106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Igen, már van.
Én 720-asban néztem meg. Méret miatt. -
Van már HD? mert a DVDrip minőség ehhez igencsak kevés és kimondottan ront a látványon és az élvezeti értéken. -
Az élőszereplősöket már meg sem nézem - az első kettőt láttam csak.
Én is az egész estés CGI mellett voksolok -
Az élőszereplős foshalmazok helyett szívesebben néztem volna meg ezt moziban 3D-ben. Iszonyat pörgős és látványos volt. -
"Resident Evil: Damnation - [2012]" - 8/10
Tudom, hogy a Resident Evil 6 játék - félig-meddig - marketing filmje (nem véletlen a RENGETEG áthallás és a helyszín sem!), de engem kilóra megvett a filmben szinte minden.
A japánok tudnának sokkal jobb arcmimikát és száj-szinkront is, de (szerintem) ezt direkt így akarták, hogy hasonlítson majd a játékhoz. Emlékeztetnék mindenkit a 2001-es "Final Fantasy: The Spirits Within'"-re: ott például szinte tökéletes szájszinkron volt.
Történetet nem lövöm le, ahogy a filmből szinte semmit - nem stílusom. Akit érdekel a sorozat, vagy a játék, az úgyis megnézi.
A vizuális orgazmust megfejeli a női szereplők látványa, a már-már animés (és ötletes) ecchi-kitakarásokkal, a minden filmben, és egy férfi számára abszolút must-see női bunyó, a 2 darab FPS-nézetes jelenet (ugye, mindenki emlékszik a "Doom" c. filmre?), a játékokat ismerők számára hatalmas fordulatot jelentő Licker-viselkedés, ahogy a hatalmas, toronyház-robotszerú-mit-tudom-én mik, és a néhol tényleg ijesztő jelenet.
Hatalmas plusz pont azért a készítőknek, hogy áthidaltak mindent a Resident Evil 4-5 játékok között, és gyakorlatilag MINDEN ismerős.
Ada Wong pedig:
Must see! -
Safe (2012): Kínai kislányról kiderül, hogy jó a matekban és még jobb a nagy számok megjegyzésében, tehát a kínai maffia lenyúlja és elviszi Amerikába, hogy segítsen nekik fejben számolni a biznisz ügyeit, rögtön az utcán. Közben egy fickó majdnem agyonver egy másikat egy arénában, de rosszul teszi, mert nagy pénzek forogtak kockán és a ruszki maffia földönfutóvá teszi és bárki, aki közelebb kerül hozzá, mint egy hotdogárus, meghal. Egy év múlva a kislánnyal megjegyeztetnek egy nagyon hosszú számot és ezt a számot a ruszkik és a korrupt rendőrök is nagyon akarják, tehát kitör a harc a lányért - és a hobóvá lecsúszott férfi az egyetlen, aki megmentheti őt...
Statham ismét akcióban, hozza a szokásosat, bár a film szerintem jobb, mint az átlag és agyalósabb is kicsit. Lassan áll össze a kép, sokáig semmit sem tudunk bizonyos karakterek múltjáról, vagy a szám valódi rendeltetéséről, de a végén minden a helyére kerül és persze Statham jól bebüntet (majdnem) mindenkit és ellovagol a naplementébe a lánnyal, vagy ilyesmi. :) Nekem tetszett, a sok helyen használt b*zi kézikamera ellenére is, 6.5/10-et adok rá.
-
Az én személyes listámon az eddig brit szerelmes-komoly történetek topjából kilökte valami a "Büszkeség és balítélet c. filmet - mondjuk a Kira Knightley-sat [de bármelyiket is hozzuk példának].
S ez a film nem más, mint:
Jane Eyre (BBC, 2006) - 9/10 - [imdb-re nem adunk, de: 7380 voks után - 8,5/10]
A BBC 1 által 2006-ban vetített TV-változatról van szó, amit 4 részletben (4 x 57-59 perc) vetítettek, és egy olyan - számomra meglepetésszerűen - szép brit színésznő volt a címszereplő, mint Ruth Wilson.
A színésznőt én eddig egyetlen szerepében sem láttam. A szája, szeme - számomra - gyönyörű. Nem tudtam betelni a látvánnyal.
A film hasonlít a kanadai "hányattatott sorsú árva lányból tanítónő lesz" klasszikusra: "Ann of Green Gables" (Nálunk csak simán: Anna).
