106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Köszi!
-
109.utas (Passengers) -
Sziasztok!
Az melyik film, amikor lezuhan egy gép, és egy pszichológus nő tart
terápiás órákat, és folyton figyeli egy férfi, akiről a film végén
kiderül, hogy ő volt a pilóta?
A végét nem akarom most lelőni...
Köszi!
-
Nem véletlenül várom már október óta.
-
The Woman in Black 7/10
Megmondom őszintén, elég kritikus vagyok horror filmekkel kapcsolatban. HP bárminemű kapcsolattal pedig pláne. Úgy hogy nem tudtam semlegesen leülni a film elé. Viszont végre egy élvezhető horror film, aminek a sztorija már egérrágta, viszont a helyszínek, a kellékek, a megvilágítás, a hangeffektek kifejezetten jóra sikeredtek!
Azt viszont nem tudom, hogy csak én érzem úgy minden horror film után, hogy ha szabad kezet kaphatnék, én olyan-de olyan fosatós filmet csinálnék, amit eddig még senki más?
Amúgy elhagyhatnák már a horror filmekből a cselekmény közbeni zenéket, mert sokszor az zökkent vissza a beleélésből, hogy ez mégis csak film. -
Torrente 4
8/10
nagyon jó lett
-
Brake (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1990181/
Újabb egy emberes, egy szűk helyszínes alkotás, ezúttal egy kocsi csomagtartójában ébred fel a főhős :) Elég Buriedre hajazó alkotás, nem is tetszett annyira, mint az, de azért elég jó csavarok vannak benne. Megtekintésre mindenképpen érdemes :)
7/10 -
Őőő, kikérem magamnak: engem kifejezetten nem zavar ha 16 éven felüli tinilányok a bugyijaikat lövöldözik a filmvászonra
-
Itt a hangsúly sztem a csapat összekovácsolódásán volt és szándékosan nem lőtték el az összes puskaport, hogy a folytatás tudjon újat mutatni mint ahogy azt a vasember második részénél is láthattuk. De így is megvették kilóra a népet :D legszívesebben megnézném még vagy 10x egymásután főleg imaxben. -
Szerintem Fury az aki teljesen mindegy ha nem is lenne a filmben, olyan üres volt az egész szerepe. Mondjuk eleve nem is jön be nekem ez az Ultimate Fury az eredeti sokkal menőbb, tiszta G. I. Joe fíling az Ultimate meg valami rossz Mátrix klón. -
Ja, köszi. Azzal inkább nem kínzom magam, megvárok egy normális minőséget.. -
Nekem is sikerült megnéznem az Avengers-t.
Komolyan mondom, hihetetlen, amit Whedon az egyensúllyal művelt. Merthogy tökéletesen tartotta, minden fronton. Épp elengedő akció (140 percből max. 10 az igazi üresjárat) és minden egyes karakterből pont annyit kapunk, hogy ne menjen egyik sem a másik rovására!
Ici-pici negatívumok: az egyik akciójelenet kicsit felesleges volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Thor belépőjére gondolok. Harcolnak-harcolnak, aztán egyszer csak vége, mert őőőő, csak! Inkább beszélgessünk!
A másik dolog, hogy - flame on! - még egy picit lehetett volna epikusabb! Nem látványosabb, az non-plusz ultra kategória. Inkább arról van szó, hogy én nem éreztem azt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy szarban lenne az emberiség. Egyrészt azért, mert ugye nem engedték szabadjára az ellenséget, másrészt meg azért, mert nem igen voltak ezek olyan nagy ellenfelek. Még ez a maroknyi hős is legyakta őket, mi lett volna itt, ha mindenki jelen van?! A csúcspont ugyebár először az a nagy kigyószerű dög volt (1 ütés Hulktól, sneciek jól nézett ki, badass volt, de WTF), aztán a kilőtt atombomba volt: hol a "halálsugár", ami elpusztít egy várost. Nem elméleti szinten! Mittomén, LA-t el kellett volna pusztítani, akkor kap igazi értelmet az Avengers név. Tehát nem volt elég erős az ellenfél. Vagy a fasz tudja, mire képes, nem tudtunk meg róla semmit!
