röviden: pierre egyedül marad egy veszélyes bolygón, ahol nagy bogarak és húsevõ növények lesnek rá. de úton már a segítség..ám az idõ urai mindenkit meglepnek egy szokatlan tettel..
régi klasszikus, ez a magyar-francia kooprodukció. ha 10-nél kevesebbet adnék, önmagam csapnám be..
Viszont tetszett benne a képi világ.Olyan mintha tényleg 1960-70körül forgatták volna.
The Box 5/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
9.9999/10
A látvány káprázatos volt, az állam a padlón volt. Gratula a készítõknek, gyönyörûen megcsinálták a filmet, emellé remekül passzolt a hang is. A 0.0001 levonás csakis amiatt van, mert kissé kiszámítható volt a film. De ez semmiség volt. Egyáltalán nem éreztem hosszúnak a majd 3 órás filmet. Bizonyos részek annyira valósághûek voltak, hogy ha nem tudnám, hogy animáció, tuti azt mondanám, hogy ez valódi. Az IMAX hatás pedig bejött, bár az elején kissé émelyegtem tõle, meg a mozgós jeleneteknél kicsit elmosódottnak érezetm a képet, de a szemem hozzászokott hamar.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
hát... jobbra számítottam de a 7/10et megéri
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Említette valaki, hogy a trailere nem jött át. Hát nekem az egyik legjobban bejövõs trailert adták be valamelyik vetítés elõtt és akkor nagyon megfogott, már vártuk az asszonnyal ( néztem a torrentoldalakon ) és végre meglestük karácsony este. Elég nagy csalódás maga a film, nem vártam volna ilyen depresszív és elvont fantáziájú filmet, és ha eszembe jut, hogy gyerekmesérõl van szó, akkor meg abszolút negatív véleményem van róla, inkább Thomas a gõzmozdony mint ez a nyomasztó dráma. Pedig a Terabithia, vagy régebben a Végtelen történet negyon bejött, mint fantasy-gyerekmese.Csalódás
10/4
Kemény...bár néhol kicsit elvontabb a kelleténél.
7/10
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A fõszereplõ lánynak nagyon erõltetett volt mind a bénácska kislány szerep mind a szexi seggrázós sakál szerep.Egyik sem tûnt hihetõnek.
A többi csaj jól rázta.A bár totál lepukkant a mosdó ahol a fõszereplõ csaj sírdogált is nagy lepusztult pedig minden este teltház sõt még az utcán is sorakoznak.Hova tette akkor a tulajcsaj a bevételt?
Halpiacos rész volt a legjobb.
4/10
Errõl a filmrõl nagyon nehéz spoiler nélkül írni bármit is, de megpróbálom pár mondatban összefoglalni. (Ráadásul nekem is meg kell néznem még1x, mert elég összetett film volt)
fúúú szerintem így is túl sokat mondtam, de aki megnézi ezt a filmet az tudhatja, hogy nehéz róla írni bármit is anélkül, hogy lelõjünk valamit
és ne tûnjön érdektelennek 😄
Óriási dumája van, a szinkron hang meg zseniális választás volt hozzá.
8/10
Viszont volt tegnap, igaz kissé késõn egy számomra 10-es film is.
Szenvedélyek viharában (Legends of the Fall)<#szeret>#szeret>
Nagyon nagy kedvencem ez a film.
Julia Ormond pedig ebben a filmben lett számomra az egyik kedvenc szinésznõ.
Ezek a filmek azok amit egyszerûen nem nagyon lehet besorolni egy kategóriába se.
Egyszerûen "szép film"
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
De azért nem rossz film 😊
amúgy nem rossz film, bár én nem az ilyen szerepekért szerettem meg Svárcit.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Imdb
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hát szerintem nem hozta a Jumanji színvonalát, de azért nem volt olyan rossz..
7/10
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Azért ha van 5 perced, olvasd el az sg.hu ide vonatkozó cikkét, ami kivételesen jól sikerült. Persze tudom, még így is "kevesen vagyunk", de erre persze - közhelyesen - ráreplikázhatnám, hogy: szerencsére 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Komoly animációs film.Világvége hangulatot átadja rendesen.Nem túl hosszú (79 perc) gyorsan a film végére is értem.Karakteres kis figurák vannak benne.Érdekes,hogy a gépek az emberekkel könnyedén elbánnak de pont a kis fonalbabák fognak ki rajtuk.A történet izgalmas volt csak elég sok résznél lehetett számítani arra,hogy pontosan mi lesz a következõ jelenet.
8/10
Evelyn
Igaz történetet feldolgozó Írországban játszódó film Pierce Brosnannel.
Három gyerekét kényszerûen (anyu lelép)egyedül nevelõ apa pénzügyi nehézségbe kerül ezért a bíróság elveszi tõle õket és katolikus árvaházba küldi.Megpróbálja hivatalos úton vissza szerezni a gyerekeit.
Érdekes film bár néhol untam.
6/10
Turbo Man ( Hull a pelyhes ) 10/10
Reszkessetek betörõk 2 10/10
ezeket sosem lehet megunni😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy óriási hiányosság bepótolva. A kategóriájában a legjobb film, amit valaha láttam. Kedvet kaptam a többi Hannibal film megnézéséhez is. 😊
Szép, bár picit közhelyesnek tûnõ történet. A mesélés alapvetõen izgalmas, rendesen kidolgozott karakterek vannak, engem egyedül a szájbarágós hangvétel zavart.
7/10
ui: Már értem, hogy miért hasonlítgatják Avatart ehhez, csak épp nem értek velük egyet😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
:) Semmi okosság :P
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A trailer keltette fel a figyelmemet, pedig nem sok minden derül ki belõle, csak az látszik, hogy elég egyedi film.
Eléggé a hatása alatt vagyok még. Nálam egy erõs 8/10
"The "Real" Ghostbusters." Game Informer, 81. Akroyd:"I've seen work on the video game, I've watched it progress, my rap now to people is 'This is essentially the third movie.'"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3