Hiteles (egyszer sem merült fel bennem, hogy filmet látok), csodás helyszínekkel, remekbe szabott zenével, a brit angol első sokkja után megszokott hangokkal, és persze a magával sodró, a maga módján izgalmas történettel.
Csak ajánlani tudom a filmet azoknak, akik a kedvesükkel, asszonnyal hasznosan, szórakoztató film nézésével akarja eltölteni az időt - a film közbeni kézfogás, átölelés nem ajánlott, mert sok figyelmet elvonna :)
A női rendező (Susan White) értően, ízlésesen nyúlt a történethez, és a mini sorozat megfelelő hosszúsága lehetőséget adott a történet kibontakozásának.
Ezzel ellentétben - s ez nem reklám, de - éppen ezen a héten hétvégén, a királyi tévé 1-es adója vetíti az amerikai feldolgozását - igaz, csak 2 órás lesz a film.
Érdemes megnézni! -
Na, az lesz még a szép ha ilyen Ghost Reconból menesztett robocop lesz, ja nem, Snake az MGS-ből... pff -
Training Day egyik kedvencem, szerintem ez sem lesz rosszabb.
-
IXEMGabeo #70355 Látványvilág és a technika fejlődés ez esetben nem baj. Akkor van baj, ha ehhez nem párosul sztori, mert, ahogy az előbb említetted is a régi filmek hangulata annyira jó volt, hogy olykor a törtlnet nem érdekelt senkit (Kickboxer filmek vagy mondjuk az amerikai nindzsák, Óvóbácsik meg mit tom én) mégis óriási sikert arattak, azért, mert a 80-as, 90-es évek képi, zenei és divatbeli korszakai meghatározóan hihetetlen nagy töltést adott egy filmnek... -
-
Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy a mai szutyok popcorn látványfilmek, a mostani ebben felnövő gyerekrétegnek 20 év múlva ugyanilyen meghatározó élmény marad. Amennyi kis megatront láttam én már harc közben egy suli mellett elsétálva... :) -
Máig nem nőtt a színvonal csak a technológia fejlődött, lásd a sok CG és még ezekkel se tudják felvenni a régi filmek hangulatát.
Azok teremtettek egy saját világot ilyen volt pont a Robotzsaru bizarr jövőképe vagy a Mad Max posztapokaliptikus világa, a Szárnyas Fejvadász cyberpunk világáról már nem is beszélve.
A mai generációnak meg jut az Avatar, Transformers, meg a sok szar Alkonyat féle baromság, én inkább ezeket tartom "poén" filmeknek. -
Öööö... na de a reklámok és a többi dolog nem tűnt fel már akkor?
-
nemtom neked milyen gyerekkorod volt, de mi videón néztük a kölcsönkért 500x rongyosra nézett csíkozódós filmeket hangalámondással, a top filmektől kezdve a "B" kategóriás filmeken át (amiket csak ma hívunk így) és egyiket sem tartottuk "poén" filmnek, hanem jókat szórakoztunk rajta a szó pozitív értelmében és ámultunk és bámultunk, és mindenki Rambo meg Robocop meg American Ninja meg Bruce Lee akart lenni :)
annak a kornak ezek voltak a meghatározó filmjei ha a gyerekkori élményeket nézzük... és cseppet sem tartottuk őket viccesnek -
Nem rég néztem meg a HDsított verziót. Még mindig ütős és hangulata nagyon komoly. Durva jelenetek vannak benne, meg az egész hangulata a korrupt világ, bűnözők, drog... döbbenet hogy 10 éves fejjel ilyeneket néztem.
-
"Aki mai szemmel nézné, nem is biztos, hogy meglátná azokat az értékeket, amelyek abban az időben még jellegzetessé tették. "
Ez érdekes, mert már akkor is poén film volt. -
Ezért is írtam, hogy ikonikus. A karakternek kultusza lett, de film sosem volt igazán kiemelkedő minőségű. Aki mai szemmel nézné, nem is biztos, hogy meglátná azokat az értékeket, amelyek abban az időben még jellegzetessé tették.
