106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
Black Dymanite
Egész jó volt. Szórakoztató és stílusos akció komédia. Jó benyögésekkel. Aki persze nem bírja a niggákat és a niggafilmeket, az ne nézze... :D (és az egyik főszereplő az Eureka-ból "Allison Blake"-et alakító színésznő, Salli Richardson-Whitfield) -
jamamura #67390 A Szellemlovas kalandjai Romániában. -
Csatlakozom, hozzátéve a mesés látványt HDban és a zenéket. Nagyon igényes film volt. -
Intouchables nekem is nagyon tetszett
-
Oszi #67387 Jó kis lista!Életrevalók első helyével teljesen egyetértek, nálam Drive lenne a második Tree of life top 10ben sincs, top 5ben még benne lenne a Shame,Warrior,Artist:) -
Kíváncsi vagyok, holnap átolvasom,hátha még valami új filmet is látok ,amit eddig nem néztem meg.
+1 -
Real13 #67385 Toplista 2011
A fenti linkre aki rákattint, talál egy 2011-es toplistát, amit én raktam össze, és amit két okból linkelek be: kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok hozzá, illetve kíváncsi vagyok, hogy nektek mik voltak a kedvenceitek.:) (A link igazából azért van, mert ide bepasszírozni azt a listát, meg ahogy megírtam necces lenne egy fórumra)
Tudom, lesznek vitás pontok erősen, pl. a Drive harmadik helye :) -
xido #67384 pont ezért volt klassz..azt mindenki látta már valahol,de a legjellegzetesebb részletét biztosan:) -
Ha láttad a Hugo-t akkor tudnod kéne...
-
milyen holdas? -
" barátnőmmel mi tök jókat aszaltunk, de biztos nekem szar az ízlésem."
Igen. Azaz nem. Nem CSAK neked. -
Hugo (2011)
Erdekesen indult. Nem tudtam, hova tegyem egy ideig. De a kozepe utan mar nagyon tetszett. Mindenkeppen lessem meg aki csak tudja. 8/10
Azt a holdas filmet en mar valahol lattam gyerek koromban!!!!!!!!!!!!!! -
xxxpaulxxx #67379 Hmmm... az elmúlt néhány napban/hétben néztem pár filmet, el is kezdeném őket szépen-lassan felsorolni... de csak a jobbakat, mert már csak azok maradtak meg:D
Bolond, bolond világ
Eredeti címét nagyon bírom: It's a Mad Mad Mad Mad World :D
Ez egy 63-mas "klasszikus". Azért írom így, mert szerintem sokan nem hallottak róla, legalábbis én még soha.
Ez a film FANTASZTIKUS!
A történet ott kezdődik, hogy egy szerpentinen követhetjük figyelemmel jövendőbeli főszereplőinket, akiket megelőz egy ámokfutó módjára száguldó autó. Nem sokkal ezután ennek az ámokfutónak sikerül kisodródnia az útról és balesetet szenved. Főszereplőink (több autóval érkező, egymást nem ismerő csoportok) oda sietnek gyorsan és bár nem derül ki semmi a balesetet szenvedett egyénről, de megosztja az idegenekkel, hogy valahol nagyon messze délebre el van ásva rengeteg pénz és ha ezt megtalálják, akkor az mind az övéké. Ezután az ember meghal. Főszereplőink el is kezdenek agyalni, hogy hogyan osszák szét a zsákmányt, de persze a kapzsiság felülkerekedik rajtuk és elkezdődik a majdnem 3 óráig tartó versengés, amibe persze a rendőrség is becsatlakozik, mert hát mint gondolhattuk a pénz nem éppen legális úton került az eredeti gazdához:D
Ilyen egy igazi régi vágású vígjáték. Jajj de hiányoznak ezek a mai világból, amikor nem a fingós-böfögős vicceken "röhögsz", hanem a helyzetkomikumon. A főszereplők között vannak ellenszenvesek és kevésbé ellenszenvesek, de igazából senkinek nem drukkolsz annyira, mint ahogy más filmben tennéd, mert mind-mind iszonyat kapzsi és ez teszi még viccesebbé a szerencsétlenkedéseiket:D
Fantasztikus ez a film, mindenkinek csak ajánlani tudom!
10/10 -
"horrorra akadva 1-4, meet the spartans, disaster movie, vampires suck és még1, aminek a címe nem ugrik be - EZEKET MIÉRT PONTOZTÁK ÍGY LE? barátnőmmel mi tök jókat aszaltunk, de biztos nekem szar az ízlésem."
