[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nekem is sikerült megnéznem az Avengers-t.
Komolyan mondom, hihetetlen, amit Whedon az egyensúllyal művelt. Merthogy tökéletesen tartotta, minden fronton. Épp elengedő akció (140 percből max. 10 az igazi üresjárat) és minden egyes karakterből pont annyit kapunk, hogy ne menjen egyik sem a másik rovására!
Ici-pici negatívumok: az egyik akciójelenet kicsit felesleges volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Thor belépőjére gondolok. Harcolnak-harcolnak, aztán egyszer csak vége, mert őőőő, csak! Inkább beszélgessünk!
A másik dolog, hogy - flame on! - még egy picit lehetett volna epikusabb! Nem látványosabb, az non-plusz ultra kategória. Inkább arról van szó, hogy én nem éreztem azt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy szarban lenne az emberiség. Egyrészt azért, mert ugye nem engedték szabadjára az ellenséget, másrészt meg azért, mert nem igen voltak ezek olyan nagy ellenfelek. Még ez a maroknyi hős is legyakta őket, mi lett volna itt, ha mindenki jelen van?! A csúcspont ugyebár először az a nagy kigyószerű dög volt (1 ütés Hulktól, sneciek jól nézett ki, badass volt, de WTF), aztán a kilőtt atombomba volt: hol a "halálsugár", ami elpusztít egy várost. Nem elméleti szinten! Mittomén, LA-t el kellett volna pusztítani, akkor kap igazi értelmet az Avengers név. Tehát nem volt elég erős az ellenfél. Vagy a fasz tudja, mire képes, nem tudtunk meg róla semmit!
Ez nekem még "csak" egy pár kilótonnás atomrobbanás volt, jöjjön pár év múlva a második rész a maga 1000 megatonnájával!