Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
amikor Gabriel megjelent akkor kicsit megnyugodtam, hogy végre egy értelmes karakter, de hát az a buzogány... lol

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Blasta
Na nézzmá, kiverte a hisztis kislányoknál a biztositékot a bannerben a pontozási segédletem? LOL
<#taps>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Legion

Ez egy totál semmitmondó, felesleges film volt.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SHUTTER ISLAND. vihar a diliben.
edios
várhatod:\

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

tigeroo
:o
Pandorum

Végig nagyon tetszett ,rég láttam ilyen jó scifit.A vége zseniális volt szerintem várom a folytatást...
8/10

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

zaki
láttam, de az nem tetszett. talán ha 10 évvel korábban láttam volna, akkor más lenne a véleményem

Trick 'R Treat

Hát ez most egyáltalán nem jött be. Iszonyat gyenge volt szvsz, pedig jó kritikákat olvastam róla. 3/10

SötétBarom
Megvan eredetiben, rendezõi változat. 😛
De az új szerintem is jobb. A régi már túl "régi", de az is kiváló 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bulykin
Legion
úristen<#wow2> mia faszom volt ez? ennyire elkúrni egy filmet...lol

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bandew
Nekem az origin verzió ûberelt mindent! Azt láttad?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
Dawn of the Dead (2004)

Nálam a legjobb zombis film. 9/10

Hm... nem sikerült rosszul az upconvert! Akkor késõbb lecserélem a "polcon"!
DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

Legion

Számomra értelmetlen, és inkább horror, mint akció. Nem érte volna meg a mozijegy árát.

BaliBoy
Az a baj, hogy amit láttál az még csak egy up konvertes valami. Mem jelent meg Blue-Ray-en. Még csak április 6-án fog megjelenni a "sima", mozis változat.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

[HUN]Crassus
A belsõ ember 7/10
Edge of darkness 7/10

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
akció-vígjáték a boondock!😛

kaposi1
Még nem késõ elkezdeni nézni!
Spartacus Blood and Sand egyben az eddigi 5 részt megnéztem tegnap.
Nagyon jó kis sorozat lesz ez.
Kicsit sok benne a vér meg a sex, de hangulatában nagyon ott van a 300 és a Gladiátor mellett.
Aki azokat a filmeket szerette ebben sem fog csalódni.
Összességében az öt rész együtt nálam idáig 8 és 9 pont között mozog.
Egy kis segítség hogy ne keljen keresgélni annak aki meg szeretné nézni.
Spartacus Blood and Sand 1-5 HDTV
Felirat hozzá 1-5-ig!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Pörszi Jacson:Villámtolvaj 4/10
majd ha lesz erõm majd írok róla, kicsit többet :-)
zaki
Edge of Darkness

Összeesküvés-elméletes, átlagos krimi, akció nélkül (végét leszámítva). Nem volt rossz, de egy kicsit pörgõsebbet vártam trailer alapján. Utolsó fél óra alapján felpontozom 6/10-re.

The Brothers Bloom

Hangulatos, átverõs múvi. Számomra kiszámíthatatlan volt, hogy ami történik az igaz, vagy kamu, jó a forgatókönyv 😄 Aki szereti a csavaros sztorikat nézze meg. A 2 tesó, és Rachel Weisz tökéletes választás volt a szerepre. Japó csaj poén volt 😄 Többszörnézõs 7.5/10

Willenbrock
Bizony abból elég 10 perc,még sok is😊A Kinga adottságait néha felmérem így szemmel,aztán annyi elég is az egészbõl.

precision
ez remélem irónia 😄
én eddig láttam belõle kb 10 percet összesen, és hát kész
de hát ez itt M.o. ahol színészek nélkül is lehet filmet/sorozatot csinálni...

de amúgy mi történt tényleg? 😊

Bazinga!

Vannak benne olyan kimaradt részek is, amelyek segítik az átvezetést a következõ jelenethez. Olyan részek, amit nem sajnáltak annyira,hogy csúnyábban fejezzem ki magam: nem volt olyan magas fajlagos költsége és mondanivalója a történet hiánytalan megértése végett. Szal ebben azok benne vannak, de nem mindet vettem észre szerintem.
Willenbrock
Péntek 13 (2009).Hát elég gagyinak tûnik,tegnap belekezdtem de 2x bealudtam rajta,talán ma befejezem ha lesz hozzá türelmem.(ezek azt hiszik ha kimondják azt a mágikus nevet hogy Jason meg kétméteres késeket lóbálnak és a lányok is 1000-el visítoznak akkor már jó lesz a film)

DeerHunter01
akkor érdemes lesz beszereznem<#eljen>

\"Erről van szó!\"

DJ RX7
+50 perc

:3

DeerHunter01
kb mi a különbség a sima meg a Rendezõi változat között ?

