Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vakító fehérség

Ritkán nézek akciófilmet, de ez tetszett, bár a vége kissé kiszámítható volt!

6/10
nah igen... sajnos nekem is így hatott... még jó hogy nem moziban néztem meg... semmi extra nem volt a film... egyedüli pozitívumnak Larten Crepsley megjelenése mondható😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

wesker24
Szerintem nem hiszem hogy lesz folytatása (Rémségek cirkusza) mert a film az Usa-ban elég hatalmas bukás volt ! Amivel egyet is értek !

Önálló filmként tényleg 1x nézhetõs jó film !

De mivel olvastam a könyvet ugy a film egy NAGY NULLA semmi köze a könyvhöz olyan irreális dolgok vannak benne hogy az már fájt !
Tatyla
Füstölgõ ászok 2

nem volt rossz csak kevés az 1 jobb volt. 6/10

Rémségek cirkusza

ez viszont tetszett,rég láttam már hasonló stílusú filmet,lesz vajon folytatása? 8/10

Az árva

ötletes jól dramatizált film csak ajánlani tudom 8/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A lény desingje amilyen egyszerû ötleten alapult olyan remek volt. Remekül meg volt csinálva és nem kelettek milliós effektek hozzá...
motyodlee
hát ki tudja 😄 nekem épp emiatt az infantilis viselkedés miatt tetszett.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Bulykin
akkor lehet hogy már kinõttem az ilyen filmekbõlXD nemtudom 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Sir Quno Jedi
Outlander (2008)

Sokan lehúzzák, de nekem spec. tetszett. Korrekt kis, egyszerû vonalvezetésû sf-fantasy keverék. Kicsit emlékeztet a 13. harcosra. Abszolút korrekt képileg is, sztoriban is, karakterek, színészek jók, CGI pazar. Szal. kiváló szórakozás és van benne egy kicsike csavar is, hogy valójában relatív ki a rossz és ki a jó... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

motyodlee
hát... szerintem meg épp az volt az egésznek az alapja

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Tyler1
Blood and Bone
Éjszakai underground fighter film, egy keleti harcmûvészeteket nagyon is jól vágó izmos állat fekával. A sztorija nem nagy szám, de némi lényeget azért sikerült belevinni, persze nem tört bele az ceruzájuk az íróknak. A bunyók "jók" voltak, persze a vágó munkája volt a jobb hatás keltés.
Szóval a film nem egy A kat., nem kell sokat várni tõle, inkább azoknak ajánlom akik szeretik a bunyós filmeket. Egyébként nem rossz.
10/6

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

PJack
azvolt a lényege pedig
nemvolt olyan rossz

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Bulykin
nagyon gyerekes lett, én pl kicsit komolyabbra számítottam...

DeerHunter01
Give em hell Malone

10/6.5

\"Erről van szó!\"

PJack
namiért?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Bulykin
szerintem is...

zaki
Where The Wild Things Are

Röviden: ez egy borzalom volt

2/10

Nah igen... azon én is fogtam a fejem😄

fifi
The Boondock Saints

nemtom miért maradt ki nekem ez a film, mert sok helyrõl hallottam/olvastam hogy jó...
tetszett ez a belevitt, de nem túlmisztifikált, vagy túlerõltetett vallási dolog.
Számomra ez olyan alap filmmé vált tegnap mint a Szigorúan piszkos ügyek...
és valamelyik nap megnézem a második részt is.

8/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zaki
😄DDDD

Bulykin
<#idiota><#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

precision
ezt véletlen nem tudja valaki, hogy melyik filmbõl van? 😄

Bazinga!

stargatelost
ja, rec topikban még leírtam mi nem tetszett de valóban amúgy hangulatban van olyan jó mint az egy 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Csacsi
Pont ma este akartam megnézni aszonnyal, mikor rájöttem, hogy még nincs hozzá magyar felirat 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kicsikiraly
nem a könyveket filmesítették meg, a filmekbõl készült a könyv 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

fifi
The Box

Szeretem az elgondolkodtató/elvont filmeket. Nos ezt senkinek nem ajánlom, holott marha jó alapötleten indul az egész. Végére egy kusza zagyva ökörködés az egész.
fúúú nagyon rossz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

stonesour
hát igen, lehet
hogy nem kellett volna
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez a "sötétben, a kamerában látható csak" dolog, meg a többi hülyeség, de mégsem mondhatom hogy nem tetszett a film, mert a hangulata teljesen hibátlan

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Tyler1
pedig a The Taking of Pelham 123 nem olyan régi film, abban is szerepelt 😊 amúgy erre a Párizsból szerettelre én is kiváncsi vok!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

stonesour
nem igaziak a felvételek, én azt olvastam

"The Fourth Kind"

