1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dartonita
    Jo par filmet lattam az utobbi idoben,omlesztett es kozel sem teljes ertekelesek kovetkeznek.Mea culpa.

Avengers:
    Lehet hogy csak en allok nagyon hadilabon ezekkel a kepregenyfeldolgozasokkal de kezd sok lenni ami film keszul a szuperhosokrol.Robert Downey menti meg szamomra ezt a filmet(is).Vagy csak en vagyok tul oreg mar ennek a stilusnak.Egynek elmegy ha nem erdekel forgatokonyv,szineszi jatek es tarsai.
    5/10

Battleship:
    Elsore azt mondtam volna hogy egy ujabb hatasvadasz amcsi ufouldozes,gyilkolas ahogy kell.Bugyuta sztorival,szineszekkel,fasza latvannyal.Masodikra azt hogy az elso benyomasnak hinni lehet es hogy inkabb valasztottam volna mast.Egyszer nezheto,szigoruan.Egyszer,de akkor elvezetes is lehet.
    6,5/10

Hunger Games:
    Na ez erdekes.A szineszkedes,harcok,dialogusok nincsenek teljesen osszhangban magaval a film hangulataval.Mivel elobbiek nem, vagy csak alig leteznek,utobbi viszont engem kemenyen odaszogezett a monitor ele.Az okait meg keresem,az osszhatas pozitiv.
    7/10

Total recall:
    Talan ebben az esetben nagy hatrannyal indul az aki latta a 20evvel ezelotti valtozatot.Ahhoz kepest ugyanis siralmas,ures es hiaba a jonevu szineszek es a latvanyorgia ez sem menti meg.Ha meg nem lattad egyiket sem,tehetsz vele egy probat,KB egesz vaditoan hozza a gonosz nenit.
    4/10

Sherlock Holmes:
    Ez a ficko egy allat lett ennyi idos korara.Imadom a filmjei hangulatat,poenjait,arckifejezeseit.Ugy en blocke az egesz urge marha szorakoztato.Az uj Sherlock filmek hozzak szamomra kb azt a szintet amit anno az Indiana Jones sorozat pl.Hasonloan karakteres foszereplovel.
    8/10

Amerikai pite:
    Az elso reszek sem jelentenek szamomra tulzottan sokat,ez sem.Sem a szineszek sem a bugyuta szexualis vagy ratyi poenok nem az en vilagom.Par vidam percet okozhat,foleg a regi fanoknak,nekem nem sikerult sokat.
    4/10

Harmadnaposok:
    Erdekes modon ez sokkal jobban tetszett mint a Masnaposok barmelyik resze.Feltem is a cimetol,de aztan kiderult hogy hiaba.Az is biztos hogy jozanul nem tetszene annyira.De ott es akkor ennek a filmnek kellett az agyamba egnie.
    7,5/10