[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prometheus
Teljesen értetlenül állok a lesújtó kritikák előtt.
Hihetetlenül hangulatosnak éreztem, kifejetetten tetszett a misztikum, a filozófia és a sci-fi e furcsa elegye.
Komolyan nem értem mi volt ebben a filmben az unalmas. Engem az első perctől az utolsóig lekötött, beleéltem magam a felfedezés izgalmába, nem voltak feleslegesen túlnyújtott párbeszédek, egy bizonyos ponton túl (spoiler nélkül) meg már kellően pörgős is volt. Végig lélegzetvisszafojtva figyeltem. Kérdések ugyan bennem is felmerültek és egész éjszaka a filmen agyaltam, de csak az "apró kérdéseken" és egyáltalán nem volt érthetetlen zagyvaság, ami miatt sokan síránkoztak. A megválaszolatlan kérdések ellenére sem éreztem hogy szétesett volna a film. Pontosan azt kaptam, amire a trailer és az előzetes hírek alapján számítani lehetett. Hogy sokan miért számítottak másra, pl. egy másik nyolcadik utasra, érthetetlen.
Ez egy k*rva jó film, és számomra minden fillért megért.
9/10