Ez nekem még "csak" egy pár kilótonnás atomrobbanás volt, jöjjön pár év múlva a második rész a maga 1000 megatonnájával! -
Sry, nincs, kamu fájl.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most látom, elvileg van már dvd is, de azt nem tudom, milyen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rettenet f*s cam verzió van még csak, HOPE a releaser group neve, x264/mkv. Az angol felirat a mozivászonra volt égetve. :)
-

meg lesz néződve :D -
Honnan szerezted, meg milyen felirattal. Tudom "há az internetrül" de kicsit bővebben? :) -
The Raid: Redemption (2011)
'ztak*rva! Ez a film felrúgja a vödröt, de aztán az asztalt és a szekrényt is utána hajítja, és az arcoddal kaparja le a tapétát a falról! Kábé akkorát üt az "urban combat" mozikon, mint anno az Ong-Bak az áporodott és penészes karatefilmeken.
A sztori rém egyszerű: egy elit rendőrcsapat próbál rajtaütni egy lepukkant emeletes házban tanyázó nagyon veszélyes drogbárón, de igen hamar kiderül, hogy semmi esélyük. A maroknyi túlélő kétségbeesetten próbál kijutni a halálcsapdává vált házból, ahol minden és mindenki ellenük van...
A másfél óra hosszú film kb. 5 percnyi röpke bevezetés után máris belecsap a lecsóba, ami kisebb (hangsúlyozom: kisebb :) ) szünetekkel ki is tart a legvégéig. Van némi háttér, árulás, meg családi dráma, és egy faék egyszerűségű, hamar kitalálható sztori is a végén valami pisigyenge moralizálós felütéssel, de... kit érdekel, ha egyszer ennyi jól megkoreografált küzdelmet és véresre vert pofát látni? :) Indonéz film, vagyis utcai bunyóval kevert pencat silat megy, de durván. A főszereplő a Merantau-ból ismerős karizmatikus fellépésű srác, és ezt is ugyanaz az amerikai fickó rendezte (bár jó ideje Indonéziában telepedett le, tehát már inkább helyinek számít). A folyosókon és szobákban dúló harcok örömkönnyeket csalnak az egyszeri néző szemébe: bár kézikamera dívik és a vágások is néhol gyorsak, nincs idegbeteg rángatás, mindent jól és tisztán látni.
Nem, ez nem az a film, ahol a "főhős dolgokat néz" és ettől a mennyezetig fröcskölve élvez a műértő közönség. :) Ez egy téglakemény mozi, ahol az agyat kint kell hagyni a ruhatárban és szimplán csak élvezni a látványt. Nyolcpertíz.
-
A thai Chocolate és a Jaa filmek hasonlósága nem véletlen, ugyanis miután Jaa a sikerek hatására "magába szállt" és kijelentette, hogy képes spirituálisan jobban rendezni, mint mások (láthattuk a két folytatásban, plusz ráment a tengerparti vityillója és majdnem be is csukták), ő és Pinkaew szakítottak. Utóbbinak volt már egy újabb filmterve (a Chocolate), amihez kellett keresni egy hasonlóan ügyes, akrobatikus színészt, ehhez találták meg a csajt, Jeeja Yanin-t. Szóval ez is Pinkaew film, minden szokásos sablonnal, ezért tűnik a Tony Jaa filmekhez hasonlónak. Amúgy szerintem akció és kaszkadőr-mutatványok terén bitang jól meg van csinálva, jobb, mint az Ong Bak. A cím meg onnan van, hogy "she is sweet, but deadly". :)
-
jah, én is ráugrottam a topikra, gondoltam bisztos kijött valami jó film, erre az megy, hogy mennyire zavarja az embereket ha tinilányok bugyijukat belövik a vászonba...
Filmet, pls, ne bugyikat! -
Na jó, hát az olyan film is volt. Az egyik legjobb Stephen King regény filmadaptáció, nagyon durva, annak ellenére, hogy a képi elemek nem olyan sokkolóak. -
Blitz
Jason Statham egy hazai (londoni) készítésű filmje ami nélkülözi a slow motion verekedéseket és a mindent szarrá lövünk aspektust. (kb 5 lövés hangzik el az egész filmben).
