Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szeretem az elgondolkodtató/elvont filmeket. Nos ezt senkinek nem ajánlom, holott marha jó alapötleten indul az egész. Végére egy kusza zagyva ökörködés az egész.
fúúú nagyon rossz...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hogy nem kellett volna
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hátt, õõõ. Nem tudom eldönteni, hogy igaz történet, vagy sem. Az "igazi" felvételek elég félelmetesek voltak. Ha a film igaz, na, az gáz... amúgy nagyon jó film. Nekem 9/10 simán.
Fu de reg lattam Travoltat,es istenemre nagyot utott ebben a filmben.Nem csak szo szerint,atvitt ertelemben is.Maga a film 1-2x nezos akcio,de amit JT muvel ebben a szerepben,azt erdemes latni 😄
Foleg miatta:
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
8/10
Fosatósabb mint az elsõ, vannak emlékezetes pillanatok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tetszett, hogy több kamera van, több szemszög, a film REMEKÜL össze van rakva.
A misztikus száll viszont bekavart és néha már hülyeségnek tûnt, de szerencsére nem ment át gagyiba.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Ilyen gyerek-mesefilm típusú, vmi játékgyár is helyszíne, és olyanokra emlékszem belõle hogy pl. nézik a karórájukat hogy 3mp mulva sötét van és tényleg 1mp alatt lemegy a Nap és fel a Hold; a végén a fõhõs lezsugorítva egy játékhadsereg élén harcol; meg vmi fák amik énekelnek az erdõben, és emlékszem hogy gonosz arcuk volt😄
ha tudjátok akkor mondjátok meg légyszi mi lehet ez mert nem hagy nyugodni😄
A kedvenc színészem ebben a szerepben is tökéletes volt, nekem csak egyvalami hiányzott: túl keveset tudunk meg róla hogy miért is lett ilyen a világ
7/10
Az Avatar amúgy sokkal, de sokkal többrõl szól, mint a látvány és a történet. Megjegyzem, nekem mindkét értelemben nagyon tetszik, a többire hagyok gondolkodási idõt 😉
The Matrix has you...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Hibátlan, ha csak ez az egy film létezne a világon, az sem lenne baj…"
10/10
1. rész: 4,2....
Ha meg egy horror végignézéséért kapok sok pízt akkor már most az enyém a 7500 ajró😄
stonesour: ment a pm
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Katasztrófa a film. Engem állandóan a Kung Fu Panda mesére emlékeztetett, ami sokkal szórakoztatóbb volt mint ez. Értelmetlen, brutális jelenetek, béna színészek. Hiába a V, mint vérbosszú rendezõje, ez a film semmiben sem jobb mint egy átlagos Uwe Boll film. Ami tetszett benne, az a pár okosság amit a filmben lévõ "tanárbácsi" mondott, miközben szarrá verte a tanítványt.
2/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
#53748: avatart már a premierje elõtt kb. egy évvel vártam.
sztorira sem volt egy szavam sem, sõt ha visszaolvasom akár itt akár az avatar topikjában tuti találsz tõlem védõhsz-t (meg az avatar kritikámat, az értékeléssemmel...)
#53750: figyelj, inkább a zenei ízlésem ne boncolgassuk. de szerintem rohadtul nem odaillõ zene volt.
az utolsó mondatodhoz: gratulálok, de bakot lõttél.
a vizsgaidõszak végén megnéztem Albert Barillé Egyszer volt...Az ember c. sorozatát, gyermekkori kedvenc mesém (eredeti: Once Upon a Time... Man (1978). Pedig az sem mai darab.
Ben Hur is mai napig kedvencem. Úgy látszik 1959-ben már tudtak "pörgõs" filmet csinálni. Vagy amirõl pár napja szóltam, a Logan's Run... (1976 ugye). A C64-es hasonlat is majdnem jó, múlthéten kezdtem el a Doom2-t, már lvl 16-on ûzöm az ördögöt 😛
A díszletekrõl direkt nem írtam semmit. Sõt, inkább csodálattal és érdekesen tekintettem a képi világra, hiszen így képzelték el az ûrutazást, a jövõt akkoriban, a Pirx kapitányt, Verne Gyulát sem röhögtem ki, sõt.
Tudom hogy változnak a korok, és a mûvek megitélése is, akármelyik mûfajt nézzük, ami korszakalkotó volt egyszer, az máskorra, egy késõbbbi korban már akár jelentéktelenné is válhat.
Azért is írtam úgy, ahogy a kritikám.
Tudtam ez lesz, ezért is írtam a végére azt amit, és azért nem pontoztam. Nagyon felcsigázott a film, és nem is a technika miatt csalódtam benne, hanem a hihetetlenül vontatott jelenetei miatt...
Mindezen felül még mindíg tartom az írásom...
Tudom énvagyok a prosztó, meg a huligán, tróger taknyos kölök aki nem bírja becsülni a jót meg az igazi értékeket. Bezzeg a ti idõtökben! Higyjétek el: Bárcsak tudnám becsülni...
én imádtam, de fõleg amiatt, mert jó volt látni, milyen CGI volt 1968-ban 😛
sztem az elején a vágások (az emberiség hajnala...) iszonyatosan jól el vannak találva és azonnal odaszegezett (olyan jó ritmusa van, hogy kis agyamban bekattant valami és végig bírtam)
én a könyvet olvastam hamarabb és nagyon vizuális típusként érdekelt, hogyan nézhet ki a film.
azért a körbe forgó ûrbázisos belsõ jelenetek nagyon nagyon ütõsek sztem és a díszlet is príma
A zene: Ligeti György - de ha azt nem bírtad, akkor EGYIK és MÁSIK (ez utóbbinál ugorhatsz is 00:30-hoz, onnan jön a lényeg - erre mondom én azt, h ilyen, ha valaki elektronikus zenébõl doktorál 😛 LOL)
Avatar: én is mostanában láttam, aszittem, az lesz a vége, h kiderül, a navik is valakinek az avatarjaik, akik a lelkek fája alatt ütöttek tanyát :-o OMG, de nem...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
vááá! Hülyék ezek is...