Ezek nekem is bejöttek, jól szórakoztam rajtuk. Hasonlók még talán:
- Superhero Movie (2008)
- Date Movie (2006)
- Not Another Not Another Movie (2011) ezt még nem láttam)
"Testcsere"
Olivia Wilds :)
-
Chronicle - camos genyós (nem tudtam várni), nem pontoznám, de rohadt biztos, hogy elmegyek moziba.
Tintin kalandjai - hát először azt hittem, hogy ez valami dögunalom nickelodeon szar lesz (bocs, fingom sem volt ki az a tintin, shame on me) viszont az első 15 perc után rohadtul elvitt, csak úgy zajlott a dolog, ahogy meg van csinálva... néhol csak lestem.
Immortals - hátőőő, szerintem ez egy nagy rakás szar volt, ha tudom, hogy értelmes dolog csak az utolsó 20 percben lesz, akkor skippelek, de most komolyan, ott legalább volt mit nézni..
Támad a mars :D - kurva nagy, tegnap néztük asszonnyal, még mindig rohadt jó
horrorra akadva 1-4, meet the spartans, disaster movie, vampires suck és még1, aminek a címe nem ugrik be - EZEKET MIÉRT PONTOZTÁK ÍGY LE? barátnőmmel mi tök jókat aszaltunk, de biztos nekem szar az ízlésem.
Testcsere - hát nekem eddig simán ez tetszett a legjobban, már a stíluson belül, főleg, hogy (lehet fikázni) Ryan és Jason nálam nyerő...
Ha tudtok mondhatnátok még ilyen scary/disaster stb szerű moviet! Nagy durranások, Csupsz pisztolyok, Monthy Pyton filmeket láttam elmúlt pár hónapban, ilyesmi sikítós kellene -
kamionosjoe #67376 köszi -
Prof William #67375 Kérdezd meg az anime topicban. -
köszi azt hiszem megnézem moziban -
Lantee #67373 Múlt héten néztem moziban, és nekem nagyon bejött. Mondjuk Denzel Washington-nal és Ryan Reynolds-al nekem mindent el lehet adni, de ez a film tényleg jó lett. Pörgős, izgalmas, feszült hangulat, kifogástalan színészi játék.
A kicsit sablonos történetet és az idegesítő - Tony Scott féle - rángatós képeket meg a végén úgyis megbocsátod. :) -
safe house-t látta valaki, milyen volt? dícsérték -
Real13 #67371 Azért azt tegyük hozzá, hogy a Tintin pont azért működik ennyire, mert ezzel a technikával készült. :) -
kamionosjoe #67370 Lehet kicsit off, de van egy kérdésem.
Naruto sorozatról mi a véleményetek? -
4-5ig jó, onnantól inkább az ikon megcsúfolása a sorozat... -
jamamura #67368 The Artist - A némafilmes. Nem találok szavakat? -
Tintin kalandjai
Nagyon jó! Vicces, izgalmas, gyönyörűen kidolgozott animált kalandfilm. Istenem, ha még az életben ilyet valaki megtudna csinálni élőszereplősben...
9/10 Mr. Spielberg eeeerről van szó! -
the thing
-
Hellraiser összes része be van tárazva, egyszer nekiesek majd. -
Köszi!
-
Enemy at the Gates -
Event Horizon
Hellraiser
-
Haffey #67361 Mondjatok már nekem csajjal nézős, fosatós horror filmeket :)
Köszi -
sok csipás rész van benne :) -
Köszi szépen! -
Ja, és ezekről mindegyikről írtam már itt, keress rájuk alul.
-
"A" legjobb mesterlövészes film a Sniper. A második - harmadik rész nagyon kerülendő, de a negyedik (Sniper: Reloaded) mondjuk tűrhető, bár az már új főszereplővel fut (meg egy régivel az elsőből). Jó még a hongkongi modernizált változat is. Az Enemy At The Gates is nyilvánvaló, de ha igazi ruszki különlegességet akarsz, akkor a Vorosilov mesterlövésze az ajánlott. :)
-
Az mióta sniper-es?:O -
bombák földjén? -
Köszi! -
Lopakodók, asszem 4 rész van már belőle, az egyik tavalyi asszem, könnyed b-kategóriás akciófilm, egynek jók :D