Nem volt rossz és nagyon plusz pont volt Peter "Little Finger" Baelisht egy kicsit más szerepben látni.
Hiányzott már a hollywoodi özönből egy jó kis angol krimi:) -
Én a Kedvencek temetőjét néztem meg anno telt házas vetítésen, még a páholyból - régen voltak ilyen mozik - és egy pisszenést sem lehetett hallani az elejétől fogva, viszont amikor a vége fele a kigyerek elvágja szikével az öreg fószer achilles inát akkor volt egy erőteljes: - ... ooAooOOóH! és egész sorok feszültek hátra neki a fejtámlának. -
Tapasztalatom szerint (elég sokat járok moziba, havi 2 megvan, általában Aréna) nagyon kulturáltak. A poénokon kívüli röhögésen kívül semmi.
Ezen a éljenzésen meg elmosolyodtam, mekkora gyökerek ezek az amcsik... -
Avengers - Az Avatar óta az egyetlen igazi mozi élmény. Nekem 10/10 -
Battleship (betlösíp)
Ez egy full korrekt popcornscifi és haditengerészeti propagandafilm keverék volt. Nagyon jól szórakoztam. Sikerült 2D-set nézni egy jó teremben. A vicces az, hogy tényleg belecsempésztek valamicskét a torpedó játékból, amiből ugye elvileg készült a film :D.
Na, amikor meg a nyugger feka zéróláb nekiáll leboxolni a szervópáncélos idegent, azon bexartam, mert beugrott a Mars Attacks, ahol ugyanezt előadta a másik feka. Ójeeee... Inkább már-már önmaga paródiája a film néhol, de igen szórakoztató és pofás.
Én amúgyis bírom a katonai propagandafilmeket, szal. nekem ezen részével sem volt bajom, már állnék is be, ha nem lennék puhapöcsű civilmag és nem nőtt volna ki az agyam rég. :D
Amit kicsit sajnáltam, hogy a nagy csatahajóval túl gyorsan lezavarták az összecsapást, szívesen néztem volna egy epic harcot a végsőkig a 70 éves monstrummal (plusz láthatunk neten képeket, mikor full salvo-val lőnek az ilyenekkel és a víz kihomorodik iszonyat távra a torkolattüzek alatt, ójeeee). Szal. ha már annyira odavoltak, hogy EZT a hajót nem lehet elsüllyeszteni, szerettem volna látni is! Szarrá lövik, szétrobbantják, szétnyírbálják, de még mindig úszik és köpködi a jóságot! Uccsó emberig! Ajjó lett vón. (betlösíp vagy mi, há akkor?!)
Meg a végén hova dugták a veteránokat, akik tolták a Missourit, mer a zünnepségen senkisehol?!?!
Mind1 én várom a folytatást, hiszen az idegenek firnyákosak és ez csak az első felderítő előőrs (se) volt. -
sandor8206 #68368 Ötszemélyes hadsereg
Eddig még nem láttam ezt a spagetti westernt, pedig a műfaj nagy rajongója vagyok. Messze nem olyan jó mint az etalonok ebben a műfajban, persze itt nem is volt egy S.Leone DE nem rossz film. Öt válogatott betyár, van itt minden akrobata, szamuráj, dinamitos csávó és Bud Spencer, elrabolják a mexikói diktátor aranyát szállító vonatot. Valami hiányzott belőle, talán a igazán karakteres főszereplők egy spagetti westernél sztem alap, össze se merném hasonlítani egy (persze Budot kivéve) egy Lee van Cleefel, Eastwoodal, Bronsonnal, Neroval az itteni főszereplőket. Sima statiszták az említett Istenek mellett.
Nálam egyszer nézhetős kategória, így 6/10 DE Morricone zenéje itt is fantasztikus, nagyon tudott ez a csávó! Zenéje minden "szart" el tudna adni -
Csokoládé(2000)
Nagyszerű film, komolytalan, vidám, kissé keserédes akár a témája. Magával ragadó az egész atmoszférája, a történettől kezdve, a helyszínen át, a tökéletes karakterekig.