\"Erről van szó!\"

Gyûrûk Ura - A Gyûrû Szövetsége Rendezõi Változat 1080p DTS Eng 24p

Ez de betyár jó! Ezért érdemes volt gyûjtögetni a nagyfelbontásra! Bár jönne egy hasonló kaliberû epic film! Vasárnap jön a Két Torony, hasonló változatban, már komolyan várom. Ez 10/10, 4'eva! <#eljen>
DeerHunter01
Norbit

10/8

\"Erről van szó!\"

április elseje?<#idiota>

DeerHunter01
netudd meg 😄
ultrabrutál spoiler lenne még spoilerbe is leirva,mert erre szerintem senki nem gondolt hogy mifog történni !!!
ekkora csavart gecc

\"Erről van szó!\"

Seth
jajj, mi volt benne, akarom tudni 😊
Spoilerbe a biztonság kedvéért XD

PSN ID.: Beegabor

DeerHunter01
<#eljen><#eljen>
aki kihagyta az nézze meg az rtlmost.hu-n !

\"Erről van szó!\"

Jim Morrison
Barátok közt 5097-5098
Szerintem ez nagyon jó kis, az alapsztoritól elájultok, a sziinészek meg fenomenálisak ! Többször nézõs 10/10 <#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sephi
Ha felig hozza a Payback hangulatat akkor tuti szeretni fogom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bulykin
most már nagyon kíváncsi vagyok, trailer alapján nekem kúrvára tetszik de jót még nem igazán hallottam rólaXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
tudod vannak fórum függõk is akik real time-ba közvetítik a filmet 😄😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Csak röviden:
Payback,kiváló volt<#eljen>9/10
The Boondock Saints!,túl sok duma volt meg elég komolytalannak hatott,plussz néhány buzis jelenet,uncsi volt....4/10
Edge of darkness,összeségében megérte,de a túl véressel vitatkoznék.7/10

autoszimulator
Legion

Megnéztem éjjel, csak annyit tudok kérdezni ezután, ez mi a szar volt? Nagyi a plafonon mászik és társai? Meg az egész alapsztori? A megvalósítás? Hát nem kicsit csalódtam...

.: mobilize.hu :.

én ha nézek egy filmet akkor 10 perc után csak akkor kommentezek, ha szar a film és kikapcsoltam 😄
[HUN]Crassus
húha ez durva lesz! 10 perce nézem😊

Bandew
Jaja tényleg nagy film! Kicsit furcsállom is, hogy így érdemtelenül elmerült a feledésben, nem csapott maga körül akkora hûhót.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jakuza001
Ma ismet megneztem a Lucky Number Slevin-t, egyszeruen nem tudom megunni, annyira nagy stuff.
10/10+

Qwerty4
Háború a Nemzet ellen (2009):

4 részes dokumentumfilm, nemzetünk kirablásáról, annak folyamatáról.
Így, választások elõtt érdemes megnézni mindenkinek és azután elgondolkodni a hallottakon... 10/10

Qwerty4

Az árva

Típikus klissé thriller... vannak benne jópofa újdonságok, de sajnos nagyon kiszámítható.
Mondjuk legalább nincsenek benne gonosz lelkek, amik megszállják az embereket és úgy ölnek...
Viszont amikor felgyulladt a falak... nah azon röhögtem... 2 perc alatt így leégne egy fröccs gyújtófolyadéktól? aha...😄

6/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sephi
Bocs a iras stilust, telorol nehez irni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nem. Borzalmasan tevedsz. Itt meg mindig arrol van szo, hogy mennyire tudod magad beleleni abba az elmenybe amit a film ad.

Nem a filmnek kell a te szintedre emelkednie, hanem neked kell az o szintjere. Nincs olyan film a foldon ami ezt el tudna erni.

Tehat hiaba nezed le (es jossz a Disney Delutan ervelessel, amitol amugy mar hanynom kell annyira szar) azt, akinek tetszik az a film ami neked nem, mert te sokkal tobbet veszitettel mint o.

O elvezte azt amit te nem. Tehat ki a szerencsebb ebben a helyzetben?

En peldaul teljesen kiakadtam, mert nem jott at a No Contry for Old man. Kibaszottul sajnaltam, mert sokaknak atjott de ez van.

dartonita
Ja es ez a Ray Winstone nevu arc egyre szimpibb 😊
Mar az Arthur kiralyban is jol nyomta,de azota csomo filmben lattam.Eredeti pofa.

dartonita
Edge of darkness

Mel Gibson a jo oreg bosszuallo,nyomozo,kemenyzsaru.Nem tudom miert,de ennek a faszinak szeretem a filmjeit.Lehet hogy azert mert jo szinesz.Itt sem lehet panasz ra.A film is lekoti az embert,nem veletlenul vagyok ilyen kialvatlan ma.Kicsit tul veres,de elveztem.
7/10