Hátt, õõõ. Nem tudom eldönteni, hogy igaz történet, vagy sem. Az "igazi" felvételek elég félelmetesek voltak. Ha a film igaz, na, az gáz... amúgy nagyon jó film. Nekem 9/10 simán.

dartonita
From Paris with love

Fu de reg lattam Travoltat,es istenemre nagyot utott ebben a filmben.Nem csak szo szerint,atvitt ertelemben is.Maga a film 1-2x nezos akcio,de amit JT muvel ebben a szerepben,azt erdemes latni 😄
Foleg miatta:
7/10

stargatelost
az utsó mondatoddal nem értek egyet, teljesen átment gagyiba attól... A többivel viszont egyetértek 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stonesour
2

8/10

Fosatósabb mint az elsõ, vannak emlékezetes pillanatok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szellõzõs jelenet wtf, jól ledobják a csávót az emeletrõl

Tetszett, hogy több kamera van, több szemszög, a film REMEKÜL össze van rakva.
A misztikus száll viszont bekavart és néha már hülyeségnek tûnt, de szerencsére nem ment át gagyiba.

balvin
közben megtaláltam, Babes in Toyland a címe, 15-16 évvel ezelõtti képek ugranak be, iszonyat😄

balvin
nem, ennél régebbi film, a játékgyártó gép is teljesen más, ilyen színes pöfékelõ, pumpáló, hangos gép aminek a végén egy csõbõl kiesett a játék

ZilogR
Sztem EZ

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

bency
Taxi 2 8/10

Joy Ride 2 (Kejutazas) Hat az 1 szerintem sokkal jobb 6/10

:) Semmi okosság :P

balvin
szervusztok, keresek egy filmet, amit még gyerekkoromban láttam, és nem emlékszem a címére.

Ilyen gyerek-mesefilm típusú, vmi játékgyár is helyszíne, és olyanokra emlékszem belõle hogy pl. nézik a karórájukat hogy 3mp mulva sötét van és tényleg 1mp alatt lemegy a Nap és fel a Hold; a végén a fõhõs lezsugorítva egy játékhadsereg élén harcol; meg vmi fák amik énekelnek az erdõben, és emlékszem hogy gonosz arcuk volt😄

ha tudjátok akkor mondjátok meg légyszi mi lehet ez mert nem hagy nyugodni😄

Willenbrock
Trockij 7/10. Jó film,dokumentumszerûen de nem unalmasan mutatja be azt a merényletet amit egy kétes elem követett el a hatalmas forradalmár ellen.

JohnnyNapalm
The Book Of Eli - Éli Könyve

A kedvenc színészem ebben a szerepben is tökéletes volt, nekem csak egyvalami hiányzott: túl keveset tudunk meg róla hogy miért is lett ilyen a világ

7/10

A 2001 tipikusan az a film, ami inkább gondolkodtató, mint szórakoztató. Az Avatart és az Ûrodüsszeiat összehasonlítani hülyeség, elõbbire 10 év múlva már csak a fanatikusok fognak emlékezni, ellenben Kubrick scifi-je örökéletû alkotás.

bigapó
Minden olyan filmet ami korszakalkotó elér a végzet, mivel mindig lesz új korszak..ez már csak ilyen. Anno a kõbalta volt a nyerõ és mindenki happy volt tõle.

Az Avatar amúgy sokkal, de sokkal többrõl szól, mint a látvány és a történet. Megjegyzem, nekem mindkét értelemben nagyon tetszik, a többire hagyok gondolkodási idõt 😉

The Matrix has you...

ALICE IN WONDERLAND. malice in burtonland.
Kmarha
ajánlom könyvben! Mindhárom részt. Elég vékonyka kis könyvek, nem kell tartani tõle, és jobban megmagyarázza a dolgokat mint a filmet (igen, megfilmesítették a köv részt is)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Forrest Gump

"Hibátlan, ha csak ez az egy film létezne a világon, az sem lenne baj…"

10/10

zaki
már van dvdrip, és felirat is. aki keres, az talál

hmm-hmm...
1. rész: 4,2....
Ha meg egy horror végignézéséért kapok sok pízt akkor már most az enyém a 7500 ajró😄

stonesour: ment a pm

Seth
Trailer alapján egy kliséhalmaz.De kíváncsivá tett annyi szent

PSN ID.: Beegabor

stonesour
Minõség? hol láttad? Honnan van?

Szabi84
már a trailer alatt is összeszartam magam😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ninja Assasin

Katasztrófa a film. Engem állandóan a Kung Fu Panda mesére emlékeztetett, ami sokkal szórakoztatóbb volt mint ez. Értelmetlen, brutális jelenetek, béna színészek. Hiába a V, mint vérbosszú rendezõje, ez a film semmiben sem jobb mint egy átlagos Uwe Boll film. Ami tetszett benne, az a pár okosság amit a filmben lévõ "tanárbácsi" mondott, miközben szarrá verte a tanítványt.

2/10