1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Hmmm... az elmúlt néhány napban/hétben néztem pár filmet, el is kezdeném őket szépen-lassan felsorolni... de csak a jobbakat, mert már csak azok maradtak meg:D

Bolond, bolond világ
    Eredeti címét nagyon bírom: It's a Mad Mad Mad Mad World :D
    Ez egy 63-mas "klasszikus". Azért írom így, mert szerintem sokan nem hallottak róla, legalábbis én még soha.
    Ez a film FANTASZTIKUS!
    A történet ott kezdődik, hogy egy szerpentinen követhetjük figyelemmel jövendőbeli főszereplőinket, akiket megelőz egy ámokfutó módjára száguldó autó. Nem sokkal ezután ennek az ámokfutónak sikerül kisodródnia az útról és balesetet szenved. Főszereplőink (több autóval érkező, egymást nem ismerő csoportok) oda sietnek gyorsan és bár nem derül ki semmi a balesetet szenvedett egyénről, de megosztja az idegenekkel, hogy valahol nagyon messze délebre el van ásva rengeteg pénz és ha ezt megtalálják, akkor az mind az övéké. Ezután az ember meghal. Főszereplőink el is kezdenek agyalni, hogy hogyan osszák szét a zsákmányt, de persze a kapzsiság felülkerekedik rajtuk és elkezdődik a majdnem 3 óráig tartó versengés, amibe persze a rendőrség is becsatlakozik, mert hát mint gondolhattuk a pénz nem éppen legális úton került az eredeti gazdához:D

Ilyen egy igazi régi vágású vígjáték. Jajj de hiányoznak ezek a mai világból, amikor nem a fingós-böfögős vicceken "röhögsz", hanem a helyzetkomikumon. A főszereplők között vannak ellenszenvesek és kevésbé ellenszenvesek, de igazából senkinek nem drukkolsz annyira, mint ahogy más filmben tennéd, mert mind-mind iszonyat kapzsi és ez teszi még viccesebbé a szerencsétlenkedéseiket:D
    Fantasztikus ez a film, mindenkinek csak ajánlani tudom!
    10/10