106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az Életrevalók (Intouchables) volt itt dicsérve.
Nem keverted össze a két filmet? -
diplo #68836 éretlenek
nagyon dícsérték,hogy halálra röhögték magukat és milyen eredeti jó vígjáték.
Közepes humor,közepes színészi játék,közepes sztori,közepes film
5/10 -
Első bekezdésben minden benne van, de amúgy nem tudtam konkrétan, viszont azt igen hogy valós story alapján készült. -
...nem azért mert tudtam...
[URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Christopher_McCandless]Így értetted, amikor azt írtad, hogy "tudtam" ???[/URL] -
Into the wild
Sokan mondták már hogy látni kell, mert annyira jó.
Tényleg jó, csak semmi értelme, azon kívül hogy akiről szól az agyilag nem volt komplett. A zenék a tájak mind ütősek voltak a hosszúságával sem volt baj, és voltak benne olyan dolgok ami tanulságos, csak pont az lett a vége amire a film második feléétől számítottam. Pont... és ez gáz. Na nem azért mert tudtam, hanem azért mert így történt, és ez az film első felére is rányomta a bélyeget.
De azért egy erős 8/10 és tényleg látni kell. -
Avengers
Gyerekkorom óta várok már erre a filmre! Sokszor elképzeltem már, hogy milyen lenne filmre vinni a Marvel híresebb szuperhőseit. Hát kurva jó lett! Kicsit féltem, hogy majd RDJ elnyomja a többi színészt...De! Szerencsére nem így lett. Tetszett, hogy nem próbálták halál komolyra venni a figurát.. Hatalmas poénok, igazi akció.. zúzás ezerrel!
10/10
Remélem a folytatásban, még több hős szerepelni fog.
Prometheus
A felemás kritikák miatt, kicsit félve ültem le megnézni...
De kellemesen csalódtam... hatalmas film... végig lekötött, nem untam egy percét sem.. Az egész sztori nagyon érdekes lett! Igaz sok kérdést nyitva hagyott, de ez várható volt. Majd a folytatásban!
10/10 -
Háát, jobban csipáznák Bunuelt, ha olyanokat csinálna, mint a Blöff... Így legfeljebb 2-3/10 a Nap szépe :DDDDDDDD -
gulyasandras #68830 Semmi gond a haveroddal (mondom ezt úgy, hogy a bővített trilógiát eddig 6 kiadásban vettem meg).
Kíváncsi volt, belenézett, nem jött be, ment tovább. Jobb lett volna, ha végigszenved egy fél napot a filmekkel?
Sokan vallják, hogy igen, elejétől a végéig, aztán meg jönnek, hogy:
Sátántangó: "5 perc után untam, de ha már belekezdtem ..." (agyhalott)
Bunuel: "A csávó összes elérhető filmjét megnéztem, nem értem mit esznek rajta. Semmi extra." Ezért elbszni minden estét egy hónapig ...
Lost: "Az első évad még érdekes volt, a többit utáltam." (szintén ah)
Egy régi kollégám: "Hallottam, hogy milyen jó a Vészhelyzet, de nem tetszett már az eleje sem." Végignézte az ÖSSZES évadot ... -
Nem a hangulatoddal volt a gond...
Látszott a főszereplő csávóka arcán a kérdés: miért akarjátok, hogy eljátsszam Jason Bourne-t - amikor azt Matt Damon tökéletesre hozta?
Gyenge.
3/10 -
Fasza haverod van :D Már az is szép eredmény,hogy 10 perc alatt áttekeri e rövidke alkotást. Minek ült le elé,ha nem érdekli?
Azért kíváncsi lennék mit tart jó filmnek! :)
Titánok haragja: meglestem ,egy szórakozásnak elment. Látvány rendben,történet meg olyan amilyen( szinte semmi) Szokásos lázadunk,kiszabadítjuk a nagyon gonoszt aztán harc. De végül lekötött,így kap egy 6/10-et:) Tényleg mintha kicsit kivagdostak volna belőle. Küklopszok jók voltak :) -
Így is lehet filmet nézni, haver írta:
"leszedtem a gyűrűk ura trilógiát mondom h megnézem már milyen
hát az első rész nekem olyan semmitmondó unalmas volt h tekerve is szar. 10 perc alatt áttekertem"
-
nem lett nagy szám sajnos, pedig vártam -
Safe House
Micsoda kiszámíthatatlan fordulatok, micsoda akciók... ahh, még a szarkazmust sem éri meg. Nézhetetlen tucat-szemét.
