106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vg
    Evidence

Mivel imádom a kézi kamerás horror filmeket, egyből megnéztem. Nekem nagyon tetszett, annak ellenére, hogy kis költségvetésű film. Két fiú és két lány elmegy kempingezni erdőbe, és filmezgetnek közben... Javaslom, hogy NE nézzétek meg az előzetest, így garantálható, hogy így ilyen arcot fogtok vágni az utolsó fél órában.

Teljesen jó szórakozás volt.
  • Tyler1
    Hugo

5 oscar díj...hmmm. Lehet dobni a követ, de szerintem ez egy túlgiccselt, látványos családi gyerekfilm, ami azért kapott ekkora hype-ot, mert emléket állít a filmtörténelemnek, és Scorsese rendezte. A sztori tele van lyukakkal, ez a Hugo gyerek totálisan tucatszínész(persze a kék bociszeme jól mutatott szuper plánban), a mesefilmes látványvilág meg nekem egyáltalán nem jött be, Woody Allennél sokkal jobban működött a 20-as évek párizsi látképe, persze itt nem a realisztikus ábrázolásmód volt a cél, de akkor is. Engem végig a Polar Expressre emlékeztetett(S.B.Cohen jelmeze, a gyerek, a vonatállomás, a végig kék-narancssárga színárnyalt kép).
    Ezt leszámítva, nem rossz, családi filmnek jó, gyerekeknek biztos tetszik, egy próbát megér. Talán csak én vártam valami komolyabb dolgot.
  • Kongy
    Igen, valóban lehetett volna hosszabb is, mondjuk egy 2 és fél óra sem lett volna olyan vészes, mert a szigetben volt potenciál, legalább annyi, mint az Avatar esetében, de itt talán még több is, szóval jóval hosszabb is lehetett volna. Az előző rész is ilyen volt, kispóroltak belőle jó sok dolgot... kihagyott ziccerek hegye.
  • ZZ88
    Jaja, Willem, így helyes.
  • ZZ88
    Engem zavart a film rövidsége, alig bontották ki a cselekményt, mintha leugrottak volna az ABC be, aztán zúztak is haza. Sokkal több eseményt bele lehetett volna pakolni.
  • Kongy
    Utazás a titokzatos szigetre - Journey 2

Az első, ami rohadtul zavaró ebben a filmben, az a hülye magyar cím. Miért nem lehet feltüntetni, hogy ez egy folytatása gyakorlatilag a 2008-as Utazás a Föld középpontjába című Brendan Frazer-es filmnek? Még utalások is vannak az első részre, szóval csak gratulálni tudok a fordítóknak. Na, de ezen túltéve magamat beültem a filmre, természetesen 3D-ben. Már az első képkockákon látszott, hogy ez nem az a kamu 3D (á lá Star Wars 1, Tron... stb), hanem tényleg vannak rendes 3D-s effektusok, teszem azt nem egyszer van olyan a film során, hogy reflex-szerűen becsukod a szemed egy pillanatra egy-egy 3D-s effekt után. Szóval ez a része nagyon jóra sikerült szerintem. A szereplők is jók voltak, The Rock, -aki már csak Dwayne Johnson-ként szerepel- is adta a szokásosat :D A főszereplő srác is sokkal szimpatikusabb volt, mint anno a 2008-as filmben, pedig ugyanaz a csávó játszotta. A történet amúgy nem nagy szám, de vannak benne ügyes megoldások, és a film nem válik unalmassá.

Szóval én azt mondom megéri megnézni, 3D-ben, nem fog csalódást okozni.
  • ZilogR
    Akkor még le se pontoztam, ezek szerint...! :D
  • PetruZ
  • wesker24
    Feast 1 10/7
    Feast 2 10/3
    Feats 3 10/-10
  • Calver
    első rész baromi jó, másodikban a csecsemő odabasz, de azt leszámítva meh, harmadikat én már kösz de inkább kihagytam
  • wesker24
    A Feast 1-el semmi baj nem volt az egyik legjobb slasher horror volt de a Feast 2 már egy rakás fos volt a Feast 3 még annál is szarabb volt !
  • Szabi84
    Fúú ez milyen rossz egy film volt, láttam mind a 3 részt (vagy kettő van?) egyébként ez a rész a legkevésbé szar fél pontot megér de a többi bőven ez alatt van. Két jelenet azért megmaradt abból is az egyik a csecsemős, a másik mikor összevissza fingik a hulla haha:D de rossz volt
  • wesker24
    Ez kérlek szépen a Feast cimű film csak ez a rész ugy látszik kimaradt mert durván megvágták !
  • kill3r21
    ez miez a gif, mindha valakit szájbadugnának? :D
  • PetruZ
    Immortals (2011): Ez mi a sz*r volt?

