106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    mijazhogy a vaccsmen már sokk volt?%?%? grrrrrrr!
  • tomsolo
    IMHO a legjobb képregény adaptációs film szerintem a Hellboy sorozat és a Sin City.(Az Watchmen már sok volt.) Ezeket bármikor megtudom újra nézni.
  • Lantee
    Szerintem is jobb...ÉS?
  • Shep
    Ennyit a pontozásról :) Amúgy is hülyeség a pontozás, vagy tetszik valami és jól szórakozol rajta, vagy nem. Meg van a köztes állapot amikor megnézed és nem alszol el közben:)
  • Riddick21
    Aha, tehát a Battleship jobb, mint a The Avengers :D
  • dartonita
    Jo par filmet lattam az utobbi idoben,omlesztett es kozel sem teljes ertekelesek kovetkeznek.Mea culpa.

Avengers:
    Lehet hogy csak en allok nagyon hadilabon ezekkel a kepregenyfeldolgozasokkal de kezd sok lenni ami film keszul a szuperhosokrol.Robert Downey menti meg szamomra ezt a filmet(is).Vagy csak en vagyok tul oreg mar ennek a stilusnak.Egynek elmegy ha nem erdekel forgatokonyv,szineszi jatek es tarsai.
    5/10

Battleship:
    Elsore azt mondtam volna hogy egy ujabb hatasvadasz amcsi ufouldozes,gyilkolas ahogy kell.Bugyuta sztorival,szineszekkel,fasza latvannyal.Masodikra azt hogy az elso benyomasnak hinni lehet es hogy inkabb valasztottam volna mast.Egyszer nezheto,szigoruan.Egyszer,de akkor elvezetes is lehet.
    6,5/10

Hunger Games:
    Na ez erdekes.A szineszkedes,harcok,dialogusok nincsenek teljesen osszhangban magaval a film hangulataval.Mivel elobbiek nem, vagy csak alig leteznek,utobbi viszont engem kemenyen odaszogezett a monitor ele.Az okait meg keresem,az osszhatas pozitiv.
    7/10

Total recall:
    Talan ebben az esetben nagy hatrannyal indul az aki latta a 20evvel ezelotti valtozatot.Ahhoz kepest ugyanis siralmas,ures es hiaba a jonevu szineszek es a latvanyorgia ez sem menti meg.Ha meg nem lattad egyiket sem,tehetsz vele egy probat,KB egesz vaditoan hozza a gonosz nenit.
    4/10

Sherlock Holmes:
    Ez a ficko egy allat lett ennyi idos korara.Imadom a filmjei hangulatat,poenjait,arckifejezeseit.Ugy en blocke az egesz urge marha szorakoztato.Az uj Sherlock filmek hozzak szamomra kb azt a szintet amit anno az Indiana Jones sorozat pl.Hasonloan karakteres foszereplovel.
    8/10

Amerikai pite:
    Az elso reszek sem jelentenek szamomra tulzottan sokat,ez sem.Sem a szineszek sem a bugyuta szexualis vagy ratyi poenok nem az en vilagom.Par vidam percet okozhat,foleg a regi fanoknak,nekem nem sikerult sokat.
    4/10

Harmadnaposok:
    Erdekes modon ez sokkal jobban tetszett mint a Masnaposok barmelyik resze.Feltem is a cimetol,de aztan kiderult hogy hiaba.Az is biztos hogy jozanul nem tetszene annyira.De ott es akkor ennek a filmnek kellett az agyamba egnie.
    7,5/10
  • cody1994
    + 60 fps-el néztem elképesztő volt.
  • cody1994
    Battleship

Nem tudom mért sz...za mindenki szerintem nagyon jó film volt..
    Egy negatívum
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pl a vége is amikor már sikerült le rombolni azt a nagy szart a hegyen is minden jön a kitüntetés WTF????? valami hogy sikerült le szedni a többit? vagy fogd meg a faszom oszt neh... ez lett benne nekem szar onnan az nagyon hiányzott de volt még pár ilyen de a számító gépes grafika az ... király de nagyon

8.5/10
  • Prof William
    Lehetséges bár sztem a
    Óriás ősi gonosz istenek elöli menekülés már egy kissé túlmutat hőseink túlélőskilljén. :)
  • viizo
    Project X

Mostanában főleg rossz filmeket nézek - és veszettül élvezem őket. :) A Piranha 3DD után a következő ékes példa a Project X, aminek celluloid értéke szintén egy lyukas tesco szatyrot sem ér, mégis ha kellő hangulatban kap el, bizony nem ereszt!

