[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tintin
élveztem minden percét! hihetetlenül jó a forgatókönyv, egy percre sem áll meg le a kaland. a látvány pedig - ami korántsem mellékes, sőt - olyan jól lett eltalálva, hogy az már tényleg hihetetlen. pont annyira valószerű, ill. rajzfilmes, amennyire kell, tehát az egyensúly tökéletes
ha pontoznom kéne, akkor simán 9 pont a 10-ből
Hugo
húha! ezzel már gondjaim vannak. szögezzük le, hogy ez egy jó film. de az is tagadhatatlan, hogy kib*szottul unalmas. ráadásul nincs benn semmi, ami Scorsese! értem én, hogy a régi (nagy) filmeknek akartak csinálni egy igazi mementót, de olyannyira semmittelen lett ez a flick, hogy pont azt nem teszi, amiről szól: nem varázsol el. ez egy sablonfilm, jól bevált elemeket épít egymásra, de ezen felül tényleg nincsen benne semmi extra
a forgatókönyvben vannak erős elemek, de azok - egy-két kivételtől eltekintve - abszolút tucat-kacatokkal vannak összekötve. a kiszámíthatóságot már meg sem említem
röviden és tömören: ez a legdrágább és legigényesebb Hallmark-film, ami eddig készült. karácsony harmadnapján, amikor már tényleg csak a tv-nézés marad és a legkisebb és a legöregebbek is együtt vannak, jó választás lehet, de amúgy egy nagy MEEEEHHHH