Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Bizony abból elég 10 perc,még sok is😊A Kinga adottságait néha felmérem így szemmel,aztán annyi elég is az egészbõl.

precision
ez remélem irónia 😄
én eddig láttam belõle kb 10 percet összesen, és hát kész
de hát ez itt M.o. ahol színészek nélkül is lehet filmet/sorozatot csinálni...

de amúgy mi történt tényleg? 😊

Bazinga!

Vannak benne olyan kimaradt részek is, amelyek segítik az átvezetést a következõ jelenethez. Olyan részek, amit nem sajnáltak annyira,hogy csúnyábban fejezzem ki magam: nem volt olyan magas fajlagos költsége és mondanivalója a történet hiánytalan megértése végett. Szal ebben azok benne vannak, de nem mindet vettem észre szerintem.
Willenbrock
Péntek 13 (2009).Hát elég gagyinak tûnik,tegnap belekezdtem de 2x bealudtam rajta,talán ma befejezem ha lesz hozzá türelmem.(ezek azt hiszik ha kimondják azt a mágikus nevet hogy Jason meg kétméteres késeket lóbálnak és a lányok is 1000-el visítoznak akkor már jó lesz a film)

DeerHunter01
akkor érdemes lesz beszereznem<#eljen>

\"Erről van szó!\"

DJ RX7
+50 perc

:3

DeerHunter01
kb mi a különbség a sima meg a Rendezõi változat között ?

\"Erről van szó!\"

Gyûrûk Ura - A Gyûrû Szövetsége Rendezõi Változat 1080p DTS Eng 24p

Ez de betyár jó! Ezért érdemes volt gyûjtögetni a nagyfelbontásra! Bár jönne egy hasonló kaliberû epic film! Vasárnap jön a Két Torony, hasonló változatban, már komolyan várom. Ez 10/10, 4'eva! <#eljen>
DeerHunter01
Norbit

10/8

\"Erről van szó!\"

április elseje?<#idiota>

DeerHunter01
netudd meg 😄
ultrabrutál spoiler lenne még spoilerbe is leirva,mert erre szerintem senki nem gondolt hogy mifog történni !!!
ekkora csavart gecc

\"Erről van szó!\"

Seth
jajj, mi volt benne, akarom tudni 😊
Spoilerbe a biztonság kedvéért XD

PSN ID.: Beegabor

DeerHunter01
<#eljen><#eljen>
aki kihagyta az nézze meg az rtlmost.hu-n !

\"Erről van szó!\"

Jim Morrison
Barátok közt 5097-5098
Szerintem ez nagyon jó kis, az alapsztoritól elájultok, a sziinészek meg fenomenálisak ! Többször nézõs 10/10 <#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sephi
Ha felig hozza a Payback hangulatat akkor tuti szeretni fogom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bulykin
most már nagyon kíváncsi vagyok, trailer alapján nekem kúrvára tetszik de jót még nem igazán hallottam rólaXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
tudod vannak fórum függõk is akik real time-ba közvetítik a filmet 😄😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Csak röviden:
Payback,kiváló volt<#eljen>9/10
The Boondock Saints!,túl sok duma volt meg elég komolytalannak hatott,plussz néhány buzis jelenet,uncsi volt....4/10
Edge of darkness,összeségében megérte,de a túl véressel vitatkoznék.7/10

autoszimulator
Legion

Megnéztem éjjel, csak annyit tudok kérdezni ezután, ez mi a szar volt? Nagyi a plafonon mászik és társai? Meg az egész alapsztori? A megvalósítás? Hát nem kicsit csalódtam...

.: mobilize.hu :.

