1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Battleship (betlösíp)

Ez egy full korrekt popcornscifi és haditengerészeti propagandafilm keverék volt. Nagyon jól szórakoztam. Sikerült 2D-set nézni egy jó teremben. A vicces az, hogy tényleg belecsempésztek valamicskét a torpedó játékból, amiből ugye elvileg készült a film :D.

Na, amikor meg a nyugger feka zéróláb nekiáll leboxolni a szervópáncélos idegent, azon bexartam, mert beugrott a Mars Attacks, ahol ugyanezt előadta a másik feka. Ójeeee... Inkább már-már önmaga paródiája a film néhol, de igen szórakoztató és pofás.

Én amúgyis bírom a katonai propagandafilmeket, szal. nekem ezen részével sem volt bajom, már állnék is be, ha nem lennék puhapöcsű civilmag és nem nőtt volna ki az agyam rég. :D

Amit kicsit sajnáltam, hogy a nagy csatahajóval túl gyorsan lezavarták az összecsapást, szívesen néztem volna egy epic harcot a végsőkig a 70 éves monstrummal (plusz láthatunk neten képeket, mikor full salvo-val lőnek az ilyenekkel és a víz kihomorodik iszonyat távra a torkolattüzek alatt, ójeeee). Szal. ha már annyira odavoltak, hogy EZT a hajót nem lehet elsüllyeszteni, szerettem volna látni is! Szarrá lövik, szétrobbantják, szétnyírbálják, de még mindig úszik és köpködi a jóságot! Uccsó emberig! Ajjó lett vón. (betlösíp vagy mi, há akkor?!)

Meg a végén hova dugták a veteránokat, akik tolták a Missourit, mer a zünnepségen senkisehol?!?!

Mind1 én várom a folytatást, hiszen az idegenek firnyákosak és ez csak az első felderítő előőrs (se) volt.