Gyerekként egyébként én is halálra játszottam a Robocop gémet Nintendon, akkoriban az annyira menő volt, hogy 3 másik kazettáért cseréltem el :D Ment a biznyisz, nem ám internet meg torrent aztán csókullom... :D -
IXEMGabeo #70346 Terminátor 1000x jobb, mint egy Robotzsaru:D
Robotzsarut szerintem sokkal többen nem látták, bár olyan sokszor adta már a 87-es verziót a tv, meg abból vagy 1000 részt kidobtak, mint mondjuk a Columbóból úgy persze, hogy ismert:D
Tudom azt is, hogy Peter Weller volt az első, de sosem érdekelt:) -
minden generációnak megvannak az alapfilmjei
annak az időnek az emlékezetes filmjei közé simán befér a Robotzsaru... kisgyerekként tátott szájjal néztük ahogy jön az óriás konzervdoboz és a combjából előkapott pisztollyal szétaláz mindenkit :) -
Én sem azt írtam hogy alap film csak azt hogy alap látni, sok film volt régen ami nem érdekelt mégis megnéztük, videótékába mindig jött valami új egyből vettük ki pedig nagy része gagyi volt. 
Amúgy is inkább az Ed-209 tetszett a filmből nem maga Robotzsaru.
-
Én csak 18 vagyok de én is ezen nőttem fel. Meg a Robocop játékon nintendón! -
Nem alapfilm, annyira nem volt jó egyik része sem, inkább csak ikonikus jellege van. Én is istentelen régen láttam az elsőt, a többire szinte nem is emlékszem, de nem is vágytam soha újranézni. -
Terminator-feeling nélkül tényleg szegényebb lett volna a tinédzser korom.
Emlékszem, egy időben - annak idején - minden haverom terminátor akart lenni. Én is :)
-
Nem is tudom a régi generáció ilyeneken nőt fel, nem azt mondom hogy gáz de elég alap ez kb. olyan mint ha nem láttad volna a Terminátort. -
Én például a Freddy filmeket nem láttam... :) -
IXEMGabeo #70338 gáz, ha én meg azt mondom nem láttam még életembe a Robotzsarut és nem is szándékozom? sosem érdekelt 

-
Amikor Snake Eyes találkozik Lucius Fox-al :)
-
Majd dobnak rá HDR-t, meg más csili-vilit, és a rángatódzó kamerával felvett jeleneteknél senkinek sem fog eszébe jutni, hogy króm felületűnek kellene lennie a lopakodó anyagából készült páncélnak. -
akkoris, matt fos. -
Emlékszem kiskoromban azon filóztunk miért nem lövi egyszer szájba valaki mivel ott nem védte semmi. 
Amúgy tényleg fos mint valami batsuit köpeny nélkül.
-
Én azért megvárom az első hivatalos, valóban a főszereplőről készített képeket:) ez egy random kép, ez alapján valahogy nem tudom eldönteni hogy szar lesz. Amúgy meg bármilyen is lesz a páncélja, ha nem fog hasonlítani az eredetire meg fogja kapni az agyatlan fikát. -
ez nagyon gáz, batman utánérzés... miért nem lehetett maradni a jó kis metál fényezésnél? :) Az eredeti robocop cucc nagyon badass, arrol tényleg elhiszed hogy fém, meg hogy az emberrel össze lett gyúrva, de ez?? -
Ja. Csináltak egy új prototípust, ami sokkal jobb volt a régi, mezei aluminiumzsarunál, de aztán gonosz lett és szétbaszta a fél várost, borzalmas film volt, 5. vagy 6. rész lehetett. -
Mit?
-
Dean Winchester #70329 mármint a robotzsaru?
én is várom mert a mai köntösben másként fest ám a kép alapján, szomorúan tapasztaltam,hogy a régi kinézethez képest ez az új nem valami nyerő , de várom és tuti megnézem... -
Az egyik részben ilyen fekete változat volt a főgonosz.
Egyébként az újról én még csak pozitív dolgokat olvastam, mindenki várja mint a Messiást.
-
Dean Winchester #70327 adom -
Ez szerintem is elég béna! Miért nem lehet fémpáncélja? Bár nem is kell robotzsaru,hisz ott van Vasember.:) Ő még itt is hitelesebb lenne a maga páncéljával.
Miért nem lehetett frankón fémesen megcsinálni,és ugye picit nagyítaná is az embert,masszívabb ,ellenállóbb külalak. És az a lényeg hogy kissé gépies mozgás,de sugározzon belőle az erő,és hogy szinte sebezhetetlen. -
Prof William #70325 Ez akár random katona is lehetne valami futurisztikus testpáncélban.
Az egyik keze viszont emberi... Nincs is jobb dolog annál, amikor a golyóállónak épített célpontban benne hagynak egy hibát, amivel kézen lehet lőni és lefegyverezni...