Hozzáteszem, valószínűleg nem a megfelelő hangulatban voltam, vagy rosszul álltam a filmhez, vagy egyszerűen csak szar! :D -
sandor8206 #68824 Titánok haragja
Ugyanaz mint az első rész, szépen megcsinált lények, trükkök random mód felfűzve, itt egy harc ezzel, ott egy harc azzal. Darabos sztorimesélés mintha szépen itt is vagdosott volna az "olló" ua az érzés mint a Titánok harcában. Sok-sok jelenetek amik nem voltak előkészítve, csak lett és kész
Pl: Hádész alakja, Minataur megjelenése, Végén a csók
Szigorúan első rész tetszőinek ajánlott, pedig a világ, dizájn kurvára bejövős De a film hurka, 3/10 -
Egy nagyon picit tekerj lejjebb és meglátod :D -
Ryan Reynolds féle "Safe House"-ról mi a véleményetek? Most szedem fúhádéba,nem akarok besülni vele :DD -
gulyasandras #68821 Na, egy újabb csere videókaziról dévédére (és persze jó lenne, ha nem 500 darabokat nyomnának/hoznának, mert az ember véletlenül elnézi a megjelenési időpontokat, aztán lemarad; aki pedig megvette, attól pedig csak aranyáron lehetne megvenni a kedvencet):
A tánckar (A Chorus Line) - 1985
Nem egy nagy film, de az elejét (első felét) nagyon szeretem. A "maradék részét" szerintem sosem fogom megkedvelni.
Ha még nem láttad: nézz bele! -
Én moziban láttam, 3D-ben! Nagyon rossz film volt, nekem egyáltalán nem tetszett. Szenvedés volt! :) -
Egyszer elmegy, de szerintem mozit nem ér. Pláne "3d"-ben. -
Prometheus Imax 3D erős 8/10 -
Dean Winchester #68817 mib3 ról mi a véleményetek?
csak mert ha megéri megnézni akkor az első kettőt újranézem (azt hiszem még egyszer se láttam teljes egészében a filmet) -
sandor8206 #68816 Safe House
Denzel Washington lazán hozta kisujjból ezt a szerepet is, jó mint mindig de semmi extra. Ahogy a film is. Sztori szokásos ügynökös-menekülős fordulatokat tartalmazza. Akció sztem nem nagy was ist das, bár nekem nem jön be ez a Bourne stílus.
kihagyható 5/10
aki unja már újra és újra nézni a Bourne-trilógiát annak javasolt e kicsit hipózott gyengébb változat. -
sandor8206 #68815 Prometheus
Trehány munka Scottol, közepes film, bár lehet belőle klasszikus trilógia ha lesz folytatás és az egésszé teszi a koncepciót. De addig is önmagában Scott kiböfögése.
nem is vagyok túl szőrszálhasogató, elfogadom a feltett kérdésekre adott egyszerű választ, nem is nagyon agyalok hülyeségeken, elfogadom az egyszerű "tényt" DE a filmnek semmi hangulata, lapos, unalmas. unalmas karakterek, unalmas story (ezen lepődtem meg a legjobban), zene szar. Abszolute nem értem mit szarakodtak az R besoroláson, mert hangulata nem R-es (nem belezést hiányolok)
Betegebb, szüreálisabb megvalósítást vártam ha már ennyit küzdött Scott a filmért, hogy olyan legyen amilyet ő akart.
Középszerű film -
gombabácsi #68814 Prométeusz
Hát ez nagyon rossz volt. OTROMBA filmes és sci(fi) hibáktól hemzsegő, rosszul rendezett, rossz forgatókönyes, ROSSZ film.
Legalább izgalmas vagy érdekes lett volna... vagy jó színészi játék, vagy valami. De SEMMI. Totálisan rossz film. -
Dean Winchester #68813 Harcosok-bortone
a cím ismerős (locked down) de szerintem még nem láttam, következő film amit megnézek ez lesz.! Börtönfilm kedvelőknek ajánlom.. -
umm... maga a bemutato vagasa es kepi vilaga nem gyengen az alienre hasonlitott. Maga a zene meg az alien 1 trailerbol van. Nem is zene az csak valami szirena hang -
Én is hétfőn fogom megtekinteni IMAX3D-ben, kiváncsi vagyok mennyivel lesz másabb a hagyományos 3Dhez képest.
Avatart néztem sima3d-ben Remélem azért lesz valami kapcsolat az alien filmekkel ,mert az elözetes alapján tényleg szinte semmi utalás nem volt rájuk. -
+1
Eleve úgy megyek majd be a moziba,hogy köze nem lesz az Alien filmekhez. -
Trélerekből nekem semmi Alien feeling nem jött át... na jó 10%nyi... Egy jó scifit várok. Ha Alien folytatás lenne akkor nem Prométeusz szerepelne a címben. -
ez jol hangzik. Nagyon remelem, hogy nekem is fog tetszeni. Rengetegen lehuzzak, hogy semmi koze az alienhez meg ne is varjak semmi alienest tole mert csalodni fogok. -
Avengers 3D
Most néztem először 3D-s filmet. Szerintem az a + valahányszáz forint megéri az árát. Szemüveget is hazahozhattam. Trailerekben az elején lehet több 3D-s élmény volt, de viszont az egész 3D, csak nem sokszor van az hogy szinte tényleg eléd jön valami. A film nagyon tetszett. Poénok nagyon jók voltak benne.
Ha úgy vesszük, akkor ez tényleg "tökéletes" film a szuperhősös filmek közül tehát
10/10 -
totahun #68806 Prometheus 3D
9/10
Kurva jó film.
