[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Resident Evil: Damnation - [2012]" - 8/10
Tudom, hogy a Resident Evil 6 játék - félig-meddig - marketing filmje (nem véletlen a RENGETEG áthallás és a helyszín sem!), de engem kilóra megvett a filmben szinte minden.
A japánok tudnának sokkal jobb arcmimikát és száj-szinkront is, de (szerintem) ezt direkt így akarták, hogy hasonlítson majd a játékhoz. Emlékeztetnék mindenkit a 2001-es "Final Fantasy: The Spirits Within'"-re: ott például szinte tökéletes szájszinkron volt.
Történetet nem lövöm le, ahogy a filmből szinte semmit - nem stílusom. Akit érdekel a sorozat, vagy a játék, az úgyis megnézi.
A vizuális orgazmust megfejeli a női szereplők látványa, a már-már animés (és ötletes) ecchi-kitakarásokkal, a minden filmben, és egy férfi számára abszolút must-see női bunyó, a 2 darab FPS-nézetes jelenet (ugye, mindenki emlékszik a "Doom" c. filmre?), a játékokat ismerők számára hatalmas fordulatot jelentő Licker-viselkedés, ahogy a hatalmas, toronyház-robotszerú-mit-tudom-én mik, és a néhol tényleg ijesztő jelenet.
Hatalmas plusz pont azért a készítőknek, hogy áthidaltak mindent a Resident Evil 4-5 játékok között, és gyakorlatilag MINDEN ismerős.
Ada Wong pedig:
Must see!