1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    És akkor ezt összelehet kötni az Avengers 2-vel :D Valahogy lekell győzni a nagy ősöket :D
    De komolyra fordítva: Megnéztem én is,eleinte olyan furcsa volt,bár biztos,hogy szokatlan,az öltönyösök ott pörögtek,meg idiótaságokról dumáltak. Aztán indult a game,és végére bekeményítettek. Ha osztályoznom kellene..hmm kap egy 7est. Újszerű volt,persze sok horrorklisével,de ugye már nem sok új van a nap alatt. Szereplők rendben voltak,már amennyire egy ilyen film megköveteli.

Avengers: Nagyon látványos,főleg az utolsó fél óra. Voltak kisebb pihik benne,kis rivalizálás,de aztán csak összeállt a csapat. Stark poénkodott,és olyan menő vagyok leszarok mindent stílust bevetette. Thor azért kemény ellenfél volt neki is :D De Hulk mindent visz,rajta nem fog semmi sem és írtózatos ereje van. Mark Ruffalo jó volt,illett hozzá,bár anno Bana is klassz volt.(Norton nem annyira Hulkos kinézetű) Sólyomszem fura volt,szoknom kellett kicsit,de jól nyomta a végén. Amerika kapitányt bírom. Elég kemény,vagány,a kis rendőrös jelenete király volt.És nem hagyja magát ha párbeszédre kerül a sor. 2csajszi topon volt,csinik és kemény,határozottak. Érdekes ,hogy Loki számomra nem elég erős ellenfél,csak keménykedik,vagy próbál,de hát a végén esélye sem volt.:D Az a jelenet már most klasszikus:D Többször megnéztem,és mindig mosolygok rajta :) Alapjában véve adok rá egy 9est,mert nem unatkoztam rajta,és jó hosszú is volt. Meg alapból kedvelem aszuperhősös filmeket,főleg ha minőségi,és ez az volt,csapat is kifogástalan! :) Várom a 2.részt. De előtte még Vasember 3,Thor 2 és a többiek :)