én ha nézek egy filmet akkor 10 perc után csak akkor kommentezek, ha szar a film és kikapcsoltam 😄
[HUN]Crassus
húha ez durva lesz! 10 perce nézem😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Bandew
Jaja tényleg nagy film! Kicsit furcsállom is, hogy így érdemtelenül elmerült a feledésben, nem csapott maga körül akkora hûhót.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jakuza001
Ma ismet megneztem a Lucky Number Slevin-t, egyszeruen nem tudom megunni, annyira nagy stuff.
10/10+

Qwerty4
Háború a Nemzet ellen (2009):

4 részes dokumentumfilm, nemzetünk kirablásáról, annak folyamatáról.
Így, választások elõtt érdemes megnézni mindenkinek és azután elgondolkodni a hallottakon... 10/10

Qwerty4

Az árva

Típikus klissé thriller... vannak benne jópofa újdonságok, de sajnos nagyon kiszámítható.
Mondjuk legalább nincsenek benne gonosz lelkek, amik megszállják az embereket és úgy ölnek...
Viszont amikor felgyulladt a falak... nah azon röhögtem... 2 perc alatt így leégne egy fröccs gyújtófolyadéktól? aha...😄

6/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sephi
Bocs a iras stilust, telorol nehez irni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nem. Borzalmasan tevedsz. Itt meg mindig arrol van szo, hogy mennyire tudod magad beleleni abba az elmenybe amit a film ad.

Nem a filmnek kell a te szintedre emelkednie, hanem neked kell az o szintjere. Nincs olyan film a foldon ami ezt el tudna erni.

Tehat hiaba nezed le (es jossz a Disney Delutan ervelessel, amitol amugy mar hanynom kell annyira szar) azt, akinek tetszik az a film ami neked nem, mert te sokkal tobbet veszitettel mint o.

O elvezte azt amit te nem. Tehat ki a szerencsebb ebben a helyzetben?

En peldaul teljesen kiakadtam, mert nem jott at a No Contry for Old man. Kibaszottul sajnaltam, mert sokaknak atjott de ez van.

dartonita
Ja es ez a Ray Winstone nevu arc egyre szimpibb 😊
Mar az Arthur kiralyban is jol nyomta,de azota csomo filmben lattam.Eredeti pofa.

dartonita
Edge of darkness

Mel Gibson a jo oreg bosszuallo,nyomozo,kemenyzsaru.Nem tudom miert,de ennek a faszinak szeretem a filmjeit.Lehet hogy azert mert jo szinesz.Itt sem lehet panasz ra.A film is lekoti az embert,nem veletlenul vagyok ilyen kialvatlan ma.Kicsit tul veres,de elveztem.
7/10

PetruZ
Abszolút kult, bár sajnos elég kevesen ismerik. Anno írtunk is itt róla többen is. A második részt is ugyanazok készítették, ugyanazokkal a szereplõkkel, azt még nem láttam (nemrég mutatták be), de a hírek szerint felér az elsõvel.
bency
NORBIT 😄

Szerintem vannak benne nagyon jo poenok,jo kis esti film! 7/10

:) Semmi okosság :P

[HUN]Crassus
legalább szidhatsz engem😊

kaposi1
Ha ilyen tartalmu DVD-t vettem le regen a Teka polcarol azt bizony
egybol tettem is vissza.
De ezt most a te ajanlasodra meg fogom nezni.
Hatha ez kivetel lesz a sok ilyentemaju B.film kozott.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

precision
jajj és akkor mi van ha Edward? 😄
minden normális vámpírfilm rajongó nevében kikérem magamnak hogy a tvájlájt fost vámpírfilmnek nevezzék, pláne hogy egybõl ilyen következtetéseket vonjanak le 😊 mint ha vmi etalon lenne az a film v. mittudomén 😊 csak egy rossz romantikus tinifilm, ahol "véletlenül" vámpír a fõszereplõ

Bazinga!

[HUN]Crassus
Mire bukkantam!

The Boondock Saints! Testvérbosszú 1999

Conner és Murphy MacManus ikertestvérek, akik egy adag bátorságért nem mennek a szomszédba. Egy nap összetûzésbe keverednek a fél Bostont rettegésben tartó orosz maffiával, és ennek eredményeként két gengszter holtan marad a helyszínen. A rendõrség annak láttán, hogy a fiúk elvetemült bûnözõket tettek el az útból, szemet huny az eset fölött. Hamarosan újabb közveszélyes alvilági alakok holttestére bukkannak, s felmerül a gyanú: az ikrek folytatják igazságosztó akciójukat az eddig érinthetetlennek hitt fõ maffiózók ellen

hatalmas 8/10!! kegyetlen jó film!

( van 2 . rész is!)