-
Prometheus 3D
Nekem iszonyúan tetszett. Nyilván nem ér az első Alien film nyomába, akkora hatást nem gyakorol az emberre, és más is, de mint Alien rajongó oda és vissza voltam tőle, főleg a rengeteg rejtett utalás miatt. Várom a 2. részt.
Minimum 9/10-et ér. -
Inside
Francia naturalista horror, közepesen beteg témával, egész eredeti sztorival, gyors pro és kontra:
+
Zene, hangok, ambient és aláfestés 10/10, zseniális, eltalált, felteszi a pontot az i-re.
A látvány, operatőri és maszkmesteri munka igényes
színészi játék, dramaturgia igen jó
-
CGI kár volt bele, nem tett hozzá semmit viszont kizökkenti a nézőt a naturalista látásmódból
Néhol a durvulás kissé eltúlzott, picit erőltetett lett.. olykor túl sok a vér az anatómiához mérten, ill. kontinuitásbeli bakik vannak így nem tökéletes a hitelesség de így is egy jó 8/10-es egyszernézős (a sztori miatt)
-
D. Washington filmeket magyarul szoktam meg :) Bár ennél már szó szerint idegesítettek a magyar hangok, vissza is kellett pörgetnem pár jelenetet, mert nem is figyeltem mi történik benne, csak azon gondolkoztam miért kaptak ilyen fos orgánumokat a címszereplők. -
Hát miért úgy nézted? :D Semmit nem szabad úgy nézni. Főleg, hogy ehhez már pár hete van magyar felirat :) -
Védhetetlen
Egész jó akciófilm lehetett volna, ha valami fajsúlyosabb sztorit kap. Vannak látványos jelenetek benne, feszült részek, különböző pofás helyszínek, de mind vaktöltény sajnos a borzasztóan unalmas történettel. Eleve a leggagyibb akciófilm sablon, mikor esetleg valami komolyat is akarnak mondani vele, aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmi nem érdektelenebb, és kiszámíthatóbb ennél."negatív v pozitív főhős tulajdonában van egy floppy/chip/fájl/akármi amin kormányszerveket megbuktató információk vannak".
Egyszer érdemes megnézni, alapjában véve nem rossz, lehet valakinek talán a sztori is bejön. A szinkron pedig undorítóan szar lett. -
viizo #68800 Snow White and The Huntsman / Hófehér és a Vadász
Az előzetesnek bedőlve érdekelt a film, mert végre egy pörgős, feszes, sötét hangulatú fantasynek tünt, ami nem mellesleg kiváló látványt ígért.
Nos egyedül az utóbbi volt rendben - már az esetek többségében, ugyanis a legtöbb effektet már az előzetesbe szépen belecsempészték, így azokon túl kevés új elem bukkan fel.
Az persze már a film előtt levágós volt, hogy a Twilight semmilyen érzelmet kiváltó Belláját szerették volna világszép Hófehérként eladni - de sajnos a rendezőn kívül valószínűleg nincs ember, aki tényleg szebbnek tartaná Charlize Theronnál, sőt az átlagnál a lányt. De sajnos nem csak a bizonytalan castingon, hanem a a forgatókönyvön, karakterábrázolásokon is elcsúszik a film. A vadász egy alkoholista lúzer, akiről egyáltalán nem hisszük, hogy komoly szerep jutna neki bármilyen formában is, a királynő gonosznak szánt testvérének pedig inkább vicces hajkoronája vonja magára a figyelmet. Egyedül a törpékkel voltam elégedett: a cameo-knak nagyon örültem, többségük ismerős lesz sok filmrajongónak.
A filmet egyébként a fent említett visszásságok kivételével nem mondanám rossznak, inkább teljes középszer: egyszer megnézzük és elfelejtjük. Jó szolgálatot fog tenni egyszer a kertévéknek, akik szupermoziként beharangozhatják pár év múlva.
10/5 -
Prometheus
Teljesen értetlenül állok a lesújtó kritikák előtt.
Hihetetlenül hangulatosnak éreztem, kifejetetten tetszett a misztikum, a filozófia és a sci-fi e furcsa elegye.
Komolyan nem értem mi volt ebben a filmben az unalmas. Engem az első perctől az utolsóig lekötött, beleéltem magam a felfedezés izgalmába, nem voltak feleslegesen túlnyújtott párbeszédek, egy bizonyos ponton túl (spoiler nélkül) meg már kellően pörgős is volt. Végig lélegzetvisszafojtva figyeltem. Kérdések ugyan bennem is felmerültek és egész éjszaka a filmen agyaltam, de csak az "apró kérdéseken" és egyáltalán nem volt érthetetlen zagyvaság, ami miatt sokan síránkoztak. A megválaszolatlan kérdések ellenére sem éreztem hogy szétesett volna a film. Pontosan azt kaptam, amire a trailer és az előzetes hírek alapján számítani lehetett. Hogy sokan miért számítottak másra, pl. egy másik nyolcadik utasra, érthetetlen.
Ez egy k*rva jó film, és számomra minden fillért megért.
9/10 -
ugyanezt akartam írni, csak nem volt kedvem. amúgy nekem az In Bruges a kedvencem.