9/10
Chocolate(2008)
Egy véletlen folytán sikerült ezt leszednem elsőnek a fentebb írt film helyett. Röviden: a sztori borzalmasan gagyi, a bunyós jelenetek még csak-csak, de a koreográfiája már látható volt a legtöbb Jaa filmben, aki azért messze látványosabban csinálja a balhét. Az undorító transzik, meg a vállalhatatlan és felesleges cgi, valamint az üres karakterek pedig csak tovább rontották az összképet. És mi ez a cím?
5/10 - legjobban a bakizós rész tetszett a végén. -

"naszoval" meglestem az Avengerst ujra :)
Nagyon zsir volt a film. Vegre kivartam a credits utani reszt. De nem tudtam, hogy a meglepi video utani creditsek utan is van meg egy kis video...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elmentek shwarmazni :D
Most is volt mogottem egy feka srac aki masfel percenkent elmondta, hogy oh snap vagy damn vagy hasonlo szinvonalu "BELE KELL DUMALNOM MERT NEM TUDOM MAGAMBAN TARTANI, HOGY OMFG MEKKORA RESZ" beszolasokkal!!!
Arrol ne is beszeljuk, hogy hany kisgyerek volt a teremben!
De legalabb kiprobaltam ezt az uj mozitermet ahol hatalmas a kepernyo meg vilagosabb is es full HD meg minden ami szem-fulnek ingere. Amugy en le-fel huzkodtam a szemuveget a szememrol es uber minimalis kulonbseget latok fenyeroben. Szinte SEMMI! De ezt mar elmondtam, hogy eddig se zavart egyik 3Dfilmnel se a fenyero. -
Közösségi élmény?? :)
Meg mi van a szemuvegesekkel?
Ezert erdemes ide benézni néha :) -
Iron man 2
látványos Marvel-múvi ez is. Rourke belépője ütött :) Tetszenek a stáblista utáni szösszenetek :)
7/10 -
Momentán a 3D szemüvegeket is azzal kezdem, hogy curvára áttörlöm (ki tudja milyen surmókon volt előtte), aztán szépen polírozom lencsét mindkét oldalról, hogy a lehető legkevesebb sz.r legyen a szemem előtt ...
És még így sem pörfekt. -
Az igazi kaland (We Bought a Zoo) - IMDb
Állatok, család, aranyos kislány + Scarlett Johansson. Mi kell még egy jó délutáni mozihoz? Teljesen lekötött arra a 2 órára amíg néztem.
7/10 -
Iron man
Olyan sokan emlegették az Avengers-t, hogy úgy döntöttem szuperhős napokat tartok. Egyáltalán nem rossz ez az Iron man, Downey jr. hozza a figurát :) (a repülős részeknél valahogy mindig a Rocketeer jutott eszembe:D)
7/10
Jöhet a második rész.
-
Tőled? :D -
-
Olvasd végig honnan indult ez az egész f@szkodás és akkor ítélkezz, ha megkérhetlek ;) -
Ne legyél politikus baszki. Még bevezeted azt hogy , közterületen való szemüvegtisztításért 30-50 ezer ft-ig terjedő büntetés szabható ki.
-
Nagy művész bár a nyilatkozatai alapján kb. egy általános iskolás értelmi színvonalán áll, mivel naponta képes megcáfolni előzőleg tett nyilatkozatait.
Kötelessége tényleg nincs szerintem sem, csak akkor nem is kéne sírni, hogy az állam nem ad pénzt. Eddig minden hülyeségre adott, ezért tart itt a magyar filmipar. -
Nos rengeteg szemüveges ismerősöm van és ők eddig (valahogy) meg tudták oldani, hogy ne közterületen - konkrétan moziban - tisztogassák a szemüvegeiket (nem mintha ezzel bármi gond is lenne). Mindezt úgy, hogy bármit is sejtettek volna a fóbiámról (lol, rohadtul nem az, de hátha így jobban érthető).