Spoileres:
Nos hát tényleg megcsinálták és egy nagyszerû folytatása volt az elsõ résznek... nagyon remélem, hogy befejezõ😄
Kicsit féltem, amikor jött a pap, hogy akkor ez most megy ilyen teljes mértékben vallás vs. A gonosz film lesz, de nem.
Ángela-t örültem, hogy belerakták... bár örültem volna, ha túléli... mondjuk a végefele egyre biztosabb volt, hogy ez lesz a vége, ami😄
Amúgy... mi a szar volt az, amit az eredeti "lány" belenyomatott Ángela szájába? valami óriás hernyó?Oo
8/10
Ember, 1967ben készült a film... az általad említett gagyi effekteket hosszú évekig nem tudták überelni...de látszik hogy michael bayen nõttél fel, CGI mindenekfelett...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De az Ûrodisszea 2001 szerintem egy k..szar film volt mikor láttam.
Végigszenvedtem,tizenéves fejjel. Már akkor is azért értettem ha egy filmnek van mondanivalója,de ez kb. 5 percben ellehetett volna mutogatni.
Ez amit soha nem fogok újra nézni.(Honfoglalás a másik)
Nem kell itt pörgés meg akció,de legyen már tényleg film.
Amit az imént láttam, Ninja assasin:Úgy egynek elment. Véres,volt pár jó jelenet a koreográfiával nemvolt baj,csak mégis valahogy erõsen "B"kategóriára hajaz,fõleg az sima párbeszédes jelenetek.
Bár lehet hozzá vagyok már szokva hogy kommunikáció közben is pörög,forog,úszik a kamera:-) 6/10
Go Jeff Go!!!!
az a legviccesebb, amikor az ilyen kaliberû emberek szólják le avatart az egyszerû történet miatt.
viszont sikerült elérned számomra egy fontos dolgot:
-fav
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a kettõnek miköze van egymáshoz? avatar 10 év mulva is egy pörgõs, látványos mozi lesz, ami bárki számára élvezhetõ...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
jézus atya úristen! spoiler
ezt neem gondoltam volna...baszki...most lett vége...megfájdult a fejem...
HOGY GONDOLTÁK EZT KOMOLYAN ANNO? Nem szól semmirõl, semmirõl, pár dolgot tudtam a sztoriról, felkeltette az érdeklõdésem, de tudtam, már a kibaszott fél órás majomemberek csatározásából tudtam hogy itt valami bûzlik... mit kapunk már az elején? egy nagy semmit, ott a monolit, kibaszott irritáló zene bejön, hûha. ja meg a majom elkezdte használni a szerszámokat? gondolom ez lett volna a mondanivaló... aztán meg jön az ûrbázis, valami balett-zenével. komolyan, vicc geci.
aztán jó. nézzük, nézzük. de amikor a holdon lévõ monolithoz is 10percig mutatják különféle snitteken hogy hogyan közelítik megfele...közben meg már kivan építve körülötte minden, mintha most látnák elõször..yay!
meg úgy összességében..mi értelme percekig mutatni 1-1 képet?? azis faza amikor néha bevágták alá a "fúj a szél" kórushangot-zenét, hogy még ingerültebb legyek...
vagy amikor a társa meghal az ûrben..ott is vagy 10-15percig mutatják míg utóléri...de a majdnem, majdnem az legjobb bazmeg amikor 10percig kapcsolja kifele a HAL-t.
erre ráver a csúcs, az a pszichedelikus fless, 10percig bírtam nézni, de sztem az is van simán fél órás (úgy pattantam fel az ágyból hogy belepörgessek és akkorát káromkodtam amit film alatt még sohasem tettem).
aztán jött még 1 jelenet és vége...
EZ MIAFASZOM VOLT? komolyan, ilyen alapon egy átlagos szomszédok részben is több filozófia van. ez nem az. ez valami idióta katyvasz. azthittem feldob pár kérdést. de nem.
nem szólt semmirõl. feldobott egy alapot, és félbehagyta. logikátlan volt az egész.
halkan jegyzem meg:
gondolom az avatar is erre a sorsra fog jutni majd (mert lehet hogy anno ütött ez a látvány, és azért mutogatnak egy kibaszott forgó makettet percegik, de a film egy nagy nulla. sõt. ennyit még komolyan nem pörgettem filmben)
nem merem pontozni. nem nekem szánták az üzenetét, van egy olyan érzésem, az tuti. több, mint 40éves film. nemtudok objektív maradni.
Bazinga!
"A háború, a túlnépesedés és a környezetszennyezés túlélõi hatalmas bunkervárosban élnek a huszonharmadik században, tökéletesen elzárva a külvilágtól. A rendszernek van egy szépséghibája: harmincéves korban halálos tánc vet véget a földi létnek. A körtánc elõl egyre többen próbálnak megszökni, melyben egy titkos szervezet segít nekik. Francis és Logan olyan rendõri egységnél dolgozik, melynek feladata a szökevények felkutatása. Logan beleszeret a szervezet egyik tagjába, a csinos Jessicába. Elhatározzák, hogy õk is megszöknek ebbõl a világból."
Bazinga!
gondolom akkor ez egy remake, és te az originalt láttad, ha gyerekkorodban volt
Bazinga!