Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
<#taps>#taps>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez egy totál semmitmondó, felesleges film volt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Végig nagyon tetszett ,rég láttam ilyen jó scifit.A vége zseniális volt szerintem várom a folytatást...
8/10
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Trick 'R Treat
Hát ez most egyáltalán nem jött be. Iszonyat gyenge volt szvsz, pedig jó kritikákat olvastam róla. 3/10
De az új szerintem is jobb. A régi már túl "régi", de az is kiváló 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
úristen<#wow2>#wow2> mia faszom volt ez? ennyire elkúrni egy filmet...lol
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Erről van szó!\"
Számomra értelmetlen, és inkább horror, mint akció. Nem érte volna meg a mozijegy árát.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Spartacus Blood and Sand egyben az eddigi 5 részt megnéztem tegnap.
Nagyon jó kis sorozat lesz ez.
Kicsit sok benne a vér meg a sex, de hangulatában nagyon ott van a 300 és a Gladiátor mellett.
Aki azokat a filmeket szerette ebben sem fog csalódni.
Összességében az öt rész együtt nálam idáig 8 és 9 pont között mozog.
Egy kis segítség hogy ne keljen keresgélni annak aki meg szeretné nézni.
Spartacus Blood and Sand 1-5 HDTV
Felirat hozzá 1-5-ig!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
majd ha lesz erõm majd írok róla, kicsit többet :-)
Összeesküvés-elméletes, átlagos krimi, akció nélkül (végét leszámítva). Nem volt rossz, de egy kicsit pörgõsebbet vártam trailer alapján. Utolsó fél óra alapján felpontozom 6/10-re.
The Brothers Bloom
Hangulatos, átverõs múvi. Számomra kiszámíthatatlan volt, hogy ami történik az igaz, vagy kamu, jó a forgatókönyv 😄 Aki szereti a csavaros sztorikat nézze meg. A 2 tesó, és Rachel Weisz tökéletes választás volt a szerepre. Japó csaj poén volt 😄 Többszörnézõs 7.5/10
én eddig láttam belõle kb 10 percet összesen, és hát kész
de hát ez itt M.o. ahol színészek nélkül is lehet filmet/sorozatot csinálni...
de amúgy mi történt tényleg? 😊
Bazinga!
Ez de betyár jó! Ezért érdemes volt gyûjtögetni a nagyfelbontásra! Bár jönne egy hasonló kaliberû epic film! Vasárnap jön a Két Torony, hasonló változatban, már komolyan várom. Ez 10/10, 4'eva! <#eljen>#eljen>
ultrabrutál spoiler lenne még spoilerbe is leirva,mert erre szerintem senki nem gondolt hogy mifog történni !!!
ekkora csavart gecc
\"Erről van szó!\"
Szerintem ez nagyon jó kis, az alapsztoritól elájultok, a sziinészek meg fenomenálisak ! Többször nézõs 10/10 <#eljen>#eljen>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Payback,kiváló volt<#eljen>#eljen>9/10
The Boondock Saints!,túl sok duma volt meg elég komolytalannak hatott,plussz néhány buzis jelenet,uncsi volt....4/10
Edge of darkness,összeségében megérte,de a túl véressel vitatkoznék.7/10
Megnéztem éjjel, csak annyit tudok kérdezni ezután, ez mi a szar volt? Nagyi a plafonon mászik és társai? Meg az egész alapsztori? A megvalósítás? Hát nem kicsit csalódtam...
.: mobilize.hu :.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
10/10+
4 részes dokumentumfilm, nemzetünk kirablásáról, annak folyamatáról.
Így, választások elõtt érdemes megnézni mindenkinek és azután elgondolkodni a hallottakon... 10/10
Qwerty4
Típikus klissé thriller... vannak benne jópofa újdonságok, de sajnos nagyon kiszámítható.
Mondjuk legalább nincsenek benne gonosz lelkek, amik megszállják az embereket és úgy ölnek...
Viszont amikor felgyulladt a falak... nah azon röhögtem... 2 perc alatt így leégne egy fröccs gyújtófolyadéktól? aha...😄
6/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem a filmnek kell a te szintedre emelkednie, hanem neked kell az o szintjere. Nincs olyan film a foldon ami ezt el tudna erni.
Tehat hiaba nezed le (es jossz a Disney Delutan ervelessel, amitol amugy mar hanynom kell annyira szar) azt, akinek tetszik az a film ami neked nem, mert te sokkal tobbet veszitettel mint o.
O elvezte azt amit te nem. Tehat ki a szerencsebb ebben a helyzetben?
En peldaul teljesen kiakadtam, mert nem jott at a No Contry for Old man. Kibaszottul sajnaltam, mert sokaknak atjott de ez van.
Mar az Arthur kiralyban is jol nyomta,de azota csomo filmben lattam.Eredeti pofa.