Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én eddig láttam belõle kb 10 percet összesen, és hát kész
de hát ez itt M.o. ahol színészek nélkül is lehet filmet/sorozatot csinálni...
de amúgy mi történt tényleg? 😊
Bazinga!
Ez de betyár jó! Ezért érdemes volt gyûjtögetni a nagyfelbontásra! Bár jönne egy hasonló kaliberû epic film! Vasárnap jön a Két Torony, hasonló változatban, már komolyan várom. Ez 10/10, 4'eva! <#eljen>#eljen>
ultrabrutál spoiler lenne még spoilerbe is leirva,mert erre szerintem senki nem gondolt hogy mifog történni !!!
ekkora csavart gecc
\"Erről van szó!\"
Szerintem ez nagyon jó kis, az alapsztoritól elájultok, a sziinészek meg fenomenálisak ! Többször nézõs 10/10 <#eljen>#eljen>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Payback,kiváló volt<#eljen>#eljen>9/10
The Boondock Saints!,túl sok duma volt meg elég komolytalannak hatott,plussz néhány buzis jelenet,uncsi volt....4/10
Edge of darkness,összeségében megérte,de a túl véressel vitatkoznék.7/10
Megnéztem éjjel, csak annyit tudok kérdezni ezután, ez mi a szar volt? Nagyi a plafonon mászik és társai? Meg az egész alapsztori? A megvalósítás? Hát nem kicsit csalódtam...
.: mobilize.hu :.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
10/10+
4 részes dokumentumfilm, nemzetünk kirablásáról, annak folyamatáról.
Így, választások elõtt érdemes megnézni mindenkinek és azután elgondolkodni a hallottakon... 10/10
Qwerty4
Típikus klissé thriller... vannak benne jópofa újdonságok, de sajnos nagyon kiszámítható.
Mondjuk legalább nincsenek benne gonosz lelkek, amik megszállják az embereket és úgy ölnek...
Viszont amikor felgyulladt a falak... nah azon röhögtem... 2 perc alatt így leégne egy fröccs gyújtófolyadéktól? aha...😄
6/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem a filmnek kell a te szintedre emelkednie, hanem neked kell az o szintjere. Nincs olyan film a foldon ami ezt el tudna erni.
Tehat hiaba nezed le (es jossz a Disney Delutan ervelessel, amitol amugy mar hanynom kell annyira szar) azt, akinek tetszik az a film ami neked nem, mert te sokkal tobbet veszitettel mint o.
O elvezte azt amit te nem. Tehat ki a szerencsebb ebben a helyzetben?
En peldaul teljesen kiakadtam, mert nem jott at a No Contry for Old man. Kibaszottul sajnaltam, mert sokaknak atjott de ez van.
Mar az Arthur kiralyban is jol nyomta,de azota csomo filmben lattam.Eredeti pofa.
Mel Gibson a jo oreg bosszuallo,nyomozo,kemenyzsaru.Nem tudom miert,de ennek a faszinak szeretem a filmjeit.Lehet hogy azert mert jo szinesz.Itt sem lehet panasz ra.A film is lekoti az embert,nem veletlenul vagyok ilyen kialvatlan ma.Kicsit tul veres,de elveztem.
7/10
egybol tettem is vissza.
De ezt most a te ajanlasodra meg fogom nezni.
Hatha ez kivetel lesz a sok ilyentemaju B.film kozott.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
minden normális vámpírfilm rajongó nevében kikérem magamnak hogy a tvájlájt fost vámpírfilmnek nevezzék, pláne hogy egybõl ilyen következtetéseket vonjanak le 😊 mint ha vmi etalon lenne az a film v. mittudomén 😊 csak egy rossz romantikus tinifilm, ahol "véletlenül" vámpír a fõszereplõ
Bazinga!
The Boondock Saints! Testvérbosszú 1999
Conner és Murphy MacManus ikertestvérek, akik egy adag bátorságért nem mennek a szomszédba. Egy nap összetûzésbe keverednek a fél Bostont rettegésben tartó orosz maffiával, és ennek eredményeként két gengszter holtan marad a helyszínen. A rendõrség annak láttán, hogy a fiúk elvetemült bûnözõket tettek el az útból, szemet huny az eset fölött. Hamarosan újabb közveszélyes alvilági alakok holttestére bukkannak, s felmerül a gyanú: az ikrek folytatják igazságosztó akciójukat az eddig érinthetetlennek hitt fõ maffiózók ellen
hatalmas 8/10!! kegyetlen jó film!
( van 2 . rész is!)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én még mindig imádom ezt a filmet 😊 "Dobjátok ki,expeditíven" 😄
8/10
Tök jó film, engem teljesen lekötött. Vicces, hogy itt a Edward a neve a fõszereplõ vámpírnak, tuti nem véletlen.
8/10 Számomra elgondolkodtató dolgokat forgatott fel, mint pl az a bizonyos fogyasztói társadalom, élet értelme, és a nagybetûs boldogság megtalálása.
The curious case of Benjamin Button
8/10 szerintem szép film volt 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
mov ah,4ch int 21h end
Légterelõ Spoiler!
Az ürge megismerkedik élete nõjével, majd túlzottan nyomul rá, ezért elkezdenek verekedni a játszótéren, egy csapat gyerek szeme láttára. -.- A vak emberek a hallásuk alapján tájékozódnak, fõként. Erre a hõsünk mielõtt elkezdene esni az esõ lehunyja a szemeit, megjön az esõ és ráesik a nõ arcára, kinyitja a szemét, és a visszaverõdõ hanghullámokat a szemén keresztül érzékeli. WTF????? A nõ meghal a végén a szemünk láttára, aztán kiderül, h mégsem halott, mert ennek happy endnek kell lennie. Még Colin Farrel is túljátssza az õrült bérgyilkos szerepét. Ez egy hatalmas kupac ürülék.
mov ah,4ch int 21h end
komolyan kérdezem, mert ezt a kommentet egyszerûen nem tudom hova tenni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Zombieland:
Eleve nem kedvencem ez a stilus szal sok kompetenciat nem erzek ertekelni,de vegulis vegigszenvedtuk.A csaj szemei,Woody es BM probalja menteni a menthetot,keves sikerrel.A braindead-et meg sem kozeliti,stilszeruen hullarossz.
3/10
Derult egbol fasirt:
Hat-hat.Elmegy egynek vegulis,de semmi extra.Masfel orat meger nagy joindulattal.
4.5/10
Swing vote:
Csipem Kevin Costnert,ez a film pedig erdekes kerdeseket vet fel.Jol jatsza a kisse debil atlagembert,bar kisse kiszamithato de egyaltalan nem rossz film.
6/10
Egy asszony illata:
Probaltuk meltokepp lezarni a hetveget ezzel a mestermuvel.Remek alkotas,kb akarhanyszor meg tudnam nezni.Pacino uberjo.
9/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