Willenbrock
Il Nascondiglio 10/7 Egész jó horror,bár nem az a véres fajta de eléggé egyedi a történet és hátborzongató is.Mikor jön az a hang hogy "Itt van Ellie,itt van ni" a hideg rázza ki az embert.

tigeroo
jaj, meg a finuccsik 😄dd

<#eljen>
Oscar (Stallone)
Én még mindig imádom ezt a filmet 😊 "Dobjátok ki,expeditíven" 😄

8/10
Daybreakers

Tök jó film, engem teljesen lekötött. Vicces, hogy itt a Edward a neve a fõszereplõ vámpírnak, tuti nem véletlen.

motyodlee
Den brysomme mannen (A kiállhatatlan)
8/10 Számomra elgondolkodtató dolgokat forgatott fel, mint pl az a bizonyos fogyasztói társadalom, élet értelme, és a nagybetûs boldogság megtalálása.

The curious case of Benjamin Button
8/10 szerintem szép film volt 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Panzermeyer
Fanboys... ugyan már! Egy Ûrgolyhók 1000-szer megveri. Egyetlen igazán nagyon jó poén volt csak benne: "Oh look, if it isn't C3Penisface and R2Dickhead" - semmi több, de ez epic.

mov ah,4ch int 21h end

Dynamic
Ej, hát nem érted, hogy épp azt mondom, hogy nem csak egy látványos sci... ööö akciófilm, hanem még mondanivalója is van.
Panzermeyer
Ja és 4/10.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Véletlen a kezembe akadt amikor az új mindent tudó lcd tv-met tesztelgettem és próbaképpen megnéztem újra a Daredevilt, amit anno nem igazán értettem, hogy miért is tartanak olyan rossz filmnek. Úgy látszik akkor, amikor elõször láttam, marhára el lehettem fáradva, mert most már értem, hogy miért van a béka segge alatt.

Légterelõ Spoiler!
Az ürge megismerkedik élete nõjével, majd túlzottan nyomul rá, ezért elkezdenek verekedni a játszótéren, egy csapat gyerek szeme láttára. -.- A vak emberek a hallásuk alapján tájékozódnak, fõként. Erre a hõsünk mielõtt elkezdene esni az esõ lehunyja a szemeit, megjön az esõ és ráesik a nõ arcára, kinyitja a szemét, és a visszaverõdõ hanghullámokat a szemén keresztül érzékeli. WTF????? A nõ meghal a végén a szemünk láttára, aztán kiderül, h mégsem halott, mert ennek happy endnek kell lennie. Még Colin Farrel is túljátssza az õrült bérgyilkos szerepét. Ez egy hatalmas kupac ürülék.

mov ah,4ch int 21h end

fifi
ne haragudj, de mégis mi a lófaxt vártál?
komolyan kérdezem, mert ezt a kommentet egyszerûen nem tudom hova tenni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

De azért ugye õt szabad bántani?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
jól látom h egyesek a Rambo filmekbe kötnek bele??? 😄 lehet hogy nem ismeritek a film világ iratlan alapszabályait, Chuck Norrisba, Svárciba és Slyba valamint az õ filmjeikbe semmilyen körülmények között nem köthet bele senki, nem hasonlíthatja õket más filmekhez vagy színészekhez, és nem ûz belõlük gyúnyt!!!!!!!4444444<#nevetes1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

dartonita
Kis hetvegi mozizas,lassuk a repertoart:

Zombieland:
Eleve nem kedvencem ez a stilus szal sok kompetenciat nem erzek ertekelni,de vegulis vegigszenvedtuk.A csaj szemei,Woody es BM probalja menteni a menthetot,keves sikerrel.A braindead-et meg sem kozeliti,stilszeruen hullarossz.
3/10

Derult egbol fasirt:
Hat-hat.Elmegy egynek vegulis,de semmi extra.Masfel orat meger nagy joindulattal.
4.5/10

Swing vote:
Csipem Kevin Costnert,ez a film pedig erdekes kerdeseket vet fel.Jol jatsza a kisse debil atlagembert,bar kisse kiszamithato de egyaltalan nem rossz film.
6/10

Egy asszony illata:
Probaltuk meltokepp lezarni a hetveget ezzel a mestermuvel.Remek alkotas,kb akarhanyszor meg tudnam nezni.Pacino uberjo.
9/10

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;