1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kastil
    Chronicle - camos genyós (nem tudtam várni), nem pontoznám, de rohadt biztos, hogy elmegyek moziba.

Tintin kalandjai - hát először azt hittem, hogy ez valami dögunalom nickelodeon szar lesz (bocs, fingom sem volt ki az a tintin, shame on me) viszont az első 15 perc után rohadtul elvitt, csak úgy zajlott a dolog, ahogy meg van csinálva... néhol csak lestem.

Immortals - hátőőő, szerintem ez egy nagy rakás szar volt, ha tudom, hogy értelmes dolog csak az utolsó 20 percben lesz, akkor skippelek, de most komolyan, ott legalább volt mit nézni..

Támad a mars :D - kurva nagy, tegnap néztük asszonnyal, még mindig rohadt jó

horrorra akadva 1-4, meet the spartans, disaster movie, vampires suck és még1, aminek a címe nem ugrik be - EZEKET MIÉRT PONTOZTÁK ÍGY LE? barátnőmmel mi tök jókat aszaltunk, de biztos nekem szar az ízlésem.

Testcsere - hát nekem eddig simán ez tetszett a legjobban, már a stíluson belül, főleg, hogy (lehet fikázni) Ryan és Jason nálam nyerő...

Ha tudtok mondhatnátok még ilyen scary/disaster stb szerű moviet! Nagy durranások, Csupsz pisztolyok, Monthy Pyton filmeket láttam elmúlt pár hónapban, ilyesmi sikítós kellene