Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ritkán nézek akciófilmet, de ez tetszett, bár a vége kissé kiszámítható volt!
6/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Önálló filmként tényleg 1x nézhetõs jó film !
De mivel olvastam a könyvet ugy a film egy NAGY NULLA semmi köze a könyvhöz olyan irreális dolgok vannak benne hogy az már fájt !
nem volt rossz csak kevés az 1 jobb volt. 6/10
Rémségek cirkusza
ez viszont tetszett,rég láttam már hasonló stílusú filmet,lesz vajon folytatása? 8/10
Az árva
ötletes jól dramatizált film csak ajánlani tudom 8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Sokan lehúzzák, de nekem spec. tetszett. Korrekt kis, egyszerû vonalvezetésû sf-fantasy keverék. Kicsit emlékeztet a 13. harcosra. Abszolút korrekt képileg is, sztoriban is, karakterek, színészek jók, CGI pazar. Szal. kiváló szórakozás és van benne egy kicsike csavar is, hogy valójában relatív ki a rossz és ki a jó... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Éjszakai underground fighter film, egy keleti harcmûvészeteket nagyon is jól vágó izmos állat fekával. A sztorija nem nagy szám, de némi lényeget azért sikerült belevinni, persze nem tört bele az ceruzájuk az íróknak. A bunyók "jók" voltak, persze a vágó munkája volt a jobb hatás keltés.
Szóval a film nem egy A kat., nem kell sokat várni tõle, inkább azoknak ajánlom akik szeretik a bunyós filmeket. Egyébként nem rossz.
10/6
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nemtom miért maradt ki nekem ez a film, mert sok helyrõl hallottam/olvastam hogy jó...
tetszett ez a belevitt, de nem túlmisztifikált, vagy túlerõltetett vallási dolog.
Számomra ez olyan alap filmmé vált tegnap mint a Szigorúan piszkos ügyek...
és valamelyik nap megnézem a második részt is.
8/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szeretem az elgondolkodtató/elvont filmeket. Nos ezt senkinek nem ajánlom, holott marha jó alapötleten indul az egész. Végére egy kusza zagyva ökörködés az egész.
fúúú nagyon rossz...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hogy nem kellett volna
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hátt, õõõ. Nem tudom eldönteni, hogy igaz történet, vagy sem. Az "igazi" felvételek elég félelmetesek voltak. Ha a film igaz, na, az gáz... amúgy nagyon jó film. Nekem 9/10 simán.
Fu de reg lattam Travoltat,es istenemre nagyot utott ebben a filmben.Nem csak szo szerint,atvitt ertelemben is.Maga a film 1-2x nezos akcio,de amit JT muvel ebben a szerepben,azt erdemes latni 😄
Foleg miatta:
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
8/10
Fosatósabb mint az elsõ, vannak emlékezetes pillanatok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tetszett, hogy több kamera van, több szemszög, a film REMEKÜL össze van rakva.
A misztikus száll viszont bekavart és néha már hülyeségnek tûnt, de szerencsére nem ment át gagyiba.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Ilyen gyerek-mesefilm típusú, vmi játékgyár is helyszíne, és olyanokra emlékszem belõle hogy pl. nézik a karórájukat hogy 3mp mulva sötét van és tényleg 1mp alatt lemegy a Nap és fel a Hold; a végén a fõhõs lezsugorítva egy játékhadsereg élén harcol; meg vmi fák amik énekelnek az erdõben, és emlékszem hogy gonosz arcuk volt😄
ha tudjátok akkor mondjátok meg légyszi mi lehet ez mert nem hagy nyugodni😄
A kedvenc színészem ebben a szerepben is tökéletes volt, nekem csak egyvalami hiányzott: túl keveset tudunk meg róla hogy miért is lett ilyen a világ
7/10
Az Avatar amúgy sokkal, de sokkal többrõl szól, mint a látvány és a történet. Megjegyzem, nekem mindkét értelemben nagyon tetszik, a többire hagyok gondolkodási idõt 😉
The Matrix has you...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Hibátlan, ha csak ez az egy film létezne a világon, az sem lenne baj…"
10/10
1. rész: 4,2....
Ha meg egy horror végignézéséért kapok sok pízt akkor már most az enyém a 7500 ajró😄
stonesour: ment a pm
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Katasztrófa a film. Engem állandóan a Kung Fu Panda mesére emlékeztetett, ami sokkal szórakoztatóbb volt mint ez. Értelmetlen, brutális jelenetek, béna színészek. Hiába a V, mint vérbosszú rendezõje, ez a film semmiben sem jobb mint egy átlagos Uwe Boll film. Ami tetszett benne, az a pár okosság amit a filmben lévõ "tanárbácsi" mondott, miközben szarrá verte a tanítványt.
2/10