Történet nulla, színészek mint olyanok nincsenek, ellenben akad egy olyan házibuli, amit sokan irigylünk / irigyeltünk az amcsi ifjúságtól. Féktelen ereszd el a hajamat, fülledt, medencés nyár éjszakai buli, partyhangulat a köbön.

Ugyan kicsit sokalltam a rapzenét, és keveselltem a zúzósabb partyfílinges elektro-t, de bele kell kössek már valamibe.

Egye kutya, ezt nem húzom le, mert veszettül adja. :D

10/8
  • MrSpock
    És akkor ezt összelehet kötni az Avengers 2-vel :D Valahogy lekell győzni a nagy ősöket :D
    De komolyra fordítva: Megnéztem én is,eleinte olyan furcsa volt,bár biztos,hogy szokatlan,az öltönyösök ott pörögtek,meg idiótaságokról dumáltak. Aztán indult a game,és végére bekeményítettek. Ha osztályoznom kellene..hmm kap egy 7est. Újszerű volt,persze sok horrorklisével,de ugye már nem sok új van a nap alatt. Szereplők rendben voltak,már amennyire egy ilyen film megköveteli.

Avengers: Nagyon látványos,főleg az utolsó fél óra. Voltak kisebb pihik benne,kis rivalizálás,de aztán csak összeállt a csapat. Stark poénkodott,és olyan menő vagyok leszarok mindent stílust bevetette. Thor azért kemény ellenfél volt neki is :D De Hulk mindent visz,rajta nem fog semmi sem és írtózatos ereje van. Mark Ruffalo jó volt,illett hozzá,bár anno Bana is klassz volt.(Norton nem annyira Hulkos kinézetű) Sólyomszem fura volt,szoknom kellett kicsit,de jól nyomta a végén. Amerika kapitányt bírom. Elég kemény,vagány,a kis rendőrös jelenete király volt.És nem hagyja magát ha párbeszédre kerül a sor. 2csajszi topon volt,csinik és kemény,határozottak. Érdekes ,hogy Loki számomra nem elég erős ellenfél,csak keménykedik,vagy próbál,de hát a végén esélye sem volt.:D Az a jelenet már most klasszikus:D Többször megnéztem,és mindig mosolygok rajta :) Alapjában véve adok rá egy 9est,mert nem unatkoztam rajta,és jó hosszú is volt. Meg alapból kedvelem aszuperhősös filmeket,főleg ha minőségi,és ez az volt,csapat is kifogástalan! :) Várom a 2.részt. De előtte még Vasember 3,Thor 2 és a többiek :)
  • Dean Winchester
    *the cabin in the woods
  • Dean Winchester
    ha kijön szinkronnal akkor igen lehet megnézném még egyszer :D bár az is lehet,hogy csak félig...
    így voltam a feláldozhatókkal is! Felirattal , eredeti nyelven néztem meg majd mivel a szinkron egész jó lett így azzal is megnéztem illetve megfogom még a 2 kijövetele előtt

the cabin wods
    10/9.5
    nem unatkoztam egy percet sem :D az elején furcsa volt az öltönyösök látványa de aztán megkaptam rá a választ, hogy ők kik , micsodák :D
    marty-t nagyon jól alakította a színész, a szinkronhangjára majd kíváncsi leszek de egyből eszembe jutott egy színész akinek tökre hasonló akcentusa van, de a neve most nem jut eszembe :D Kurva jó kis horror, a végére meg beindul a hentelés kőkeményen :D

vártam,hogy a bolond vagy a csaj túléli de a tónál történtek után amikor már a szervezőbizottság is ünnepelt akkor elhittem,hogy így lesz vége de nem tudtam mi lehet a fordulat?! Gondoltam rá,hogy a bizottsággal fog játszani egy felsőbb rend, de ugye jött marty aki megmentette a csajt és a történet folytatódhatott tovább.
    A vége meg igazi wtf ? Azt hittem,hogy lesz még 1-2 perces jelenet amelyen látjuk,hogy elmenekülnek de nem így lett...