Hugo (2011): Amit ProGabe írt a #67418-ban. Szép, aranyos, meg minden, de valahogy rossz az időzítése, karácsonyi - nagycsaládos hangulatban sokkal jobb lett volna. Egyébként a gyerekszínészek szerintem elég rosszak voltak, főleg a főszereplő srác, nem tudom, milyen Ender Wiggin lesz belőle jövőre, de nem túl bíztató, amit itt előad. A lány az láthatóan jóval gyakorlottabb volt (Kick/Ass, Let Me In remake, sorozatok, stb.).
  • PetruZ
    Nem annyira "benézés", mert a film igazából tényleg tavalyi, akkor már lehetett hallani róla és voltak előzetesek is. Bemutatták pár filmfesztiválon, de moziba csak idén fog kerülni. A rendező amerikai, csak Indonéziában él már jóideje (a felesége is odavalósi), ott forgat filmeket, feltehetően ezért lett felkapottabb és ezért kapott komolyabb promót (és már amerikai remake-et terveznek belőle... :/ ).
  • ProGabe #67418
    Tintin

élveztem minden percét! hihetetlenül jó a forgatókönyv, egy percre sem áll meg le a kaland. a látvány pedig - ami korántsem mellékes, sőt - olyan jól lett eltalálva, hogy az már tényleg hihetetlen. pont annyira valószerű, ill. rajzfilmes, amennyire kell, tehát az egyensúly tökéletes

ha pontoznom kéne, akkor simán 9 pont a 10-ből

Hugo

húha! ezzel már gondjaim vannak. szögezzük le, hogy ez egy jó film. de az is tagadhatatlan, hogy kib*szottul unalmas. ráadásul nincs benn semmi, ami Scorsese! értem én, hogy a régi (nagy) filmeknek akartak csinálni egy igazi mementót, de olyannyira semmittelen lett ez a flick, hogy pont azt nem teszi, amiről szól: nem varázsol el. ez egy sablonfilm, jól bevált elemeket épít egymásra, de ezen felül tényleg nincsen benne semmi extra

a forgatókönyvben vannak erős elemek, de azok - egy-két kivételtől eltekintve - abszolút tucat-kacatokkal vannak összekötve. a kiszámíthatóságot már meg sem említem

röviden és tömören: ez a legdrágább és legigényesebb Hallmark-film, ami eddig készült. karácsony harmadnapján, amikor már tényleg csak a tv-nézés marad és a legkisebb és a legöregebbek is együtt vannak, jó választás lehet, de amúgy egy nagy MEEEEHHHH
  • Kasadya
    ohh akkor lehet benéztem azthittem 2011-es film:P
  • Calver
    nem, nem az
    viszont akkor nagyon csúful megvágták, mivel eredeti hossza ~96 perc - még ha 2:2(?) pulldown miatti gyorsulásnak hála el is tűnik pár perc (már ha PAL dvd), akkor is közel 10 percet kinyiszáltak belőle...
  • Szabi84
    Tintin kalandjai

Ez nagyon jó volt nem sok animációs filmet nézek de ez nagyon tetszett.
  • PetruZ
    Március végén lesz a mozis bemutató Indonéziában, majd onnantól kezdve megy körbe a világon, szóval fene tudja, mikor lesz belőle valami. Azt nem tudni, itthon lesz-e a mozikban.
  • TaRka0107
    Új trailer, még ki sem jött!
  • ZilogR
    Ezt (GIF) Feltételezem ez nem kamu jelenet. Amit láttam, abban ez ~59 percnél van és nincs meg a szökőkutas felöklendezés... :P (Nekem 83 perc 22 mperc hosszú filmváltozat volt meg.)
  • Tatyla
    Testcsere
    elég jó poénok voltak benne ahhoz képest hogy a történet elcsépelt,csak mindig más köntösben van,én jókat derültem rajta 7/10

