[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dean Winchester #69869 ha kijön szinkronnal akkor igen lehet megnézném még egyszer :D bár az is lehet,hogy csak félig...
így voltam a feláldozhatókkal is! Felirattal , eredeti nyelven néztem meg majd mivel a szinkron egész jó lett így azzal is megnéztem illetve megfogom még a 2 kijövetele előtt
the cabin wods
10/9.5
nem unatkoztam egy percet sem :D az elején furcsa volt az öltönyösök látványa de aztán megkaptam rá a választ, hogy ők kik , micsodák :D
marty-t nagyon jól alakította a színész, a szinkronhangjára majd kíváncsi leszek de egyből eszembe jutott egy színész akinek tökre hasonló akcentusa van, de a neve most nem jut eszembe :D Kurva jó kis horror, a végére meg beindul a hentelés kőkeményen :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
vártam,hogy a bolond vagy a csaj túléli de a tónál történtek után amikor már a szervezőbizottság is ünnepelt akkor elhittem,hogy így lesz vége de nem tudtam mi lehet a fordulat?! Gondoltam rá,hogy a bizottsággal fog játszani egy felsőbb rend, de ugye jött marty aki megmentette a csajt és a történet folytatódhatott tovább.
A vége meg igazi wtf ? Azt hittem,hogy lesz még 1-2 perces jelenet amelyen látjuk,hogy elmenekülnek de nem így lett...
ha lesz folytatás akkor azt várom...
összességében bőven megérte megnézni, szeretem az ilyen stílusú filmeket. Külön köszönet a sok "ajánlásért" :D ha nem látom ennyiszer megfordulni itt ezt a címet akkor tuti nem nézem.