ha lesz folytatás akkor azt várom...
    összességében bőven megérte megnézni, szeretem az ilyen stílusú filmeket. Külön köszönet a sok "ajánlásért" :D ha nem látom ennyiszer megfordulni itt ezt a címet akkor tuti nem nézem.
  • ProGabe #69868
    Minél erősebb egy szuperhős/gonosz, annál rosszabb a sztori, hülye a karakter, illogikus, stb.
    Egyszerűen nem tud az író a képességgel bánni. Nem minden bokorban születik egy Alan Moore ;)
  • Tyler1
    Nem is az első részről volt szó, hanem az Avengersről. A cgi rondább volt, mint Ferrigno feje 30 éve, Ruffalo meg csak eggyel játszott jobbat a Captain pajzsánál.
  • Tyler1
    Nem annyira ismert széles körben, pedig tényleg nagyon jó film. Norton monológja pedig hatalmas.
  • tomsolo
    Ja, pont ezt mondtam én is. (Nem.)

A Nortonos Hulk szarabb mint az első - és ez Norton "érdeme".
  • davidka003
    Azt hittem az utolsó éjjelt nem is ismeri senki.
    Vagy 10 ismerőst kérdeztem anno és fogalmuk nem volt róla.
    Pedig nekem nagyon tetszett. Sőt megnéztem a rendezői kommentárral az is sokat ad hozzá.
  • Tyler1
    Valóban, Norton a legalja színész, még Rózsa Gyuri is jobb, nem is értem mit keresett olyan filmekben, mint a Fight Club, az Amerikai História X, vagy Az utolsó éjjel.

• davidka003
    Nekem ez a kedvenc Hulk-om
    Simán 9 pontos a film nálam.
  • tomsolo
    Pedig Nortonnál még Rózsa Gyuri is jobb lett volna.
  • Tyler1
    Hulk amúgy borzalmasan ronda lett a Bosszúállókban. Meg Ruffalo sem volt jobb Bannernek, Nortonnál.
  • SASboy
    Született gyilkosok

Sajnos ezt nem bírtam végignézni. Próbáltam pedig szeretni, de számomra ez nagyon elvont volt. Van más is ezzel így?

Közönséges bűnözők

Ez viszont nagyon tetszett. Nem hiába annyi, ahanyadik az imdb-n. Manapság kár, hogy nem tudnak ilyet. 9/10
  • Sheltem
    The dark knight rises:

Fogalmam sincs kinek milyen véleménye van a filmről (lusta vagyok visszaolvasni, csak mivel nagyon ritkán (évente 1 max 2) alkalommal megyek a feleségemmel moziba gondoltam begépelek ide egy véleményt). Mi hétvégén az asszonypajtival megnéztük a Mom parkban szigorúan feliratosan.
    Nagyon jó mozi volt, mivel Nolan által csinált előző 2 rész a kedvenc "szuperképregényhősös" filmem ezért összevetném őket:

Batman Begins : 10 (hibátlan, sose lássak rosszabb akcióhős képregényfilmet :) ).
    The Dark Knight: 8
    The dark knight rises: 9

Természetesen a 2. részt is imádom.

