1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Utazás a titokzatos szigetre - Journey 2

Az első, ami rohadtul zavaró ebben a filmben, az a hülye magyar cím. Miért nem lehet feltüntetni, hogy ez egy folytatása gyakorlatilag a 2008-as Utazás a Föld középpontjába című Brendan Frazer-es filmnek? Még utalások is vannak az első részre, szóval csak gratulálni tudok a fordítóknak. Na, de ezen túltéve magamat beültem a filmre, természetesen 3D-ben. Már az első képkockákon látszott, hogy ez nem az a kamu 3D (á lá Star Wars 1, Tron... stb), hanem tényleg vannak rendes 3D-s effektusok, teszem azt nem egyszer van olyan a film során, hogy reflex-szerűen becsukod a szemed egy pillanatra egy-egy 3D-s effekt után. Szóval ez a része nagyon jóra sikerült szerintem. A szereplők is jók voltak, The Rock, -aki már csak Dwayne Johnson-ként szerepel- is adta a szokásosat :D A főszereplő srác is sokkal szimpatikusabb volt, mint anno a 2008-as filmben, pedig ugyanaz a csávó játszotta. A történet amúgy nem nagy szám, de vannak benne ügyes megoldások, és a film nem válik unalmassá.

Szóval én azt mondom megéri megnézni, 3D-ben, nem fog csalódást okozni.