A bőr amelyben élek
    jesszus ez milyen film amúgy is imádom Pedro Almodóvar szinte egész munkásságát de ez a történet meg forgatókönyv nagyon odab*sz,nézze meg mindenki 9/10

Blue valentine
    sajnos nekem ez csalódás volt,megnéztem mert Ryan Gosling-ot bírom ellenben a másik főszereplővel Michelle Williams-el akit rühellek,forgatókönyv jó lett volna csak az egész valami iszonyu lassúra sikeredett 5/10
  • Calver
    melyik jelenet volt az, amit gif-ben már láttál?
    mondjuk cenzúrázás azt a filmet "csöppet" megkurtítaná, nagy sebességgel potyognak a végtagok/arcok, meg az arcokba... egyebek.
    zseniális horrorvígjáték amúgy szerintem, műfaján belül egyik kedvenc... amikor először néztem, a "nagy hős" jeleneténél pár percre le kellett állítanom, amíg kiröhögtem magam
  • ZilogR
    Köszi a tippet, sztem holnap jövök is a pontommal :P ;) BTW: Willem Dafoe, nincs benne az "i" ;) :)

A dög - 2005
    Sajnos(?) a cenzúrázott változathoz volt szerencsém (nem mondta senki, h ilyen is van - onnan jöttem rá, h egy animált gif-ben már láttam a jelenetet végig).
    Háát, örülök, h egyedül néztem és örülök, fülhallgatóval. Furcsa érzéseim voltak a filmmel kapcsolatban, mert olyan érzésem volt, h ez nem "így sikerült", hanem direkt ilyen. Igénytelen és egyszerű, mégis szórakoztató, néha annyira esetlen, hogy felröhögtem. Nekem megér 4-5/10 -et, azaz alig több mint elégséges. Nem akarom lehúzni, mert azt azért nem érdemelné meg. Inkább csak lepontozom :)
  • Kasadya
    ez nincs fennt valahol?

• Tyler1
    Hát én beszarok, mit kell még Brad Pittnek csinálnia, hogy végre szobrot kapjon?-.- Frankón utálják ezek a sznob jenki g*cik az akadémián...
  • ZZ88
    The hunter 2011

Az utolsó tasmán tigris levadászásáról szól a film, Williem Dafoe remekül hozza a szerepet, a befejezés dramaturgialag nagyon ütős.

8/10
  • vass17
    Mivel még nem linkelte senki: Oscar 2012

• Krezga
    Reanimátor

Lovecraft feldolgozás, nézzd meg a 2. és 3. részt is :)
  • xxxpaulxxx
    "Donuts don't wear alligator shoes!":D
  • morcosqtya
    Hívatlanok
    2/10
  • Sir Quno Jedi
    Despicable Me

Egész jó animációs film. 1xnézős úgyvélem, de jópofa. Ajánlható bármelyik korosztálynak.
  • Totti5
    Halálos film! :))))
  • xxxpaulxxx
    Super 8
    Szórakoztató gyerekfilm sci-fi, thriller, néhol horror elemekkel. A történet nem lett volna semmi extra a gyerekek nélkül szerintem. Szimpatikusak voltak a szereplők, a szerelmi szál aranyos volt, a drámai szálat picit feleslegesnek éreztem.
    7/10

Reanimátor
    Nagyon beteg, klasszikus horror-(enyhén)vígjáték.:D Az "őrült dokit" nagyon bírtam benne, amúgy egy egyszerű "zombifilm":)
    7/10
  • Police88
    Német órán láttam elég komoly dolgokat csinált a Stazi...
  • lord nihilus
    the girl with the dragon tattoo

zseniális, nagyon tetszett (a legvégét sajnáltam :( ) 10/10
  • Victor1103
    War Horse - Hadak útján

Lessie hazatér 2011 Edition. Nem sok extra egynek elment 7/10
  • a.carkey
    A mások élete

Nem mai darab, de először láttam, véletlenül az M1-en. Magával ragadó, érdekes korrajz.