Esetleg, ha lesz egy unatkozós napom a jövőben(nem valószínű így meló mellett) akkor újranézős a moziban.
    Üdv.
  • tigeroo
    szóval SOSINCS könnyű fight (de nekünk pont ez számít)
  • tigeroo
    nembeszélve songokuékról.

amúgy minden szuperképességű muksónak van valami gyenge pontja (kőpapírolló), már dávid és góliát, odüsszeusz és a küklopsz konfrontációja eköré van felépítve, akárcsak a képregényekben, filmekben, sőt még a videojátékokban is, jön egy kétlábon járó akadály, aki erősebb mint a mi hősünk, de aztán agyafúrtan stratégiázva megtalálja a gyenge pontját és legyőzi.

az ugyebár pedig ökölszabály hogyha első blikkre lebecsülik vagy összehasonlításra gyengébbnek tűnik a villain, akkor okozni fog még meglepetéseket...
  • bcrics
    Hozzacsapnam meg az :
    -Utolsó ház balra
    -köpök a sirodra c. Filmeket.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ha olvastad a képregényeket és láttad a rajzfilmsorozatokat (de mind, meg az Ultimate Avengers 1-2 egészestéset is) és megnézted a bevezető mozifilmeket (AzgardiVillámosfiú, NagyZöldEmber, Vascsávó1-2, Keptn Amerikáner) akkor máris világosabbá válik a dolog. HA akkor sem érint meg a zuniverzuma a dolognak, akkor ez neeem a te filmed... :D
  • CalebJoe
    Ennyi erővel miért van Star Wars mania a mai napig az is egy jól kitalált fantáziavilág ami szintén van mai napig képregényekben is, a szuperhősők se rosszabbak értük is lehet rajongani úgy mint mondjuk a jedikért.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, pediglen aztat senkisenem tudja megemelinteni, mert csak (Odin asszonta és ha ő mondja, akkor az van és kuss)!
  • Lantee
    Aztaqrva! Ezt azért már én sem gondoltam volna! :DD
  • Sir Quno Jedi
    Nebaszki, Hulk még 1x a Thor pörölyét is megemelte vazze! :D
  • Lantee
    Sosem értettem ezt a szuperhősös képregénymániát, ezért pláne nem értem az Avengers sikerét.
    Mintha egy farsangi bál résztvevői ad-hoc bohóckodásba kezdenének a suli színpadán.

Pláne, az olyan viták, minthogy Hulk a keményebb, vagy Sólyomszem a gyengébb...mi vaaan? :D
  • Shep
    Persze, mert hogy nézett volna ki, ha mindenkit ledarál és minden képregényszéria befejeződik egyedül Galactus marad az univerzumban max a Mindenható még kártyázott volna vele. :)
  • CalebJoe
    ja vágom de a FF mégis legyőzte egy csomószor
  • Shep
    Galactus meg csak pislantana egyet és még az is megsemmisülne aki a képregényt olvassa :)
  • Shep
    De én nem is mondtam ,hogy nem kell bele, csak megjegyeztem , hogy nulla hős. Képregényben egyébként én kedveltem :)
  • CalebJoe
    Ember vs Szuperhős
    Starkot összecsomagolná Magneto egy pillanat alatt, viszont Batmanél meg mindig van egy darab zöld kriptonit amikor együtt dolgoznak Supermannel ez a rajzfilmből kiderült.

• Sir Quno Jedi
    A "szuper" képességekkel nem rendelkező "szuper"hősök azért szerepelnek sokat a képregényben, hogy megmutassák a zerkölcsiésmorális mondanivalót, miszerint nem a szuperképességtől leszel szuperhős (hanem?). Ez alapvetően jól hangzik, de a valóságban ez többnyire egy faszság, mert halandó emberként tizenvalahány másodperc alatt fingatnak ki a szuperképességekkel felszerelkezett ellenfelek. Mind1, ez mese, itt evvan. Igazándiból sidekick-nek jók az ilyen "hősök", meg az ellenfél hasonló képességű halandóit le is tudják akár győzni némi fifikával, de kb. ennyi. A valódi szuperek nem tudnak ott lenni mindenütt (már aki), ezért jól jön számukra a mezei halandók segítsége.

Éppen emiatt a filmekből sem lehet kihagyni őket. Ők a power mentes szuperek, akik teszik a dolgukat, mégha olykor szalmaszálként is fújja el őket a supervillain pova... (legalább van kiket megmenteni)

Végülis Tony Stark sem szuperhős, csak pimpelt a páncélja, nodepláne Beetmennek meg jók a játékszerei. :DDD
  • TaRka0107
    2. és utolsó gondolatjellel egyetértek.