Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiskoromban láttam a tv-ben, ilyen utópia volt, az emberek ilyen baszottnagy buborékvárosban éltek a földön, egy bizonyos kor betöltése után megölték õket (tán 20-30év nemtudom pontosan) na a fõszereplõ pedig megszökött, és egy nõvel jött össze a "nagyvilágban"...aztán visszamentek a városba és közölték a többiekkel hogy minden OK a felszínen nem kell félni a káros légkörtõl(?)
lehet hogy nem pontosak az infók, de nagyjából ez a felállás. nemtudom rémlik e valakinek!
Mert ahogy látom szerepel ebben is az a dögös spanyol bige... de hát... arra lennék kíváncsi, hogy ez hogy lehet😄
Nah majd meglesem én is, kíváncsi vagyok😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
egy picikét elvont, beteg egy film 😄 de jó
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
6os nálam: semmi extra... egyszer nézõs, de akkor jó volt😛
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát ez hatalmas voltXD
Igazi Film+os röhej😄
6/10
De ez csak én vok! 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
igen alapvetõen különbözõ a mûfajuk, úgyhogy ez szar hasonlat volt. én nem értem a az Álom.net mért nincs jelölve, kicsit verte csak el a Giant Octopus vs Mega Sharkot<#idiota>#idiota> mellesleg a jó filmtõl is messze volt a PA nemhogy az oscartól.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Jó film volt. Majd' fél évszázados alkotás, és mégis jobban tetszik, mint egy mai speckó elemekkel teletûzdelt hiperaktív hollywoodi tucatfilm. Peter Sellers alias Strangelove arcán az a ráfagyott mosoly... 😄 Picit néhány helyen lassúnak éreztem, de fogjuk arra, hogy nem ilyenen nevelkedtem.
7/10
De valami hihetetlen. Amilyen low-budget film, olyan jó. A feszültség végig jelen van, nálam bekerült a folyamatosan frissülõ TOP10-be.
9/10, simán. Azért nem 10, mert a végén kíváncsi lettem volna az igazságra.
így sokadjára is nagyon ütõs
de mivel ez kivitelezhetetlen, marad az Oscar zsûrije, akiket az egész filmes szakma és a "nép" is elfogad
persze mindig lesznek ellenkezõ vélemények, kapott már olyan film Oscart ami szerintem nem érdemelte volna meg, és fordítva is... de azért beláthatjuk, hogy az ilyen Fûrész és társai hatásvadász lópikulák nem igazán érdemlik meg ezt az elismerést
Bazinga!
semmitmondó filmek, 5-10 év múlva a kutya sem fog rájuk emlékezni (hacsak nem jön ki mindig egy folytatásuk, á lá Saw mode 😄)
Bazinga!
És igen ez alapján a Titanic a világon az egyik legjobb film. Kíváncsian várom te mi alapján döntenéd el?
És ezt úgy mondom, hogy 3 részben tudtam megnézni egyszer
Legjobb film:
"talán mert nem érdemli meg? 😊"
talán kicsit elverte a fûrészt
miért nem jelölték oscar díjra ??
engem nem zavart amúgy, sõt szerintem jó volt
csak a sok gyerkõc azt nem bírta felfogni, hogy a saját véleményét kellett volna rávetítenie a listára, és másoknak ezt pedig elfogadni... tehát vki adott egy 10 -est egy filmre, az azt jelentette hogy alapmû... másnak az a film mondjuk csak egy 7es volt, és jött a sírás, hogy te baromállat, nemlátod hogy a listán a 10es mit jelent? nyugodtan lehetett volna neki visszavágni hogy te baromállat, nem látod hogy számomra ez a film 10 pontot ér? 😊
no mind1. volt itt flame belõle rendesen. túl sok szabadideje volt egyeseknek. 😊
Bazinga!
<#taps>#taps>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez egy totál semmitmondó, felesleges film volt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Végig nagyon tetszett ,rég láttam ilyen jó scifit.A vége zseniális volt szerintem várom a folytatást...
8/10
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Trick 'R Treat
Hát ez most egyáltalán nem jött be. Iszonyat gyenge volt szvsz, pedig jó kritikákat olvastam róla. 3/10
De az új szerintem is jobb. A régi már túl "régi", de az is kiváló 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
úristen<#wow2>#wow2> mia faszom volt ez? ennyire elkúrni egy filmet...lol
\"Erről van szó!\"
Számomra értelmetlen, és inkább horror, mint akció. Nem érte volna meg a mozijegy árát.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Spartacus Blood and Sand egyben az eddigi 5 részt megnéztem tegnap.
Nagyon jó kis sorozat lesz ez.
Kicsit sok benne a vér meg a sex, de hangulatában nagyon ott van a 300 és a Gladiátor mellett.
Aki azokat a filmeket szerette ebben sem fog csalódni.
Összességében az öt rész együtt nálam idáig 8 és 9 pont között mozog.
Egy kis segítség hogy ne keljen keresgélni annak aki meg szeretné nézni.
Spartacus Blood and Sand 1-5 HDTV
Felirat hozzá 1-5-ig!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
majd ha lesz erõm majd írok róla, kicsit többet :-)
Összeesküvés-elméletes, átlagos krimi, akció nélkül (végét leszámítva). Nem volt rossz, de egy kicsit pörgõsebbet vártam trailer alapján. Utolsó fél óra alapján felpontozom 6/10-re.
The Brothers Bloom
Hangulatos, átverõs múvi. Számomra kiszámíthatatlan volt, hogy ami történik az igaz, vagy kamu, jó a forgatókönyv 😄 Aki szereti a csavaros sztorikat nézze meg. A 2 tesó, és Rachel Weisz tökéletes választás volt a szerepre. Japó csaj poén volt 😄 Többszörnézõs 7.5/10